Sziasztok!
Jajj Jenny, de rossz hir
. Nagyon együttérzek veled.Küldök sok sok virtuális ölelést!!! Ilyenkor nincs mit mondani, mert ugyis az emberlánya nem oda figyel, hanem a fájdalmára
Kivánom neked, hogy mihamarabb ujra babás légy és akkor valamennyire enyhül a fájdalom...
Edit:
én hiányoltalak, csak olyan zizi vagyok elfelejtettem megirni..
Akartam kérdezni, hogy telt mifelénk, de az is kiment a fejemből
Na megjártuk a dokit tegnap, hát kész kálvária volt...Olyan mérges voltam, azthittem valakit megverek...
Lementünk a családorvoshoz, ő felküldött a korház gyerekrészlegének a fül-orr-gégészéhez.Mikor odaérünk közlik, hogy szabadságon van, csak valamikor márciusban jön...
Én kérdem, és akkor senki sem helyettesiti??? Vonogatják a vállukat, hát nem... Esetleg probáljam meg a felnőttrészen... egy másik korházban...Elmentünk oda délután 4 től egész este 7:30-ig vártunk amig sorrakerültünk...
...Azt mondták, hogy nyirokcsomo duzzanata van, egy korábbi virusos fertőzésből maradt vissza, mert nem volt jol kikezelve... A családorvosnő gyenge antibiotikumot irt fel akkor, ami nem volt hatékony
Nos azt mondtak, hogy nem játék, ha most nem jön helyre kemény antibiotikumos kezeléssel sem akkor ki kell vágni... Pont amre gyanakodtam....
De remélem jol fog reagálni az antibiotikumra...Augmentint irt ki 10ml 2X naponta 10 napig