Új privát üzeneted érkezett!

megjöttem az orvostól

baba nincs
az egyik petefészkemben van egy megnagyobbodás

ez van a leletemen :

"az uterus afv-ben, 7,5 x 4 x 3,5 cm
endometrium 4 mm, graviditas nem látható
jobb ovarium : 38 x 23 mm
bal ovarium : 48 x 31 mm, centrális része solid megjelenésű
menzesz után kontroll javasolt"
vvviki

Sziasztok!

Ma itthon van apa ugyhogy egész délelőtt uton voltunk. Még mindig nem vettünk meg mindent -apróságok még maradtak. Persze egy csomó pénzt elköltöttünk :? Hihetetlen, h mennyi elmegy a kajára pedig nem lesz nagy főzőcske -ugysem leszünk itthon csak 24-én.

Dóri
Jó, h jelentkeztél! :lol: A végén még tényleg a fa alá kapjátok Gerdát :wink:

Málna
Nekünk sincs mosogatógépünk, de megfogadtam, h mihelyst elköltözünk ez lesz az első amit az uj konyhámba venni fogok :wink: -bár ez még fényévekre van :? Egyszer a Kismama magazinban láttam, h lehet venni a tüzhelyek gombjára olyan védőkupak szerüséget -igy a gyerekek nem tudják tekergetni. Nekem is be kéne szereznem mert Lili egy tálcát már ráolvasztott (apa is, csak akkor időben észrevettem) és ugye ott van Dani is aki hamarosan eléri annyira, h tekergetni tudja :roll:

Bea
Attól ne ijedj meg, ha nem mindig tudsz 1 deciket fejni -attól is függ Ádi mikor mennyit eszik, mennyi idő telt el az etetések között... Nekem az a tapasztalatom, h ha sok a tejcsi nem nagyon érdemes fagyasztani -legalábbis az elején nem. Bár később meg már nem fejsz. Lilinél a kukában kötött ki az összes. Mikor eljött a főzelékek ideje még bőven volt annyi, h frissen fejtet tehettem hozzá. Na és ugye 22 hónapos koráig szopott :wink:

A fagyasztott tejnek egyébként iszonyatos ize van, én először azt hittem romlott aztán felvilágositottak, h az ilyen, de a babák nem érzik. Mindenesetre én majdnem elhánytam magam tőle :oops: :roll:

Meli
Ma kettős fronthatás van! Ezt érezhettük, nekem is majd szétszállt a fejem, én vettem be gyógyszert is mert nem birtam volna. Mindkét gyerek itthon volt + takaritottam... Aztán du. megittam egy citromfü teát és mikor apa hazaért aludtam egy jót. Estére megint fitt lettem :lol:

Musz
Igaza van Melinek, ha meglesz a gyerkőc máshogy fogsz a főzéshez viszonyulni. Én szeretek, de mikor nincs kedvem hozzá elég a gyerkőcökre gondolni . :wink:

Mamen
Milyen érzés tudni, h valóban a baba mozgását érzed??!!! Én nagyon imádtam mikor ficánkoltak -különösen Lili :lol:

A városban indián zenészek voltak. Legalább fél órán keresztül hallgattuk őket, Lilinek nagyon tetszett! Még CD-t is kellett vennünk :lol: Na mondjuk nem bántam mert én is szeretem az ilyen nyugis zenéket, már volt ilyen CD-m.
Megyek, összedobok (már megint :roll: ) vmi kaját mert fél ötre játszóházba megyünk az ovis barátnőkkel :lol:

Kép
Kép
mókuska

Na beszéltem Gabival mi van vele, szervizben van a gépük azért nem tudott jönni! Délután megy dokihoz. Ha estére elkészül a gép akkor jön, ha nem majd ir nekem egy sms-t h mi ujság és akkor én továbbitom Nektek!

Kép
Kép
mókuska

köszönöm az őszinteségeteket !
Blöki, örülök, hogy ismét van véleményed !

január első hetében kapok gyógyszert amitől meg fog jönni a menzeszem
utána ismét UH, hogy megnézze a doki bácsi, változott-e odabent a helyzet
vvviki

Sziasztok!

Viki!De ez a megnagyobbodás nem gond?Úgy értem,ha pete termelődik és meg is érik,akkor gondolom nem probléma!!!Azért egy hormonvizsgálatot én még kérnék a helyedben januárban!

Ildi,az indián zene tökjó,nekem is volt cd-m,csak valahova elkevertem....ez a tekerőgomb ilyen csábító egy gyereknek??? :shock: remélem az én gyerekem is rákattan majd :roll:

Nemsokára lesz nagy hó megint :twisted: Ti szoktatok téli sportolni?Én az idén terveztem,hogy majd korcsolyázni tanulok újra,meg sielni...aha,na ezt kihagyom...ti szoktatok síelni járni???Állítólag nagyon tuti,anyu tavaly tanult bele,pedig először csinálta!!!!

Hellóka

Kép Kép
meli1118

Meli
én is erre gondoltam, mármint a hormonvizsgálatra
a doki szerint nagy az esély rá hogy visszahúzódik a menzesz után

tanultam az esetemből, most már sokkal jobban figyelek a szervezetemre !!!
vvviki

Meli
Bizony nagyon csábitóak a tüzhely gombjai! :wink: Van amikor egyszerüen lekapcsolom a tüzhely automatáját. Aztán mikor főzni akarok csodálkozom miért nem melegszik már a kaja :lol:

Recept
Nem tudom milyen jellegüre gondoltál, én gyümölcsöset max. piskótát szoktam sütni ill. joghurt tortát (ezt kompótos tálkákban is lehet adagolni) Könnyü és finom :wink: Aztán a napokban kaptam uj recepteket, abban van barackos torta (ezt ugye még nem próbáltam ki szóval nem tudom milyen), na és itt van az anyósom által sokszor sütött mákos süti amibe szintugy bele lehet tenni a barackot (vagy bármely más gyümit) és mákos révén még passzol is a karácsonyi menühöz. Naaaaa? Felkeltette vmelyik az érdeklődésedet? Szivesen leirom bármelyiket -ha kell mind a hármat :wink: :lol:

Délután meghallgattam a CD-t, naggggyon jó! Már elterveztem, h ha lesz egy nyugis fél-egy órám ezt fogom hallgatni egy nagy kád forró vizbe merülve amibe levendula olajat csepegtetek majd 8) hmmmm máris mennék :lol:

Megyek fürdetni....

Kép
Kép
mókuska

Mókuska!
Ez a fürdős összeállítás valóban csábítóan hangzik :D :D Majd szülés után,persze ha lesz rá időm :)

Anyusziszi!
Örülök,hogy jó kedved van,és remélem a kevesebb odafigyelés stresszelés meghozza a várva várt eredményt :D
Amúgy picit izgulok :roll:

Candi!
Szóval lehet,hogy az új év csíkos tesztet hoz neked?Nagyon drukkolok :P

Meli!
A Jézuska ha eddig nem hozta várhatna vele 26.-ig :)
Én imádok síelni is,meg korizni is,de idén ez úgy néz ki,hogy kimarad.

Vacsi után jövök a beígért képekkel :D

KépKép
takido

Dóri
Én itt vagyok, kiváncsian várom a képeket :wink: :lol:

Gabi nem jutott el a dokihoz, vége lett a rendelésnek mire leért. Megint "tul sok" segitséget kapott azért sikerült igy....Inkább nem mondok rá semmit :roll:

Kép
Kép
mókuska

Szegény Gabi,gondolom ő is jó ideges lett :cry:

Íme a beigért képek :)
Elsőként a gyerekszoba:
Kép
Kép
Kép Kép

2 kép+1 óra,amit én csináltam:
Kép
Kép

És a pocim:
Kép
Kép
Kép

Na jó,ennyi bőven elég belőlem.

KépKép
takido

Viki: és nem mondta a doki mi okozhatja ezt a megnagyobbodást?
Hormonellenőrzés biztosan nem ártana, nekem is volt ilyen pecsételő vérzésem, és sajna alacsony is a progeszteron szintem, de ez könnyen orvosolható.
Mókuska: grrr, ennyire nem együttműködő a család azon része, pedig most tényleg elkélne egy kis segítség neki és gondolom a továbbiakban méginkább?!
Ez a fürdő jól hangzik, én tegnapáztattam be magamat egy kis buborék nélküli mini jacuzziba, egy pohár veresborral, hát kellet a segítség, hogy kimásszak, hiába nagy piás vagyok.
Dóri: én nézem ám, hogy érkezik e a kép? Kicsit tévézek, de visszanézek.
Málna: merre vagy ma egész nap?

Andi
candi

Haha már itt is vannak.
Nem semmi mekkora pocid van, ha kibújik Gerda nem is marad semmi rajtad, annyira csak hasra mentek a kilók.
Gyönyörű, hangulatos kuckót csináltatok a kisasszonynak.
És mennyi ajándék?!
A macis képek, azok a hímzősek amit mondtál?
Ez az óra is nagyon jó lett, ügyes vagy nagyon.

Andi
candi

Candi!
Köszönöm :D
Ez még nem a hímzett kép,ott még hátra van 1-2 öltés.Ez decoupage technikával készült,meg az óra is.
Ja igen,ma délelőtt csomagoltuk az ajándékokat :D

KépKép
takido

Dóri
Hüha mekkora pocid van! :lol: De tényleg csak oda hiztál, nem lesz gondod a sulyoddal :wink: A babaszoba gyönyörü lett, én leginkább arra a hatalmas gardróbra irigykedem :wink: :lol:
A képek is szépek, ügyi vagy. Jól látom, h már a házzassági ak-i kivonat van kikészitve az ágyra? :wink:

Candi
Gabival kapcsolatban nem tudok részleteket, én irtam neki, h mizujs-akkor irt egy helyzetjelentést. Annyit irt röviden, h egyedül volt a két gyerekkel pénz nélkül :roll: Pedig már mióta tudták, h ma kell mennie :?

Kép
Kép
mókuska

Jé belenéztem a showderbe és pont ezek a szép színes karácsonyfák vannak :shock:
Dóri:majd ha lesz időd Msn-ban elküldesz egy képet a macisokról, nagyon érdekes a kerete, tetszik, hátha én is ki tudnám vitelezni.
De majd ráér amikor lesz egy kis időd!

Andi
candi

Candi
a doki szerint ezt okozhatja hajlam, stressz, de az is ha valaki abbahagyja a fogigátlót
azon kicsit meglepődtem, hogy az egyik petefészkem egy centivel nagyobb mint a másik ! :shock:
vvviki

Jó estét!!
Dóri!Kivételesen csak hozzád szólok!!A többiektől BOCSI!!
Nagyon szép nagy hasad van!!És már jól lennt is van!!Nyugi,és kitartás!!Gerda lassan kibújik!!Reméljük csak karácsony után,hogy még otthon tölthesd a karácsonyt! :wink:
Szilveszterre meg simán hazajöhettek!!
Még annyit,hogy bementünk a rendelőbe Ádival,mert berendelt a Doki 9:30ra!!Aztán kiderült,hogy a doki a kórházban van még vagy fél óráig!!De valamiért nem volt ott kedvem várni,egy iszonyatosan köhögő kissrác mellett,meg egy kezdődő bárányhimlős mellett!!Egy egy hetes babyvel!!Olyan ideges lettem,hogy sarkon fordultunk,és eljöttünk!Majd fél óra elteltével felhivtam a dokit,hogy mi lenne,ha kijönne!!És most ott tartunk,hogy holnap délelőtt kijön!!Kérdezem én!!Miért van,hogy ezt nem mondta saját magától a Doki??Miért nem ajánlotta fel??Állitóla gelőször nekik kell kijönniük még ingyen!!Na mindegy!Nem idegesitem magam!!Remélem Ádi nem kapott el egyik beteg gyerektől sem semmit!!!
Majd holnap megirom,hogy mi volt!!Remélem minden rendben van!!!!Most jött el az AGGÓDÓ ANYA korszakom!
Na megyek!!Mindenkinek:JÓ ÉJT!!

Kép
bea27

Candi!!Várlak az msnen!!!

Kép
bea27

Jó reggelt!
Előkerültem :) Viszont a gép most sem tetszik nekem.

A tegnapi orvoslátogatás, nem látogatás lényegét tesóm leírta :cry: Amivel kiegészítem Tibinek fél 5-rekellett menni a gépért, eredetileg engem letett volna a rendelésen. Anyósom is tudta hova mennénk, erre ő elment még háromnegyek 2-kor :cry:
Na, a kicsi is aludt, hagytam is, hogy Tibi jön, és lemegyek egyedül. Viszont már fél 6-tól nagyon ideges voltam, és nem is amiatt, hogy nem tudtam menni, hanem telefon nem volt nála, az üzlet már 5-kor bezár :shock: ő meg sehol :cry: nem is annyira a csalódottság mint inkább idegesség :? :?
negyed 7-kor ért haza, de én akkorra remegtem. ott tartottam kihez menjek, hogy szétnézzünk a városban, hogy nem e lett valami baja. Én már le sem akartam menni mert nem is voltam olyan állapotban, de Tibi erősködöt. Egyébként lehet, hogy jobb is, hogy ebben az állapotban nem látott orvos. A hasam mint a beton olyan volt. valamit érezhetett a kicsi is, mert végig mocorgott :)
Anyósom háromnegyed 6 -kor jött haza, de igazán nem is volt olyan állapotban, hogy ráhagyjam a gyerekeket :cry: :cry:

Na, mindegy majd csütörtökön letelefonálok a rendelőbe, hátha lesz rendelés, ha nem max. lecsesznek, de csak 2 hét múlva tudok menni.

Bocsánat, de most ennyi telt. nem igérem, hogy napközben tudok jönni, lenne egy csomó dologom energiám az meg nem nagyon van :? :? tegnap is leültem a gyerekekkel játszani :wink:
Ma szabin van anyósom, majd ő főz, én meg a gyerekekkel pakolok, meg vasalni akarok.
Terveztem ablakpucolást is, de sz@rok rá nagy ívben, pucolja meg a gazdája :!:

Szép napot mindenkinek, remélem ma az enyém is sokall jobb lesz mint a tegnapi.

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Gabi
Hát ez durva! Igazán megjöhetne már anyósod esze :twisted: Most is barátnőzött? Ablakpucolás :?: :?: Ugye nem akarsz most ilyenhez hozzákezdeni! :shock: :? Hagyd a fenébe, senki nem fogja az ablakotokat nézni :wink: az ünnep meg pucolás nélkül is szép lesz :wink: :lol:

Bea
Jajj szegény Ádi!! Drukkolok, h tényleg ne kapjon el semmit! Egyébként ugy van, h szülés után házhoz kimegy a területileg hozzád tartozó doki -még akkor is ha a továbbiakban nem hozzá jársz majd! Legalábbis itt Starjánban és hát nem hiszem, h itt más törvények lennének :roll:

Huhhh most kicsit rám jött a frász! Dani az ágyunkon alszik -még középen volt mikor ide ültem. Most véletlenünl ránéztem az ágyra, hát a feje már félig lógott! Szép lett volna, ha leesik szegénykém a parkettára :oops:
Este utólért a torokfájás, azt sem tudom mivel kuráljam magam. Ha az ünnepekre lebetegszünk hááát....nagyon pipa leszek :?

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Bea!
Ez tényleg nem volt szép a dokitól.Főleg,hogy nem olyankor hív oda,mikor tanácsadás van. :evil: Remélhetőleg az anyatej elég védettséget adott Ádinak a bacik ellen.
Egyébként nálunk is úgy van,hogy először a doki jön ki.
Gerdával kapcsolatban remélhetőleg igazad lesz.A családban is mindenki győzködi,hogyha eddig nem bújt ki,akkor már megvárhatná a karácsonyt :)

Mókuska!
Még jó,hogy Dani tényleg nem esett le az ágyról.A torokfájásod remélhetőleg sikerül kikúrálni minél előbb.
Hát szükségünk volt ekkora gardróbokra,mert nem nagyon fértünk már el.
Az ágyon valóban a házassági ak-i kivonat van.A többi kórházas cucc meg a szekrényben várakozik(mármint összekészítve)

Gabi!
Nem csoda,hogy felhúztad magad,nincs is annál rosszabb,mikor az ember menne valahova(főleg egy ilyen helyre)és mások hülyesége miatt nem ér oda :twisted: :twisted:
A helyedben én is hagynám az ablakpucolást a fenébe.

Candi!
Persze,majd elküldöm MSN-en a képet.De akkor lefényképezem majd közelebbről,és külön-külön. :)

KépKép
takido

Sziasztok!
Gabi: hát nem irigyellek a segítőkész Mamáért, de ahogy mondja Tesód tojdl le az ablakpucolást nehogymár Te kezd el most.
Utaztok Anyudékhoz nem? Pihengessél ha tudsz kicsit és játszál sokat a gyerekekkel, az biztosan megnyugtat.
Mókuska: 1000C vitamin, szopogatós torokcukorka?
Esetleg homeós Oscillococcinum, ez nagyon bevált , legalábbis nálunk a családban.
Dani nem semmi, ilyen ficánkán alszik? Körbe kell bástázni, bár mennyi párna kéne egy nagy ágyhoz?
Na én nekiállok a bejglit megsütöm, és kezdem a takarítást, délután már kedvenc Férjem is itthon lesz, szegény Ő is be lesz fogva, csak még nem tud róla.

Andi
candi

Szia Dóri: köszi előre is, Garda meg csak kibírja az ünnepek utánig, annyi front volt a napokban, ha ez nem csalogatta elő, akkor tényleg Ő tudja mikor kell kibújni.

Andi
candi

Jó reggelt mindenkinek !!

Látom, szépen haladunk előre az időben, nemsokára Dórinak is kibujik a babája !! Dóri, gyönyörű babaszobát csináltatok, komolyan nagyon tetszik ! A pocidtól pedig majdnem elájultam, olyan pici vagy és olyan hatalmas ez a pocak.... remélem, a Karácsonyt még bent tölti a manó, de szerintem kétesélyes a dolog....

Melike, drága, annyira sajnálom, hogy ilyen rosszulléteid vannak, a fene ezekbe a hormonokba, elvileg a 14-16. hét körül abba kellene maradnia a rosszulléteknek, hát remélem, nálad is így lesz. Egyébként teljesen elhűltem, mikor a tickerdet megláttam, már majdnem félidős vagy..... :shock: :D Nem semmi... !

Candi, szia, nem tudom, hogy neked pontosan mi a problémád, ami miatt laparral műtöttek, nem véletlenül cisztás volt a petefészek ?? Ha gondolod, priviben írd meg, mert van akkor egy-két dolog,amit mondani szeretnék !!

Málna, szia, jó rég beszéltünk.... a két ünnep között itthon vagyunk, nincs kedvetek átjönni ?? Dumálnánk egyet, a fiúk meg trófeázánának addig....

Bea, üdv az aggódó anyukák között !!! :lol: Hát igen, ez most már,amig élünk, így lesz. Aggódunk, féltünk, ez az anyaság egyik hátulütője, erősebb nálunk, nem tehetünk róla. Jó, hogy sok tejed van, fejjél csak, a tarcsi tej soha nem árt !

Mindenkinek puszi,akit most nem emítettem !

Mi jól vagyunk, a múlt héten jól lebetegedtünk Eszterrel közösen, de már minden rendben. Nagy öröm ért: 38 napra spontán megjött, 10 nappal korábban, mint eddig az elmúlt időben ! Érzem, hogy ez a második gyógyszer,amit kaptam 1 hónapja, jó lesz, érzem a javulást !

Annyira bizakodó vagyok, szerintem a 2007 mindenkinek babát hoz ! Jó érzéseim vannak !!
zsizsik

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés.
Egyben vagyunk, bár mindenki azt mondja, hogy nem húzom végig jan közepéig. Nem is bánnám ha jan. elején születne meg.
Tegnap voltam védőnőnél 15 kilónál tartunk, aztán dokinál majd este céges karácsonyi partin.
A doki szerint még nem akar kijönni. Remélem megvárja az ünnepeket.
Karácsony első napján megyek újra NST-re reggl 8-ra.

Musz!
Nálatok mennyi a tarifa a szülésznőnél nálunk 10.000 15000 között van. Láttom szereted a kéket :) Neked is nagyon szép a konyhád

A leveleket átrohantam.
Remélem alaposan végig tudom olvasni, most enyém a gép, mert apa elment fenyőt árulni az apjával s szentestére érnek haza.

Bea!
örülök,hogy van tejed én is nagyon szeretnék szoptatni.
A málnalevél teát majd ünnepek után kezdem el inni.
Nagyon szép a kicsi fiad. Olyan formás pofija van. Irigyellek + a gyönyörű konyha miatt is.

Takido!
A babaszoba mint egy szép katalógus jó kis helye lesz. Nekem még nem volt időm dekorációval foglalkozni.
A bölcsőt karácsonyra ígérte az apukám,hogy kész lesz utána teszek fel képet.

Anyusziszi!
Sajnálom.
Jó takarítást főzést a kis kuktáddal segítségeddel.

Candi!
Gyere újra minél hamarabb remélem a gépedet hamar felturbózzák.

Meli
Nekem is sokat fáj a fejem főleg a melegre ez terhességnél jött ki nem voltam fejfájós.

Mókuska!
Jó,hogy betudott osztani az idődet én mindig úgy érzem,hogy rohanok.

A hetem eléggé be volt osztva hol ez jött hozzánk hol az. Tegnap húsit sütöttem, pogácsát az útra apának. S rohanás dokihoz, majd a buliba.
Ma pihennek, mert éjszaka görcsölgettem, de még csak 1 ujjnyira vagyok nyitva 2-es méhnyakkal.

zsizsik!
örülök,hogy használnak a gyógyszerek. A 2007-es évre én is ezt kívánom mindenkinek.

Kis_plutó!
Nagyon sajnálom az idegekedést! Ilyenek az anyósok. Nekem a sógornőm. Mindig felhúz.
Vigyázz magadra ill. magatokra. Csütörtökön lesz doki?

Kép
nika04

Zsizsik: írtam vissza priviben
Nika: :shock: még a végén, előbb szülsz, mint Dóri? Pihengessél sokat, kis képet nem akarsz Te is feltenni?
Gépemet végül nem vitték el, állítólag majd 26-27.-én jön érte a srác, de meglátjuk :?
Na még mindig nem álltam neki semminek, pedig itt az ideje már

Andi
candi

Zsizsik!
Olyan jó,hogy ilyen jókedvüen jöttél most közénk.Szorítok,hogy jó legyen ez a gyógyszer,és a topikban mindenki,akinek nem jött össze 2006.-ban,2007-re babás legyen :D
Örülök,hogy tetszik a babszoba.

Nika!
Várjuk a képeket. :D A pocidról is :)
Lehet,hogy együtt fogunk szülni? Remélhetőleg azért megvárja míg Apa hazajön a faárusításból. :)

KépKép
takido

Zsizsik
Jó, h bejelentkeztél :lol: Kivánom, h ez a gyógyszer tényleg jó legyen és az uj év egy pozitiv teszttel kezdődjön :wink:

Nika
Csak látszat h jól takarékoskodom az idővel. Kb. 48 óra kéne naponta, h mindent elvégezzek :roll:

Candi
Nos igen, most eléggé kifogytam itthonról az ilyen gyógyitós dolgokból. Van Bioparox spray, azzal fujtam be a torkomat + citromos tea

Én holnap sütök bejglit, de ezzel be is fejezem a sütkérezést. Fölösleges hiszen ugysem leszünk itthon csak 24-én. Ma jó hirt is kaptam, sógornőmék bevállalták, h mindenkit vendégül látnak 25-én! Ez nekünk nagyon szupi mert egyébként 3 helyre kellett volna utaznunk+este még anyáékhoz :roll:

Vár a porszivó :roll:

Kép
Kép
mókuska

Hajrá porszívó, nekem jobb partnerem van:Wc kefe

Andi
candi

Hát csajok,úgy néz ki,hogy szivárog a magzatvíz,úgyhogy be kell mennem a kórházba.
Majd értesítelek benneteket,hogy mi újság.

KépKép
takido

Dóri!!
Nagyon szorítok neked!!!!
Ügyesek lesztek!

málna2162

Dóri!!!!
Nagyon szoritok!!!! Ügyesek legyetek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
mókuska

helló Mindenkinek !

Dórinak kitartást és sok erőt !!!!

Boldog békés karácsonyt mindenkinek !!!!
vvviki

Dóri: szorít, szorít, szorít!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!:

Andi
candi

Dóri!!Csak mindent ahogy megbeszéltünk! :wink:

Kép
bea27

Többiek!Volt itt a Doktor bácsi (7000Ft-ot fizettünk!Ennyit kért!!) :evil:
Megvolt nagyon Ádival elégedve!! :lol: Aztmondta,hogy szép formás,jó a súllya,örül az anyatejes táplálásnak,szép a bőre,stb........!Irt fel kétféle vitamint,amit majd 2 hetes korától szedhet!Egy hónap múlva jön újra!!Aztán majd nekünk kell mennünk a kórházba UH-ra január végén,meg ortopédiára.Remélem ott is minden rendben lesz!
Na most megyek,ha udok ma még jövök!!
Ha a Dóri értesit nyomom az INFÓT!!Mindenkinek szép napot!!
Dóri!!(Mégegyszer!)Sokat gondolok rád!Szoritok ezerrel,és gondolatban nyomok ezerrel!!(Már annyira belejöttem!!)Puszi!! :wink:

Kép
bea27

Bea: Te csak lájtosan nyomj, mi lesz ékszereddel? :roll:
Milyen ócsó ez a dokibácsi, még jó, hogy elsőre ingyen kéne jönnie / elvileg /. Legalább szimpi nektek?
Biztos minden lesz Uh.-on, meg csípőszűrésen is.
No én is folytatom a takarítást. Mókuska Te hogy állsz?
Közben benézek, hátha híreket látok Dóriról, ha nekem ír én is jelzek!

Andi
candi

Candi!!MSN!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bea27

OK

Andi
candi

Szorítunk Szorítunk Sok erőt.
Ha valakinek van valami híre várjuk
Edina

Kép
nika04

Candi
Én mára befejeztem a takaritást. Most épp harmadszorra mos a gép, vasalni is akartam, de Dani keresztül huzta a számitásaimat, ugyhogy majd este.... A multkor is 9-kor kezdtem hozzá :?

Hamarosan megyünk zöldségesbe aztán viszem a térre a gyerekeket, lesz vmi adventi rendezvény.

Bea
7e ft? :shock: Nem durva :?:

Kép
Kép
mókuska

sziasztok!

Dóri, nagyon drukkolok, már lehet, hogy Gerda baba kint is van.

Gabi, sajnálom, hogy nem jutottál el a dokihoz, de nyugi és pihizz sokat!

Mókuska, mi is csak egy napot leszünk itthon, hasonló a helyzet mint nálatok. Ügyes vagy, én még csak most kezdem a takarítást. Meg próba sütést csinálok, mert életemben nem csináltam még marhahúst :oops: és apa azt hozott karira.

Candi, én is szívesen áztatnám magam a kádban valami fincsi piával, de ez most nem kivitelezhető, igyál helyettem is egy pohárral! :lol:

Bea, köszi a válaszod! Bocsi, hogy nem jeleztem, de a munkahelyemen voltam tegnap is meg ma is. Ez a dokis történet nagyon durva :x De örülök, hogy Ádi jól van.

Eddig nem éreztem, hogy mozog a babócám, most meg úgy belejött, hogy apa is érezte. :D Nagy volt az öröm.
Megyek, mert még sok a dolgom, puszi mindenkinek.
Mamen
mamen

Sziasztok!

Dóri
először is megszeretném dicsérni a pocidat :wink: A múltkor az enyémre azt mondtad, hogy a Tied sem nagyobb :roll: :roll: hát, de bizony, hogy nagyobb :D :D :D
Bár már nem olvasod, de én is nagyon szorítok értetek :D :D A család meg megkapja a lehető legszebb karácsonyi ajándékot :wink: :wink: :wink: :wink:

Bea
hozzánk "ingyensen"jött a gyerekorvos. Még a bonbont vagy kávét amit azért adtunk azt is alig akarta elfogadni :shock: :shock: 7000 ft, elég húzós :?

Muszkuru
szép a konyhád :wink: :wink: hát még akkor milyen szép rend lesz, ha a picúrod szeret majd pakolni :D
Az én kicsi fiacskám még most is imád ott pakolni. A héten kipakolta az összes fazekat amíg teregettem, és beleült a szekrénybe, közben pedig papírt vágott :roll: :roll: képet majd rakok, ha fel lesz telepítve a Hp :wink: :wink:

Candi
megy a drukk. remélem tényleg sikerül ez a hónapotok Kép és jó 2 év múlva lesz egy ilyen kis csibészkéd :wink: :wink:

Vvviki
a cysta önmagában nem probléma. a teherbeesést nem zárja ki, viszont a terhesség hatására gyorsan fel tud szívódni, persze, van,. hogy szükség van segítségre hormon formájában.

Anyusziszi
sajnálom :cry: :cry: :cry: Viszont új hónap, új év, új remények :wink:

Zsizsik
örülök, hogy már meggyógyultatok :wink: Neked is nagyon szorítok ám :wink: :wink: :wink:

Ildi
ma én is akartam vasalni. Végül vásárlás lett belőle :roll: :roll: amit nem is bánok, nálunk szuper idő volt ma. Inkább hűvösebb húsvéti, mint karácsonyi :shock: :shock: :shock:

Málna
el vagy veszve :wink: :wink: nagyon keveset írtál ma :wink:

Meli a rosszulléteket küld már el valakinek, vágynak itt rá még egy páran :wink:

Nika
hát neked sem sok van már :D :D Gyorsan eltelnek az ünnepek, és érted szoríthatunk :lol: :lol:

Vikikével ugyan mi lehet? Senki nem tud róla semmit?

Icus, Nektarin ti is jelentkezzetek!!!!!!

Hoppá
Neked is sok puszi :wink:

remélem nem hagytam ki senkit :oops: :oops:

Amúgy ma már sokkal jobb a hangulatom, bár éjszaka elég pocsékul aludtam, és alig várom az estét :oops: :oops:
Holnap beindul a sütés is :wink: :wink:

sziasztok:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Mamen
bocsánat, Te kimaradtál :oops: :oops:
ugye milyen jó érzués a mocorgás. Főleg az a jó amikor olyan az érzése az embernek, ghogy egy kis 8 karú polipot hordoz a pocijában :D :D Akármerre fordulok, mindíg van arra egy láb, vagy kéz. vagy valami :wink: :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Húú, de izgi, Dóri, drukkolok, hogy rendben legyetek !!!!
Majd benézek még később, hátha van már hír !! Karácsonyi babóca.... :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Dziasztok,

látom Dóri a kórházban van, drukkolok neki, hogy rendben legyen.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!!!!

Ma dolgoztam,még itt vagyok az üzletben,de már mindjárt vége mára!!!!

Dóri!!!!!!!Szorítunk!!!!Ügyes legyél,igaz ezt már utólag olvashatod csak,de biztosan minden rendben megy majd!!!!!A babaszoba tényleg irigylésre méltó!!!!!És nagyon szép kismami vagy...ill.voltál :lol: mire ezt olvasod,már anyuci leszel!!!!!

Zsizsi!!!!!De jó,hogy jöttél!!!!!És én is nagyon örülök,hogy jobb a kedved,mint leutóbb!!!!!!A 2007 valóban nagyon szerencsés év lesz itt mindenkinek!!!!!!

Többiek,most nem írok külön mindenkinek,ne hari,de nagyon fárasztó napom volt és holnap jön az igazi bolondokháza....de aztán január 2-ig nem leszünk nyitva és kipihenhetem végre magam!!!!!!Puszillak benneteket!!!!

Kép Kép
meli1118

ezúton is köszi mindenkinek, hogy kicsit felráztatok !!!!!
különösen Málnának és Melinek !
január 2-án kell mennem a dokihoz, ha addig nem jön meg, akkor kapok gyógyszert amitől megjön és piri után megnézi, hogy rejtegetek-e még valamit magamban...
most már tényleg nagyon figyelek a szervezetemre !!!!!!!!

nagyon vigyázzatok magatokra !! mindenhol bacilusok és vírusok kószálnak ! ma a helyijáraton öten köhögtek le, remélem, immunis leszek !

Bea
egy egyhetes babával ott kellett ülnöd a sok takonykóros között ! :twisted: :twisted:
de úgy tudom, hogy az anyatejes babák sokkal ellenállóbbak
köszönöm Neked is a helyretevést !

Meli
nagyon vigyázz magadra !
holnaptól itt a pihenés !!!!!!!!!!!!!!!!!!
a rókát tényleg küldhetnéd tovább !! mindenki jól járna ! :D
vvviki

Gabi
jó sütést !

tegnap a kórházban ültem a szülészet-nőgyógyászat előtt -a dokim ott csinálta az UH-t mert ő az osztályvezető főorvos- és az egyik néni épp a liftbe tolt egy kocsit tele tiszta lepedővel és hallottam, hogy mondja a liftes néninek, hogy a szülőszobába kell vinni !
és akkorát dobbant a szívem erre, mert tudtam, hogy most itt egy kisbaba születik !!! kicsit érzelgős vagyok, tudom :oops:
és láttam egy leendő apukát is a nagypocakos feleségével !
olyan aranyosak és szépek voltak !!

Dóri
nagyon irigyellek !!!! életed legszebb napját éled !!!!!!!
vvviki

Gabi
jó sütést !

tegnap a kórházban ültem a szülészet-nőgyógyászat előtt -a dokim ott csinálta az UH-t mert ő az osztályvezető főorvos- és az egyik néni épp a liftbe tolt egy kocsit tele tiszta lepedővel és hallottam, hogy mondja a liftes néninek, hogy a szülőszobába kell vinni !
és akkorát dobbant a szívem erre, mert tudtam, hogy most itt egy kisbaba születik !!! kicsit érzelgős vagyok, tudom :oops:
és láttam egy leendő apukát is a nagypocakos feleségével !
olyan aranyosak és szépek voltak !!

Dóri
nagyon irigyellek !!!! életed legszebb napját éled !!!!!!!
vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?