Sziasztok!
Köszönöm az aggódást,hiányolást!Még egyben vagyunk,csak álmomban szültem.És bocsi,hogy tegnap nem jelentkeztem,de volt 1-2 elintéznivalónk(férjem szabin van)+vacsira hívtuk az egyik barátainkat,és hát a kaját is le kellett valamikor készíteni,szóval ez az oka a távolmaradásomnak.
Egyébként ha itt az idő,mindenképp értesítelek benneteket
Mókuska!
Jó,hogy nem találkoztatok velük közelebbről.Rémes,hogy az ember még az utcára sem mehet ki nyugodtan.
Mamen!
Örülök,hogy érzed a babád mozgását.
Málna!
Akkor neked beszélő mosogatógéped van
Nem írtad,hogy Máté nem lett-e beteg.Remélem ő nem kapta el a tüdőgyulladásos megbetegedést.
Elkészült a gyerekszoba,már függönyünk is van,úgyhogy valóban csak a gyerek hiányzik belőle.Ígérem,ma rakok fel képet,meg a pocakomról is.
Muszkuru!
Valóban szép a konyhád,és remélhetőleg nem akarnak elvándorolni a szekrényeid
Ezüst fenyőt kaptunk(műfenyőt soha nem tennék a lakásomba)nem gyökeres,hanem frissen vágott.Nem nagyon lehet már gyökeres fenyőt kapni felénk.Sajna sok így sem élte túl a karácsonyt.
Piros fenyőfa? Biztos a színtévesztőknek találták ki.
Végre,hogy rájuk is gondol valaki,szegények eddig piros fát láttak a zöld helyett.
Meli!
Ez a fejfájás rémes lehet.Szerintem neten is utána tudsz nézni,hogy van-e rá valamilyen homeopátiás szer. A rosszullétek,meg remélhetőleg karácsonyra már végleg eltűnnek.
Bea!
Olyan jó,hogy ennyi tejed van.Ha nekem nem lesz,majd veszünk tőled
Jó azt olvasni,hogy már a második csemetét tervezed,én még emlékszem,mikor azt mondtad,hogy neked nem kell több gyerek,örülök,hogy meggondoltad magad
Hoppá!
Kíváncsi vagyok,hogy mit mond majd a doki.Érdekes,hogy a negatív teszt ellenére elég magas hőket mértél.Én titkon még mindig bízom benne,hogy hátha
Anyusziszi!
Sajnálom
De talán te leszel a 2007-es év első babása
Candi!
Mikor kell szorítanunk érted?
Nem teszel fel egy tickert nekünk,hogy tudjuk,hol tartasz?
Gabi!
Merre vagy? Nem ma kellett menni a dokihoz?Várjuk ám a beszámolót