Sziasztok!
Merike,
Szerintem teljesen normális, hogy félsz a szüléstől. Az ember annyi rosszat hall, próbálja elképzelni,de addig szerintem nem igen lehet, amíg meg nem tapasztalod az érzést. Én pl. sokkal rosszabbra számítottam.
Szerintem, akinek lehetősége van rá, annak meg kell tapasztalnia. Ahogy Ág is írta, ez egy csoda.
Ettől persze nem kisebb senki, akit császároznak, sőt...
Ott is vannak rendesen fájdalmak, csak utólag.
Én egész addig féltem, amig meg nem tudtam, hogy beindítják a szülést. Onnantól valahogy megnyugodtam, mert tudtam, hogy így beláthaó időn belül vége lesz. a félelem helyét izgalom váltotta fel, hogy nemsokára megláthatom a kisbabám. És amikor melátod, az mindenért kárpótol. Szerintem az az érzés minden fájdalmat megér.
Orsi,
Sajnálom, apa munkahelyét. Igen nehéz lehet így. Le a kalapal előtted, hogy a két gyerek mellett így tudsz dolgozni is.
A munkákról a képekre én is nagyon kiváncsi vagyok, annyira ügyes vagy. Mindog csodáltam, ha valaki így tud festeni. Samci egy csoda, nagyon édes. Domi mutatványa meg... Csoda, hogy apa tudta leplezni a nevetést
Nándorka,
Örülök, hogy minden ok Dorkával és gratula az ülő mutatványhoz.
Marietta,
nagyon helyes a lehet kislányod, klasz képek készültek róla. Kell is a kislány utánpótlás, hogy a fiaink tudjanak kinek udvarolni pár év múlva.
Pinkiné,
Neked meg gratula a kis tököshöz
VIcky,
Szerintem is óhatatlan a vita ilyen helyzetekben.
A pasik máshogy működnek mint mi. Nem hiszem, hogy nem ért meg Téged, egyszerűen másképp gondolkodik. NEm véletlen, hogy mi lettünk a szülésre kitalálva, nekik nem menne.
Jó utat és kérlek, hozz magaddal haza egy pozitív tesztet.
Kismamik,
tudom, még korai kérdés, de apás szülést terveztek??
Nálunk a helyzet változatlan, minden rendben van
Bence épp durmol a teraszon.