Jó reggelt csajszikák!
Zsu
A büdös nénikéjét az ilyennek, miért kell más cuccai közt vájkálni?
Undorító. Nagyon-nagyon drukkolok Neked mára! Azt hogy most jöttél utoljára, remélem nem gondoltad komolyan!
Gröni
Csak pihizz tovább, nuku vásárlás!
1-1 nagy tüszőm volt, meg 2-2 kisebb, még lehetnek ikerbabáink.
Mami
Szuper, hogy ilyen betonméhszájad van! És tök jó ez, hogy érzed őket a kezeddel! Én néha csak a beleimet szoktam érezni... hehe
Luca
Szörnyűség ez nagyon, de tudom, hogy lesz egészséges kisbabótok!
Vicus
Igen, duphastont szedek, mint az elsőnél. Sok folyadék megy rendületlenül.
5. kutytus? Te jó isten...
Vicuska itt a tanítónéni aki helyesen rendszeresen névsorolvasást tart! Kell is, különben a maradék népség is elvándorolna... Szép nagyon az avatarod!
Kukac kedden megy kórházba és szerdán műtik. Mi épp úton leszünk, de majd sms-ben érdeklődöm nála. Ha netán vmi csoda folytán netközelbe kerülök, majd hozom Nektek a híreket.
Nati
Nagyon édes Szabika, meg tudnám zabálni!
Kolibri
Köszönöm kérdésed, remekül vagyok, holnap utazunk.
Oh, jaj, nem jó ez a rosszullét... Mi a fenétől lehet? Először mikor írtad hogy izzadsz, meg remegtél, az én Meforal előtti rosszulléteim jutottak eszembe. De ez gondolom nálad most csak egyszeri eset volt. Örülök, hogy kompoztatok végül! Remélem minden rendeződik hamarosan!
Csipcsab
Gratulálok Flóra babához, gyönyörű!
Cherry
RMPPB! Na de majd most!
Én ma itthonról "dolgozom", délben nagyon jó barátunk temetésére megyünk, 32 éves volt, szörnyű.... 3 hete reggel összeesett otthon és meghalt, minden előjel nélkül. Tavaly augusztusban voltunk az esküvőjükön.... iszonyú....
Már elkezdtem összepakolni, fut a nappali, mindent kirámoltam. Élvezem, hogy kocsival megyünk, nem kell figyelnem hogy hány kilót pakolhatok. Mindent viszek!
Tegnap este képzeljétek, párom ment el este és felhív útközben, hogy egy paraszt házbeli keresztbe elé állt a kocsimnak, mert beálltam állítólag az Ő helyére....
Te jó atya isten. Panelben lakunk, nem kell mondanom, nincs senkinek sem felfestve a neve vagy rendszáma. Párom jól felhúzta magát, dudált az ürgének, az lejött és párom jól elküldte a k...va nénikéjéba és mondta álljon el. Na ezen én is jól felhúztam magam. Aztán kinéztem később és látom már elállt, meg az eső is, úgyhogy gondoltam okos enged, parasztja meg szenvedjen, lementem és átálltam. Atya Isten, elegem van a paneles parasztokból, alig várom már hogy saját házba költözzünk.
A másik. Fölöttünk lakásfelújítás van. Parasztja kibontotta a konyhaszekrényt meg gyakorlatilag az előző lakó összes lomját mellérámolta a szemetes kukának. Naná hogy a kukás ezt nem vitte el. Másnap ahogy kiürült a szemetes, elkezdte belerámolni a kukába. Meg tudnám az ilyet egy pohár vízben folytani. Eszébe sem jutott hogy most 3 napig majd nincs hova öntenünk a kommunális szemetet?
Na jól kimérgelődtem magam, most már jobb.
Ja, még vmi. Írt egy papírt és kirakta a lépcsőházba hogy bocsi, felújítás van és hangosak leszünk. Lehet majd írok rá, hogy a lomnak rendeljen konténert és amúgy meg további jó munkát. Húúú, most már tényleg jobb!
Na megyek ki a piacra, veszek gyümölcsöt az útra. Aztán jövök haza és csinálok még vmi munkafélét.
Holnap indulunk, juhéééj, végre ez is eljött!
Pusszantok mindenkit, megyek megnézem a kofákat a piacon.