Új privát üzeneted érkezett!

Boldog új évet Mindenkinek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

piri még nincs, de barnázok :twisted:
holnap irány a dokim, megkapom a piricsalogató gyógyszert

kapott már valamelyikőtök ilyen gyógyszert ?
vvviki

Sziasztok,boldog új évet mindenkinek!!!

Ma szinte egész nap aludtam,tegnap hajnali 4-ig dajdajoztunk :lol: az unokatesóméknál voltunk szilveszterezni 11-en és ebből 3 kismama......nyomattuk egész este a kölyökpezsgőt és az ásványvizet......ezt a kicsapongást :lol: nagyon jó volt,vittünk Activity-t,annyit nevettem,hogy a picur szerintem nem aludt egész éjjel :lol:

Remélem mindenkinek jól telt a tegnap estéje!!!!!!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Kész, végem van.Most mentek el a vendégek...Jól érztük,érezték magukat,csak én vagyok hulla.
Teszek gyorsan egy újévi táblát aztán holnap majd még jövök.Puszi mindenkinek!!!!

Anna !!!!!!!!!Mi van veled????Minden rendben????????

málna2162

Kép

málna2162

Sziasztok!

BUÉK mindenkinek! Ma aztán nagyon sokat pihentünk, 10-kor keltünk a párommal, reggeliztünk aztán vissza is feküdtünk a meleg ágyikóba és aludtunk tovább 14óráig. Utána meg fürödtünk együtt egy jót. Szóval jó kis lustizós nap volt.

Nika vannak már jósló fájásaid?

Kép
vikike_

Halihó és mégegyszer BUÉK!
Pihenjetek, én is azt teszem, valamivel elcsaptam a hasamat.
Málna, jó sokáig voltak nálatok, most két napig tuti van mit mosogatnod, ugyi?
Bea, Dóri: hogy vannak a fiatalok? Ha van időtök jelentkezzetek egy picit, jó?!

Andi
candi

Hellóóó !

BÚÉK !!!!

már melózom :twisted:

tegnap este megjött piri, így nem kell gyógyszer !!! :D
vvviki

ja, és most hasfájás, émelygés nélkül jött piri !
ha meg elmúlik, utána UH
vvviki

Sziasztok!!!!!!Ma van az utolsó itthon töltött napom,aztán holnaptól újra dolgozom!!!!De már nem sokáig,mert dokim szerint lassan abba kellene hagynom:a vérnyomásom megint gyakran magas :? nem baj,ameddig bírom,lightosan dolgotni fogok!!!!!

Málna,jó kis buli lehetett,ami 2 napig tartott :shock: Remélem jössz ma!!!Köszi a táblát!!!!

Anna tényleg merre van????????

Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

csak azt nem értem, hogy mit jelent az a múltkori papíromon, hogy
a bal ovárium 48 x 31 mm, centrális része solid megjelenésű
vvviki

Hello,

nekem is az uccsó napom itthon, úgyhogy még ma intenzíven semmit teszek :wink:

Vvviki, a dokidnak mondania kellett, hogy mit jelent, nem hallgathat el semmit. Vagy ha mégsem mondta, meg kellett volna kérdezni. Lehet, hogy engem utál a dokim, de én szeretek 100%.ig tisztában lenni a helyzetemmel. Mindig el is mond mindent. Ezért is tudom, hogy a cisztámnak 3 hónapja van a felszívódásra, vagy ha nem, akkor műtét.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Kata!!!!
Szerintem cseppet sem utál a dokid,nyilván az a normális,ha valaki mindent tudni akar a bajáról....nekem pl.a dokim mindig mondja,hogy mennyire örül,hogy így utánaolvasok a dolgoknak és nem vagyok egy bólogató kutya,ugyanakkor szívesen felvilágosít,ha valamit nem értek!Mellesleg Viki,nincs olyan szó ebben a mondatban,ami ne lenne világos,de ha már egyszer vagy olyan szerencsés,hogy internet-közelben lehetsz,szerintem fel sem kellett volna azt a kérdést tenni a számunkra....olyan nincs,amit az internet mellett ki ne lehetne deríteni........

Kép Kép
meli1118

Felhívtam az orvosomat, azt mondta, hogy ne aggódjak, a menzesz után tud majd többet mondani, ezt a vérzési rendellenességet és nyavalyát bennem okozhatja sok minden, hormonok, stressz stb.

a menzeszem után tud majd többet mondani
vvviki

NEEEEEEE lányok,nem bírok ennyi mindent visszaolvasni!!!!!!!Mi ez a tolongás??!!! :( :(

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Van itt valaki? Meli én itt vagyok tolongani :D ! Most kértem meg a férjecskémet, hogy segítsen pocis képet felrakni rólam, remélem sikerül, mert már elég régóta ígérgetem.

Kép
vikike_

Sziasztok!

Először is Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!

Dóri, Gerda baba gyönyörű, még egyszer gratulálok és várjuk a beszámolót!

Mi tegnap este értünk haza a 4 napos szilveszterezésből. Jól sikerült, bár elég nyugis volt egy babával és két terhes csajjal. :)
A babócám már nagyon mocorog és kintről is lehet érezni :lol: remélem minden rendben lesz az uh-on is.

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de még kómás vagyok egy kicsit. Puszi Mamen
mamen

Helló Csajok!!
Velünk minden rendben van,de Ádika sajnos megérzi,hogy nem a SZOKÁSOS rend,meg csend van körülötte,és nem alszik jól,nem szopizik jól,stb..............!Ez van!Sajnos ezt még birnunk kell péntekig!! :?
Itt aztán van üvöltözés két percenként puszilgatás,stb...............!Mármint a Dominic,meg az Eric üvöltözik,meg puszilgatják Ádit!
Nem volt jó az éjszakánk sem!!Ma egész nap azt játszotta szegénykém,hogy 15 perceket aludt CSAK,és alig evett!!Bár a kaki az bezzeg jött rendesen!! :)
Na megyek,gyorsan lefürdök,aztán ha van egy kis időm akkor ma még benézek!!

Kép
bea27

Jó reggelt, húúúúúúú de alszik mindenki :D ! Szerintem visszafekszem aludni, mert nem volt túl jó éjszakám. Állandóan felébredtem, nagyon nyugtalan voltam, lehet, hogy ez a fránya szeles idő. Sőt azt hittem, hogy menni kell majd a kórházba, mert olyan érzésem volt mint amikor meg akar jönni, nem görcsöltem, csak enyhe nyomást éreztem, de most reggelre meg már elmúlt sajnos, pedig már kezdtem beleélni magam, hogy hátha a kis drágaságom szeretne már kibújni :D .

Bea ti hol vagytok? Nem otthon? Tegnap visszaolvastam a régi írásokat és megtaláltam amikor te meg Takido írtátok, hogy pozitív a tesztetek :) , tök furi volt, most meg már babáztok.

Nika veled mi újság?

Kép
vikike_

Sziasztok!!!!!

Viki,akkor nem lesz fotó? :lol: Várjuk pedig nagyon!!!!!!Hűha,egyszer csak Levike úgy dönt,hogy na akkor majd most és itt is lesz!!!!Addig azért még szeretnénk a pocifotót!!!!!Pihenj még!!!Én is rosszul aludtam,de nekem fáj a torkom :evil:

Mamen,örülök,hogy minden rendben!!!!!!! napos szilveszter :lol: nem aprózzátok!!!!
Nektek még nem derült ki a bébi neme?????Te mit érzel????

Bea,sajnálom,hogy Ádi nyugtalan az új helyzet miatt!!!!!És ez a 15 perc alvás :shock: jó lehetett!!!!!!De ha van kaki,akkor gondolom minden rendben,nem?????Tejed van még????Remélem téged nem visel meg a nagy nyüzsgés!!!!

Többiek??????????????Már vége a lazításnak,tessék jelentkezni!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Halihó, sziasztok!
Vikike: én is várom ám a képeket! Nem csodálom, ha nem sikerült jól az alvás, olyan szép napsütéses idő van, gondolom melegfrontot érezted. Te iszod a málnalevél teát mint a többiek?
Meli: ma már dolgozol? Rókák elmúltak?
Bea: szólj, ha Msn közelben vagy. Kitartás mindjárt Péntek.
Sétálgattok?
Dóri: mi van veletek?
Mamen: kipihented már magadat?
Musz: merre vagy?
Éledjünk már fel, jelentkezzetek csajok!

Andi
candi

Andi!!!!!Szia!!!!Végre,de jó,hogy jöttél!!!!Úgy volt,hogy dolgozom ma délután,de xarabbul vagyok,mint hittem,így telefonáltam anyunak,hogy mégsem megyek!!!!Mondta,hogy ne is menjek a héten,pihenjek(ezt csinálom 2 hete :roll: )de majd meglátjuk...az a gáz,hogy iszom 1000-el a mézes citromos teát a torkomra,na attól meg megy a hasam......ez a székrekedés a kismamáknak csak duma szerintem.....nekem pont az ellenkezője....na mindegy...
Te jól vagy??????Jól teltek az ünnepek????

Többiek????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Na végre én is idejutottam!! Mától indult az ovi, ugyhogy kicsit nyugisabb a mai nap mint az eddigiek voltak. Viszont ollllyan álmos vagyok, még nem tértem teljesen magamhoz szilveszter óta :?

Szóval az ünnepek jól teltek, de örülök, h vége. Egy rossz volt az elmulásban, h apa tegnaptól megint dolgozik. Nagyon klassz volt, h együtt volt a család a két ünnep között is :lol: Gyerkőcök élvezték a karácsonyt, a fát, az ajándékokat. Hozzánk 23-án éjszaka érkezett meg a fa. Lilike a reggeli pisilés után látta meg, megállt az előszobában, nekidőlt a falnak és ezt mondta egy kis gondolkodás után: Nem hiszek a szememnek!!!! Van karácsonyfánk! Csak nincs alatta ajándék..... :lol: Aztán felvilágositottuk, h az ajándékok csak este érkeznek. Az esténk viszont nem sikerült ilyen jól, Danika a vacsi előtt rányult a forró mécses tetőre igy a bal kezén három ujj egyből hólyagos lett :? Volt visitás és hiszti, de csak a vacsi után, érdekes módon evés közben nem tünt fel neki, h az fáj :roll: Az ajándékok sikert arattak ugyhogy az est hátralévő része játszással telt. Másnap mentünk anyósomékhoz, sógornőmékhez majd este anyukámékhoz, ott találkoztunk Gabiékkal. Ajcsi bontás csak 26-án délelőtt volt, a nappali egyből csatatérré változott :lol:
A két ünnep között egy napot játékok szelektálásával, átpakolgatásával töltöttünk, h legyen helye az ujaknak :lol: Szilveszterkor itthon "buliztunk", itt voltak a sógornőmék a gyerkőcökkel. Dani jól birta a strapát, éjfélkor még vele is koccintottunk és csak fél 1 körül fektettem le. Lilivel még társasozni kellett miután elmentek a vendégek, mert előtte Danitól nem nagyon tudtunk. Szóval fél 3 után sikerült ágybaparancsolni a kisasszonyt :lol:

Na ez jó kis regény lett, most nem is irok többet mert Dani alszik és gyorsan kaját kéne csinálnom. Ja és persze egy rakat vasalni valóm is van mert azt hanyagoltam az ünnepek alatt -érthető módon :lol:

Este jövök!

Kép
Kép
mókuska

Dobok fel pár képet...

Szenteste, vacsora...
Kép
Kép
ezt a káoszt... :lol:
Kép
anyukáméknál Lili és Gabi Adrija
Kép
a fiuk
Kép
szilveszter
Kép
na és egy ráadás Napsugár Virágról (Lilike nevezte el :lol: )
Kép

Bocsi, h ilyen sok lett :oops: :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Hát jó régen nem voltam, lehet, hogy már nem is emlékeztek rám:(
Ma megpróbáltalak visszaolvasni Titeket, de hát nem egyszerű, úgyhogy csak nagyjából sikerült.
Gratulálok Ádihoz, Gerdához:)!!!!!!!!
És gratulálok a bábsoknak is:)
Hát röviden, hogy miért nem jöttem.
Hát ugye június óta szórakozott velem a pirim, addig egészen normálisan megjött kb. 30-32 napra, egy kivételel, aztán júniusban nem, persze rögtön azt hittem baba van, és a jeleket is produkáltam:), de megjött, a következő hónapban még többet késett, de szintén megjött, azátn szeptemberben pedig már meg sem jött. Akkor mentem dokihoz, hogy most mi van. Kaptam gyógyszert és megjött a pirim, aztán a ciklus 3., 16. és 28. napján kellett mennem vérvételre, hormonvizsgálatra. Hát meglett az eredmény novemberben. Amit én kiolvastam belőle, hogy PCQ-s vagyok, merthogy ennek a betegségnek vannak jelei, ráadásul előtte nem hallottam róla csak Melitől, úgyhogy jól megijedtem, hogy nekem már sosem lesz kisbabám. Nekem csak a rendszertelen mensi, illetve a súlytöbblet volt, de a tünetekhez hozzátartozik, az aknés bőr, inzulinbetegség, ciszták a petefészekben. Ezek közül a tűnetek közül nem minden van jelen. Illeve megnéztem a már meglévő hormoneredményeket, amik nekem kínai volt, és az LH és az FSH szintem nem volt 1:1 arányban, pedig az a jó, illetve a progi szintem alacsony volt, ami szerint nincs peteérésem és így mesim sincs. Na vissza a dokihoz. Akkor már azért nem jöttem, és már nem is olvastalak Titeket, mert ugyan nagyon örültem mindnekinek, de annyira rossz volt lelkileg, hogy itt mindenki babás. Szóval sajnáltam magam. A doki jó lecseszett, hogy egyáltalán nem vagyok beteg, csak nincs peteérésem és ez nincs összefüggésben a súllyal, bár jó lenne azért fogynom. Úgyhogy kaptam peteérést segítő gyógyszert, ami pé-t csinál, azt mondta nem kell aggódjak, az eredmények egyáltalán nem rosszak, csak nincs pé-m, de majd csinálunk.
December eljén beszedtem a 7 napos adagot és azt mondta, hogy ha megjön a mesim szóljak, mert akkor nézünk újból hormont. Hát most kellett volna mejönnie, de nem jött, a cicim úgyanúgy fájt mint mindig mesni előtt és göröcsölt a hamam mint mindig pirinél szokott, de nem jött meg, úgyhogy háromszor megmértem a hőmet és 37.1,37.,37. volt úgyhogy ma megcsináltam a tesztet és annyira pozitív lett, hogy ott zokokgatam a nappaliban reggel 6.45-kor. De ma veszek egy másikat is mert nem hiszem el. Meg az az igazság, hogy félek is, nehogy valami baj legyen, úgyhogy nem mondtam még senkinek csak Apának, de nem bírtam ma délelőtt muszj volt valakinek elmondanom és Melinek írtam. Most pedig volt időm, úgyhogy leírtam. Holnap hívom a dokit, és bejelenkezem, de annyira lassan megy az idő, most lennék két hónappal előrébb.
Bocs,ha hosszú lett
Remélem ti jól vagytok, Viki, Málna, Kata, Andi és a többiek. Most már próbálok jönni, azt hiszem jót fog tenni. Muszáj valakikkel ezekről beszélnem ha már másnak még nem mondhatom, legalábbis még nem akarom, amíg....
Puszi nektek!!!!!

Kép
Kép
nektarin

Eszti!!!
De örülök, h jelentkeztél!!! Hiányoltunk ám :wink: Na és a hir amivel jöttél igazán csodálatos :lol: :lol: :lol: Ettől szebben nem is kezdődhetett volna ez az év :wink: Vigyázz magadra!

Kép
Kép
mókuska

Szia Esztike!!!!!Én már ugyan reggeli MSN-zésünk óta tudom ezt a jó hírt és le is írtam,hogy ne aggódj,minden rendben lesz,de itt és most is gratulálok még egyszer és NE AGGÓDJ!!!!!!!!A teszt ++++,a baba ott van!!!!!Puszillak!!!!!

Ildi,édesek a gyerekeid és Gabi gyerekei is!!!!!!!Én is várom már azokat a karácsonyokat,amikor nemcsak egymásnak örülhetünk,hanem a kölköknek is!!!!!!!!!

TÖBBIEK!!!???!!!

Kép Kép
meli1118

ESZTI!!

GRATULÁLOK!!!!!!

málna2162

Helló Málna,te is itt????Hogy megy a tanulás???
Ja az előbb elfelejtettem írni,hogy felhívtam a kórházat,megvan az AFP-s eredményem:1,5!!!!!Ami nagyon jó,mert a két határérték az 0,8 és 2,5 között van!!!!!Szóval pont jó!Nagyon örülök,mert féltem!Anyu nyitott gerinccel született és hát ez örökletes!De szerencsére jó az erdmény!
Kedden megyünk a 18.heti genetikai UH-ra a kórházba,ott talán már kiderül a Macika neme is!!!!

Eszti!!!!!Vonalzót készítsd elő!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Jaj nagyon aranyosak vagyok, de én még parázom, csinálok ma még egy tesztet. A vonalzó még várat magára, majd ha a doktor bácsi is azt mondja. Milyen furcsak sok negatív teszt és egy pozitív, annyira jó érzés, és mégis hihetetlen. Na ne leszek érzelgős:)

Ildi!

A gyerköcök nagyon édesek:)
Lehetne már február:)

Kép
Kép
nektarin

Helló Mindenki!!
Először is gratulálok Nektarinnak a +teszttért!! :lol: Ne izgulj,ha egyszer TUTIRA erősen kimutatta,akkor BIZONY van MÁR ott valaki!! :shock: És ez tök jó!!!
Málna!!Kerestelek tegnap,hol vagy?
Meli!!Hogy vagy??Úr Isten!!Már a 17.hétnél jársz!!Nem semmi,hogy megy az idő!!
Épp beszéltük a tesómmal,ha legközelebb jönnek akkor Ádi már 4 hónapos lesz!!De furcsa!!Még el sem tudom képzelni!!Igy is hihetetlen,hogy látom,hogy napról napra,hogy nő a picike!!
Mennem kell,mert sir!!Később jövök!!(És folytatom!)

Kép
bea27

Sziasztok!

Nektarin
gratulálok, nagyon örülök Nektek!!! Vigyázz magatokra.

Sajnálom, hogy a többiek, nem tudtak dec.-re ilyen jó hírrel jönni, de majd az új év lesz a befutó :wink: :wink: :wink:

Velünk minden változatlan. Holnap délután megyek dokihoz, már nagyon várom.

most ennyi időm volt, bocsánat, nem igérem, hogy sokkal sűrűbben tudok jönni, most már ölben sem tudom Krisztikét altatni, mert általában akkor ültem itt. :cry: :cry:

Puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

GRATULÁLOK Nektarin!!!!!

Elérzékenyültem, emlékszem amikor nekem is pozitív lett a tesztem, egyből telefonáltam a férjemnek, annyira boldog voltam, én is alig akartam hinni a szememnek, és csináltam még vagy négy tesztet, a doki csak mosolygott rajtam, hogy egynek nem hittem? Úgyhogy biztos ott az a kis drágaság a pocakodban, vigyázz rá. puszi

Kép
vikike_

Jaj ma alíg bírtam dolgozni pedig el, aranyosak vagytok, hogy így velem örültök:)
Azért ma még veszek egy tesztet:)
Jobb tesz a lelkemnek:)
Vigyázzatok magatokra kimamik!
Viki, úristen mindjárt szülsz:)
Na megyek még dolgozni:(

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,

Nektarin! Nagyon gratulálok!!! De jóóóó!!! Higgy a tesztnek, biztosan ott a babóka!! Majd az orvos megnyugtat, ne félj!!

Meli, hihetetlen, hogy már te is a 17. héten jársz! Emlékszem, nemrég írtad, hogy msn-eztél a Beáékkal, amikor megvakartad a cicidet, és jött belőle az "anyag".... És már majdnem a felénél jársz!

Csajok! Húzzunk bele!!

Kép

Kép

hoppá

Ja és Meli, örülök, hogy jó lett az AFP-tek. Gondolom megnyugodtál, hogy minden oké.

Plutó, bár már többször kérdezték, de Esztike tuti Esztike????? Holnap már talán (sőt biztos??) nem is fogod egyben látni őt a monitoron, mivel már akkora, igaz?

Kép

Kép

hoppá

Itt vagyok egy kicsit még!!
Szóval örülök,hogy újabb 3 babával gyarapszik a csapatunk!!
Plutó,Vikike,Nika.
Ugye nem hagytam ki senkit,aki mostanában szül meg!!?? :oops:
Megyek megnézem a táblát!
Candi!Itt vagyok,de lassan megint mennem kell,mert Ádika lassan felkel,és szopikázni akar!Már nagyon szépen alszik!!(4órákat)
Bár még az elalvással vannak gondok!Mert az nem megy olyan könnyen!!!!! :? Amikor leveszem a ciciről,illetve,amikor kiköpi a cicit,akkor rá egy-két percre felveszem büfiztetni,és azzal sajna felrázom az alvásból,mert a cicizés végére elalszik! :?
Amikor meg egyből vettem fel a cicizés után abüfiztetni,akkor meg végighányta a hátamat!!de voltak már ennél cifrább dolgok is,mint pl. amikor az ágyban tettem éjszaka tisztában,és kétszer kakilt a paplanra,és még egy kis pipivel is spékelte! :wink: De volt már olyan is,hogy amikor a tesóm tette tisztába,akkor meg sugárba lekakilta szegényt!! :P
Szóval ezek mennek!!(Meg a bárányfelhők!)
Na,most megyek!!Azthiszem,hogy ma már nem jövök!!
Mindenkinek szép estét!!

Kép
bea27

Sziasztok!!!
Hát Bea,nagyon jót nevettem a kakis és büfis dolgokon!!!!!!!Jó lehet nakad,hogy már itt tartasz.....én is boldog vagyok,mert ma vagyok a 17.héten már és tényleg minden OK...csak hát....kb.2 órája hánytam tele ismét a WC-t....és már szívesen túl lennék ezen a korszakon,de csak nem akar elmúlni!!!!

Kata,köszi,édes vagy!!!!És hogy emlékszel arra,amit két hónapja írtam!!!!!!Én is szívesen gondolok vissza az egymás sikereire...olyan jó érzés....pl.Gabi mondta,hogy együtt leszünk párban,aztán ő előbb lett kismama és tessék:néhány hét és Esztike megszületik!!!!!!!(Gabi,most már biztosan kislány lesz!!!!!!)

Na megyek!!!!!Mindenkinek jó éjszakát!!!Én remélem tudok aludni!!!Majd holnap megmondom.....sziasztok

Kép Kép
meli1118

Meli, fogd fel pozitívan a dolgot: ha sokat hánysz, nem hízol sokat :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyen jó dolgod van: nem kell majd azzal törődnöd, hogyan add le a fölös kilókat. Bár szerintem az, hogy van illetve lesz babád, felülmúlja a felesleges kilókat. Nem??

Én azt is vállalnám szívesen, hogy +20-30 kiló legyen rajtam. Persze azért kevesebbet szeretnék...

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Még egyben.
Bea én is megmosolyogtam az élményeidet a picivel remélem nekem is hamarosan ilyen beszámolóim lesznek.

Nektarin
Gratulálok!

A hétvégén jövök bővebben de most csak ennyi időm volt.
Puszi mindenkinek

Mókuska!
nagyon jók aképek

Kép
nika04

Sziasztok,

Hát csináltam még egy tesztet, este, az is pozitív, megpróbálom feltenni a képet:)
Azért vettem egy harmadikat, lehet, hogy holnap megcsinálom:) Tényleg hihetetlen, hogy hogy megy az idő, még nemrég készülődve az esküvőre olvasgattam ki hogy próbálkozik most meg. Az elmúlt három hónapban pedig jól el is voltam keseredve, hogy nekem sosem lesz kisbabám, azért még most is félek, remélem majd elmúlik.
Sajnos tegnap tudtam meg, hogy egy volt kolleganőm, aki a4. hónapban volt, szent este szén-monoxid mérgezésben meghalt, holnap temetik, annyira borzasztó, hogy még mindig ráz a hideg.
Na de...
Jó éjt mindenkinek! Kép

Kép
Kép
nektarin

Nika, nyugodj meg, biztosan ott a baba! Remélem holnap a doki minél előbbi időpontot ad, és megnyugtat. Bár... szívhang csak az 5-6. héten van, úgyhogy még ráérsz.

Na megyek fürcsizni,aztán..... Na jó éjt :wink:

Kép

Kép

hoppá

Jaj, hülyeséget írtam: Nektarin, nem Nika!!!! Bocs Eszti!!

Nikának lassan kint a babája :lol:

Kép

Kép

hoppá

Kata
Nika már teljesen biztos, h baba van a pocijában :wink: :lol:

Eszti
Hát ez már elég bizonyiték sztem :lol: A kolléganőd....nagyon szomoru :(

Nika
Nagyon csini kismama vagy! Nem is értem miért izgultál a sulyod miatt! A bölcső...sztem minden kismami ilyenről álmodik :wink: :lol:

Meli
Jajj szegénykém, már tényleg odébb állhatna rókakoma! Nekem is sokszor eszembe jutsz, h nemrég még temetted a hónapot és tessék, lassan visszafelé kell számolnod :lol:

Bea
Régi szép emlékek :lol: Én Danival az első éjszaka 2-szer huztam ágyat mert kifolyt a pisi a pelusból. Aztán ez minden éjszaka megismétlődött pelustól függetlenül :roll:

Vikike-Nika
Még a végén együtt fogtok szülni!!!!! :wink: Nem tudom figyeltétek-e, h telihold van :wink:

Mára ennyi, holnap folytatom.... megy a sorozatom :oops:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok, na itt van végre valahára a beígért pocis képek:

Kép Kép Kép Kép

Az új lakásunkról is tettünk fel képet, vagyis a konyháról, még nincs teljesen kész, a páraelszívó is még várat egy kicsit magára, hogy normálisabban nézzen ki, meg a terméskővel kirakott falat is még be kell fejezni, ki kell fugázni meg kell pult a tetejére. Itt a barátainkkal vagyunk, szerveztünk egy kis karácsonyi vacsit. A szemüveges a férjem én meg szembe vagyok, fekete és fehér felsőben, éppen rágok valamit.
Kép Kép

És végül a babaszoba, még be kell rendezni, csak gondoltam megmutatom a színét, meg hogy milyen lámpát vettünk neki. Kisfiúnak is való ez a pillangós ugye? Na egyenlőre ennyi. Puszi mindenkinek.

Kép :D
vikike_

Ja a konyhabútort az apósom tervezte meg nekünk minden részletét és ő meg a férjem csinálták is meg. Nagyon ügyesek, pedig nem is ez a szakmájuk, hanem mind a ketten villamosmérnökök. Na nem fényezem őket annyira :oops: , de nagyon büszke vagyok rájuk, szerintem nagyon szupi lett. Minőségileg is.

Mókuska, bárcsak meghozná a telihold Leventét én már nagyon várom.

Nika, nagyon tuti az a két csík!!!

Bea én is jót mosolyogtam a kakilós sztorin, de gondolom te nem találtad annyira viccesnek az éjszaka közepén. :roll:
vikike_

jaj, de lökött vagyok, már én is Nikát írtam, ne haragudj Nektarin :oops: és persze Nika!
vikike_

Vikike
Te is nagyon szép nagy pocit növesztettél, csini vagy :lol: A konyhátok irtó jól néz ki :wink:

Kép
Kép
mókuska

Köszi a dícséretet én is teljesen oda vagyok a konyháért! Na megyek aludni, mert korán kelek holnap, mennem kell NST-re.
Jóccakát!
vikike_

Jó reggelt!!!!

Nektarin
nagyon szépen látszódnak a csíkok :wink: :wink:

Vikike
tényleg szép nagy pocit növesztettél :wink: :wink: nekem is nagyon tetszik a konyha.
Az kész főnyeremény, ha van olyan a családban aki ennyire ügyes. szerencsére az én párom sem ijed meg egy kis bútorkészítéstől, vagy szereléstől :wink: :wink: Szóval szerencsére szakembert nálunk is elég ritkán kell hívni. Ez alól a gázszerelő a kivétel, de a cirkó-takarítás kisebb javítás már mennek, mert Laci a szerelő már mindent elmondott neki, minek, hogy kell állni, és működni :D :D

Bea
ismerős az össze-vissza pisilés :roll: :roll: legalább 2 hónapig nálunk is volt minden kicsomagolásnál egy ráadás pisilés :D eleinte meg nem raktam textilpelust a fütyijére és nem győztem öltöztetni :roll: Ja, nálunk volt olyan sikeres pisilés is, hogy amíg a popóját töröltem addig az uraság szemen pisilte magát, és miután elfordította a fejét a füle is tele ment :shock: :shock: :shock:
Adrikánál meg elég sűrűn nyakig kakisak voltunk :shock: :shock: az sem volt jobb. :wink: :wink:

A teleholdat én is megéreztem :cry: :cry: tegnap rosszul aludtam ma éjszaka meg fájdogált a hasam :( :( Jó ehhez hozzátesz a kisasszony is, mert alig, hogy felkelek pisilni ő egyből felébred, és nem hagy oldalt feküdni. Ha a hátamra fordulok akkor meg fájni kezd a pocim :roll: :roll: :roll:

Esztike remélem tényleg az. A kicsi olyan édesen szól neki :D :D
Összességében a terhesség Adriéra hasonlít jobban, a hasforma nem.
A fiúkkal is hasonló volt, remélem ez azért elég :wink: :wink:
Apropó fiú nevünk meg nincs is eldöntve. Eddig úgy volt, hogy Tibi, ill. 19. hétig, de a párom azt mondta a fiú akkor Tódor :roll: alvójáték névnek tökéletes, na de egy kisfiúnak :?: :?: :?:
Szóval ez a pocaklakó jobban jár ha nem növesztett semmit a lába közé :D :D Egyébként is olyan sok szép lányos dolog vár rá a szekrényben :wink:

Ha lesz egy kis időm én is feltöltöm a karácsonyi képeket, tele van a gép :roll: :roll: :roll:

Na, most ennyi, mert lassan készülni kell a suliba

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Merre vagytok???????
tessék jelentkezni!!!!

Most nekem nincs olvasnivalóm :lol: :lol: :lol:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép