Autó:
Úgy legyen, ahogy mondjátok!!!! Apa azért akarja nekem ezt mert egyszerre teljesül az ő és az én vágyam! Apáé: biztonságos (6légzsák, abs)+Lizát könnyen tudja hurcibálni (babakocsi is elférjen) Én: kisautó, könnyű parkolás.
Márti:
huh szegény gyerkőc
lehet hogy mumi
nemtom én nagyon régen voltam és nem emlékszem rá.
Történt még valami, ami megváltás az életünkben! De nem merem még elkiabálni!!!!! El sem hiszem!
Tudjátok mi -pláne én- nem szeretünk itt lakni (a házunkat imádjuk csak a nagyon vidék környezetet nem) és most a mamának megpedzegettem azt, hogy mi lenne, ha nevemre iratná a házát és mi így teljesen felújítanánk. Egyből a fiait említette. A nagybátyámat kifizetem, apám meg -amit nem vártam volna tőle- lemondott a részéről a javamra!!!!
és így a mama belement. Már csak arra kell várni, hogy apámék az én házamba átköltözzenek (ami 1999óta készül
) és akkor jöhetünk mi! Addig a házunkat is eladjuk. Hú ez éltet engem mostanság!
Meg ne kérdezzétek, hogy miért nem mi költözünk a házamba
Emiatt vesztem össze a szüleimmel és jöttem el otthonról
De a fennt említett variáció tök optimális lenne, mert a mostani házhitelt egy az egyben vissza tudnánk fizetni, a nagybátyámnak max 5M-t adnék (csak nem fogja teljesen lehúzni az unokahugát) és a fennmaradó pénzből meg felvennénk 2 gyerekre a szocpolt és 1M-t akkor olyan kecót hozhatnánk össze, hogy csak na. Azért apámnak is vennék egy új kocsit, mert azért ennyit megérdemel, meg felhúznánk egy garázst neki és mindenki boldog lenne. És viszonylag kevés hitel lenne a nyakunkon (és nem 6-szor ennyi mint most)
Á bilibe lóg a kezem, ébresztő!