Új privát üzeneted érkezett!

Áfi!

Elvetemült kőbányai rémeket okítok egy szakmunkásképzőben biológiára és földrajzra.

Kép
zölddisznó

Lányok!

A tesztekről tudtok vmi infót??(netes)

A babás hőket nem lehetne bepakolni a hasznos linkekhez??én úgy megnézném őket :lol: Csakegy volt most ugye? remélem sorakozunk :wink:
Vendég

Colombo alatt fiu baby, Dr House alatt lany???? :lol:

Azert csajok ezzel csunyan bekereshetunk ha bejon!!!! Javaslom mindenki most jegyezzel fel a naptarjaba :) :lol:

Kép
melcsi6

7kincs
ez tok jo otlet, meg bemasolhatnank egy par hasznos dolgot is:
hogyan kell gorbet feltenni, fertys tanacsok, engem erdekelne a meszaj allasa es huvelyvaladek is, mert azokat mindig elfelejtem.....

Kép
melcsi6

bocsika mehszaj;)

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Próbáltam a Dévainál is egy időpontot kérni, de sajna senki nem veszi fel a telefont. Elég ... helyzetben vagyok, mert szerintem a dokim finoman lekoccoltatott, de a Káliba csak 31-én fogadnak. Addig honnan kerítsek orvost, aki megcsinálja az UH-t. (milyen UH- kell csinálnia a dokinak).

Totál kivagyok, hogy azt mondta szövettan. A daganatosoknál csinálnak szövettant nem???? Ezek szerint a cito sem segít most rajtam. Ráadásul azt mondta, hogy nem jó, hogy fáj a hasam ha vizsgál!!!!
gizmixxx

Lehet, hogy azért küldött máshová, mert gáz van???
gizmixxx

Kinek volt babás hője????
Neharagudjatok olvasok de ezek szerint nem jut el az agyamig.
gizmixxx

Gizmix,
nyugi!!! Igen a rákosoknál IS csinálnak szövettant. Nekem a hátamról leműtöttek egy hót sima kinövést, oszt azt is elküldték szövettanra! Ne hergeld bele magad ilyenekbe, kizárólag magadnak ártasz vele, értelme nincs!
Én a helyedben fognám magam és beszélnék egy másik nődokival, ha normálisat találsz UHot csinálni fog neked.
Vendég

Gizmi!

Egy egyszerű méhnyálkahártya túlműködés okozta nyálkahártya vastagodás - amit gyógyszeresen szoktak kezelni - is okozhat méhnagyobbodást, ill. fájdalmat vizsgálatkor. Ezt is szövettani mintával tudják megállapítani. Ez csak egy példa.
Szóval ne izgulj!

Kép
zölddisznó

Hogyan kell avatarba szánt képet annyira lekicsinyíteni, hogy beférjen 6 kb-ba? Sehogy sem sikerül! :cry:

Kép
zölddisznó

Gizmixxx
Szövettant gyakran csinálnak,pl. cikluszavaroknál is.Nem kaparják le az egész nyh,csak mintát vesznek belőle.
A vizsgálatkor jelentkező fájdalom inkább vmi gyulladásra utal,mintsem daganatra.
A daganat nem fáj!Ez a baj vele!Csak akkor,ha már nyomási tüneteket okoz.
Az UH meg sztem hüvelyi lenne jó!
Nyugodj meg!Ha ugy látná a dokid itt nagy gáz van,nem lepasszol,hanem haza sem enged,és kezel!

KépKép

KépKép
okr

Jó éjt mindenkinek!

Kép
zölddisznó

...na most meg jó reggelt!

Csajok!

A hűvös-esős idő elérkeztével nálam is beköszöntött a jégkorszak: Kép

Kép
zölddisznó

Azon ritka esetek egyike, hogy felkell kellett kelnem "hajnalban", mert megyek ultrahangosítani a hasamat. Még mindig feszít-fáj jobb oldalon! Lehet, hogy még nem is volt tüszőrepedésem?
Hm! Na, majd délben okosabb leszek...

Szépséges napot mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Egyenlőre túléltem a tegnapot. Már csak két hetet kell kibírni és vége ennek a nehéz munkás időszaknak.

Melcsi!
Nekem halál mindegy digivel, vagy hagyományossal mérem. Így is úgy is 36,9. Elmondani nem tudom mennyire unom már ezt a hőt.

Kokusz!
Viszont a te görbéd csodálatosan alakul. Szép magas. Még egy-két tized és okkal izgulhatunk.

Gizmi!
Mi lenne ha újra felhívnád/felkeresnéd újra a dokit, hogy azért egy kicsit bővebben tájékoztasson már, hogy mi van!!!

7Kincs!
Szerintem is 20 cn. Szép magas a hőd.

Móni!
Te még kcsit az elején vagy, így nemigen tudok hozzá szólni. De a kezdet jó, és sokat számít a pozitív hozzáállásod.

Zöldi!
Ha feszít lehet télleg nem volt még pé.

Az enyém:
Kép

Dögunalom. Sajnos nekem második szakaszban mindig 36,9 és soha nem mozdul sehová. Rossz ómen.
Lehet ami 37-et mértem az is inkább 36,9 volt, csak nem láttam jól a higanyszálat. Most már villanyt gyújok hozzá.
Siralmas. Ja és egyáltalán nem szexelünk. Semmi kedvem hozzá.
Annyira nehéz ilyenkor pozitívnak maradni. Tudom-tudom az elején vagyok, de akkor is.
Ezt ba 16 DPO-t meg végképp nemértem a vonalzómon.

Na mindögy.

zsazsó, merre vagy? Milyen a hőd???
Vendég

Jó reggelt!

Junko, azért ne kenődj el, habár én beszélek, tök ideg vagyok és letört, de mindegy, most rólad van szó. A görbéd alapján nagyon tuti a dolog, ha a kiscsillag pedig az együttlétet jelenti, akkor még jókor is volt a dolog. Szóval kitartás bajnok! Hogy miért a 16 DPO, fogalmam sincs, lehet, hogy nem zárta le az előző ciklust.

Zöldi, nekem sem jött rögtön össze a 6 kB-os avatarkép, de aztán sikerült, habár azt hittem, nem is lehet majd semmit látni a képen, mert olyan volt, mintha egy törpét lezsugorítottak volna :shock: !
Remélem, az UH-on csak jó dolgok látszódnak majd, sok drukk!

A hőm ma 36.4, ennyi.
Vendég

Coca,
drukkhegyek az UHhoz!+++++++++++
A hőd alapján meg kellett hogy repedjen, persze semmi nem biztos (az UHot kivéve :) ) Majd mesélj ha megjöttél!
Junko,
neked jó hírem van, amit annyira unsz az a legjobb :) A ciklus második felében a stabil, nem ingadozó hő a jó és nem ugráló progeszteronszint jele, ami ugye kell annak a porontynak. Kívánom hogy unatkozz még úgy 38 hetet! :D
Vendég

Áfonya!

Tudom, tudom, hogy jó a progi szintem, és általában megfelelő lenne ez a hő is , de ha nem emelkedik sürgősen ezt a hónapot is leírhatom, mert semiben nem fog különbözni az elmúlt 2 év hónapjaitól. Érted? Tapasztalat.
Annak ellenére, hogy minden tökéletes. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Mi ez az általános rossz hangulat? Igaz nincs valami szép idő de csajok fel a fejjel :)
Képzeljétek, tegnap este az egyik barátném halvány kétcsíkosat pisilt. Este 6-kor. Másfél éve próbálkoztak és sírva beszélt a telefonban hogy mindjárt elájul és el sem hiszi.

Gizmix

Tényleg ne izgulj, szövettant sok esetben csinálnak és a daganat tényleg nem fáj.

Athiz

Elég rossz álom ....

Junko

Jó ez a görbe :)

Nálam helyzet:

Kép
kokusz

Kokusz, de Isteni a hőgörbéd! Nagyon sok sikert, és stagnálást a hőben!

Junko, ne legyél negatívabb, mint én, az nem ér! :wink:

Pusz
Vendég

Sziasztok!

Kösszi a hozzászolásokat! :lol: :lol: :lol:
Szerdán megyek a dévaiba egy ultrahangra.
Addig próbálok nem idegeskedni.
A mai hőm 36.3 ismét. (nem valami változatos)
gizmixxx

Athiz

Köszi :) hátha most lesz eredménye is ....
kokusz

Junkó!
Nincs pihi, tessék rosszalkodni! :D

Athiz!
Képügyileg próbálkozom tovább...

Kókusz!
Szóval tegnap TV-t néztél :D :(
Ma júzzatok még bele!

Gizmóka!
No para, szerintem gyulladás!

Áfonya!
Köszi a drukit!

Szóval:
Uh ok, szép kipukkadt tüsző jeleit látták, és a másikban már ériki is a következő petya.
A szokásos gyulladásocska megint kikandikált, de azt mondta az én drága kuruzslóm, hogy nem vészes. Írt fel rá antibiotikomot - amit persze hogy ki sem váltottam - csak a kúpot, mert az helyi, és nem szívódik fel bőrön át. Az antibiotikus részét meg csak "természetesen", fokhagyma, grapefruitmag, ezüstkolloid.

És azt mondta, hogy nyugodtan sexelhetünk tovább! Yeahhhhh! (a 17. napon köll is még!)

Mindjárt írok a gynevacról is, hogy mit mondott, csak van egy 10 perces dolgom.

Kép
zölddisznó

Zöldi

Hát ha be akart akadni a bébi akkor már beakadt .... ha meg nem akkor így jártunk megint. :)

Neked gratula a kipukkadt tüszőhöz :)
kokusz

...akkor csak kedvtelésből, Kókusz! Köszi a grat-ot!

Kép
zölddisznó

:lol: :lol:
kokusz

Bekopizom ide is a gynevacos topicba leírt infómat:

Helló lányok!

Most jövök a nőgyógyászomtól. Megkérdeztem Tőle a gynevacot. Azt mondta, azért vonták be egy időre, mert 2 nőnél is halálos kimenetelű allergiás reakciót váltott ki. Most ugye újból forgalomba került. Hát???!!!
Mindenesetre én storno. Ha Ti mégis megpróbáljátok, akkor mindenképpen orvosnál adassátok be, mert ott tanán tudnak segíteni, ha neadjisten gáz van.
Az én dokisógorom és védőnőhúgom azt mondta, hogy ők nem adnák be.

Tiétek a döntés, remélem nem keltettem indokolatlan pánikot!

Pusza mindenkinek

Kép
zölddisznó

Hát igen, ha valaki nem tudja, hogy allergiás az egyik összetevőre, ami gondolom nem a lactobacillus, akkor gáz van. De csak észre lehet venni az első szuri után, hogy valami nem kóser, nem? Most aztán főhet a fejem, mi tévő legyek, mert én is fel akartam íratni a dokimmal jöv. héten. Legfeljebb majd belegebedek! :shock:
Na jó, úgysem szabadultok tőlem olyan könnyen, meghát csalánba nem üt a mennykő, szokták mondani!
Vendég

Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem rettenetkeltés volt a célom, csak a körülöttem nyüzygő szakemberek véleményét tolmácsoltam.

...mindenesetre én vettem egy-kis tejsavat a patikában, oszt azzal fogok "vaginálisan gargalizálni". :D

Kép
zölddisznó

Coca-zöldike
Ha az allergiás reakció miatt tiltották be ,akkor az Algopyrint sem lenne szabad forgalmazni.Az emberek 1/3 -a allergiás rá.Ha vénásan kapja.....hát nem részletezem.
Aztán a Penicillint már ne is említsük!
Az allergia veszélyét figyelembe kell venni,bármit szedsz is be!
Mondom ezt ugy,hogy én nem akarom ezt a szert felíratni. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Teljesen igazad van! (bár az az allergiás reakció nem olyan gyors lefolyású és főleg nem letális, ha szakértő bele tud avatkozni, mint ezesetben volt)

Ezért is hangsúlyozom, hogy ne adják be maguknak a csajok - más fórumokon olvastam, hogy ezt szeretnék többen is - mert ha gáz van, nincs segítség.

A gynevacos fórumon kértek véleményt pro-kontra. ...hát ez kontra volt a javából!

Kép
zölddisznó

sziasztok lányok!

nem voltam netközelben, aztán meg babonából nem akartam írni, de úgy látom, itt a babona nem segít :(

képzeljétek, a férjem unszolására csináltam egy tesztet az 50.cn-on (amikor a ferti ismét áttette az ov időpontomat) és pozitív lett!!!! elmentem hétfőn dokihoz, aki 4mmes petezsákot látott, ma kellett újra visszamennem. a petezsák 10,3 mm, viszont továbbra sem lát benne semmit... azt mondta, h menjek vissza egy hét múlva, de h szerinte valószínű, h ebből nem lesz baba :( :( :(

arra szeretnélek kérni benneteket, h nézzétek meg a görbémet, h szerintetek mikori lehet a baba, mert ha jó későn volt az ovu, akkor lehet, h még csak kicsi, azért nem látszik.... persze nem akarom, h ok nélkül biztassatok, de hátha tudok mondani vlmi okosat.... egy hét az n n sok idő

bocsi, h másnak nem írok most, de eléggé kivagyok. megpróbálom a kinderes görbét is felrakni, mert azon látszik a szex és a (negatív) ov tesztek is....
Kép Kép

majus3

Május!

Kitartás! És higgy!

a görbéidet majd a szakértők elemzik :D

Kép
zölddisznó

Május,
nem gondolom szakértőnek magam, ha nem mondtad volna a pozitív tesztet én még ovut se nagyon jósoltam volna. Én ebben a görbében egyszerűen nem látok, de bizonyítékod van rá hogy volt! :) Bízz a babában, jövő héten meglátod hogy a doki dobogó szivecskét fog látni! Fel a fejjel! :)
Vendég

Meggondoltam magam. Ha sokáig nézem a 34. napon mégiscsak lehetett PÉ.
Vendég

de arik vagytok, h péntek este is szakítotok rám időt! n n köszönöm! elég sokat sírtam du, de próbálok pozitívan gondolkodni.

áfi! a ferti első tippje az ovura szintén 34. nap volt. bizakodom, mert ha tényleg akkor volt, akkor még elég picike...

ha vlki még érzi a tippelést/szakértést, várom az értékeléseket! és mégegyszer köszi mindenkinek!

majus3

Szia Május!

Én is úgy látom, mint Áfonya, hogy talán a 34. napon lehetett peteérés, de még ilyenkor tényleg korai, hogy lássák azt a babát. Nekem az 5. héten (fogamzás szerint elivleg csak 3. hét) látták a babát anno, de sok emberkének még akkor is csak petezsák látszik. Nyugodj meg, még elég korai a terhesség, a jövő héten már biztos többet fogsz tudni! Remélem, hogy meglátják a babát, és minden rendben lesz, neked is hinned kell ebben. Sok puszi, pihenj, ha tudsz, és sok sikert! Kép
Vendég

De Május, ha a mostani Fertis peteérést nézzük a görbéden, akkor a 45. napra tette, ha jól látom, akkor pedig még ifjabb a picúr, tehát még nagyobb az esély, hogy lesz abban a zsákocskában babó! Pusz
Vendég

Május: ne aggódj! majdnem 11 mm. az nem rossz!!!!!!!!!

Egy hete még én is síkideg voltam... de amikor már tudod, hogy ott a szívhang akkor azonnal megnyugszol majd :)

A peteérésed pedig... hát én sem tudom...valószínűleg túl picike még!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hu! Kicsit kivülállónak érzem magam. :oops: .
A régebbiek még biztos emlékeznek rám.
Az újaknak egy nagy: Sziasztok
Babásaknak gratula!
Ja! Régiek mind eltűntek?

A táblában szeretnék módosítani, ha megvan még!
1.cn.
Ciklushossz:30 nap
Megjegyzéshez pedig: hsg jó.

Egyébként rólam: nagy semmi! Januárig elvileg closti lenne, de a párommal úgy döntöttünk, hogy nem clostizunk, hiszen az utóbbi pár hónap megmutatta, hogy anélkül is van pé. (csak progi nincs sztm. hiszen pé. utántól végig barnázás van) Persze még a dokival is megbeszélem de nem szeretném a stimuszereket. Elég lesz majd insemnél.

Puszi mindenkinek
Vendég

Szia Tlidi!
De jo latni!!!!Mar aggodtam erted!!!
Sajnalom az elso cn-ot! :(
Mikor mesz orvoshoz?

Kép
Kép
ancsa81

Ildi!!!!!!!!!!De jó,hogy jelentkeztél!!!!!!!!!
Olyan izgatottan nyitottam meg a topikot,arra számítottam a pozitív tesztet rakod fel!
Sajnálom,hogy 1cn! :( :( :(
Figyuka,ma vettem Mastodynon cseppeket,a prolaktint csökkenti(bromot már vagy 3 hete nem szedem,mert elfelejtem lefekvés előtt bevenni :oops: )Rá van írva ,hogy sárgatest elégtelenség esetére is jó!
Sajna vényköteles! :(
Kitartás,és gyere gyakrabban! :)

KépKép

KépKép
okr

Ancsa!

Doki?! Hát?! Holnap felhívom, hogy mi legyen! Kicsit izgulok, hogy mit fog szólni, hogy tiltakozom a closti ellen.
És te hol tartasz? Hsg volt már? Hormonok rendben? Insem nincs kilátásban?

Kriszti!

Jajjj de jó lett volna! :lol: :lol: a pozitív teszt. Már lassan sírni sem tudok ha megjön. Tényleg nem szeded?! Szuppi!!! Voltál azóta laboron? Milyen a prolaktinod? Görbéd szép maradt?
Ha találkozom a dokival bizti ad valamit a sárgatestre, mert ha jól tudom a barnizás tipikusan ennek a jele. És még mindíg gondolkodom a tbl. kúrán.
Ada? Jól van?

Mentek a b.netes talira?(Ha még nem volt?!:oops: )
Vendég

Ildi
Igazából most a Mastodynont ezért kezdtem el. :oops: Feszül a cicim,még mindig,pedig már 9 cn.A laborom nem tudom milyen,mármint a prolaktin,mert az a multkor vhogy lemeradt.Azóta meg.. :oops: Majd a következő ciklus 3. napján!
Ja,és ma még mindig volt pecsét! :( Nem is értem az egészet,de a dokim szabin van,így ez a hónap már ilyen marad.Tudatlan! :?
Köszönöm,Ada jól van!Már egész nap felesel,és hisztizik.Öntudatra ébredt :shock:
Sztem a clostyba belevághatnál.A ciklus 2. felét progival megtámogatva,lehet sikerülne elsőre a baba! :!:
Persze garancia nincs rá,lásd én 5 clostys cikluson vagyok tul sikertelenül.De mindig van esély,és van akinek elsőre bejön ez a terápia! :lol:

Ancsa
Olvasom a másikon,hogy ugy érzed,most sem sikerült! :( Sztem már bebeszéled,hogy nem sikerülhet.Pedig dehogynem!!!!Marci rá az élő példa!Pozitív gondolkodás sokat segít!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

Látom jó a kedved! örülök, hogy ilyen vidám vagy! A bromót orvosi utasításra hagytad el, vagy te döntöttél?
Bár én érezném már végre a cicimen azt!
Egyébként én most azon az állásponton vagyok, hogy a szervezet azért x évenként változik és hátha lesznek jobb idők is a hormonháztartásomban talán akkor majd összejön.
Te is tudod mennyi hókusz-pókuszt kipróbáltam mégsem sikerült. Már nem hiszek bennük. Majdnem hogy csak azt mondhatom, hogy az időben hiszek. Na ezt most gondolom, aztán lehet holnap megint elkezdem a csodabogyókat :lol:
Ez a pecsét akkor üldöz minket :lol: Téged mensu után engem meg előtt.
Hát most elgondolkodtattál a clostival kapcsolatban! De tudod, hogy tavasszal szedtem vagy 4-5 hónapig huzamba és a kilókon kívül más nem költözött a hasamba :( .
Meg félek a cisztiktől. Meg repiszurival együtt már egy vagyon :( És sajna most nem nagyon engedhetjük meg magunknak.
Ada;hu akkor nem lehet egyszerű neked! Legalább van ami lekössön :wink:
Mi van a sulival? Ja, meg a munkával?
Hogy lesz szeptembertől?
Vendég

Ildi
Progipótlás is volt a multkor?Mert arra nem emlékszem.Lehet ez az egy lépés hiányzott!
Repiszuri nem biztos,hogy kell.Nekem csak 1X volt,addig szépen megrepiztek maguktól a tüszők.
A bromot elfelejtettem bevenni. :oops: Az az igazság folyton hányingerem volt tőle,így közvetlenül lefekvés előtt vettem már be.Aztán néha az ágyban jutott eszembe,és lusta voltam felkelni,hogy majd másnap.....aztán meg elteltek a napok :D Na,most hogy írok róla,már hányingerem is van.Ez van,ha az üvegét megpillantom is :x

Szeptember közepétől melo ezerrel!Már most 10-től töltöm a szabimat.Fősulira felvettek, szept 4-én megyek beíratkozni!
21-én indul a bölcsis beszoktatás.Zajlik az élet!

Pecsételés engem a sírba tesz már! :twisted: Igaz,amikor szedtem a clostyt nem volt,de most már nincs,így ujra előjött :cry:

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!

na akkor majd meglátjuk, hogy mit mutat a labor. Remélem csak jót fog.
Nálam saját megítélésem szerint úgy van ez a repi dolog, hogy mindenképpen 17 cn. körül reped, ilyen makacs a szervezetem csakhát ha clostit szedem akkor az eleje nagyon felturbósodik és 30 miliseket növesztek 17 cn-re (amire ugye a doki azt mondja, hogy abból ritka a baba). Viszont ha nincs closti akkor sztm. 17. cn re normál méreű a peti. Tehát majdnem hogy csak hátrányos a closti. Viszont progi pótlás tényleg nem volt soha. Azt érdemes lenne megpróbálni, már csak azért is, hogy ne használjak el egy raklap tisztaságit.
Nekem meg állandóan ég a gyomrom :( :( . Úgyhogy megértem a rókaingeredet.
Na akkor szeptembertől belevágsz a sűrűjébe :wink: :wink: . Remélem azért ide is jössz!
Fáradt vagyok, de olyan szívesen beszélgetek veled. Régen beszélgettünk már.
Barnizáshoz még; én azt hallottam, hogy a hónap elejei sem jó, mert az meg az endometrium épülésének zavaraira utal.
Vendég

Ildi
Nekem is a 17 cn repizik a tüszőm!Nahát-nahát! :D

A barnázás sztem sesogy sem jó!Majd legközelebb rávilágítok a dokinál a problémámra!

A progipótlást mindenképp csináld meg!!! :!: Lehet létrejött már máskor is légyott,csak nem tudott megmaradni! :(
Sztem nem baj,ha nagy a tüsző.Nem biztos,hogy tulérett benne a sejt.
Viszont a családineten olvastam,,a lombikos csajoktól,hogy van,hoyg üres a tüsző. :x Most ezen gondolkodtam,hogy lehet nekem is üresek voltak!Na,de kár ezen filozni!
Valóban rég beszélgettünk már!Remélem jössz egy kicsit gyakrabban! :P Én természetesen leszek szept-ben is,bár tuti ritkábban. :oops:

KépKép

KépKép
okr

Hát lehet, hogy létrejött, de beágyazódni nem tudott az tutti, tehát szépen levándorolt és ennyi.

Üres tüsző. Na ja. A lombikosoknál is van amikor sokat sikerül leszívni(remélem jól mondom) és csak egy pár petiből lesz valami. Sokszor van ilyen. Na de azért 12 hónapból biztos, hogy nem az összes. Tehát sztm. nem ez a baj.
Olyan lehet, hogy vastag a burka. az lombikkal kiküszöbölhető.
Neked egyébként jó a progid?

Benézegettem néha ide. De olyan kevés a régi. Bár az újakkal is jó lenne megismerkedni, de ha belemerülök akkor meg túl sok időt elrabol.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?