Új privát üzeneted érkezett!

hahó!

Ana
Boldog szülinapot! És ne keseredj el,majd a babanet segít,én hiszek ebben,sok jó tanács és jó emberek! Nem kell más.

Minden este elkap a hányinger,de annira,hogy majd összeesek erőlködésében,de hányni,azt nem tudok. Ma már megettem 3 csomag ropit, reggel nincs baj,csak kicsi émelygés egész nap,de este,az cefet... :evil:
Minden normális ember reggel van rosszul,én úgy tűnik nem vagyok normális! :)

Kép
Kép
k_inga

Köszönöm, köszönöm mindenkinek.

Azért furcs dolog ez a gyermekvárás és fogantatás. Amikor nov eldjönöttük jöhet a bébi, meggyőződésem volt, hogy max.3 hónapon belül összejön. A lányommal a fogigátló abbahagyása után a 3. hónapban már terhes voltam. Jó persze már nem annyi idősek vagyunk, és most annyi kiló vagyok,mint vele voltam a szülés előtti héten. De azért bízom benne, hogy semmi gond velünk csak várni kell. LEgbelül viszont félek hogy talán van valami.

Ma már vettem be nyugtatót frontin 0,25mg, nagyon gyenge, de muszály volt. Nagyon kevesen vagyunk és sok a munka. VAn egy kolléganő aki állandóan hiányzik. Amúlt héten szabin volt, dolgozott 3 napot és most meg elment tp re. Jövő héten se jön, idegi alapon írta ki a doki. Hát én sokkal rosszabb állapotban vagyok az biztos. Képzeljétek nyáron 5 hét tp volt. Sorolhatnám még, de rengeteg dolog van ami most összejött. Persze helyettesíteni én szoktam, mikor a sajátomat se győzöm.

De nem szomorkodok, mert itt a hétvége, a jó idő. MIndenkinek puszi.
anabana

CSillag: kisfiacskád remek sulikezdő lesz :D és vigyázzatok magatokra, most már jön a szép idő!!!! ( ne legyetek betegek)

Ana: itt mindenki szorít mindenkinek és együtt örül minden apró sikernek! ÉS: ha valaki padlón van, hát nagy segítség itt minden szó!!! Ne add fel!!Én is voltam lent, meg még lejjjjjjjjebbbbbb :D az idei karácsonyt ( műtét után) inkább nem ecsetelem, uram majdnem sírt, fát állítani sem akart... de lesz igenis jobb, mert Bridget is azt mondta: ennyi sok szar után matematikailag is kell jönnie valami nem szarnak!!!! :lol: ( remélem tegnapi séta-fürcsi-pezsi jót tett)

Chris: no para, minden okés lesz, bébike odabent veled, simi néha neki és minden okés lesz mert hogy is lehetne máshogy??? :D

Baba: a kis drága puncis.... jaj, totál várom már , hogy kijöjjön és hozd a képeket!!! :D

Kinga: nekem egész nap volt mindig hányinger, és csak éjszaka volt jó, ezt sem sorolnám a normális kategóriába... én kiegyeztem volna a csak reggel-el,,,, de a kis cukorfalat nem így gondolta! És legalább tudod mi az oka a rossz közérzetnek!!! Én, hogy ritkák már a hányingerek mindig agyalok hogy mi van a kis drágával.... de majd megmozdul és megnyukszok :D

Leti: sex-maraton-hónapot csináljatok!!! :D úgy nem kell azon agyalni mikor van pé, minden másnap anyag csak jót tesz :lol: :lol:

Védőnő tegnap: vérnyomás 116/68, súly : 59,5..... közeleg a bűvös 60, gimi óta nem voltam annyi.... hát eeeeeeevan..... de api így is imád, POCAHONTAS-nak hív, C-vel, utalva a pocakomra :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

puszi csak próbálom beszúrni a görbét, mint ti a fertiről

Kép

Kép
anabana

Ana: na ügyesen beszúrtad :D és minden ilyen egyszerűen fog menni!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Kinga: Normális,hogy este van hányingered. Nekem szerencsére max.2-3 alkalommal volt,akkor is este, lefekvéskor.Én megúsztam.:-)

Képzeljétek,ma voltam a sebészeten:-( Körömágy gyulladásom van,ami már 2 hete nem gyógyul,és elég csúnya volt már,és a nődokimmal beszéltem,ő azt mondta menjek sebészetre. Most jól kipucolták,bekenték,bekötözték,és kedden műtik.Azt mondta a doki,hogy fájni fog,mert a lidocain injekciót 4 helyre az idegbe fecskendezik.Utána kivágnak egy darab körmöt,majd kapok nyomókötést,és másnap vissza kell menni. :cry:
Azért nem tudták ma megcsinálni,mert holnap nincsenek.Bár már ha így alakult,inkább túllennék rajta!!!
Vendég

Chris: ez azért nem semmi... szegényem...!!!!! de jobb ha megcsinálják.... és aztán vigyázzanak a babóra!!!!! meg jobb ha nincs gondolom gyulladás a szervezetedben! nem?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szerencsére még nincs nagyon nagy baj,de mindenképpen meg kell csinálni,mert nagyon elfertőződhet,és akkor gondolom gáz van.
Én előtte egyeztettem a nődokival,meg kedden úgyis hozzá megyek előbb.Lidokaint lehet adni,de még átbeszélem kedden.
Hogy repül az idő Mares,már 14 hetes vagy!!!:-) Szuper
Vendég

Chris: hát igen :).... de mindjárt te is 14 leszel :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Látom csak én keltem korán... jön uram kislánya, 8ra megy mindig érte, ilyenkor nincs szundi-üzemmód :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Szép Hétvégi Napot Csajok!

Mares, látom, már nagyban megy az élet nálatok ma reggel! :)

Chris, szegénykém, jól jártál ezzel a gyulladással, de inkább most legyél rajta túl, utána jobb lesz a helyzet! Sajna nem mindig segítenek a régi, jól bevált gyógymódok, meg időben kell elkezdeni. Jobbulást!

Holnap lehet, hogy megyünk az állatkerbe, már alig várom. Én úgy szeretem, csak sajna ritkán tudunk menni, mert nagyon drága, meg jó korán fel kell kelni hozzá, mert mire kiérünk, nincs parkolóhely, és állhatunk jó félórát sorba, ha nem többet, annyian vannak.

Légyszi, ha van kedvetek és pici időtök, regisztráció után szavazzatok a barátnőm terhes pocijára az aláírásomban található linken! 1 hónapig tart a szavazás, hátha nyerünk! :D Köszi

Puszi nektek! Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok, elnézést a betolakodásért, de a véleményetekre lennék kiváncsi. Ez a 2. clostis hónapom (volt uh-s követés, volt rendesen PÉ), ma vagyok 16 dpo-nál és minden teszt negativ. Hőm még mindig fent, se mensis, se terhes tüneteim nincsenek.
Nagyon hálás lennék egy-két tapasztalatért/véleményért!
Köszi!
szivi77

Jó reggelt!

CSillag szavaztam. Aranyos pocikája van már.

További szép napot mindenkinek.

Kép

Kép
anabana

CSillag: szavaztam! :D mekkora és milyen mennyi forma pocak... :D hozzájuk képes nekem alig van :D

Szivi: lehet hogy kitolná Closti a cikllusodat?? de én hülyeséget nem mondok, csak egy hónapig szedtem , de nekem rendesen megjött.... CSillag jó ebben!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kfmares: én sem tudom, hogy kitolja-e a gyogyi. Én is Csillagban bizom, azért bátorkodtam ide irni.
szivi77

Köszönöm a szavazatokat, aranyosak vagytok! Minden nap lehet egyszer szavazni :mrgreen:

Mares, majd megnő a te pocid is szép nagyra! :wink:

Szivi, még a 25 mIU tesztek is már ki kell, hogy mutassák, ha baba van a 16. DPO-nál, kivéve, ha késői beágyazódású a baba, de már akkor is szerintem egy lehelletvékony zebrának kéne látszódnia a teszten. Persze az is lehetséges, hogy esetleg később még kiszabadult egy másik petesejt a másik oldalról, amit mondjuk nem láttak, mert gondolom csak az első petesejt kiszabadulásáig néztek UH-gal. A Closti petesejtérlelő hatású ugye, és sok esetben nem 1 db petesejtet érlel meg egy cikluson belül, hanem akár többet is, ikerterhesség is sokszor előfordul ezért. Ha ezt vesszük alapul, akkor lehetsz babás, amit még a teszt nem mutat ki.
Azt sajnos nem tudom, a gyógyszer okozhat-e olyat, hogy kitolja a ciklust, de a betegtájékoztató alapján azt mondom, nem.

Remélem, segítettem kicsit, drukk neked!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag: nagyon köszi! Annyiban segitettél, hogy megerősitetted bennem azt, hogy lehet, hogy később kiszabadul(hato)t még egy pete. :-) A görbémen 5 nappal később is van egy ugrás, szóval akár még bele is férhet a dolog. Bocsánat, ha túl sok vagyok, de még beszúrnám a görbémet: Kép Szivi_görbe

Szerintetek?
szivi77

Szivi: máskor milyen szokott lenni a görbéd? múlt hónapban is ilyen sokáig fent volt a hőd?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: múlt hónapban épp nem mértem, mert már kezdtem begolyózni. De itt a kettővel ezelőtti: itt is 16-ig elment a dpo, de az uccsó napon már leesett (egyébként az elmúlt 15 hónapban összesen 3X volt ment el 16 dpo-ig, az átlag 13-15):
Kép Szivi_görbe
szivi77

De ahogy Csillag mondja nem lehet hogy volt egy másik pete is és az később szabadult ki és termékenyült meg???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ezen imádkozom! :-)

Nagyon köszi!
szivi77

http://kiwu.winnirixi.de/schwangerenkurven/4204.png

http://kiwu.winnirixi.de/schwangerenkurven/4489.png

http://kiwu.winnirixi.de/spaete-ovu/4447.png

Szóval vannak ilyen görbék is ... itt is későn lett pozi a teszt... de én nem vagyok szakértő, csak láttam ilyeneket is

itt: http://babatervezok.otthona.net

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi, hogy ezeket kibogarásztad nekem! Ha még holnap is fent lesz, akkor tesztelek még egyet......... V. majd hétfőn. :-)

Kellemes babázást, babásodást és pihenést mindenkinek!
szivi77

Sziasztok Lányok :)

Lehet tudnátok segíteni LH teszt ügyben:
Na most az van, hogy a menses után csináltam egyet a 8. napon és elég erős volt a tesztcsík, és utána való nap csináltam ugyanúgy mégegyet, és az már majdnem nega.Hogy lehet ez?
Kíváncsiságból csináltam a menses utáni 5. napon is, mert fájt a petefészkem, és az is nega volt.
Akkor lehet, hogy nekem a 6.7. napon volt erős?És akkor lehetett pém?
Most próbálgatom minden nap és meglátjuk:De lehet ilyen, hogy már a 8. napon pé van?Mondjuk még szoptatok napi 3x, lehet az zavar be?
Köszönöm előre is a segítséget!
Vendég

Hali!

Fürtöske, lehetséges. 8)

Szivi, remélem, nem esett le a hőd, és pozi a teszted :wink:

Mares, és mindenki más, ölelés

esthajnalcsillag

Fürtöske

Hány napos a ciklusod? Mert Pe után 14 nap még.Ez általában mindenkinél így van, csak a ciklus első fele tér el egyénenként.

De igen lehet ilyen, nem te vagy az egyetlen.

Csillag: szavaztam ma is.

Szivi hő? TE egyébként Szilvi vagy? Mert van egy unitesóm 77es Szilvi és jelenleg pesten él, de miskolci. És ő is szeretne bébit.
Szerintem a hőd babás, olyan mint a Mareszé. A jan görbéden szerintem a 2 vagy 3 dpo volt a pe. De ebben CSillag a profi. Szoktál lh teszten csinálni?

Kép

Kép
anabana

sziasztok!

Még néhány óra,és meglátom maszatkát,remélhetőleg minden rendben lesz.Annyira izgulok,hogy mindjárt csinálok egy nagy adag citromfűteát.
Vendég

Jóreggelt!

Chris: aztán ha van kép hozzad ám!!!

Bakker, én az már azt hittem elmúlt, de tegnap olyan hirtelen és olyan adag RÓKÁT dobtam!!! Még uram is csak nézett. 14 hét alatt egyszer hánytam, de nem kaját. Egész hétvége szuper volt, ettem, minden jól esett, tegnap volt uram tesójának a szülinapja, csináltam én is neki fini tortát, ebédre rántott gombát ettem rizzsel, majd pár óra múlva epres sütit, meg sajtos rudacskát. Hazafelé ahogy vittük párom kislányát útközben ettem egy almát, de az mindig jó. Kicsit az út kanyargós volt, de azt is bírni szoktam. Megkérkeztünk kislányhoz, uram elköszönt tőle, én még poénkodtam vele, uram beült a kocsiba, elindultunk, és akkor hopp..... cucc elindult felfelé... .szólni sem tudtam, csak bólogattam, hogy álljunk meg. Nagyon gáz volt, utcán, bokorba..... na.... így befejezni a hétvégét!!!

Szivi: mai hőd?

Fürtöske: nekem is volt , hogy nagyon korán jelezte a teszt, hogy pozi...

Leti: mi volt veled a hétvégén???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszönöm Lányok, a tegnapi már erősödött, a mai meg talán még erősebb lesz :wink:
Mindenkjinek mennek a drukkok, kinek mihez kell! :wink:
Lehet, majd még benézek.... :)
Vendég

Sziasztok Lányok! Köszi az érdeklődést, de hőm lement és piri is megjött......... :-( Délután hívom a dokit, hogy akkor most mi a köv. lépés.
(Nem Szilvi vagyok :-)))
szivi77

Sziasztok!

Szivi: mennyi ideje próbálkoztok? Használsz lh tesztet?

Letti : hová tüntél? CSak nem kiszaladtál a világból?:-)
Várlak a helyzetjelenéssel.

Chris: na mi volt? Kép?

Kép

Kép
anabana

Anabana: 15 hónapja próbálkozunk. LH tesztet nem használok: egész jól megérzem, hogy mikor van pé, valamint görbe és uh is kimutatja..... szóval idáig nem gondoltam rá. Én még mindig arra gondolok, hogy nem átjárható a petevezetékem....
Beszéltem a dokival és emeltünk 3X1 clostira. Azt mondja, hogy 22mm-esnél is nagyobb tüsző kellene. Hát majd látjuk jöv. héten...
szivi77

Szivi: Kicsik a tüszők? Első gyerek? Hány évesvagy?
Ne gondolj rosszra. Tudat alatt irányíthatod. Arra gondolj. hogy most nagyobb és gondold végig az utat a petevezetékben.
Bár 15 hónap sok.Nem vagy sresszes?mert én vagyok, bár most én azt hiszem sikerül leküzdeni.

Szorítok.

Kép

Kép
anabana

Szivi: egyébként a doki mint mondott mikor megkerested, hogy nem jön össze? Rögtön gyogyit kaptál? vagy kivisgált? vérvétel?

Mennyi hülye kérdés.

Kép

Kép
anabana

Szia Anabana! Egyáltalán nem hülye kérdések, mindenkinek ezek járnak a fejében. :-) Nem voltak olyan kicsik: egy 18-as és egy 22-es volt a múlt hónapban. Az 1. clostisban meg egy darab volt és az 22-es volt. Szóval nem mondanám kicsinek, igaz 20 fölött jó, szóval annyira nem nagy. Első gyerek lenne és 32 vagyok, 2009. januárjában kezdtünk neki. Stresszes vagyok, egy multinál robotolok 10 órákat. :-)
szivi77

Első alkalommal azt mondta, hogy jó, akkor nézzük meg UH-val, hogy mekkora tüszőt tudok produkálni és menjek el a 14. napon UH-ra. Mondtam neki, hogy az nekem már késő lesz, mert korán van pé-m, de csak győzködött, hogy jó lesz az, aztán önhatalmúlat a 13. napon mentem. Nyilván lemaradtunk róla......... Aztán a köv. hónapban szintén ez volt a kérése, na ekkor már a 12. napon mentem, de hát szintén lemaradtunk róla. Teljesen kiakadva mentem hozzá, mert azt gondoltam, hogy tuti nem fog adni semmit, de látszott rajta, hogy már ő is unja, így felírta a clostit és mondta, hogy akkor nézegetni kell 2 naponta a tüszőt.

Páromat már tavaly megvizsgálták, vele minden rendben.

És nálatok mi a helyzet?
szivi77

Én 35 vok, a párom 39. Nekünk már van egy 12 éves lányunk, úgy gondoltuk most szeretnénk még egyet. Mi jan tól próbálkozunk igazán. Én azért félek, mert az első után pajzsmirigy túltengésem volt. Igaz legalább 8 éve tünetmentes és gyógyszermentes vok. ÉN is félek hogy valami nincs rendben!!De csak félek, és azt gondolom hogy minden tökéletes, csak a felfokozott életmód miatt nem sikerült. MOst a héten lesz pé és a jövő héttől elmegyek tp re megpróbálom nyugalomban. Én adminisztratív munkát végzek, de ellég stresszes hely.

Kép

Kép
anabana

sziasztok

megjöttem a dokitól.

elég pozitiv véleménnyel volt,látott egy 15mm-es tűszöt ami szerinte elég szép...

ééééés,a prolaktin szintem 586 körül volt most meg 206 :shock: :shock: :shock: nagyon meg volt lepődve hogy igy lement..én is :)

holnap meg megyek tovább meddőségi kiviszgáládokra már erre specializálodott dokinőhöz..

KépKép
bettike83

Sziasztok!! :D :D :D :D :D :D

Megjöttünk.Minden a legnagyobb rendben.Baba jól van,és egészséges! :D nagyon mozgékony:-)
Megvolt a kombinált vér teszt is,minden rendben!
Kaptunk képet,meg Dvd-t. Képet majd hétvégén tudom felrakni,mert itt nincs skennelőm,majd pénteken megyek szüleimhez,ott van.
Hát,most nagyon boldogok vagyunk!

Most már kezdek izgulni a holnap miatt,mennyire fog fájni,hogy felvágják a lábam:-)
Vendég

Hellllllllllllllllllloooooooooooooooo Mindenkinek.

Előkerültem, köszi a kérdéseket. Nem vótunk itthon, el vótunk utazva.
Pénteken meg annyira úsztam, mindent el kellett rendezni, hogy el tudjak nyugodtan jönni.

Most a héten szabin vagyok, de a másodállásomban intéztem + melót, így olyan, mintha nem lennék szabin:(
Na mindegy, már rájöttem, hogy ez így nem jó.

4 napja nem futottam, de ma este már megyek.

Szivi: én most kezdtem a Clostit, de úgy döntöttem, nem folytatom. Pedig olyan szép volt a görbéd! Tényleg olyan volt, mint Maresé. Ez a rohadék Piri...

Ana, az én görbém annyira érdekes most, hogy szájban mérem!
Néha kizökken 1-1 napra, de alapban tartja magát. csak nehogy tudjak már 3 görbéből kiolvasni valamit. Ez a szervezetem szerintem packázik velem. Direkt úgy viselkedik, nehogy valami konkrét kiolvasható legyen :x
Írtam már, hogy boldog szülinapot? Ha nem, akkor: Boldog Szülinapot!

Mares, ez a róka jól megviccelt téged! Monduk nem gyengén ettél össze mindent...

Chris, várjuk az infot és a képet! Én is kivi vagyok maszatkára.

Csillag, elkezdtem az LH-kat nyomni, most minden nap csak 1-et! Önmegtartóztatok, úrrá leszek a függőségemen. Ilyen még nem volt, totál negatív, de annyira, mint még soha nem volt. Nincs második csík. 11. cn-on vagyok, ilyet még nem észleltem magamon, hogy csak 1 csík van! Nem baj, végül is még van idő PÉ-ig. Kíváncsi vagyok, mit művelt a Closty.

MIndenkinek szép napot kívánok, este jövök megint.
Pussz
Vendég

Chris, közben írtál te is! Örülök, hogy minden OK, és hogy boldogok vagytok!

Kinga, veled mi a helyzi????
Vendég

Köszi Leti!
Nálad most mi a helyzet? További vizsgálatok? Esetleg hormonvérvétel,vagy átjárhatósági?
Vendég

Letti: örülök hogy előkerültél. Jó hogy szabin vagy, kapcsolódj ki. Én már alig várom a jövő hetet.

Chris: klassz hogy minden rendben, így tovább.

Bettike: de jó híreket hoztál. Remélem, nem talál semmit az a doktornő.

Csillag: ma is szavaztam. Majd írd meg, ha már jön a csomag.

Kép

Kép
anabana

hahó!
Köszi a hiányolást,én lassan padlón vagyok. tegnap úgy felidegesített a párom anyja az esküvő miatt,hogy este begörcsöltem. Akkor meg azért idegeskedtem Büdös k...va!!!! :evil:
Mindenbe beleköt,de ő a kisujját se mozgatja, olyan hangnemben beszélt velem,mint ember soha. nem tudtam megszólalni a döbbenettől. De a gyerek nem érdekli,nem is kérdezett felőle még. Ma meg a párom is összeveszett vele, mondtam neki,hogy hagyjuk a lagzit a fenébe,ennek semmi értelme,menjünk el a hivatalba,aztán ész. Elegem van a hülyékből. Én intézzek mindent,de semmi nem felel meg,mindenen felidegesít. nekem ez nem hiányzik, meg a picurnak se. Elegem van!

Na most jól kipanaszkodtam magam!

Chris!
Örülök a jó híreknek!

Leti
Látom kezdesz lehiggadni,jót tesz neked a futás! :D

Kép
Kép
k_inga

Chris, nekem nincs vizsgálat előírva, de ha lenne, se érdekelne. Nem szedek gyogyót!!!!!!!!! És ne is nézegessék a véremet és semmimet se! Még a végén elfogy a vérem :lol:. de komolyra fordítva: most elkezdek egészségesen táplálkozni, mozogni, meg nem görcsölni és majd meglátjuk. Ja és leépítem a stresszforrásaimat - legalábbis néhányat. és akkor jöhet a baby magától.

Kinga: nyugi. A hülye emberek nem érdemlik meg, hogy egy kicsit is az ember felidegesítse magát. És az ilyen idegbaj az nagyon veszélyes a babára! Úgyhogy, nyugizz le. A lakzit meg úgy csináld, ahogy TE szeretnéd. Ha már te szervezed, úgyis az lesz, ahogy te csinálod meg...hehehe.

Ja és én is megfogadom Ana tanácsát, elkezdem elképzelni, ahogy nőnek a tüszők, majd pedig megérik a pete, kilökődik, majd elindul és megtapad. Előte megnézem valami képen, hogy el tudjam képzelni...
Vendég

Sziasztok lányok!

Bocsi, h nem nagyon vagyok, de bedöglött a gép, így szinte a másikhoz sose jutok hozzá... sajnos időm sincs nagyon vissza olvosnom, de majd pótolom...
Remélem mindenki jól van, mindenkivel rendben minden... pusszancs

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Jah és kismamások nincs kedvetek vasárnap a hungexpon találkozni??? Nagyon jó kis börze lesz :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok

Maresz: remélem már kiheverted a hétvégét, és irulsz virulsz a jó időben.

Baba: hogy bírod a terhességet? Nagy már a pocid? Hanyadik héten tudtad meg a nemét?

KInga: nyugi, nem ér ennyit az egész. Én a helyedben csendben megesküdnék, Ha szeret a párod megérti.

Chris:sugárzott a boldogság a tegnapi írásodból

Letti: örülök hogy megvagy, nekem a hétvége vagy jövő hét eleje a pé.

Csillag: elolvastam a privit. Köszike. Szavaztam.

Csajok ti is szavazattok, minden nap.!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
anabana

Szivi jól vagy?

Fürtöske : írhatsz nyugodtan mi a helyzet??

Kép

Kép
anabana

na voltam a meddőségiben.holnap megnézik uhval hogy ez a petesejt stimulálható e,mert ha igen akkor igyekszik tenni érte hogy baba legyen belőlle.

a másik választás pedig,hogy elküld endokrin kivizsgálára és ha van olyan téren gondom akkor elkezdenek kezelni.

azt mondta döntsem el melyiket szeretném....

fogalmam sincs,de gondololm inkább elöször kezeltetni kellene mert ha van valami gond és ha terhes is lennék lehet elmenne.szoval elöször csak jobb lenne kizárni mindent ami rosz lehet...

nem tudom mit csináljak,de talán az utóbbinál döntök.

KépKép
bettike83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?