Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúú, mennyit írtatok!

Megpróbálok visszaolvasni.

Köszi Csajok a drukkot, sajna a hcg-m nega lett és most már piri is itt van, de most nem vagyok elkenődve.

Vicky :D
Megvettem a könyvet! :D

Szegény, Luca! Nem is tudom mit mondjak! Bár azt hiszem, hogy jobb, ha nem szólok semmit, mert ami a számra jönne, az nem igazán tűr nyomdafestéket.

Gröni :D
Szuper! Most már minden rendben, csak pihengessél! Bár gondolom, már piszkosul unod, de kitartás, már csak a fele van hátra.

Vicuska :D
Én is nagy állatbarát vagyok, ha tudnám az összes gazdátlan állatot hazahoznám, még jó, hogy van, aki kordában tartson. :D
Nagyon aranyos az új avatarod!

Nati :D
Gyönyörű a kisfiad és azok a hatalmas szemei....... ennivaló!!!!!

Kolibri :D

Sajnálom, hogy ilyen ramatyul vagy, de remélem, hogy olyan oka van, aminek örülnél. Szorítok neked. A teszt még korai, még nem dőlt el semmi.
Még nem csináltunk MRI-t, mert gyanús voltam magamnak - terhesség esetén nem végeznek ilyen vizsgálatot- és inkább átrakattam az időpontot, viszont így kicsúszott augusztus 13-ra, de sebaj. Nem mertem megkockáztatni.
Vendég

Cherry!

Köszi a fiam nevében is, ő már szundizik! :lol: :lol: :lol:

Mami!
Igazad van Szabi nő, én meg öregszem :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Zsu!
Mi újság?????????

Nati!
Dehogy öregszel!!! :lol: :lol: :wink:
Èdes a csöpp fiad!
susy75

Lányok!

Valaki tapasztalt már olyat, hogy kb. féltenyérnyi "darab" távozott mensikor? Hasonló állaga és kinézete van, mint a májnak?

Az utrótól lehet vagy .....?

Aki érzékeny az ilyesmire, attól elnézést kéred! :oops:
Vendég

Cherry!

Nekem egyszer volt már ilyen. Rendesen meg is rémültem. Igaz az az első terhességem megszakítása után volt(16 voltam. No comment!). :cry: Te viszont most mégsem voltál babás. Vagy mégis? :shock: Az vagy a megvastagodott méh. nyh. , vagy méhlepény darabja lehetett. De örülj neki, hogy kijött, mert így megtisztultál belül rendesen. Azért figyeld, hogy egyébként a megszokott mensihez képest milyen. Ha tovább tart, de egyébként is menjél el dokihoz ha vége lesz. Ez persze nem tuti. Kérd ki más véleményét is, főleg dokiét. Aztán lehet, hogy nincs igazam és tényleg az Utrotól volt. :oops:

Nati: :oops: :D
Én még nem is dícsértem meg a kis Szabit. Naaaadon jóképű kiskölök! :D Ha lesz lányom, mert egyszer majd lesz lestoppolom neki! :wink: :D :D :D Egyébkén jó husiban van. Reméljükjól fogja bírni a bölcsit. Eddig milyen volt a tapasztalat?
kolibri28

Hali!

itt hatalmas vihar készülődik, dörög és villámlik :shock: szegény kiskutyik sokkot kapnak, kucorognak nagyon :roll: :P

Kolibri!
sajnálom :( :( :( , de lehet még jó vége ennek a hányásnak, mármint hogy rossz volt a teszt és mégis babótól van 8) egy kiscsajesz nem is lenne rossz, nemde? :roll: :wink:
Tihany az északi parton van(kedvenc helyünk, apjuk ott kérte meg a kezemet 8) ), tehát kompoztál? :roll: :lol: :lol: :lol:

Cherry!
RMPPB! :twisted: :twisted:
nekem nem volt még ilyen, de talán Gröninek igen(bocsika Gröni, ha mégse neked :oops: ) :roll:

Mamika!
jól van na!!!!!!!!! :lol: nekem ezt még nem kell tudnom ám! :shock: de hamarosan nekem is lesz olyanom, bibi :D :D
remélem, az állatkáid ma már kint alszanak :lol:

Marietta!
gyönyörűséges Flóra baba :P

Zsu!
jobb lesz ha gyorsan bebabásodsz és otthagyod ezt a sunyi munkahelyet :evil: :evil: :lol:
mit mondott a biológus???? :roll:
hova lett a vonalzód???? :roll: :roll: :roll:
ugye nincs semmi baj :shock: :roll: :roll: :roll:

Többiek??????????????
Vendég

Köszi Mami, Susy!

Asszem be kell szereznem egyet!

Susy!

Igen, megkaptuk! Látnád apjukot, olyan, mint egy kisgyerek, akinek új játka van! Most csemegézhet kedvére! Persze csak ha engedem! :P Köszöni szépen ő is!

Mami!

Végre kínoznak a rosszcsontok! :P Oszt mi lesz még a végén, egyik a vesédet rugja ki a helyéről, a másik a májadat! :P

Cherry!

A fenébe... Na, de bízni kell, főleg, hogy apjukod is hónapról-hónapra tenyészbikább lesz! :P Ez mégcsak a főpróba volt! :wink: Nekem is volt ilyen csirkemájra hasonlítóm, szerintem normális és lehet az utrotól! Én is itt kértem tanácsot asszem januárban, de megnyugtattak a csajok, hogy nem egyedi eset!

Zsu!

Ne csigázz minket!

Marietta!

De szép leányzó Flóra és mennyit változott pár nap alatt! De jó, hogy hiányoltam a képeket és végre mi is kaptunk Flórából egy darabot! :wink:

Kolibri!

Ne hari, de olyan jót mulattam az írásodon! Persze nem a bajodon, azt nagyon sajnálom, hanem a szitunk! Balatonon mostánaban elég sokan összeszednek valamit! Remélem kisfiad nem lesz beteg!

Kép

Kép
gröni

Vicuska!

Igen, én voltam! Ilyen emlékezetes volt? 8) Kezdek aggódni Zsuért!

Kép

Kép
gröni

Vicuska!

Igen! :lol:
Eltaláltad. Kompoztam. Két napot négyesben töltöttünk. A gyerekek is elvoltak egymással. Nincs még szent a béke köztünk, de még beszélünk róla.
Tihany ezek szerint tényleg klassz hely! :wink: :lol:
Egyébkén az előbb jártunk a tescoban bevásárolni és muszály volt csalamádét vennem. Megkívántam. Persze nem kell elhamarkodottan következtetést levonni ebből, mert mensi elött is kívánós vagyok. Azért még reménykedem. Nagyon szeretnék kislányt, de egyébként most már jobban viselném ha mégis kukis,mint amikor Ádmról megtudtam, hogy nem lány. De csak pillanatokig tartott. :oops: A róka után ez volt a második ami lement a torkomon. :shock:
Ja! Voltunk moziban. Megnéztük a Kung Fu Pandát . Nagyon jó volt. Jó sokat röhögtünk rajta.
Jó fej a fiam! Szeretne eljönni velem a U23D-re. Nem hiába az enyém. :wink: :lol: Most kutatom, hogy még hol játszák.

Zsu! Mi újság?
Egyébként hogy meri venni a besúgó, hogy az asztalodhoz üljön? :roll: Felháborító! Jól seggbe kéne rúgni! :lol: :wink:

Itt is egybefüggő eső szakadt le!
kolibri28

Gröni!
akkor jól emlékeztem :lol: mivel játszik apjukod? :oops: :roll:

Kolibri!
na ugye-ugye! :lol: komp is meg csemiubi is :oops: :oops: :wink: :wink:
remélem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd :D

ZSU???????????????
Vendég

Gröni!

Jaj! Ne is mond! Úgy ég a pofám miattam. :oops: Rögtön le is ugrottunk a megállóban. Ezer bocsok közepedte. Most itt bocsánatot is kérek mindenkitől aki ma hányásos 1-es vilin utazott. De néha előfordul. Más helyzetben ha én látok ilyet tuti szitkozódok és a francba kívánom az illetőt.
Igaz olyan sokba kerül a bérlet, hogy ez évente egyszer belefér. Legalább csinálnak valamit utánnam is, nem csak a csövik után. :oops: 8)
Ádámnak szerencsére nincs semmi baja. De azóta már nekem sem. :oops:

Minden vonalzó eltünt! Mi lehet?
kolibri28

Hehe Vicuska! Nem azzal amire te gondolsz! :P Nem tudom írhatom-e, majd Susy engedélyével! De asszem legális! 8)

Kolibri!

Akkor még nincs veszve semmi, drukkolok! :wink: Beszélgessetek jó sokat, az mindig segít, nem szabad semmit sem a szőnyeg alá söpörni!

Kép

Kép
gröni

Kolibri!
én szerencsére nem voltam ma pesten vilizni :lol: :lol: :lol:
én csak Zsu vonalzóját nem látom :shock:
Vendég

Gröni!
most már tényleg fel vagyok csigázva :oops: :oops: :roll: :roll: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska!

Remélem azért tudsz aludni! :lol: Nálam is csak Zsu vonalzója tünt el! Remélem szerkesztgeti az újat! :roll:

Kép

Kép
gröni

Tényleg nálad holnaptól szúrka van! Nem félsz a tűtől, ugyi? :P Meddig kell szúrnod, mikor mész majd tüsző kukucsra? De jó, hogy elindult végre, sokat kellett várnod.......

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Elnézést, hogy ennyit csigáztalak benneteket,de nem volt szándékos. Itt voltak a szüleim, s este kilenckor álltam neki összepakolni, vasalni, hajat mosni. Most lettem kész. És takarítani is akartam, csak arra nem maradt időm.
Köszönöm a drukkokat, de nem vmi jó híreket kaptam. :cry:
A 8 fagyiból 1 ébredt fel 100%-an(már kezdett is osztódni), 2 sejtvesztéssel(ezekből mégéjszaka alakuhat vmi). Nagyon remélem, magukhoz térnek. :roll:
Úgyhogy ikrekre még van esélyünk, de ebben az egyben nagyon bízunk.
A vonalzót én vettem le,mert látta a nicknevemet, s nem akartam, hogy ezt is lássa. Bár ha elkezdi olvasni, biztos vágja, hogy mi a szitu. :evil:
Úgyhogy most jövök utoljára.
Jók legyetek, drukkolok mindenkinek!
Pusz

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Marietta :D
Csodaszép a kis Flóra baba! Gratulálok hozzá!

Köszönöm szépen mindenkinek a megnyugtató szavakat. Én is remélem, hogy nyálkahártya lehetett, csak még nem láttam ilyet. :shock: Mit mondjak, kikerekedett a szemem.

Egyáltalán nem vagyok elkeseredve, furcsa mód. Végülis mi még csak most indulunk - restart :wink:
Lassan beköltözünk az otthonunkba is, bár most nagyon kifutottunk a pénzből. Jövő héten már lehetne festeni, de a fizetés most nagyon elfogyott, remélem kicsit hamarabb elutalják a fizut.

Ma van az "utolsó" munkanapom, utána V A K Á C I Ó ! ! ! - 3 hét szabi, el sem hiszem, már nem is tudom mikor voltam utoljára ennyit szabin.

Most mentem. Mindenkinek kellemes napot!
Vendég

Reggelt!

Zsu ne má!!!!!!!!!!!!!!

Változtass a nickneveden! Bár akkor most ezt is olvassa!!!!!
Na akkor ezt is: HÜLYE LOTYÓ VAGY TE KIS BESÚGÓ DÖG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA ezt neked!!!!!!

Kolibri!
Ezt a "összeboronáljuk a gyerekeket" témát még megbeszéljük!! :lol: :lol: Csak azt nem értem milyen tapasztalatokra gondoltál, leírnád és akkor megirom :lol: :lol: :lol:

Vicuska!
Akkor ma meg fog csípnia szúnyog :twisted: :twisted: :twisted: Gondolok rád!!!!
Vendég

Jó reggelt csajszikák! :D

Zsu :D A büdös nénikéjét az ilyennek, miért kell más cuccai közt vájkálni? :evil: Undorító. Nagyon-nagyon drukkolok Neked mára! Azt hogy most jöttél utoljára, remélem nem gondoltad komolyan! :roll: :oops:

Gröni :D Csak pihizz tovább, nuku vásárlás! :wink: 1-1 nagy tüszőm volt, meg 2-2 kisebb, még lehetnek ikerbabáink. :wink:

Mami :D Szuper, hogy ilyen betonméhszájad van! És tök jó ez, hogy érzed őket a kezeddel! Én néha csak a beleimet szoktam érezni... hehe :lol:

Luca :D Szörnyűség ez nagyon, de tudom, hogy lesz egészséges kisbabótok!

Vicus :D Igen, duphastont szedek, mint az elsőnél. Sok folyadék megy rendületlenül. :wink: 5. kutytus? Te jó isten... :shock: Vicuska itt a tanítónéni aki helyesen rendszeresen névsorolvasást tart! Kell is, különben a maradék népség is elvándorolna... Szép nagyon az avatarod! :D

Kukac kedden megy kórházba és szerdán műtik. Mi épp úton leszünk, de majd sms-ben érdeklődöm nála. Ha netán vmi csoda folytán netközelbe kerülök, majd hozom Nektek a híreket. :wink:

Nati :D Nagyon édes Szabika, meg tudnám zabálni! :lol:

Kolibri :D Köszönöm kérdésed, remekül vagyok, holnap utazunk. :wink: Oh, jaj, nem jó ez a rosszullét... Mi a fenétől lehet? Először mikor írtad hogy izzadsz, meg remegtél, az én Meforal előtti rosszulléteim jutottak eszembe. De ez gondolom nálad most csak egyszeri eset volt. Örülök, hogy kompoztatok végül! Remélem minden rendeződik hamarosan!

Csipcsab :D Gratulálok Flóra babához, gyönyörű! :wink:

Cherry :D RMPPB! Na de majd most! :wink:

Én ma itthonról "dolgozom", délben nagyon jó barátunk temetésére megyünk, 32 éves volt, szörnyű.... 3 hete reggel összeesett otthon és meghalt, minden előjel nélkül. Tavaly augusztusban voltunk az esküvőjükön.... iszonyú.... :cry: :cry:

Már elkezdtem összepakolni, fut a nappali, mindent kirámoltam. Élvezem, hogy kocsival megyünk, nem kell figyelnem hogy hány kilót pakolhatok. Mindent viszek! 8) :lol: :lol: :lol:

Tegnap este képzeljétek, párom ment el este és felhív útközben, hogy egy paraszt házbeli keresztbe elé állt a kocsimnak, mert beálltam állítólag az Ő helyére.... :evil: Te jó atya isten. Panelben lakunk, nem kell mondanom, nincs senkinek sem felfestve a neve vagy rendszáma. Párom jól felhúzta magát, dudált az ürgének, az lejött és párom jól elküldte a k...va nénikéjéba és mondta álljon el. Na ezen én is jól felhúztam magam. Aztán kinéztem később és látom már elállt, meg az eső is, úgyhogy gondoltam okos enged, parasztja meg szenvedjen, lementem és átálltam. Atya Isten, elegem van a paneles parasztokból, alig várom már hogy saját házba költözzünk. :wink: A másik. Fölöttünk lakásfelújítás van. Parasztja kibontotta a konyhaszekrényt meg gyakorlatilag az előző lakó összes lomját mellérámolta a szemetes kukának. Naná hogy a kukás ezt nem vitte el. Másnap ahogy kiürült a szemetes, elkezdte belerámolni a kukába. Meg tudnám az ilyet egy pohár vízben folytani. Eszébe sem jutott hogy most 3 napig majd nincs hova öntenünk a kommunális szemetet? :evil: Na jól kimérgelődtem magam, most már jobb. :lol: Ja, még vmi. Írt egy papírt és kirakta a lépcsőházba hogy bocsi, felújítás van és hangosak leszünk. Lehet majd írok rá, hogy a lomnak rendeljen konténert és amúgy meg további jó munkát. Húúú, most már tényleg jobb! 8) :oops: :lol: :lol: :lol:

Na megyek ki a piacra, veszek gyümölcsöt az útra. Aztán jövök haza és csinálok még vmi munkafélét. :wink:
Holnap indulunk, juhéééj, végre ez is eljött! :wink:

Pusszantok mindenkit, megyek megnézem a kofákat a piacon. :D
fenci

Ja, azt még nem is írtam, hogy pont hazaindulásunk reggelén kell majd tesztelnem, oh istenem milyen jó lenne 2-en elmenni és többen visszajönni! :D :wink:
fenci

Fenci!

Már most 3-an esetleg 4-en vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:
Hova utaztok?????? Lehet már mondtad, de szőke vagyok :roll: :roll: :roll:
Bár van reménysugaram!
Vendég

Sziasztok! :lol:

Kép

Gröni! :lol:
igen, ma este 8-tól lövöm magam 8)
majd ha megjön, akkor a 3.cn-en kell mennem vérvételre+uh-ra :shock: (biztos hétvégére fog esni, plusz a 3 cn-es hüvelyi uh kicsit érdekes lesz..... :oops: :evil: ), akkor kapom a rendes tüszőnövesztő szurikat élesben! :wink:
amit ma kezdek, az afféle fogigátló, megakadályozza hogy az agyalapi mirigyem saját maga döntse el, mikor és hány tüszőta akar érlelni, érted? :roll: :D
de azt mondta a doki, lehet ettől a szuritól meg se fog jönni..... :shock: akkor akkor menjek, ha már fogytán van a szuri(14-et kaptam) :shock:
Na, én se tudok ennél többet, kivi leszek, mia a szösz lesz ebből :shock: :shock: :lol: :lol:

Cherry!
hajrá kövi ciklus! 8) azóüta már nincsenek olyan csúnyaságok, ugye? :roll:

Fenci!
ennyi hülye szomszédot! :twisted:
vigyázz, a kertes ház se biztos tuti szomszéd ügyileg.....én már csak tudom! :? :twisted:
(bár mióta megvan a nádunk, ali-alig látom, hallom őket :wink: )
a kukával meg végképp ne törődj, ti úgyse lesztek itthon!
nagyon jó nyaralást nektek és tessék ikresen hazajönni! :wink:

Kép

Zsu!
basszus, ez a rohadék besúgó!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
nehogy már elmenj miatta :shock: :shock: :( :(
nagyon sokat gondolok rátok és remélem több kis csemete felébredt és ma este már ikres kismami leszel :P :P :P
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára athiz 2008.08.14 13:22-kor.
athiz

Szép reggelt!

Zsu!

Teljesen levagyok döbbenve! Megértelek, ha lebuknék, én nem írnék ide többet, legalább is azon a néven! Nehogy már mindneki az én bajomon csámcsogjon! :evil: Sajnálom, hogy kevesen ébredtek fel, bízzunk az ébredezőkben! A sejtvesztéses picurkákkal lehet később gond, ha mégis megtapadnak? :roll: Nagyon drukkolok nektek! :wink:

Vicuska!

Tudom, hogy furcsa, de értem! :P Hát, ez tényleg ciki, ha épp akkor uhuznak, de nekik ez tök természetes!

Fenci!

Jó pihenést, babaragacsokat! Gyertek haza többen, akár hatan is! :P A szomszéd meg levan szarva! Bár nálunk fordítva van, ő szar le és még szagolhatjuk is! Tegnap szennyvíz szagra és hangzavarra ébretem korán reggel, mert szippantották a gödrét, ami pont a telekhatáron van, kb 5 méterre az ablaktól! Basszus, szólhatott volna, hogy csukjuk be az ablakot! :evil: De a panel sokkal rosszabb, többen vannak és hülyébbek!

Kép

Kép
gröni

Cherry!

Tudom, türelmes vagy! :wink: Ez a maradék két hónap legyen próba, utána sokkal nagyobb az esélyetek, de természetesen most sincs kizárva a babásodás, úgyhogy alkalomadtán ugorj apára! :wink:

Kép

Kép
gröni

Gröni!
nem árultad el apa játékát :P , vagy várjuk meg Suzyt? :roll: :lol:
a te szomszédod is mek@phatja! :twisted:
Vendég

akarom mondani be..... :lol:
Vendég

SZiasztok!

Gröni Drága!
Nyugodtan mondjad mivel játszik apjukod! :lol: :lol: Örülök, hogy jól szórakozik! :wink: De gondolom most akkor nem a németre koncentrál!!! :P

Vicuska!
Hova kapod a szurit? Te adod be?

Fenci!
Ugye most mentek Svájcba és Ausztriába? Irígy-irígy! Pakoljál csak...
A szomszéd meg le van tojva!!! :evil: :evil:

Nati!
Teccet az üzid a besúgónak! :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Azért lesz mit visszaültetni reméljük! Nehogy má ne gyere, hogy tudjuk meg mi van veled!!!!!!!!!! :roll: :roll: :cry:

Vicky!
Merre vagy?

Kolibri!
Mikor tesztelsz? Ha jól látom már lehetne!!!

Csajok én hízok szép folyamatosan! :evil: Pedig annyira nem akartam elsietni,mi lesz meg késöbb! Az az érdekes,hogy nem eszek többet,mint azelött... Na mindegy, lassan már 5 kg-nál tartok! :cry: :cry:
susy75

Vicuska!

Susytól kaptunk meghívót egy töltögetős oldalra, apjuk azóta csemegézik! Remélem már nem lesz emiatt álmatlan éjszakád! :P

Susy!

Jaja, azóta ez háttérbe szorult! 8) Ne törödj a hízással, bár tény, hogy zavaró, viszont nem tudsz ellene tenni! Rám is rakódik rendesen, 7-8 kilonál járok, nem eszek többet, nem nassolok, viszont heverészek! Tavaly 2 kilot híztam a 19. hétig. Szeritnem ez attól is függ, hogy milyen nemű a baba! :roll: A lányok együttérzőbbek szeritnem, tehát neked tuti fiad lesz! :wink:

Kép

Kép
gröni

Gröni!
Akkor te is belehúztál,mert nemrég még mondtad, hogy mínuszban vagy,ami a kilókat illeti!
Annyira engem se izgat,de azért nem szereténk 20 kg plusszal zárni. :?

Másfél hét múlva megyünk genetikai uh-ra,meg a nögyogyászomhoz is és valamelyik tutira megmondja már,hogy nunás vagy kukis!!!
susy75

Susy!

Bele bizony! :? Először híztam 5-öt, aztán műtét után fogytam asszem 4-et, azóta megállíthatatlan! De lesz@rom, bár nagyon zavar, de van ennél nagyobb izgulni valóm is! Két hete folymatos gyomorégéstől szenvedek, alig eszek, szinte tejen élek, amit természetesen folymatosan visszabukok :oops: és mégis jön megállíthatatlanul! Mi is megyünk hamarosan 4D-re, nagyon messze van még a 28. heti uh!

Kép

Kép
gröni

Sziasztok Csajok!

Zsu!
Nagyon szorítok most Neked!+++++++++++++++++++++

Fenci!
Jó nyaralást kívánok Nektek, és azt , hogy sokan gyertek vissza! :D :wink:

Nati!
Én a beszoktatás tapasztalataira gondoltam. Vagy még nem kezdtétek el?Mert úgy értettem, hogy igen. :oops:

Vicuska!
Hajrá szurik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Jó az új avatarod, és még szuperebb az új vonalzód. :D :D :D

Susy!
Ne törődj a buta kilókkal! Nem számít! :D
Ma nem teszteltem, mert tegnap teljesen nega lett. Holnap tesztelek, feltéve, ha nem jön piri.

Gröni!
Te se foglalkozz a kilókkal! Majd leszaladnak rólad is szülés után! :wink:
Folyi remélem már eltakarodott!
Ja, és a gyomorégés is menjen a fenébe. :D

Én egész délelött émelyegtem. Szerencsére más nem volt. Főztem levest meg kukrincát. Úgy megundorodtam tőlük, pedig direkt vettem csirkemájat is mert megkívántam, de most rá sem bírok nézni. :shock: (Cherry! bocsi, nem miattad kívántam meg a májat.)
Semmi mensis tünetem nincs se puffadás, se cici érzékenység, se hasfájás. :shock:
Most elmegyünk a csodák palotájába. Viszem az egyik osztálytárs fiúcskát is, mert az anukának már csak 2-3 hét van hátra a szülésig.
Kicsit irigy vagyok. Remélem majd hagyja, hogy babázzak, ha haza jönnek a kórházból. :D

Puszi mindenkinek!
kolibri28

sziasztok,

élek én is, csak nem volt netünk (építkezésen elvágták a kábelt :evil: ), mostanra csinálták meg, megyek visszaolvasni :D

Kép
vickybabe

Sziasztok Lányok!

Ez most kissé OFF lesz, de a Babanet csapata nevében örülnénk neki, ha minél többen eljönnétek július 26-án a Babanet-Kölöknet talira.

Ha van kedvetek, nézzetek át a Tali topikjába!

Részletes információt pedig itt olvashattok!

Várunk Mindenkit sok szeretettel:

Dia
dia
Budapest

Hello!!

Zsu! Szorítok ha más nem azért az egy piciért is!!! De azért persze a többi is ébredezzen!!!!!! ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!! :D

Fenci! Ha nem beszélnénk addig (de nyugodtan felhívhatsz! :wink: ) Jó pihit és óriási plusz tesztet, és smst kérek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gröni, Suzy, abszolút nem vészes a hízásotok! Ne aggódjatok ezen. Ez még az abszolút normális hízás... Persze most fog beindulni, de akkor sem lesz sokkal több... Mellesleg se perc alatt lenyammogja majd rólatok a baba! :D Én majd 14-16 körüllel zártam a terhességemet, most 1 van rajtam, az is a tej szerintem! :D

Csipcsab :) Gyönyörű a babád! Gratulálok!!! :) Sok sok tejcsit! :)

Kép
Kép
sleepin

ajjjajjjj... :oops: :lol:

Kép
Kép
sleepin

Sleepin :D Ez mit jelent, jön a kistestó???? 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hehe

Csajok, jöttem elköszönni, zárom le a gépet, már ezerrel pakolok. Igen, úticél Ausztria és Svájc. 10 nap múlva jövünk.

Addig is vigyázzatok magatokra, meg a petécskéitekre, babácskáitokra és kívánok sok pozitív tesztet mire visszajövök!

Nagy pusszantás mindenkinek! :wink:
fenci

Fenci :D
Kellemes utat nektek!
Érezzétek jól magatokat és egymást! :wink: :D

Mi a nyáron beköltözünk a kis fészkünkbe.... már kinéztem magamnak egy szép magasra növő bambuszt! Végig a kerítés mellé fogom ültetno. Néha úgy érzem magam, mintha a Big Brother Házban laknánk és be lennénk kamerázva, mert amint kiteszem a lábam az udvarra megjelennek a szomszédok és csüngnek a kerítésen és mindent tudni akarnak és persze mindent jobban is tudnak.

Zsu :D
Nehogy megszökjél!
Sajnálom hogy csak kevesen ébredtek, ill. ébredeztek, de végülis ti egy babára gyúrtok, nem? :wink: :D

Szép kis tortúra vár rád.
Azóta már normális mensi kinézete van a dolognak.

Most nem foglalkozom semmivel, relaxálom, tornázom, házat felújítok. Mondom ezt most a ciklus elején, aztán a végefelé a szokásos agyalás. Mindig megfogadom, hogy nem foglalkozok vele, de én már csak ilyen dilis vagyok. De majd most! :D
Vendég

Sziasztok!

Úgy döntöttem, magasról le....rom, hogy olvassa e, vagy nem. Hiányoztok nekem, úgyhogy maradok. Ő meg mehet beárulni, ha akar. Ezzel most nem foglalkozunk.
Ugyanis vigyázni kell a hármasikrekre. :lol: :lol: :lol:

Ketten elkezdtek osztódni tegnap óta, s a harmadik is mintha elkezdené. Azt mondták, hogy ha nem fejlődik tovább, akkor is segíti a másikat a beágyazódásban.Úgyhogy pozitívan gondolkodunk, remélem legalább egy biztosan velünk marad. Megyek aludni, mert tegnap éjjel aludtam vagy két órát, annyira izgultam. Pusz nektek.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vicky!

Te még mindig visszaolvasol? :P Hogy vagytok?

Kolibri!

Drukkolok holnapra vagy azutánra, a lényeg, hogy zebrás legyen! :wink: Az jó jel, hogy kívánós vagy és piri még sehol!

Zsu!

Örülök, hogy így döntöttél! Ahhoz végképp semmi köze, hogy mit csinálsz otthon! Már most mennyi izgulni való van velük, hihetetlen! Nagyon drukkolok mindhárom babócskának! :wink:

Cherry!

Ez így normális és nemcsak te vagy így, bár tény, hogy most picit könnyebb, mert az esély nem olyan nagy! De ez nem lesz így sokáig! :wink:

Sleepin!

Köszi a megnyugtatást! :wink: Asszem nálam nagyrészt víz van/voltt ma már 2-vel kevesebb vagyok és a bokám sem olyan vészes! Ajajj ám, érdemes kihazsnálni a laptetőt! :P

Fenci!

Pihenj sokat, töltődj fel és gyere haza zebrával! :wink:

Kép

Kép
gröni

Jó reggelt csajok!

Sajnos negatív lett a mai teszt is. :(
Piri még nincs. Remény még van, még ha halovány is. :cry:

Zsu!
Vigyázz magatokra! Főleg a hármasikrekre! :D :wink:
Majd írj, hogy mi volt még.

Szép napot!
kolibri28

Jó reggelt!:lol:

Kép

Kolibri!
biztos hogy jó tesztet használsz te? :roll: nem járt le a szavatosága? :shock:
hányinger megvan még?szokott késni?én úgy drukkolok :D

Fenci!
zebrásan gyere haza! 8)

Gröni!
már vizesedsz? :shock: és az nooooooormális? :roll:

Cherry!
új házba költöztök?mikor?hova? :P

Vicky!
elnyelt a föld? :roll: :P

Zsu drága!
milliónyi babatappancs megy a kis hármasikreidnek :wink: :wink: :wink:
remélem nem dolgozol mostantól 8)
örülök, hogy mégse hagysz itt minket! :lol:
küldök 3 macit a babáidnak, legyen mivel játszaniuk odabent :lol:
Kép

Pár hiányzó még mindíg nem jelentkezett!!!!!!!! :evil: :evil:
Név szerint: Ditke, Krisz, Mofly :?: :?: :?:

nekem beadta tegnap este apácska az 1.szurit :lol:
nem is éreztem meg(ezért jó, ha az ember jányának van egy pindurka zsírréteg a pocakján :oops: ), csak utána pirosodott be egy kicsit :roll:
Vendég

Szép reggelt!

Ó, Kolibri! Ugyanaz a kérdésem, mint Vicuskának! Hátha csak később volt pé!

Vicuska!

A vizesedés és meleg együttesen, nemcsak a kismamik kiváltsága! Ha nem társul hozzá magas vérnyomás, fehérje a vizeletben, nincs gond! Most, hogy hűlt az idő, el is múlt! Mofly asszem nyaral! :roll: Jó, ha van orvos a háznál! Meg sem dicsérem, neki ez már természetes! :P Téged viszont igen, hogy rámered bízni magad és, hogy gyűjtőgetted a csecsemőhájad! :P

Kép

Kép
gröni

Zsu :D
Jajjjj, nagyon jó híreket hoztál!!!! Nagyon örülök!!!!
Ne foglalkozz senkivel csak magatokkal, ez a lényeg!

Igen, talán a kevesebb esély kevésbé "izgatja" a fantáziámat piri közeledtével.
Az is jó, ha már a víz lemegy egy kicsit, azért nem olyan kényelmes olyan sok vizet cipelni. :wink: :D

Vettünk egy házikót, amit most felújítunk, bár ez így nem pontos inkább azt mondanám, hogy kicsomagoltunk és most visszacsomagoljuk. :lol:
Most itthon vagyok 3 hét szabin, apa 2 hét szabin lesz, így reményeim szerint a végére ki tudunk festeni. Bár vannak még apróságok, amik hiányoznak,ezek nélkül viszont az élet nagyon bonyolult lenne, plussz a pénzünk is nagyon elfogyott, így csak becuccolni fogunk félig-meddig és beköltözni csak ősszel fogunk tudni. Legalábbis most így gondolom. De hátha nyerek a lottón. :D

Bakker hasba szurit kapsz, jajjjj. Azt hiszem ez nekem nem csak fizikailag, de pszichésen is fájnak, dehát a babákért mindent! Ugye?
Vendég

Vicuska ! Gröni!

Huncutka féle tesztet használok! Ami Gröninek zebrás volt. Én a nem zebrásból kaptam. :cry:
Ha később volt pé-m akkor semmi esély a babásodásra, mert a számított pé után már nem vot action. :( :oops:
Hányinger már nincs.
Néha 1 nappal később jön, de mostanában beállt a 32-napra. De ez is sok.

Vicuska! Gratula a szuri hősies elviseléséhez! Kis szunyi csípés. :D
kolibri28

Gröni!
már elmúltál 21 hetes! :P :P :P
köszi a hájdícséretet :oops: most már nem is szándékozom fogyózni!egy majdnem kismaminak nem is lehet, igaz? :roll: :wink:

Kolibri!
neked új az avatarod? 8)
mi az hogy Huncutka féle teszt? :shock:
azért én még bizakodok :D

Cherry!
új házacska?az tök jó!és merre? :roll: mindjárt itt az ősz is és költözhettek :lol:

Mofly remélem nyaral tényleg és a sós tengervízben meggyógyul a méhecskéje :lol:

most végeztem a ház felnyalásával, aztán megyünk anyósomékhoz és utána ők lejönnek velünk hozzánk és sütünk este vmi fini husit a szabadban és holnap irány a Balcsi :lol:
anyósom nővérét visszük le, még sose volt a Balatonon :shock:(Erdélyben lakik)
de majd most! :P :P :P

Mindenkinek szép hétvégét! :wink:
Vendég

Kép

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Vicuska! és Mindenkinek!

Néhány topikkal lejebb találodaz Lh és Hcg tesztek topikját. Nézd meg és akkor már tudni fogod, hogy mire gondoltam. :wink: :D :D :D

Az avatarom. Új! nem pervollal mosva! 8) :D Ez az első! :D

Jó Balcsizást holnapra, jó idővel! Mikor jöttök vissza?
Biztosan nagy élmény lesz a Néninek. Örülni fog!
:D :D :D

Ádámnak is szoktam mondogatni, mikor kicsit sokat akar, hogy hány ember, gyerek van az országban aki még soha életében nem láthatta a Balcsit, és ezért mi milyen szerencsések vagyunk. Csak, hogy megbecsülje a lehetőségünket a többszöri nyaralással kapcsolatban. Ha már külföldre nem is jutunk még. :D
kolibri28

Jó pancsizást nektek! Én speciel imádom a Balatont. Ott voltunk nászúton is, nem is akartunk máshová menni.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?