Mimilee Írtam privit, olvassd el!
noci Na így már értem a parád! Nincs lehetőség cserélni pár órát? Elvileg a munka törvénykönyve szerint meddőségi kezelés alatt álló párt el kell engedni a vizsgálatokra, de persze ehhez meg kell mondani, hová mész
. Szorítok, hogy most pár napig ne vérezz
NE igyál tonicot!
Nekünk mindig minden vérvétel, sperma stb. eredmény jó volt. Mikor 1 év spontán próbálkozás után mindent megnéztek (átjárhatóságit is), akkor azt mondta a dokim, hogy inszem elsőre menni fog, mert nincs ám itt semmi gond… Amúgy imádom a dokim, rengeteget köszönhetek neki (pl a természetes, háborítatlan szülést, ami nagyon fontos volt a mesterséges fogantatás után a lelkemnek), de ebben mellélőtt
Mammográfiát nekem nem kértek. Bár jobb lett volna, akkor nem ér szülés után készületlenül, hogy nem fejlődött ki teljesen a mellem és nem tudok szoptatni
. Ne bánd, ha csinálnak, rögtön látják a tejmirigyek mennyiségét!
. De azért kérdezd meg a kedvemért a dokitól, hogy ha kevesebb tejmirigyed lenne, az más kezelést igényelne-e? Az enyém hümmögött csak. Ködösített
. Mindkettő
(a Kaáliban egy nő az orvosom, de ott nem vállalnak terhes gondozást, úgyhogy azt az Istenhegyin csinálták, ahol az inszemeket is).
efgk Ari, ahogy betervezed az inszemet
Esküszöm, ugyanezt csináltam. Nekem az első nov. 1-i hosszúhétvégére esett, és a doki simán 2 nappal később csinálta, mondta, hogy ezt nem kell olyan szigorúan venni, mert a tüszőrepesztő szurival van egy pár nap mozgástere inszemnél, mivel a spermák is élnek még 2-3 napot. Persze van legideálisabb pillanat, mint mindenben, de ha nem akarsz várni köv hóra, akkor így is van esély. Nekem inszemnél az volt, hogy adott a doki gyógyszert és mondta, hogy ha esetleg megjön, akkor szedjem megint az utrot, és jöjjek x. napon uh-ra, úgyhogy nekem a 4 inszem 5 ciklus alatt megvolt (nov, dec, febr, márc, dec vége-jan elején kimaradt egy)
Endok szemét ügy
Nekem a szurik elején kell férfihormont lőnöm magamban. Röhögtem is, mikor először kiváltottam és elolvastam, hogy prosztatabetegeknek írják fel
Van egy ilyen rubrika, hogy terhesség és szoptatás esetén, és oda van írva, hogy tekintve, hogy a készítmény férfiaknak készül, a kérdés irreleváns. Mondtam egy barátomnak, mire megkérdezte, bizti jó orvoshoz járok-e