Új privát üzeneted érkezett!

Viki, válaszolsz a kérdésemre?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Muszkuru

Látod milyen jó hírekre jöttél vissza!!
Szépen sorba érkeznek a babák!
Konyhaszekrény :shock: Jó hogy nem voltál otthon :shock:

Anyusziszi

JObbulást nektek!Remélem Tominak nem skarlátja lesz.Nálunk a bölcsiben A típusu tüdőgyuszi garázdálkodik.Nincs láz csak köhögéssel kezdődik.Előszőr nem is gondolják,hogy komolyabb probléma van :?
Hőd???
6 és 10 nap között simán lehet hőesés.Ha a 10 nap után esik le akkor kell pirire gyanakodni.

Annáról tudunk valamit????????!

Meli

Pihizz aztán ha lesz időd holnap benézhetnél az MSN-re is.

vvviki

Már meg ne haragudj,de nekem te kezdesz nagyon fucsa lenni.
Minden hónapban eljátszod a megjött,nem jött,jaj nem tudom mi van velem.32 éves létedre elég gyerekes vagy és hogy is mondjam...
Mitől lehet hüvelyi fertőzésem?!Na ?!szerinted?!Hát azt sem a gólya hozza!
Azért ha az ember nőgyógyászhoz megy annak az orvosnak minimum van egy uh-ja.Azért Eger nem a vilávége.Egy cisztát kézrátétellel és találgatással nem állapítanak meg!!Azt az uh mutatja ki!És azt is ha van baba vagy nincs!Szóval,mi is az igazság?!
Én nem reagáltam Blöki írására,de tudod kezdek egyetérteni vele.Tényleg semmiről nem írsz,csak vagy.

Nahát,én ilyen vagyok ami a szívemen a számon.Lehet utálni.

Hoppá

Látom Te is kíváncsi vagy :wink:

málna2162

Jó reggelt !

Málna
nem utállak és nem haragszom Rád, örülök az őszinteségednek.
az orvosomnak a magánrendelőjében nincs UH-ja, ő az osztályvezető főorvos a kórházban, holnap megyek hozzá be a kórházba
a papíron azt írta hogy : CYSTA ?
kézzel vizsgált meg
a babának nagyon kevés az esélye szerinte, az UH fogja eldönteni a kérdést
fertőzést nem csak nemi úton lehet szerezni, a páromnak semmi baja

ha Blökinek hiszel, az már a Te dolgod
szívesen találkozom veletek, ha kételkedtek bennem

gondolom, hogy nem az volt a célod, hogy megbánts engem

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!!!!!!

Fejfájással ébredtem,ezért ma különösen jókedvemben vagyok,ezért jöjjön egy Málnához hasonló őszinteség:Viki!!!!Miért van az,hogy mindent harapófogóval kell kihúzni belőled!Ha Málna nem szegez neked néhány kérdést kicsit keményebben,akkor a büdös életben nem válaszoltál volna,pedig már Kata is elég értelmesen és érdeklődően feltette!Én kb.3x4x mondtam már,hogy ideje lenne egy teljes hormonális kivizsgálásnak,mert nem normálisak a ciklusaid....erre te:a cisztától rettegek....már megbocsáss,de azt sem tudod,hogy hányadán állsz a testeddel...nekem,ha hónapokon keresztül nem jönne meg normálisan,az biztos minimum,hogy hormonvizsgálatot kérnék,apropó,én meg is tettem,pedig szinte óramű pontossággal nekem minden hónapban megjött kb.30-32 napra...szóval igaza van Málnának,nem éppen 32 éveshez méltóan viselkedsz....

na és most engem is lehet utálni....

Kép Kép
meli1118

Kata!!!!!!Te viszont tudom,hogy méred a hődet!!!!Még mindig fenn van??????Akkor....esetleg.....nem csinálsz még1 tesztet?????

Sziszi!!!!Gyógyuljatok meg és sütkérezzetek finomakat!!!!!

Andi,én is remélem,hogy nem szedek össze valamit...a téli allergia:poratka....

Dóri!!!Nem raktatok fel fotókat!!!!!!És Edina sem!!!!!!Léccciii!!!!!

Vikike,Anna,Zsizsi,Esztike!!!!!!!!!!!Ha nem is jöttök,de olvasgattok,akkor nagyon boldog karácsonyt nektek is!!!!!!Eszti,azért Msn-n néha fenn leszek.....megkereshetnél....

Ildi,szerintem nem csak a ti városotok ilyen elvetemült.....mi az egyik iskola mellett lakunk és néhány hónapja egy 18 éves elborult agyú kamasz késsal nyakonszúrt egy 7 éves kislányt...benne voltunk a kékfényben is....ja és felszólították a helyi városok és falvak iskoláit,hogy közöljék a szülőkkel,hogy NE engedjék el a gyerekeiket egyedül az iskolába,mert egy banda egy sötét furgonnal gyerekeket rabol el....szóval mindenütt ott a bűnözés sajnos..

Gabi?????Jól vagy???Csodállak,hogy 2 és fél gyrerekkel még van erőd takarítani,sütni főzni.....azért pihenj te is,mert aztán jön Esztike nemsokára....tényleg,voltatok azóta UH-n????Biztos,hogy Esztike kislány :?: 8)

Beácskám!!!!!Örülök,hogy jól vagytok és hogy Ádikának van sok tejed.....szép a konyhátok!!!!

Bocs,ha kihagytam valakit!!!!!Puszilok mindenkit

Kép Kép
meli1118

Na,akkor most ezek után de nagyon fogtok utálni!!!!!De szeretnék végre tiszta vizet önteni a pohárba!!!!Ezt a Hőmérős topikban találtam!Viki,most minket nézel hülyének,vagy őket????

a mensim a gyógyszerszedés abbahagyása után 3 hónappal jött meg rendesen, azóta pontosan jön meg 29 napra

Akkor most hogy is van ez?

Kép Kép
meli1118

Konyhaszekrény köszöni jól van, a konyhában uralkodó állapotokról mellékelem a képet.
Még nem szakadt le, de hamarosan le fog, szóval ezért volt sürgős a kipakolás, hogy az otthon felhalmozott fél vasedényboltom súlya már ne terhelje :D

Kata, hát az az igazság, hogy már nézegettük pár napja, hogy milyen furán áll :shock:
Meg hogy eddig nem ilyen szöget zárt be a hűtővel… :shock:
De csak tegnap esett le, hogy miért… :x

Ja, és megvizsgálta szakértő, hát a leggyagyibb, legszarabb és legolcsóbb rögzítő pánttal tették fel a falra a 600,000 Ft-os bútor felső elemeit… :x
Adalék: a cég becsődölt (nem is értem, miért… :evil: ), szóval a garit sem tudjuk érvényesíteni, nem mintha apa ezek után még a szekrény közelébe engedné őket…

Mókuska, krimibe illő sztori! :(

Vvviki, én is imádom nyúlgyereket, de hát én elfogult vagyok :lol:

Sziszi, jobbulást a kis kuktáknak! :wink:

Málna, kicsit le vagyok maradva, hogy állsz a vizsgákkal?
És mi van a talinkkal? Arról is lemaradtam? :?

Meli, a fejfájás nekem csak az első harmad "kellemességei" közé tartozott, hátha hamarosan le tudod koptatni :wink:

Állapotok a konyhában - fél vasedény a pulton...
Kép

No és akkor a bűnös felső sor:
Kép

Ez meg a ráadás :wink:
Kép

Szóval Andi, módosítanom kell a tegnapi kijelentésemet: szép a konyhám, amíg a fejedre nem esik :oops: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

én senkit sem utálok...
sajnos, nem voltam elég körültekintő a ciklusomat illetően, egy-két nap késésre nem figyeltem és lehet, hogy már régen babás lehetnék, ha rögtön orvoshoz megyek
igen, buta voltam és most megérdemlem, hogy rettegjek a holnapi vizsgálatig
vvviki

Szia Ági!!!!!!Tökjó ez a kiállítás a konyhában,gondolom ez az egész nagyon hiányzott,pláne így ünnepek előtt....
Nekem a fejfájás és a hányás és a hányinger és a gyakori pisilés....szóval ezeket már régen az első harmadban kellett volna hátrahagynom....de persze engem sem bottal ver az isten a nagy pofámért :lol:

Kép Kép
meli1118

Meliii, az az igazság, hogy az első harmad a 16-17. hétig tart ám!
Legalábbis nálam addigra szűntek meg a tünetek.
Szóval kitartás, hamarosan itt a vég! (persze csakis jó értelemben :wink: )

Ja, de a gyakori pisilés az nem múlik, az marad...

Dóri, milyen fenyőt kaptatok? Gyökereset? Vagy műt? :twisted: :wink:
Már lehet kapni pirosban is műfenyőt, a múltkor láttuk a kikában :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

Szisztok!
Hozzászóljak én is a témához? De csak finoman ne gázoljak senki lelkébe bele.
Egyetértek Málna és Meli veletek.
Én így élek és ezért el is várom másoktól, hogy fő az őszinteség.
Vagy maradjunk csendben.
Viki elhiszem, hogy tartozni akarsz valahova, és keresed azt a helyet, ahol elfogadnak, mi ezt tettük itt és szeretnénk a továbbiakban is, ezért kérlek csak őszintén írj, ha valamiről nem akarsz beszélni,akkor meg maradj csendben.Sokszor én is ezt teszem, de szerintem még sokan vagyunk így.
Nem jó hozzáállás, hogy egyik nap Á-t mondasz, amiből másnap B lesz.
Ha félsz és rettegsz attól, hogy baj van, tessék elmenni az orvoshoz, járj utána a dolgoknak! Mi próbáltunk saját tapasztalatainkkal segíteni,de elég nehezen megy, ha nem válaszolsz a kérdéseinkre. Próbálj változtatni ezen.

Musz: tényleg tuti a konyhád, ha elhárul a veszély beszélhetünk a főzésről, nagyon finom bolgár káposzta salátát tudok készíteni, most kaptam vagy 10 fej kápit :wink: .
Málna: szépen száradt a póló? Mikor kezdesz sütögetni?
Meli: valami homeós bogyit nem találtál a fejfájásra? Nem lenne jó egész karácsony alatt fogni a fejedet. Nálunk itt hétágra süt a nap, lehet ezért dübörög a kobakod, bár érdekes én sem bírom a melegfrontot, most mégsincs migrénem, de kopp-kopp :roll:
Pocakosan szabad inni citromfű teát? mert nekem az be szokott válni a ejfájás ellen, meg egy kis levendulás kobakmasszázs.
Mókuska: egy merő izgalom felétek az élet, tavaly itt nálunk is egymást érték a rablások, meg lányok fogvatartása, meg maffiavezérek búvóhelye volt a városunk. Szóval baromira elharapódzott az erőszak...sajna nem lesz ennek vidám vége.

Utálom a modern kor vívmányait, 2 órán át hívtam drága Férjemet, nem vette fel,gondolatban már a kórházban voltam, meg a temetést intéztem.Míg nem volt ez a . :evil: :twisted: @grr@ mobil
ez eszembe sem jutott volna. Így meg szépen lecsesztem, hogy miért nem hallja meg 4 pulcsin át, zúgó gépek mellett,hogy hívom, ez a minimum :oops: :oops: :?
No megyek lenyugtatom magamat valami csokival.

Andi
candi

Ági...17.hétig??????!!!!???Ne bosszants.......pedig úgyis jól indult a napom :twisted: azt hiszem csak ki kell bírnom valahogy.....ja képzeljétek,mostanában néha elfeledkezek arról,hogy hasizmom az gyakorlatilag már mint olyan,nem létezik...szóval ha hasból akarok felülni,akkor mintha valami erős nyomást éreznék az egyik oldalamon...remélem nem okozok a bébikémnek maradandó károsodást,de éjjel mikor alva kimegyek pisilni egyszerűen elfelejtem.....de hamar elmúlik,csak egy böködés az egész,olyankor mindig bocsánatot kérek tőle,hogy összepréseltem....

PIROS KARÁCSONYFA???!!!Éljen a 21.század modern társadalma...

Kép Kép
meli1118

Musz piros műfenyő, tollas égősorral? nem is tudom, lehet beújítunk ....?

Andi
candi

Meli: erős nyomás lehet, hogy pont Bébi rug egyet, hogy nyughass Mami? :)
Valahol láttam, hogy új divat a plafonra fejjel lefelé feltenni a karácsonyfát, na ez sem semmi.
Na tényleg elhúzom a belemet!

Andi
candi

Sziasztok,

egyik szemem sír :cry: a másik még nem tudja merjen-e nevetni, talán beáll a ciklusom végre a normális hosszra...
28. nap
36,5 a hőm és megjött.

Tomi most elaludt, én megnézek egy DVD-t. :P

Musz
a Tescoban láttunk fekete karácsonyfát, ez volt a vég :twisted:
Vendég

Szia Andi!!!!!!!!!Köszi a tanácsokat,még enm próbáltam a homeo-s bogyót,igazából elfelejtettem tegnap bemenni a patikába.....nálunk is süt a nap,ettől most jobban is érzem magam valamelyest....a teának utánajárok,igaz van itthon hársfa tea,azt főzök,hátha jó lesz....

Én fél órára hagytam ott a mobilom a hálószobában,amíg ide írkáltam és ezalatt 6 nemfogadott hívásom jött:2 a férjem,2 anyu,1 öcsém,1apu.....éss le is lettem cseszve,hogy hol a fenében vagyok....mintha 20 évig,amíg nem is volt mobilom nem is éltem volna.....

Kép Kép
meli1118

Vvviki
Látod, talán tényleg kevesebbet, de őszintén kellene beszélni.
Én nem vagyok egy túl irogatós fajta, csak a lényegről írok és ha van kedvem.
Van, hogy napokig olvasgatom a topikot és nem szólok...
De figyelek és már nekem is feltünt, hogy kapkodsz és össze-vissza irogatsz a babagyártással kapcsolatban is.

Mindenesetre szerintem mindannyiunk nevében mondhatom, hogy szorítunk neked, hogy ne legyen nagy baj!!! :shock:
Vendég

Andi, Meli
Citromfűteát biztosan ihatsz terhesen, mert Tominak adhattam csecsemőkorában, ha nagyon hisztis volt, utána nagyokat durmolt :D , mert enyhe nyugtató hatása is van.
Vendég

Sziszi,köszi a tanácsot,most úgyis elugrok a boltba és a zöldségesbe,majd veszek!!!!!!A nyugtató hatás meg pláne jól jön,igaz csak azért vagyok ideges,mert rosszul aludtam és FÁJAFEJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fekete fa...hűha....iszony
Sajnálom,hogy megjött!De másrészről viszont hátha tényleg beállt a ciklusod!!!Tomi????Egyedül sütöget :lol:

Kép Kép
meli1118

sajnos, igazatok van, világéletemben nagyon kapkodós voltam és nehéz rajta felülkerekednem, de próbálom :shock:
nem vagyok sértődős, bátran megírhatjátok a véleményeteket !!!!!!!!
legközelebb inkább tartom a számat :shock:

jóindulatú és jóhiszemű ember vagyok, nagyon nagyon szorítok itt mindenkinek, a Ti örömötök az én örömöm is, a Ti bánatotok az én bánatom is

be kell valljam, hogy félek a holnapi UH eredményétől :x
vvviki

Andi, honnan tudtad?
IIIIImádom a káposztasalátát, ahogy a Fekete tenger partján készítik.
Amíg kint voltunk - 8 vacsora - minden egyes este bevertem egy egész nagy tányérral, magában!!!
Bár lehet, hogy mindez ordító egér számlárája írandó?

Mindegy, iszonyú finom volt és nagyon jó esett.

Szóval akár abba is belemegyek, hogy tartom a szekrényt, amíg készíted, hogy ránk ne essen, csak gyereeeeeeeeeeee! :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Musz: hehe, eltároltam a merevlemezemre még a nyáron, hogy mondtad! :D
No a többit majd megbeszéljük, ha más nem postázom!
Sziszi: :cry: , hogy nem lesz karácsonyi ajándék, de :) , hogy rendbe szedte magát a szervezeted, most jól kiüríti magát és aztán készülhet a fészek, és remélem jövőre csak jó dolgok történhetnek, ez az év már elég próbatétel volt nektek is.
Mit nézel? Tomi hogy van?

Andi
candi

Andi,a káposztás recept ide is jöhet!!!!!!És VELED mi a helyzet????A lapar óta már próbálkozhattok???Vagy ott nincs várakozási idő???? :oops: Bocsi,ha ostobáskodom....

Ági,ti miért is hívjátok a picurt ordító egérnek????De hiszen neki már van neve is!!!Vagy nem ???

Viki,nem az a baj,hogy kapkodsz vagy hogy csapongsz,ezzel sokan vagyunk így,hanem az,hogy ide írkálsz hónapok óta,mégis úgy érezzük,hogy semmit sem tudunk rólad,mert magadról nem írsz konkrétan semmit,a feltett kérdésekre meg nem válaszolsz....így aztán nehéz téged bármivel is biztatni,mert néha úgy érzem,hogy inkább nincs is számodra mondandóm,úgysincs foganatja....szóval inkább ezen kellene elgondolkozni!Ez egy nyilvános fórum,rengetegen olvasnak minket,én és még rajtam kívül sokan mégis felvállaljuk az arcunkat,a nevünket és a véleményünket,kérlek,hogy ha valóban hozzánk tartozónak érzed magad,akkor te is tedd ezt és tisztelj meg minket a bizalmaddal.....és ezzel részemről be is van fejezve ez a téma!!!!

Most megyek barátnősködni,este még visszanézek!!!Puszi mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Csak gyorsban vagyok mert vmi kaját kéne csinálni -ugye már Lilike is itthon van, őt mégsem éheztethetem! 8)

Musz
Hu de szupi konyhád van! Én is vmi ilyenről álmodom ha egyszer normális lakásban fogunk élni.....valamikor.....

Fenyő: a napokban beszéltem a Svédországban élő nagynénémmel, képzeljétek ott most a FEKETE-EZÜST kombinációval diszitett fenyő a divat!!!!!! Sztem elég morbid :? :shock: Na persze ők nem igy diszitették a fát :wink: -merthogy ott már kari előtt hetekkel feldiszitik...

Na léptem, este jövök ha apa ideenged :wink:

Kép
Kép
mókuska

Hahóóóóó!!Van itt valaki?? :roll:

Kép
bea27

Sziasztok!

Muszkuru

Nagyon szép a konyhád!!!
A főzőlapod fentről indítható?!Tök jó.Az enyém sajnos gombos,de gyerek magasságú.Máté előszerettel tekergeti :twisted: :twisted:
Múltkor elis égetett egy tupperes tálamat,nem a filléres kategóriából.Eléggé kiakadtam...
Sebaj,ha egyszer cseréljük,tuti ilyen lesz.
Ja és látom neked is van mosogatógéped???Meg Beának is !!!!!
Csak nekem nem tojt még a jesszuska.de szerintem idén sem fog. :cry: :evil:

Candi

Jézusom te hol laksz?Lehet,hogy valami drog kereskedelembe kéne fogni azon a környéken :lol: :lol:
Persze ez csak vicc volt.Nem túl megnyugtató,ha az ember nem érzi magát biztonságban.
Póló szárad,most akarom vasalni.Csak épp veled beszélek az msn-en :lol: :lol:

Mókuska

Fekete-ezüst
:shock:
Szép...csak nem karácsonyra.Én most szalvétáztam gömböket.Meg üvegfestettem.

Anyusziszi

Sajnálom :cry:
Tomi jobban van?Vége az ovinak?

Meli

Hess-hess fejfájás.
Jó barátnőzést.
Nálunk szerencsére nem rabolnak kislányokat,igaz itt öregnénik koborolnak el :?
Ja és ma mikor jöttünk haza apával épp a főuton egy házat oltottak :shock: Azért itt is zajlik az élet
Mobil...Igazuk van.Én is a falra tudok mászni ,amikor Apát nem érem el.Főleg amikor vadászik :evil: :evil:

ICus,Eszti,Vikike,ANNA???????Jelentkezzetek,hogy minden rendben!!!

Bea
Mi van veletek?Örülök,hogy bevállt a mellszívó!!
Ádi?Eszik,alszik?És ti :lol: :wink:

Takidó

Még egyben?
Egy pocak fotótmég kaphatunk?Babaszoba elkészült?

Hoppá

Miújság?Hőd?

vvviki

Saját bevallásod szerint is kapkodós vagy.Egyszer azt írtad,hogy felelősségteljes munkád van...Hát ez megint egy ellentmondás.Ha meg kicsit számolnál akkor nem 2-3 nap késéről van szó hanem hetekről.
Na mind1.Részemről többet nem érdemel az ügy.
Nekem teljesen hiteltelen amiket írsz.

málna2162

Szia!!Nincs semmi különös!!Jól vagyunk!!Holnap megyünk a Doktor bácsihoz!!Egyébként mi is eszünk alszunk!!
Ádi már kihúzza a 3-4 órákat is!!Nem is csodálom,amikor egyszerre 80-100grammokat húz le!!!! :shock:
Candi!!Privi ment!
Dóri!!Nagy gond lenne,ha MINDENNAPOS helyzetjelentést adnál magadról???Nagyon izgulunk mi is ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meli!!Köszi!!Azon vagyunk,hogy minnél több tejcim legyen!!Ha IGAZÁN beindul még tejgyűjtőbe is beadjuk!!Anyu is anno tele volt,és Ő is leadta!!

Málna!!Mióta van 3 vonalzód??????
:wink:
Na megyek fejni!!
Este még jövök!Puszi mindenkinek!!

Kép
bea27

hali!
Bea: válaszoltam!
Málna: hahaha, vasalj csak, átküldjem az enyémeket is?
Mosogatógépet én is kérnék Jézuskaaaa hallod?
Dóri: tényleg irgum, meg burgum, írjál! Jól vagy?
Meli: de jóis neked, közelben a barátnők, lehet dumcsizni, na majd, ha meglesz Bébike, jönnek biztosan csőstül pesztrálni, lesz segítséged!
Mókuska: Te tényléeg lótsz-futsz :wink: Azt mondtam, hogy finom lett a narancsos keksz? Csak az a baj, hogy karácsonyig nem ál / l/ el.
Na megyek én is gyártok egy kis fasírozottat.

Andi
candi

Meli, a nevét apjától kapta, szerintem Csaba már sejt valamit :lol:

Ildi, apa úgy gondolta, hogy ezzel a szép konyhával majd tud motiválni, hogy több időt töltsek el benne, pl főzéssel… hehehe… :twisted:

Málna, a mosogatógépet úgy kell kieszközölni, hogy min. egy hétig nem mosogatsz...(izé, nekem annyira nem is volt nehéz megállni :oops: ) És akkor már mindent elborít a mosatlan edény, ld. mosogató tálcája... aztán csepegtetője... aztán a konyhapult... aztán az asztal... akkor apa egyszer csak agylobot kap, kézenfog , elrángat a mediamarktba, miközben azt kiabálja, hogy jóóóóóóóóóvettemazadástakkorveszünkkegyrohadtmosogatógépet
:lol: :lol: :lol:

Szia Beamama! De jó, hogy benéztél! :D
Ádinak hatalmas puszit küldök a pocakjára!

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Az a baj,hogy nálunk Apa elmosogat ha Én nem :?
Az az igazság,hogy még ki kell találni,hogy hogy legyen behelyezve a konyhaszekrénybe.A kiállás a falból megvan,mert azt az építkezésnél berakattuk.Viszont kell egy asztalos aki ránéz a bútorra.Aki készítette az tavaly öngyilkos lett :?
MAjd a szülinapomra kérek :D :wink:

málna2162

Hellóka!!!!Megjöttem a barátnőtől!!!!Jó kis duma volt....

Málna,öngyilkos lett az asztalos????Gázos....és mi lenne,ha te lepnéd meg apát egy mosogatógéppel :idea: :idea: amúgy most biztosan kiröhögtök,de én szeretek mosogatni :oops:

Ági,ne aggódj,majd ha meglesz a kicsikéd,te is fogsz főzni,mert fontos lesz,hogy egészséges és házi ételt kapjon!!!!!!Az uncsitesóm is így kezdte,aztán most egy valódi házitündér,de tényleg.....

Ildi,te vagy a topik sütisütője,ha van valami hiperegyszerű,gyümölcsös süti a tarsolyodban vevő lennék rá...van itthon pl.barackbefőtt....

Andi,ráadásul ezzel a barátnőmmel tényleg nagyon szeretjük egymást,benne tökéletesen megbízom,rá is hagynám a gyerekem simán,ha úgy adódna...igen,szerencsés vagyok!!!!

Bea!!!!!!De jó neked,hogy már anyai teendőid vannak...úgy irigyellek!!!!!!Alig várom,hogy én is itt tartsak!!!!!!A tejet nem fagyasztod le?????Azt hiszem fél évig tárolható fagyastóban és ha véletlenül nem lenne már,akkor később nagyon jó lesz a készlet...és hozzátáplálni is nagyon jó,a barátnőm kislánya egy éves,de még anyatejjel habart főzeléket kaphat....és nem is volt még beteg!!!!!!!

Na megyek fürödni,feküdni....remélem holnapra elmúlik a fejfájás,mert vele tele lenni a csizmám....jó éjt mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Hello csajok.

Látom, mindenki kidurrogta magát...

Musz, tök design-os a konyhátok. És a falba épített polcok is tök jók. ja, és a falon a csempe is qrva jó!!

Meli, igen, ma is mértem a hőmet: 36.9. Erre felbőszülve, hátha....talán :roll: ... csináltam egy tesztet, természetesen negatív. Szóval harmadszorra is negatív. Jöv héten doki. Valszeg el kell megint kezdenem a gyógyszert szedni, ami kordában tartja a mensimet.

Kismamik, remélem a hányingert, vagy akár a hányást mosolyogva,örömteli arccal vészelitek át, belegondolva abba, hogy milyen jó dolog is történt veletek: istenke megáldott benneteket ezzel a csodálatos dologgal, hogy nemsokára édesanyák lehettek, és a pici babátok nemsokára azt mondja:
.........aja, szejetjek...

Sziszi, bár nem hiszem, hogy boldogt, de legalább beáll a ciklusod normálisan. Már ez is jó dolog!
Én is szeretném, ha pontosan kiszámolhatnám, pl. nyáron mikor menjünk nyaralni. De fogggalmam sincs, mikor jön meg. ÉN már voltam teljes kivizsgáláson.... Kaptam gyógyszert, akkor kb 31-33 napra jött meg. Ma pedig 39-nél tartok. De mondjuk azt: legközelebb nekünk is összejön!! Most nem fogunk leállni a 16. napon. Csak az a baj, hogy megint nem szerelmeskedés, amit csinálunk, hanem gyerekgyártás. És ez nem túl kellemes..

Candi,
ismerős az aggódásod. Apa szinte a kocsijában él, és amikor pl. télen hajnalban (havazás, csúszós út..) elmegy Sárvárra, mindig le kell jelentkeznie, hogy él, odaért épségben. Most már megszokta, de eleinte nem értette, mi a sz@rnak aggódok.Aztán amikor egyszer é mentem vhova, eszembe nem jutott neki lejelentkezni, sőt a telcsimet is lehalkítottam, hívott, én nem hallottam. Ő meg halálra idegeskedett, hogy élek-e...

Málna, Candi, ti hogy álltok babaügyileg? Candi, meddig kell várnotok??

Lányok, lehet, hogy Dóri már a kórházban van, Gerda pedig már kívülről szemléli a világot? Nagyon csendben van. Bár, mintha azt mondta volna, valakivel üzen, ha it az idő... ki lesz az??

Bea, fagyasztasz le tejcit??

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Nálam bekrepált a babanet tegnap, de szerencsére most már jó.

Málna, éppen akartam írni, hogy én ingyen "vettem" mosogatógépet: apa a neve, de látom neked nem nyerő ez a lehetőség. :D Bár az enyém is csak akkor indul be, ha tele a mosogató. :oops:
Meli, a citromfüvet ajánlotta nekem is a védőnéni, de egy negyed aspirin tényleg hatásos volt. Én is gyógyszer ellenes vagyok, de ennyi nem árt a babának (egy egész sem), te pedig nem szenvedsz egész nap. De kitartás egy-két hete már nekem se fáj, 17. hétre jobban leszel. :D
Musz, üdv köztünk! csatlakozom az előttem szólókhoz, még jó, hogy nem voltál otthon! És tényleg szép a konyhád!
Bea, a te konyhád is nagyon szép! Mindjárt írok privit.
Sziszi, kitartás! Tudom könnyű azt mondani.
Hoppá, neked is! Nekem két negatív teszt után lett csak pozitív. :wink:
Mókuska, tényleg jó, hogy nem arra jártatok, amerre a rablók. Nálunk a kábszer és a kocsi lopás a menő. :cry:
Viki, szorítok neked!
Plútó, mozog a babám :lol: legalább is ma azt mondta a védőnéni. Szóval nekem nem volt buborék csak belül kis nyomások. Már két hete mozog a gyerekem és én nem hittem el. :oops:
üdv mindenkinek: mamen
mamen

candi, dóri nektek is puszi! :D
mamen

Szia Mamen,

téged is irigyellek, hogy mozog a babód. Nayon érdekes lehet, hogy ott bent egy igazi emberke lakik, akinek az élete mostmár csak rajtad múlik...

amint az előbb írtam, a 3. teszt is negatív. 10000%, hogy nincs baba a pocakomban. De ezt kell szeretni, előre nézek. Majd legközelebb...

Kép

Kép

hoppá

Jó estét!!
Van egy kis időm!!Ma egy kicsit MISS voltam,azthiszem nem irok hülyeséget,hogy az esti tejci adagon meg is látszódott az eredmény!! :x
Na mindegy!!Holnaptól MEGPRÓBÁLOK nyugodtabb életet élni!Bár nem megy könnyen a "mindenbe beleszarás"!
Már nem azért de ki vagy Te BLÖKI????Rólad sem tudunk valami sokat a magad két hozzászólásával!!! :shock: Tiszta rejtély ez az egész!
Bár mondjuk azért abban mindenkinek igaza van Vvvviki,hogy vállald fel önmagad,és ne száz féleképpen állitsd be magad!!
Valóban ha hozzánk akarsz tartozni,akkor LÉGY ŐSZINTE!!!!
És ha akarod,akkor mi is melletted vagyunk MINDENBEN!!De ha csak egyféle dolgot többféleképpen állitassz be,akkor EZ NEM AZ A HELY AHOL SZIVESEN LÁTUNK!Ez lehet,hogy durván hangzik,de igy van!!Ezen gondolkodj el!!
Más:Meli!!Nemtudom,hogy a hormonok teszik-e,vagy mi de ahogy Ádit megszültem rá két napra annyira hiányzott a terhesség,hogy IRIGYKEDVE olvaslak Titeket (kismamákat),hogy mennyire jó dolog terhesnek lenni!!Tudom!!Én örüljk,hogy itt van már Ádika,de szivesen lennék újra terhes!!Ami most nem kivitelezhető!!De kb.két év múlva szeretnénk még egyet!!Lehetőleg kislányt!!Hallod ezt Málna???Mit is beszéltünk a kórházban?? :wink:
A tejci fagyasztásról meg annyit,hogy még nem fagyasztom!!
Ma nagyon "besz@rtam",hogy Úr Isten!!Tegnap jobb volt sokkal!!De estére megerőszakoltam magam,és sikerült lefejni a 100ast!! :D
Na majd holnap meglátjuk mit mond a Doktor bácsi Ádira!!
Azthiszem mára ennyi!!Legyetek jók!!Jó éjt!!

Kép
bea27

iTT VAGY bEA?

Andi
candi

No majd holnap,jóccakát!

Andi
candi

Elmentél??

Kép
bea27

Még nem

Andi
candi

Jó reggelt!!!!!
Fejfájás el-reggeli rosszullét ide......reggel epét hánytam még üres gyomorral...megéreztem a hajbalzsam szagát :x kezdek totál szétesni...pont az ünnepekre....na de most egyig dolgozom,aztán talán jobb lesz!!!!!Mindenkinek szép napot,később még jövök!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,már munkából...remélem jöttök ma is többen,mindjárt itt a karácsony,akkor éri csak a hiányzás...

Kicsit jobban vagyok,most,hogy ettem..de jó lenne már egy olyan nap,amikor tényleg nincs semmi bajom...jól megviccel engem a kicsikém....

Puszi

Kép Kép
meli1118

Málna, az elején nálunk is elmosogatott apa, aztán megunta. Utána jött az agylob… :lol:
Szegény asztalos, nekem ilyenkor rögtön az ugrik be, te jó ég, remélem nem volt családja, és gyerekei… :(

Meli, a hajnali menetemkor (a tudod hova :wink: ) jutottál eszembe, Kriston Andrea intimtorna tanfolyamán tanultam, hogy alapból sem szabad hasizomból felkelni, terhesen pedig még kevésbé. Amikor tele van a hólyagunk és szólít a természet, először oldalra kell fordulni, lábak le az ágyról, majd a kezeddel nyomod fel a felsőtestedet. Remélem nem voltam túl bonyolult, bár a leírásom nem úgy hangzik, de ez tényleg nem egy jógapóz. :roll:
Szóval ezzel kíméled a belső női szerveidet, mint méh, húgyhólyag és gát.
Mindenféle süllyedéses és inkontinencia- problémákat lehet megelőzni vele.
Először oda kell figyelned, de utána annyira belédrögzül, hogy automatikus lesz. :D

Kata, köszönöm a konyha nevében :D
A kivizsgáláson anno mit állapítottak meg? Mire kaptál gyógyszert? Melyik értéked volt magas/alacsony? :?

A tejlefagyasztásról azt mondta a barátnőm, hogy a fagyasztott anyatej kékes színű lesz és hogy felengedés után betúrósodik, és nincs túl jó illata :shock:
Ez igaz?

Mamen, én sem voltam biztos az elején, hogy ez ő :oops: . Azt hittem, a reggelim/ebédem/vacsorám rendezkedik. És beletelt egy kis időbe, amíg leesett :oops: . Mondjuk az elején finoman csináltam, mostmár néha bedurvul. Pl. ha olyan zenét hallgatok, ami nem jön be neki. :twisted:

Meli, üres gyomorral ne kelj fel, mindig legyen keksz vagy mandula az ágyad mellett. Én egyszer hagytam ki fürdés előtt a reggelit, csak baracklevet ittam, na az 5 perc múlva vissza is köszönt. Éppen hogy kiértem… :roll:
És nekem az is segített, hogy utánaolvastam, ez nem a gyerek számára írható, hanem a hormonokéra. A kismanók nem tehetnek róla :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Bea, ezt már a jósnő is megmondta, teljesen egyértelmű, jöhet a hugi :roll:
De azért ez a terhesség-hiány nekem akkor is furcsa :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

MeliAnyu: értettem, nincs hiányzás, de hajt a tatár, hozok igazolást,ha akarod. Tessék enni felkelés előtt, jó kis bájglit, meg zserbót az ágy mellé, kis teával...hmmmm.
Musz: két ünnep közt dolgozol? Vagy csak januárban kezdesz, vagy akkor sem? Lesz net otthon is majd?
Milyen zenék nem jönnek be Egérkének?
Bea: Hogy is volt ez egy hete?...Nem kell több gyerek...És pár hónapja?..nem akarok megint terhes lenni.... :D Csak mindig ilyen pozitív irányba változtasson Ádi téged.
Tegnap jól elkerültük egymást pedig itt virrasztottam :(
Szia Mamen: de jó, hogy kisbubit érzed már, ésmég mennyire fogod?!
Plútó: merre vagy, minden rendben, csak lefoglal a készülődés? Jelentkezz!
Dóri: ez rád is vonatkozik, nem jött sms, így gondolom egyben tetszik lenni, de azért adj egy jelet. :!:
Kata: remélem, ha újra kell szedni a bogyit, hamar helyreállítja a ciklusodat. Ez a Bromocriptin, igaz? A hődet hogy mérted ebben a hónapban láttál benne peteérést?
Mi már gyakorolunk, nem kellett várni csak azt a ciklust, amikor a műtét volt, de akkor nem is volt kedvem ilyesmihez.
Ha addig nem történik pozitív fordulat, februárban mennem kell dokihoz.

Andi
candi

Sziasztok!

Köszönöm az aggódást,hiányolást!Még egyben vagyunk,csak álmomban szültem.És bocsi,hogy tegnap nem jelentkeztem,de volt 1-2 elintéznivalónk(férjem szabin van)+vacsira hívtuk az egyik barátainkat,és hát a kaját is le kellett valamikor készíteni,szóval ez az oka a távolmaradásomnak.
Egyébként ha itt az idő,mindenképp értesítelek benneteket :D

Mókuska!
Jó,hogy nem találkoztatok velük közelebbről.Rémes,hogy az ember még az utcára sem mehet ki nyugodtan.

Mamen!
Örülök,hogy érzed a babád mozgását. :)

Málna!
Akkor neked beszélő mosogatógéped van :D :D
Nem írtad,hogy Máté nem lett-e beteg.Remélem ő nem kapta el a tüdőgyulladásos megbetegedést.
Elkészült a gyerekszoba,már függönyünk is van,úgyhogy valóban csak a gyerek hiányzik belőle.Ígérem,ma rakok fel képet,meg a pocakomról is.

Muszkuru!
Valóban szép a konyhád,és remélhetőleg nem akarnak elvándorolni a szekrényeid :)
Ezüst fenyőt kaptunk(műfenyőt soha nem tennék a lakásomba)nem gyökeres,hanem frissen vágott.Nem nagyon lehet már gyökeres fenyőt kapni felénk.Sajna sok így sem élte túl a karácsonyt.
Piros fenyőfa? Biztos a színtévesztőknek találták ki. :D :D Végre,hogy rájuk is gondol valaki,szegények eddig piros fát láttak a zöld helyett.

Meli!
Ez a fejfájás rémes lehet.Szerintem neten is utána tudsz nézni,hogy van-e rá valamilyen homeopátiás szer. A rosszullétek,meg remélhetőleg karácsonyra már végleg eltűnnek.

Bea!
Olyan jó,hogy ennyi tejed van.Ha nekem nem lesz,majd veszünk tőled :D
Jó azt olvasni,hogy már a második csemetét tervezed,én még emlékszem,mikor azt mondtad,hogy neked nem kell több gyerek,örülök,hogy meggondoltad magad :D :D

Hoppá!
Kíváncsi vagyok,hogy mit mond majd a doki.Érdekes,hogy a negatív teszt ellenére elég magas hőket mértél.Én titkon még mindig bízom benne,hogy hátha :)

Anyusziszi!
Sajnálom :cry: De talán te leszel a 2007-es év első babása :)

Candi!
Mikor kell szorítanunk érted?
Nem teszel fel egy tickert nekünk,hogy tudjuk,hol tartasz?

Gabi!
Merre vagy? Nem ma kellett menni a dokihoz?Várjuk ám a beszámolót :)

KépKép
takido

Dóri: köszi a jelentkezést,és várjuk a képeket. Vonalzó majd csak jövőre, pé-n túlvagyok, de még messze a szorítós idő, majd szilveszter után, januárban, de Te addigra már babázol is :D

Andi
candi

Sziasztok!!!!

Andi,örülök,hogy lehet....érted...és remélem nem is kell menned februárban!!!!

Ági,teljesen igazad van,de én reggel nem szoktam rosszul lenni,mert normális esetben kibírják a hormonok azt a 2 percet,amíg reggelit dobok a tányéromra....és nekem ez a reggeli kekszrágcsa nem is jött be....a felkelős tanácsot köszönöm,sejtettem és,hogy nem egy épületes a belsőmnek így felpattanni,de hát ugye a megszokás.....

Dóri,örülök,hogy jól vagytok!!!!!pihenj sokt és aludj,amennyit csak lehet!!!!Gerda hamarosan jön!!!!!Hozza a Jézuska :lol:

Többiek?????

Kép Kép
meli1118

Sziasztok,

Köszi csajok a részvétet, de most jobb kedvem van. :P
Talán jó is így hárman. Jönnek az ünnepek.

Mától nem hőmérőzök és azt kivéve, hogy 15-24 nap között többet bújunk össze, befejezzük az agybajt.
Nem számolhatok és nem leshetek, ez lesz a újév első fogadalma, meg kellett ígérnem apának.

Tegnap eltüntem, mert Tomi hamar felébredt. Amúgy az "Anyád napja" című romantikus vígjátékot néztem. Egynek jó volt.
Utána elmentem futni és kivittem kiscsaládomat az IKEA-ba.
Este 8-kor jöttünk haza. tomi ott vacsizott az étteremben gyerekmenüt 249 Ft-ért. Ezt ajánlom mindenkinek, még a rosszevők is burkolnak. Társaságban jobban ízlik. :wink:

Dóri, jó hogy jöttél. Mindjárt megszületik a pici. Izgulsz már?

Meli ,
tényleg jobb lenne, ha nem hasizomból kelnél fel. A hasizmok már nem olyan erősek és nem tesz jót a derekadnak. Musz tornagyakorlata kedvezőbb terhes nőciknek. :wink:

Jó pihenést illetve munkát (kinek mi).
Megyek folytatom a nagytakarítást.
Vendég

Sziasztok,megyek haza,délután még jövök otthonról!!!!!!

Sziszi,nem hogy nem erősek a hasizmaim,hanem már nem léteznek :lol: :lol:

Puszi

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?