Sziasztok csajszikáim!
Köszönöm a kérdéseket, jobban vagyok hála a mindenhatónak, bár még mindig fáj a torkom sajna, de legalább már felkelek az ágyból, és még mozogni is tudok
. tegnap már futkároztam a gyerekeimmel, mindig azt játszuk, hogy én vagyok a szörny, és el kell kapnom őket.
Baba, tündérke ez a kislány, csúnya dolog az irigység, de most ilyen zöld vagyok tőle:
A vonalzód is gyönyörűséges
Mares, teljesen jó az eredmény, örülök, hogy minden rendben, és annak is, hogy sokat pihizel lelkileg, így is kell, sok séta, program, együtt a párocskáddal, ennél nem is kell sokkal több egy kismaminak
Suliügyben úgy néz ki, révbe értünk, ma voltunk beíratkozni ott, ahova szeretnénk, hogy járjon a nagyfiú, 1.a osztályba beírták, azt hiszem, ez jót jelent
Chris, hétfőn már te is túl leszel a teszten, és ha ilyen gyorsan megvan az eredmény, akkor tuti jó
Leti, ez aztán a csudaklassz hozzáálllás, gratulálok, és ezt légyszi a ciklus teljes hosszán gyakorolni, mint akár egy Buddhizmust
Bettike, már akartam írni, jó a playboy nyuszkód
Ana, nem keseregni, bár én már ugyanilyen voltam akkor, mikor a kistesóra gyúrtunk, de egyszerűen nem akart sikerülni. Én is már minden vackon pityegtem, főleg, ha kismamát vagy kisbabát láttam, vagy itt a Bneten sikerült másoknak a baba, nekem meg nem. Rémes érzés volt, főleg a ciklusok vége. De azért a kitartás meghozta gyümölcsét másodszorra is hála az égnek
Próbáld a szép dolgokat látni az életben, sétálj sokat, már ha teheted, az sem baj, ha esőben sétálsz, engem ezek mindig megnyugtattak.
És Isten éltessen név-és szülinapodon is!
Szép estét mindenkinek!