Új privát üzeneted érkezett!

Ana nem akarlak elkeseríteni, de ha vérzel a hőd is lefog menni... nekem mindig a 2-3. napra esett vissza :(:(:( Fránya piri

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Ana, nyugi. Ha meg kell jönnie, jöjjön. Új hónap, új remény. Nekünk türelmetlen, akaratos egyedeknek (én is az vagyok) iszonyat nehéz felfogni, hogy valami nem úgy megy, ahogy mi akarjuk!

Ez biztosan egy lecke. Arra, hogy türelem... Én is kész vagyok ettől a leckétől. De hát ezt dobta a gép. És ez ellen a gép ellen nincs mit tenni.

Igazából egy új emberi életet próbálunk ugyebár összehozni , ami egy "életre" szól, ezért egy-két hónapon nem szabad, hogy múljon. Ő akkor jön, ha akar - és rájöttem, hogy ha most akarom, azonnal (és ő nem) akkor önző vagyok.

Ezért inkább kussolok és várok. Nagyon szar, de pár nap alatt sikerül azért ilyenklor összeszednem magam.

Ana, fel a fejjel!

Most indulok futni, bár be van borulva. Remélem, nem ázom össze!

Mindenkinek pussz.
Vendég

Helló!

Bocsi lányok, de szokás szerint nálunk mindig beteg valaki, most én :roll:

Ana, milyen intenzitású a vérzés? Mert ha csak barnázol, az terhesség alatt is lehetséges, de a komolyan vérzel, akkor valószínűleg megjött, és a hőd is követi sajna. Nem mindig mérvadó a hő ebből a szempontból, valamikor valakinek csak amikor már rendesen mensizik, akkor esik le a hője.

Drukk mkinek lányok!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Köszike csajok!

Szerintem megjött, 26 napra ilyen még nem volt. Szertintem pe után 11 max 12 nappal lehetek. Ilyenem még nem volt. Ez már nem barnázás.

Mióta nincs spriál NOVEMBER 29-30 napra nőtt a ciklusom. Hogy ez most miért így van. De sebaj csüt névnapom pént szülinapom 35. nyugodt szívvel ünneplek, és még ami jó a rosszban nem karácsonykor szülök mint az elsőnél. Akkor az utolsó mensi 03,18 volt most meg 03,17 lett volna.

A hőm még fennt van remélem reggelre leesik. Bár a 2 hónapban mikor mértem előtte 1-2 nappal már zuhant. De most eljövök táppénzre hátha úgy sikerül ,ha nyugi van.

Mi van veled CSILLAG, hol fáj?

Csillag teszt árak?
anabana

anabana

Ana, sajnálom ezt a ciklust, de látom, túlzottan nem estél kétségbe, helyes :wink: Szép magas a reggeli hőd, de szerintem holnapra le fog esni, ha valóban megjött.
Egyébként van ilyen, amikor furcsán máskor, vagy máshogyan jön meg az embernek, szerintem ez még belefér a normálisba! Oly sok minden befolyásolja az emberi szervezetet, időjárás, stressz, holdállás, stb.

Akkor felteszek nektek árakat, ha érdekel esetleg még valakit!

LH (20 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 75 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (25 mIU) kazettás teszt = 250 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására 9100 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban, csakis ajánlottan! Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek. Kérheted, hogy ne bélelt borítékban küldjem a teszteket, ebben az esetben 350-500 Ft között változik a postaköltség annak függvényében, mennyi és milyen fajta teszteket vásárolsz. Babatesztet csomagként tudok küldeni, ennek ára 1100 Ft, vagy ajánlott levélként 650 Ft, ajánlott elsőbbséggel 700 Ft!

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni a címemre. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban! Ez alól kivétel, ha a banki utalás sikeres tranzakciót bizonyító nyomtatott verziójának szkennelt változatát (tehát amit nem te gépelsz be!) átküldöd nekem!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok4

Csillag: Jobbulást!!

Ana,Leti: Kitartás!!!!Én drukkolok nektek!
Vendég

Hello Lányok, jó reggelt mindenkinek!

Ezt a sz... időt!!!!!!!! Mindjárt magamba fordulok.

Chris, köszi! Ma még beszedem ezt a Clostit és gúdbáj! Többel nem mérgezem magam. A Kicsike meg akkor jön, amikor ő akar. Döntsön ő, mikor szeretne, úgyis ő lesz a főnök...:)

Már zsinórban 2x voltam futni: tegnap és ma :lol: :lol: :lol:

Remélem, tudom tartani a lelkesedést.

Szép napot mindenkinek az eső ellenére is.
Vendég

Na mi a helyzet LÁnyok? Eltűntünk? Eltűntünk???????????????????????????????????????????????????????????????????

Csillag, jobbulást! Elég rendesen elkapta a családodat ez a kis hullám!
Vendég

hahó!

Csillag!
Gyógyulj meg gyorsan! Mi a baj?

Ana

Sajnálom,de majd a következő hónapban Letivel duplán babásak lesztek! :wink:

Baba

Hogy vagytok?

Mares?4Jól vagy már? Tünetek?

Kép
Kép
k_inga

Csillag jobbulást!!!!
Mares hogy vagy? Még mindig azon gondolkozol, h vissza mész dolgozni?
Leti de jóóó neked bírod a futást... én az emeletre is lihegve tudok feljönni, pedig régen....ááááá futóversenyekre jártam, most 5 méter és kiköpöm a tüdőm... akkor most ez megint rendszeres lesz? Meddig szedted pontosan a clostyt?
Crisy bébi tünetek?
Kinga köszönöm mi megvagyunk, kicsit mindig betegesen, most a nátha döntötte le kismanót, meg picit engem is... A férjecskémnek meg hasmenése van, szóval mindenki beteg... :(
Akartam kérdezni így mindenkitől, hogy hozzátok is megy a védőnő még a terhesség idején? Mert nálunk jön, folyton, ráadásul bejelentés nélkül, mintha itthon kéne ülnöm folyton... Meg minek jön? Most is betegek vagyunk, de szólt (persze nem nekem) a főbérlőmnek, aki január végén szült, h jön holnap és meglátogat minket is... Betegen a tö...nek sincs kedve őt szórakoztatni...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Baba: Nekem minden tünetem megvan,kivéve a hányinger,hányás.
Te már teljesen jól vagy?
Nekem is mondta a védőnő,hogy majd jön,eddig nem jött,de előtte telefonál..
Vendég

Sziasztok,

Panny üzenetét hoztam:

"Hematóma elmúlt,de nincs szívhang,nem tudom ezt már hogy lehetne kibírni,egy jó ideig nem fogok fórumozni,ne haragudjatok.:cry: :cry: "

Én nem tudtam mit mondani. Le vagyok sújtva. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pannynak jobbulást :cry:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Panny: :cry: :cry: Ilyenkor nem is lehet mit írni, csak azt, hogy legyél erős!

Leti, kitartás, szedd szépen a gyogyit, ha elkezdted, és reméljük, hogy kihozza a legjobbat a szervezetedből, és pikpakkra összejön az a babóca!

Kinga, hogy s mint kis 6 hetes várandós?

Chris, no para, mindjárt itt a trimiváltás :wink:

Baba, tessék szépen felhívni a védőnénit a helyi rendelőben, és megmondani neki, hogy mielőtt jönne, mindenképpen telefonáljon, mert nem vagytok otthon sokszor, vagy éppen betegek vagytok, és ilyenkor nem fogadtok látogatót, legfeljebb orvost!
Szörnyűséges védőnénik vannak a "placcon" :lol: , az egyik véletlenül sem látogatna meg, a másik meg túlzásba viszi. Helyre kell őket tenni, különben elfajulhat a dolog. Vagy csinálj úgy, mint én, ne nyiss neki párszor ajtót, majd rájön, hogy előtte telcsizni kell. 8)

Ölelés nektek

esthajnalcsillag

Sziasztok Lányok!

Baba, jó, hogy nem bírod a futást!!!!!!!!!!!!! Én se bírtam amikor volt babám, már 3-4 hét után éreztem, hogy nem bírom a futást.

A Clostiból beszedtem tegnap az utsolós darabot. Sok jót olvastam róla, de sok olyat is, hogy semmit se ért. Nem baj, most lecsendesítettem a vágyakat, most csak pislákol a lángocska, ami nagyon akarja a bébit. Majd akkor fog nagy lángon égni, ha meg is lesz. Addig is futok...ma bringáztam is edzőteremben, mert szakadt az eső reggel.

Szegény Panni! Ilyenkor tényleg, mit lehet írni? Közhely, de: Panny, fel a fejjel, sok erőt kívánok! Ez nagyon durva lehet...

Elnézegetem itt a vonalzókat: annyira repül az idő - Kinga te még az előbb 4 hetes voltál...:) Nagyon gyorsan telnek a napok, hetek...
Chris már a 2. trimesztert verdesi...Mares is túlvan a nehezén...Baba meg a felén. Ugyanígy fog telni az idő (gondolom) ahogy látjuk majd a babáinkat felnőni...

Mares, te most visszamentél dolgozni? Virgonckodunk????? Vagy hová tűntél??????

Csillag úgy várom a teszteket... :roll: :?
Vendég

Sziasztok!

Panni esete szörnyű. Látod Letti erre mondom én azt, hogy inkább jöjjön meg mint ilyen szomorú dolog történjen.

Maresz eltűnt mint Petőfi. Remélem jól van!!!!!

CSillag gyógyulsz?

Betti is felszívódott. Leletek? Hogy állsz?

Kinga hanyadik napon lett poz a teszt? Mintha először neked is neg lett volna:... vagy nem?
anabana

Igen Ana, ez így van. Inkább várok még pár hónapot, csak ne történjen meg mégegyszer! iszonyat erő kell ehhez, - harmadik után!!!!!!!! Atyaisten!
Vendég

anabana

nem szivódtam fel,itt vagyok :)

hétfőn megyek dokihóz meg uhra és akkor beszéljük meg az eredményeket is .

KépKép
bettike83

hahó!
Köszi mindenkinek az érdeklődést! Jól vagyok! Egyre többet émelygek,azt leszámtva ok.
Napi 2-szer tuti felhúzom magam az esküvői előkészületek miatt,mert mindenki okosabb mint mi...
Holnap megyek ruhát nézni, most meg kéne keresnem valami normális meghívót,ami nem egy vagyon.

Leti,irigylem,hogy futsz,én majd megfulladtam mindig is! Fusson,akit üldöznek,ezt eldöntöttem már az oviban,de a biciklizést imádom.

Ana,én a 28. napon teszteltem először,este, az pozitív lett,aztán másnap reggel még 1x, az is pozitív lett,de gyorsan és erősen!

Kép
Kép
k_inga

Bocs KInga akkor nem rád emlékeztem.

Örülök hogy itt vagy Betti, másik fórumra jász? Olyan ritkán jössz.
Ez nem számonkérés csak hiányollak, esetleg én is benéznék oda.
Egyébként hogy érzed magad?

TE kaptál valami gyogyit? vagy még nem?
anabana

Leti :) Úgy telnek a hetek, h észre sem vettem, és pikkpakk 6 kilót híztam és elmúltam 23 hetes :) És mikor néz meg a doki uh-al?

Ehcs hidd el így lesz, menjen a védőnéni a pic....ba :) Velem ne szórakozzon...

Kinga egy tipp :)

http://www.eskuvoi-meghivo.com

itt tuti találsz meghívókat :) A férjecském csinálja az új honlapukat, még nincs kész, de megtekintheted, sztem az jobb lesz majd :P

http://www.eskuvoi-meghivo.com/new/

Itt türhető árak vannak :)

Betti és amúgy jól vagytok, várod már az uh-ot?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, nem akar ez a doki semmiféle UH-t csinálni. Azt mondta, ha lesz mensi, menjek vissza, ha meg nem, akkor azért. Laza a csávókám...

Orvosok, védőnők, egy kutya... Az a veszélye bennük, hogy nekik csak egy vagyunk a sok közül. Még a régi dokim, akinél születtem, az is sz...rt rám, úgyhogy nem tom. De nincs kedvem új dokihoz menni.

majd Csillag tesztjei kimutatják az én kis tüszőkéimet. Nem kell ide a hülye uh-ja... tudod, mint amikor a nyuszika ment a porszívóért és bekopogtatott: tudod, mit, medve b...meg a porszívódat... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kinga, nekem olyasmi volt az esküvői meghívóm, mint amit Baba belinkelt elsőnek, a 40942. számú, csak halvány kék színben.
És saját idézetet írattam bele:
"Ami nemrég még csak álom volt,
nemsoká valósággá válik,
s úgy gondoltuk, e nagy nap
örömét megosztjuk azokkal,
akik közel állnak szívünkhöz.
Így sok szeretettel meghívunk
Téged /és családodat/,
a .... -án...-kor ... Polg. Hivatalban kezdődő házaságkötésünkre
Várunk szeretettel: ... és ..."

:D

Bettike, várjuk a fejleményeket a dokizás után

Ana, köszi, gyógyulóban, torkom ma még fájt, meg rettentően szédülök egész nap. Remélem, holnapra elmúlik ez a kórság-maradvány is!
Te remélem, jól vagy!

Leti, brutál vicc :lol:

Na jóccakát mkinek, gyártsatok sok-sok babát az éjjel, már ha éppen aktuális, ha nem, akkor csak úgy ugorjatok apusra :lol:

esthajnalcsillag

HAli!

Szép napot mindenkinek.

CSillag örülök hogy jobban vagy.

Maresz : Hol vagy? Ugye jól vagy?
anabana

Hello Lányok!

Mi ez a nagy nihil má megen?????

Mindenki kujtorog valahol?????? vagy egyszerűen kitört a tavasz? Persze, megértem. Én is szívesen sétálgatnék, ehelyett itt ücsörgök a számítógépnél.

Szép-szép napot kívánok!

Puszi-puszi
Vendég

Sziasztok!!!

ELnézést, hogy nem voltam, de hétvégén uramon csüngtem, voltam kint a szabadban is , levágtam anyósnál az elszáradt virágokat, meg volt Medvehagyma fesztivál Orfűn... de uram hétfőn és kedden itthon volt és az internet ilyenkor az övé! Így nem tudtam jönni, de látom sok mindent termeltetek, azt se tudom kivel mivel kezdjem!

Panny: hát én nem tudok mit mondani... :( :(

Leti: hajrá a futáshoz, én nekem olyan mértékben vannak X lábaim, hogy aki mögöttem fut elájul a csámpizásomtól!!! Ezért inkább urammal régen gyalogoltam még az esküvő előtt, feszkó levezetésre tökéletes volt!!! A dokid meg laza, de hát nekik ugye már miért is lenne fontos hogy neked babád legyen... de vannak kivételek, csak hát nekik is száz felé van a fejük...meg mire a normálisat megtalálod addigra csalódsz a többiben már... babóca meg jönni fog , várja őt a stramm sportos anyukája! ja, igen, Infót tanítok.... mert gép-függő vagyok :)

Ana: nálad akkor most mi a helyzet? hőd maradt és piri csak megjelent és ment is?

BAba: húúú, ma én is 9:10ig aludtam.... mondjuk fel8kor felkeltem pisilni meg egy szelet kenyeret ennyi szalámival, de utána jól belehúztam! 6 kiló nem is sok, viccelsz, én holnap megyek a védőnőhöz, és szerintem tutti ott már 60 lesz, az itthoni szerint 2,5-3 kilót híztam.... de hát szegény cukorfalatnak valahogy kell fejlődnie! :D

CSillag: remélem már te is jobban vagy azért, de nem csodálom hogy ebben a hülye időben te is elkapsz valamit.... suli ügyben hogy álltok fiacskáddal?

Kinga: nálad is gyorsan repül az idő!!! :)

Chris: ne aggódj, rendben lesz minden, mondom ezt én, a fő aggódó!!! :D persze mert megint sok idő mire megyek dokihoz, és 4 hétig kell kitartania mindig a pár perces élménynek! :D

És igen, én még mindig azon agyalok, meg álmodok is róla hogy vissza kéne menni melóba...tudom gyagya vagyok, de hát ilyen Sztahanov a lelkem..... pedig tudom, a sok gyerek : baci, idegeskedés, azért kemény 45 percig figyelni és ezt naponta 4-5ször és van két nap amikor fél4ig vagyok fél8tól....de nem akarom , hogy kiakadjanak rám a suliban..... na mindegy, örlődök, növesztem a hasimat, hízok, és veletek dumálok ... ez megnyugtat :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ma újabb tesztcsomag érkezett hozzám hmmmmmmmmmmmmmmmm megint lehet tesztelni. Nagyon jóóóóóóóóóóóóó ez a teszt - feeling hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vendég

Hm. Negatív lett az ovu-tesztem... Nem is értem :?
Vendég

Na ez már durva, hogy még fél 9-kor sincs itt senki :evil: :twisted: :twisted: :evil:
Vendég

Mares, nem hallod, ahogy futok reggelenként? Az az nagy dübörgés, amikor mozog a csillárotok... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Egész nap a városban voltunk :) Rossz volt az időnk, de a kedvem picit jobb lett, h megpillanthattam a szívem alatt dobogó kis puncus fél arcát... Sajnos a kezét szinte mindig feltartotta, így nem sokat látthattam belőle, de legalább tudok nektek képet küldeni. :) Igaz nemsok minden vehető ki, de folyton mozgott és befelé fordult :(
Leti még 2-3 nap mire sztem pozi lesz a teszted, de azért mindennap délután teszteljél....

Kép Dominika a 24.héten

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

baba: Nagyon édes a kiscsaj!!

Tegnap volt a védőnéni,még 10 percet sem maradt.Aranyos nőci.
Vendég

Sziasztok!

Baba, ez a kis puncus nagyon aranyos!!! Jó lehetett látni! Biztos még kis szégyenlős. Az a lényeg, hogy jól van.

Részemről túl optimista feltételezés lenne azt gondolni, hogy 2-3 nap múlva pozi lesz a tesztem :? bár a closti hatását még nem tudom. De hát ugyebár az én PÉ-m mostanság 26. napon van. Majd most meglátjuk, mit ért a clostika...
Vendég

Sziasztok!

Baba: nagyon édes a kis drága :D Tiszta csajszika, még nem mutogatja magát szívesen :D

Leti: jaj, miért dübörögnél?!?! .... én is tudok tank módon futni... a csámpi lábaimmal :D

Chris: mindjárt 12 hetes vagy :D minden rendben nálad?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba: de ari , de jó neked.

Mikor lesz már nekem is ilyen!!!!
anabana

Mares: Minden rendben szerencsére, de hétfő miatt nagy a para!!!
Te hogy vagy? Hányinger van még?
Vendég

Chris: én is féltem, de édes lesz a kis drága, meglátod majd!!! :D képet majd hozzál ám!!! Tegnap nem volt hányinger , hurrrráááá hétfőn és kedden volt csak, előtte meg egész hétvége szuper volt :D változó....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag küldtem privit.

Letti hogy vagy a gyogyitól, érzel valamit.
Most figyelmes légy, mert nem tudhatod mikorsz lesz Pe a gyogyitól. Szorítok!!!!

Kismamik nektek szépséges sétáló időt kívánok!
anabana

Maresz: Képzeld úgy jött meg 11-én hogy a hőm fennt volt. És amúgy is 26. napon voltam. Megviccelt ebben a hónapban. Na de majd most hazamegyek kicsir pihizni, hátha így sikerül.

Küldjétek a pozi energiát.!!! Nagyon kell.Levagyok törve, Most már szinte nap pityergek valami miatt.

Tényleg ma van a névnapom és holnap 35 leszek. :-)
anabana

baba

nagyon szép picuri :)

mares

nem vészes az a pár kiló,a picinek nőnie kell :)

KépKép
bettike83

Ana! Anasztázia vagy?????????????? Boldog névnapot!
Figyelj, ne pityeregj! Próbálj lenyugodni és azt nézni, hogy hadd döntse el ő, mikor akar jönni. Nem úgy működik sajnos, hogy majd mi most eldöntjük és sitty-sutty már itt is van. Tudom, a magunk fajtának nehéz ezt elfogadni, én is az "Adj-Uram-Isten-de-rögtön" kategória vagyok. Nem szabad. Vagy ha erőszakosan akarjuk, annak sose lesz jó vége. Én inkább úgy szeretném, hogy ajándék legyen a sorstól, ezért próbálok jól viselkedni és nem kihívni azt magam ellen. Nyugi. Én most eldöntöttem pl, hogy akkor szexelünk, ha akarunk és nem akkor, amikor kell. Ez olyan természetellenes volt a múlt hónapban és így visszatekintve röhejes is. Hidd el, van oka, hogy még nincs itt az ideje, csak nem tudunk róla, hogy mi ez az ok. Menj és shoppingolj valamit a szülcsi-napcsidra! A szabadságodon pedig ne erre gondolj végig, hanem ülj le egy tea mellé, meditálj, olvass valami pozitívat és élvezd az életet, mindig lehet valami szépséget találni.

Ja, én most szájban mérem a hőmet és teljesen más. És most már biztos az is, hogy nem szedek több Clostit. Inkább le akarok fogyni. Ez eltart majd egy ideig. Hihihi

Ja és persze, küldök pozi energiát, de sajnos ezt mindenkinek magának kell előidézni. Tehát: don't worry - be happy. És mosolyogjunk! Az élet szép! Örüljünk neki, hisz lehetne ennél mi8lliószor keményebb és rosszabb.

Na, Freud most kezet fogna velem :wink: - de az is lehet, hogy forog a sírjában.
Vendég

Megjött a kombinált eredmény:

A szűrővizsgálat eredménye: negatív
Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 39 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

a lényeg hogy negatív... de izzadt a kezem mikor megnéztem a neten....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, kiráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááály!!!

Minden rendben van akkor, ugye?
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm, remélem később is ilyen szégyenlős lesz, mert az apja tuti shutgunnal áll majd a kapuba ha jön haza a suliból :)
Ana ne keseredj el, az rossz, a tested mindent érez, és boldogságos lesz mikor megfogan, csak meg kell nyugodnod...
Boldogságos Névnapot kívánok neked, a férjecskémnek meg ma van a szülinapja, szóval ma már tuti ne legyen szomorkodás... Végy egy kellemes fürdőt :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, ez a shutgun ez nagyon jóóóóóóóóóóóóó
Vendég

Köszike mindenkinek a biztatást és a jókívánságokat.

Majd összeszedem magam, de nehéz, a munkahelyem is zűrös most, meg sokminden más még. De ma egy pohár pezsgő mellett megnyukszom, esküszöm hogy megnyukszom.
Elmegyünk egyett sétálni, megnézzük a patakot, mert itt borsodban szinte minden patak dugig van. Hallhatáttok a hírekben is. Félelmetes. Ennyi vizet a patakban én még nem láttam , akár egy felnőtt is belefulladhat.

Puszi mmindenkinek. Azért jobb kedvem lett tőletek, általatok.
Köszönöm:-)
anabana

Mares: Örülök,hogy minden rendben.Hétfőn nekem is vesznek ilyek kombinált vért,és másfél óra múlva meg is lesz az eredmény.
De jóóóóó neked,már mindent tudsz!!!

Ana: Boldog Névnapot!
Vendég

Sziasztok csajszikáim!

Köszönöm a kérdéseket, jobban vagyok hála a mindenhatónak, bár még mindig fáj a torkom sajna, de legalább már felkelek az ágyból, és még mozogni is tudok :D. tegnap már futkároztam a gyerekeimmel, mindig azt játszuk, hogy én vagyok a szörny, és el kell kapnom őket. :lol:

Baba, tündérke ez a kislány, csúnya dolog az irigység, de most ilyen zöld vagyok tőle: :mrgreen: A vonalzód is gyönyörűséges

Mares, teljesen jó az eredmény, örülök, hogy minden rendben, és annak is, hogy sokat pihizel lelkileg, így is kell, sok séta, program, együtt a párocskáddal, ennél nem is kell sokkal több egy kismaminak :wink:
Suliügyben úgy néz ki, révbe értünk, ma voltunk beíratkozni ott, ahova szeretnénk, hogy járjon a nagyfiú, 1.a osztályba beírták, azt hiszem, ez jót jelent :D

Chris, hétfőn már te is túl leszel a teszten, és ha ilyen gyorsan megvan az eredmény, akkor tuti jó :)

Leti, ez aztán a csudaklassz hozzáálllás, gratulálok, és ezt légyszi a ciklus teljes hosszán gyakorolni, mint akár egy Buddhizmust :D

Bettike, már akartam írni, jó a playboy nyuszkód :)

Ana, nem keseregni, bár én már ugyanilyen voltam akkor, mikor a kistesóra gyúrtunk, de egyszerűen nem akart sikerülni. Én is már minden vackon pityegtem, főleg, ha kismamát vagy kisbabát láttam, vagy itt a Bneten sikerült másoknak a baba, nekem meg nem. Rémes érzés volt, főleg a ciklusok vége. De azért a kitartás meghozta gyümölcsét másodszorra is hála az égnek :P
Próbáld a szép dolgokat látni az életben, sétálj sokat, már ha teheted, az sem baj, ha esőben sétálsz, engem ezek mindig megnyugtattak.
És Isten éltessen név-és szülinapodon is!
Kép

Szép estét mindenkinek!

esthajnalcsillag

Köszike CSillag!

Örülök hogy rátok találtam.
anabana

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?