Új privát üzeneted érkezett!

remélem nem mumsz, mert arra kapott oltást... :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam:
aztiszem a fenti reklám miatt vacakol és lassú a babanet :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

na megint laptetű. :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt!
Fúúú, nagyon hosszú volt a tegnap este. hajnali 3-kor értünk haza. Tuti a hőm is azért ilyen, bár ha az ovu miatt ugrott fel akkor elkaptuk, mert azért nem hagytuk ki a hajnali hancúrt.
Valaki megnézné a görbém? A tegnapihoz képset 0,3 fokot ugrott. Mikor hajnalban lefeküdtem 36.3 volt, most 36.7. Remélem ez jó jel. Majd figyelem ma a szurkálást és ha nincs akkor megvolt az ovu.

Megnéztük a babakocsit és nagyon-nagyon tetszik. Biztos azt fogjuk megvenni, ha aktuális lesz. Legalább már azt nem kell majd keresgélni.

Holka
Jajj, tök jó!!! Fiatok lesz?
Igen kell a kád az ikreknek, bár szerintem nem lesz kettő. Igaz most nagyon fájt az oldalam, jobban mint máskor, de lehet csak a nagyobb tüsző miatt.

Viri
Szerintem rossz helyre tette a vonalat, utána volt a következő felugrásnál. Szóval durván a 13-14. Nap.

Mágnes
Nagyon sajnálom ami apukáddal történt. Remélem minden rendben lesz.

Magdolnam
De jó, hogy a tiéd lesz a kocsi. Abban biztonságosan tudod vinni Lizát bárhova.

Kép
Kép
nati80

Márti
Remélem nincs komoly baja Huninak. Lehet csak valami allergia, vagy ez a vírusos izé ami most van.

Kép
Kép
nati80

nati:
megnéztem a gőrbéd, azt hiszem most lehetett pé-d... Hajrá!!!! Küldöm a ++++++++ energiákat, hogy tudjon beágyazni a kis drága :wink:

Nekem ma a jobb felemen furi érzésem van...egy pontban, ahol a petefészkem van állandóan olyan érzésem van mintha a hideg futkosna végig.. :shock: De csak egy pontban és átsugárzik a hátamba... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Köszi a segítséget!
Remélem tényleg hajnalban volt ovum, mert akkor 90% hogy elkaptuk. Nagyon örülnék egy-két novemberi babának. :lol:
Bár most megint érzek szurkálást, de nem pont ott ahol tegnap. Most várakozok és holnap szerintem ki fog derülni nálam ez az ovu kérdés.

Foggalmam sincs mit érezhetsz. Péd mikor volt? Vagy most lesz? Én a jobb oldalit iszonyat megérzem, főleg mert csak ott van ovu. :?

Kép
Kép
nati80

én már a vége fele járok a ciklusomnak, nem hinném, hogy ovu lenne, de attól még lehet... :roll: 21cn.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Autó:
Úgy legyen, ahogy mondjátok!!!! Apa azért akarja nekem ezt mert egyszerre teljesül az ő és az én vágyam! Apáé: biztonságos (6légzsák, abs)+Lizát könnyen tudja hurcibálni (babakocsi is elférjen) Én: kisautó, könnyű parkolás.

Márti:
huh szegény gyerkőc :cry: lehet hogy mumi :? nemtom én nagyon régen voltam és nem emlékszem rá.

Történt még valami, ami megváltás az életünkben! De nem merem még elkiabálni!!!!! El sem hiszem!
Tudjátok mi -pláne én- nem szeretünk itt lakni (a házunkat imádjuk csak a nagyon vidék környezetet nem) és most a mamának megpedzegettem azt, hogy mi lenne, ha nevemre iratná a házát és mi így teljesen felújítanánk. Egyből a fiait említette. A nagybátyámat kifizetem, apám meg -amit nem vártam volna tőle- lemondott a részéről a javamra!!!! :shock: és így a mama belement. Már csak arra kell várni, hogy apámék az én házamba átköltözzenek (ami 1999óta készül :shock: ) és akkor jöhetünk mi! Addig a házunkat is eladjuk. Hú ez éltet engem mostanság!
Meg ne kérdezzétek, hogy miért nem mi költözünk a házamba :!: Emiatt vesztem össze a szüleimmel és jöttem el otthonról :cry:

De a fennt említett variáció tök optimális lenne, mert a mostani házhitelt egy az egyben vissza tudnánk fizetni, a nagybátyámnak max 5M-t adnék (csak nem fogja teljesen lehúzni az unokahugát) és a fennmaradó pénzből meg felvennénk 2 gyerekre a szocpolt és 1M-t akkor olyan kecót hozhatnánk össze, hogy csak na. Azért apámnak is vennék egy új kocsit, mert azért ennyit megérdemel, meg felhúznánk egy garázst neki és mindenki boldog lenne. És viszonylag kevés hitel lenne a nyakunkon (és nem 6-szor ennyi mint most)
Á bilibe lóg a kezem, ébresztő!
magdolnam

Magdolnam:
én tiszta szivemből kivánom, hogy teljesüljön az álmod :D

Kép
Kép
Kép
f.marti

NAti, annyit akartam hozzátenni az egészhez, hogy
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f ... 84000_.png
elsőbb nézd meg a görbém! Nov 01-én volt a tényleges ovum!!! Ez tuti fix! Magyarul előtte való nap jelezte a szervezetem, hogy elkezdődött a tüszőrepedés folyamata, másnap hajnalra megtörtént és csak utána kezdett el a hőm növekedni. Amiben én biztos vagyok, hogy az ovu előtti akcióból lett Liza! És így lett lány. A lány kiskatonák tovább élnek, szívósabbak.
Remélem ezzel tudtam segíteni

Márti, lehet hogy tényleg a reklám miatt lassú
magdolnam

nem hinném, hogy mumsz lenne, mert azért oltást kapott, azonkivül ma reggel nagyon folyt a füle. :shock:
Szerintem valami fülbaja lehet :shock: :evil:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ja és az új ház közvetlen pest határában van. Ha elakarunk menni egy moziba (lurdy, campona) 10perc alatt ottvagyunk! Míg így 1-1:30perc.... azért nem mindegy. És végre megint annyit sétálgathatunk meg bicajozhatunk meg tolhatom Lizát babakocsival, amennyi jólesik! Míg itt.... hát járda alig akad, meg itt nem szívesen bicajozok. Kb 10 perc alatt az egész falut bebicikliztem és a gyönyörű gumicsizmás köszönésképtelen bácsik és nénik színes tárháza, forgataga fogad minket, mint látvány :?
magdolnam

ó szegény. Írd be a keresőbe: fülfolyás, nyirokcsomó duzzanat hátha kiad valamit...
magdolnam

Magdolnam:
most nézem, de nem tul biztató :cry:
olyant is irnak, hogy lehet korházba kerülünk... remélem nem!!!!!!
Ha 2 cmünél nagyobb a duzzanat akkor szükséges a korházi ellátás :shock: hát Huninak van 4 cm. is
Jajjaj, még mi nem jön????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ha fokozatosan növekszik

Komoly betegség jele lehet a heteken át fokozatosan növekvő nyirokcsomó, ahol hiányoznak a helyi vagy általános gyulladásos jelek, ugyanakkor más általános tünetek jelentkeznek: sápadtság, levertség, fáradékonyság, bőrvérzések, fogyás, indokolatlan hőemelkedések. Ilyenkor feltétlenül szakorvoshoz kell küldeni a beteget, és részletes kivizsgálásra van szükség. Az alapos vizsgálatot követően vérvételre kerül sor, és amennyiben a beteg állapota vagy a nyirokcsomó jellege indokolja röntgen, ultrahang, komoly betegség gyanúja esetén komputertomográfos (CT) vizsgálatra is sor kerülhet.

Gyakran a betegség megállapításához szükséges a nyirokcsomó sebészi eltávolítása és a szövettani vizsgálat, a további gyógykezelést csak ezután lehet elkezdeni.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Nem fáj a füle? Mert ha folyik akkor középfül probléma.

Magdolnam
Ha jól látom neked is a + ovutesztek után volt ovud és ti előtte voltatok együtt naponta. Mi pont most hajnalban mikor ovum volt elméletileg. Szerintem tényleg most volt tüszőrepedésem hajnalban és akkor jók az esélyeink. Persze a mai estét se hagyjuk ki.

Kép
Kép
nati80

ezt a multhéten mutattam a páromnak, akkor még csak kicsike volt mint az ujjbegyem, azt mondta, biztos nemrég volt meghülve és amiatt van, de tegnap mikor megláttam nagyon megijedtem...
Olyan mintha félrenyelt volna egy nagy szilvát és az kidudorodna a füle alatt.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Ne gondolj ennyire komoly bajra. Szerintem az is lehet, hogy csak megfázott a füle és azért folyik. Barátnőm babájának is folyt valami a füléből és a doki egyből azt mondta középfül. De nem is fájt neki. Vidd el fülészhez is.

Kép
Kép
nati80

Márti
Nekem is szokott igen nagy lenni a nyirokcsomóm és fáj is, de az általában valami betegség után van.

Kép
Kép
nati80

szerintem, ha meg volt fázva az lehet a probléma! Nekem is majdnem 2szer akkora a nyakam, ha beteg vagyok, de hála égnek a fülemmel semmi baj, max bedugul... lehet neki a fülére ment. NE ilyedj meg! NEm hiszem hogy nagy a baj :wink:
magdolnam

köszi Nati a nyugtatást. Hát nincs miért egyem magam, majd délután okosabbak leszünk.Akkor rendel a dokinénink...Remélem nem lesz felületes, mert akkor leütöm :evil: .Sajnos jellemző rá, hogy a szájába kell rágni, hogy akkor most ezt a gyógyszert adjam???
Mindig amikor megyek, megkérdi, hogy mivel kezeltem, milyen gyogyszert adtam nekik, mintha én azt jobban kellene tudjam... Igaz mindig bevált, legalábbis mindig azt mondta, hogy jo gyogyszereket adtam...
De akkor is valahogy nagyon felületesnek tűnik. Ezt mondta a sógórnőm is, az ő gyerekei is hozzá járnak...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ezelőtt 3 héttel volt egy virusos torokgyuszija, lehet abbol maradt vissza... :?

Kép
Kép
Kép
f.marti

De ha látnátok :shock: olyan horror szegényke...Mindkét felén , a füle alatt megvan dagadva, de a balfele az rekord...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Akkor biztos a múltkori betegsége miatt van ez most. Lehet visszamaradt valami és azt próbálja leküzdeni szegényke.

Jajj, lányok én most annyira izgatott vagyok, hogy megvolt e már az ovu vagy sem, hogy csak na. Már olyan türelmetlen vagyok a holnapi hőm miatt.

Kép
Kép
nati80

Nem akarlak ezzel zaklatni titeket, de felteszem a képet a babakocsiról amit kinéztünk.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Egyre jobban tetszik, sok dolgot tud.

Kép
Kép
nati80

Nati:
elhiszem, és ilyenkor olyan lassan telnek a napok.... :?
De annál jobban fogsz örülni a + tesztnek :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

nem zaklatsz :lol: , nagyon szuper babakocsi :D de ikresben van-e? :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

ez a másik szine. nem tudom melyiket kellene majd megvenni.
na persze ha ikrek lesznek akkor más a helyzet. de arra is van már egy verziónk.

Kép
Kép
nati80

ikresben ez a legjobb. Újszülött kortól használható, ami ritka. És kormányozható a kereke.

Kép
Kép
nati80

halálosan néz ki! :lol: én tuti nem a pirosat venném. Tudod én úgy voltam vele, hogy (tudtam hogy lányom lesz!!!! Már előre) a sötét az nem koszolódik, legalábbis nem lehet látni! Aztán meg fel lehet dobni lányos színekkel, kiegészítővel takaróval (ha lány lesz)
magdolnam

Az abc-s kocsinak egy hibája van, hogy nehezen lehet összecsukni. vagyis inkább meg kell tanulni a technikáját. De ez előny is, mert nagyon masszív a váza.

Kép
Kép
nati80

Mágnes
Istenem...nagyon sajnálom.Nagyon sok erőt kívánok most az egész családnak!!! Reméljük édesapádnál csak kis területet érint a bevérzés és szépen fel fog épülni!!!

Márti
délután mentek dokihoz? Ijesztő lehet a látvány...de biztos megnyugtató magyarázat van rá. Majd írj!!
holka

Magdolnam
Nekem is a fekete-szürke tetszik, mert annak a váza ütősebb. Az anyaguk nagyon jó, mert könnyen tisztítható, lélegző. De a sötét meg nyáron nem a legjobb.
A kupoláját teljesen előre lehet húzni amit a graco tudott régen egyedül. Szóval tökéletes a kocsi minden szempontból. Kicsire csukható, megfordítható az ülőőrész, lábtartó állítható, hatalmas kosara van. Hihetetlenül nagy!!! Rövid a kocsi, de széles és nagyon stabil.
Jó volt látni és kipróbálni.

Kép
Kép
nati80

Nati
igen most úgy néz ki kisfiú de azért tisztában vagyok vele,hogy ilyenkor még elég korán van ahhoz,hogy tutira megmondják 2D-vel...
Babakocsi nagyon klasszul néz ki. Szeretnék valamit mondani de persze a ti döntésetek melyik kocsit veszítek...szóval 2 barátnőmnek is volt 3 kerekű kocsija és mindkettő azt mondta ha újra vennének biztos 4 kerekűt választanának inkább,kicsit instabil....

Magdolnam
A házterv csodásan hangzik :lol:
holka

Jenny
Ha hasi uh volt a múltkor akkor tényleg ne aggódj. Holnap a te dokid megnézi hüvelyivel és ott lesz az a baba!!! Szorítunk!!!
holka

Köszi lányok, aranyosak vagytok.

Márti: Apu 52 éves, emmi baja nem volt előtte. Nem tudjuk, mekkora terület sérült, azt mondják 3-5 nap a kritikus idő. Az minden esetre szerintem jó jel, hogy kezét lábát mozgatja, Anyu kezét megszorította, és amikor a mentőben magához tért, megmondta a nevét és a címét. Most várunk, holnap után megyünk haza ,remélem addigra már magához tér.

Jenny:
Olvastam, hogy hasi uh-t csináltak neked. Hát ezen kiakadtam kicsit! 12. hét előtt??? Pontosan azért csinálnak hüvelyit, mert olyan apró még a magzat, hogy hasival a rétegek miatt nem is lehet sok esetben megtalálni, kivenni. Pláne szívhangot keresni...
Jól tetted, hogy elmentél másik dokihoz, és ne add fel, várjuk a híreket!

Magdolnám:
Akkor ez az időszak most a ti szerencsés időszakotok! Gyerkőc, lakás, szuper!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Ez mind nagyon bíztatóan hangzik!!!
holka

Holka
Én is hallottam, de kipróbáltuk és elég stabil. A hátsó kerekek elég szélesek és távol vannak egymástól, az első meg közel van a hátsókhoz, szóval ezért nagyon stabil. Már én is toltam instabil 3 kerekűt. Majdnem felborítottam mikor fel akartam tolni a járdára.
Viszont a 3 kerekűvel könnyeb a lavírozás. nekünk nagyon keskeny a bejárati ajtónk, (nem volt más lehetőségünk) ezért olyan kell amit be lehet forgatni. 4 kerekűt nem tudnék betolni rajta, csak ha nagyon keskeny, de akkor meg a babának van kicsi helye.
De köszi a tanácsot. Lehet előzőleg is te írtad és ezért is néztük ilyen szempontból is a kocsit.

Kép
Kép
nati80

Nati
igen biztos 3 kerekű és 3 kerekű között is lehet óriási különbség.
oksa,akkor jó ha megnéztétek a stabilitását :)
holka

Mágnes
Ezek elég bíztató jelek! Ha tud mozogni, beszélni nem lehet nagy abaj.
Papám mikor agyvérzést kapott (jól emlékszem, mert ott voltam) nem tudott beszélni, mozogni, semmit. De erősen akarta és lábra is állt. Már 85 éves és várja tőlem a dédunokát már bagyon. Mindig mondja, hogy reméli meg fogja érni. Mindig mondom neki biztos és játszani is fog vele.

Kép
Kép
nati80

Holka
Nem is kicsi különbség van közöttük. Mi sokat kipróbáltunk és hát voltak borzalmasan rossz kialakításúak is. Ez volt a legjobb közöttük.

Kép
Kép
nati80

Hu Mágnes, most olvasom az apukáddal történteket! Egy fiatalemberről van szó :wink: biztos, hogy rendbejön rövidtávon, pláne, ha ennyire magánál volt/van! Nagyon sajnálom :( Szegény, Neked is "jól"kezdődött az év :?
Az a baj, hogy nem merem beleélni magamat ebbe, mert a rokonság már egy párszor "átvert" és majd hiszem ha látom.... De most érzem, hogy tényleg minden be fog jönni! Biztos az unoka "szelidítette" meg őket!

Holka, egy picit irigyellek, hogy dr. vagy, mert jártassabb vagy mindenben és viszonylag sokszor láthatod a babódat. Nagyon örülök annak, hogy szinte az egész vérömleny kitisztul!

ÁÁÁááááááááááá az örületbekerget Mali, ropiért és vízért hisztizik, mint egy gyerek :evil:
magdolnam

Nati
és ha meglesz a pozitív teszt meg is veszitek rögtön?
Nálunk meg pont a babakocsi beszerzés maradt el,jó nézegettük őket de még nem választottunk és már megszületett Heni, apuja pedig fotózta a szobajövő kocsikat én meg benn a kórházban nézegettem a fényképezőn és így választottunk. :lol: :lol:

Andy
megértem ha elszomorított a verseny. Anyum gimiben tanít és ő is úgy el tud keseredni ha valamelyik kisdiákja nem jut tovább az oktv-n.

Viri
szerintem 1 nappal később volt ovud mint ahogy a gép behúzta a vonalat
holka

Holka
Nem hiszem hogy rögtön megvesszük. Szerintem csak a 2. trimeszter végén, vagy ha nagyon akciós lesz. De legalább nem kell már akkor utána kajtatni nagy pocakkal. Én is neten néztem ki néhányat és utána megnéztük az üzletben.
Párom olyan jó!!!! Én esztétikai szempontok és persze a tudása alapján néztem őket, ő meg természetesen műszaki szempontból. Ez így tökéletes. Ő megnézte a váz szerkezetét, stabilitását, a kerekeket, fékrendszert, stb.
Most majd szerintem a bútorokat fogjuk nézegetni. Már abból is van ötletünk, de még nem igazán egyezik. De majd alakul.

Kép
Kép
nati80

Most mindenki eltűnt???
Ma itthon vagyok és pihenek a tegnapi nap után, de pont most nincs senki?
Nemsokára kezdődik a verdák és azt nagyon szeretem. Megnézem x. alkalommal is. Reggel meg a rózsaszín párducot néztük. Annyira k... jó film. Annyit röhögtünk megint rajta. Érdemes megnézni.

Kép
Kép
nati80

Mágnes:
Ezek biztató jelek, szerintem édesapád felfog épülni!
Sajnos édesapámnál már a kor sem kedvezett, azonkivül meg nagy volt a bevérzés, teljesen lebénult...Ö 83 éves volt :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nati:
a verdákat a fiaim is imádják :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Holka:
majd este, vagy holnap megirom mi a helyzet

Kép
Kép
Kép
f.marti

vagyis, hogy mit mondott a doki. Olyan virgonc a Huni alig lehet vele birni :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?