Sziasztok!
Ritka szar napom volt!!!!!
Gyorsan reagálok is néhány hozzászólásra.
Gröni drága!!!!
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolok nektek, még tartsatok ki, minden rendben lesz!!!!!!!
Anyukádnak pedig az lenne a dolga hogy támogassa a gyerekét, nem pedig hogy felbosszantsa és idegesitse egy ilyen helyzetben!!!!
Ma pedig jól beütöttem a bal bokámat a munkahelyemen, le is zsibbadt az egész, de mondtam ha valakit még seggbe tudok billenteni vele, akkor nincs nagy baj!!!!! Hát most Anyukádat jól seggbe billenteném az biztos, ha itt lenne a közelemben!!!!!
Fenci
Én kérdeztem hogy mikor mondjátok el a szülőknek.
Biztos nagyon megható volt, ez olyan bensőséges, és felemelő érzés, legközelebb majd akkor sírtok-ríttok ha már megszületik!!!!
Mami
Kérünk fotókat a szobáról és a kocsikról is!!!
Azta mekkora pocid van, nem ikreket vársz véletlen?????
Susyval mi van?????????????
Babcsi
Olyan hihetetlen hogy mindjárt te is szülni fogsz!
Nem is olyan régen köszöntél el hogy kell egy kis pihi, aztán most meg.......
Vicuska
Rókakomát ide is küldheted!
Amúgy köszi a jókívánságot, de ez a gép nem jól számolt, hiszen 17-én van a házassági évfordulónk és azt is adtam meg neki!
Hüle gép!!!!!
Vicky
Milyen szép formás a kisfiatok!!!!!
Biztos bomlani fognak utána a csajok!!!!!!
Nati
Belerázódtatok már a mindennapok mókuskerekébe??????
Gyugyi
Ma hol van a pálinkás jó reggel?????
Bár ma valamit én is bevennék, de utálom a páleszt!!!!!
Zsófi
Mond meg a párodnak hogy ideje foglalkoznia a gondolattal hogy októberben már babás leszel!!!!!
Ezt a másik topikból tudom!
Gaby
Milyen az új lakás?????? A környezet???? A párod munkahelye közel van!
Ticsi
Hát hallod nem semmik a te gyerkőceid!
A Törpördög hány, a kicsi meg téged hánytat!!!!! Hát hol van itt az igazság!!!!!
Tele lehet a hócipőd!!!!!
Amúgy nagyon szép kisfiú!!!!!
Kolibri
Nemsokára jön a tesztelés ideje!!!!!!
Mofly
Veled mi van?????
Zsu
Jól hangzik ez az olasz kiruccanás, tudtatok pihenni is és nem is unatkoztatok!!!!!!
Itt a bneten is van két lány is aki elvetélt és nem várták meg a menzit, és rögtön babásak lettek.
Dike
Ez a mostani görbém!http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3a4040587c48fd0742d02d9b4d0156ae_080825_080916_1221523200_.pngz
Gtünde
Lakást én sem tudok sajna, de jó az ötlet, a lakást mindig el lehet adni!!!!
Magamról!
Nem ér röhögni, de menzisen fáj a gyomrom!!!!
Én gyomros vagyok, érzem, nem sikerült!!!!! Jöhet a köv. próbálkozós hónap!!!!!!
Akinek nem írtam annak ezer medvebocs, ja inkább zebrát küldök neki akár babás, akár nem, és akár akar még babát akár nem!!!!!