Új privát üzeneted érkezett!

O-Kriszta!
Az ösztrogén szint NORMÁLISAN lecsökken kissé középidőben, néha nekem is volt közti vérzésem, teljesen oké. Néha beágyazódáskor is van pár csepp.
Simán lehetsz terhes, és szerintem vagy is.
Nekem is van fehér bigyó a bimbómon, nem is egy. Eddig is voltak picik, de amióta terhes vagyok, megnőttek, és a középső a legméretesebb. Na, ez jó naturalisztikus volt. Kép
potter_76

Betti!
Nem rajtam múlik, szívesen követlek! KépKépKép Már nem bízom semmiben. Megyek a 24. napi vérvételre szerdán, aztán majd meglátjuk. Szerintem nem én leszek a köv. Tudjátok a kiskatonák...

Vica!
Tegnap nem tudtam írni mailt, majd ma pótolom!

Zsuzska!
Veled mizujs?

moni

Kamilla!

Ezt most ketten vettük a párocskámmal, szóval ott voltunk mind a ketten. Kép

Betti
betti73

Megnéztem a pénteki táblát, Keditke, és Anita van még Betti előtt, és Betti után Banya, majd szünet, és Beuka, utána én, majd utánam a quaretett:Kamilla, Zsuzska, Lara és ANcsa.

moni

Betti,
hívd fel a dokidat, hogy mi a helyzet. Valószínűleg nem kell elmenned vérvételre. Ha előtte nem voltak jók az értékeid (voltál már vérvételen?) esetleg megnézi, hogy van-e elég progeszteronod, stb. Bár szerintem ez felesleges, ha eddig nem volt gáz. Biztos minden oké.

Hová mentek Csehországon belűl? Mit fogtok csinálni? (Gyereket már tuti nem Kép)
potter_76

Egyébként én is a One Steppel szemeztem múltkor, de még szerencse, hogy nem vettem meg. Kép Még a Qupidon gondolkodom, de kizárólag csak akkor megyek tesztvételre, ha min 5 napot késik. Múltkor 28 napos ciklushosszt számolva 3 napot késett, ezért legkorábban csak a 33. napon veszem meg. Hogy melyik ciklusban azt még nem tudom!

Betti!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Ennyire boldog vagyok, nem győzök betelni veletek!

moni

Betti,
nem is csak ketten voltatok ott. 3-an, 4-en? Kép
potter_76

Potter!

Felhívom mindenképpen. Holnap tudok csak beszélni vele, mert ma nem rendel. Nem voltam még vérvételen, csak a közti vérzés ügyében "rendelte" el a hormonális kivizsgálást. Eddig mensi előtt és után és középiőben pöttyöztem napokig. Most semmi pötty, illetve pénteken volt egy halovány pötty a papíron.

Betti
betti73

Ó,remélem igazad van!!!!
Csak azért furcsálltam a dolgot,mert még soha nem történt ilyen velem!Tudod hüvelyi uh-n is voltam,és se tüsző,se semmi nem látszott(a semmi képletesen)Hihetetlen,hogy talán mégis van p.é.(vagy beágyzódás)
Persze Adánál is amennorrheaval kezeltek.2 teszt is negatív lett,s az uh -n sem látszott semmi.1 havi kimaradás után derült ki,baba van a dologban!No,de most nem késik.Ezt csak úgy kikivánkozott belőlem.KépBíztatom kicsit saját magam!!

KépKép

KépKép
okr

Velem semmi extra egy kicsit szomorú vagyok de lehet az idő is teszi...aztán várom hogy megjöjjön vagy ne..bár most nem érdekel a téma..

zsuzska80
Szombathely

Breni, Betti

Az én 1. tesztemen is halvány volt a csík, de 2-t nap múlva csináltam még egyet és az már erős volt.

Nyugodjatok meg a 2-t =(csík) az baba.Ilyenkor már nem szabad idegeskedni csak szép nyugodtan elmélkedni a babáról.

GRATULÁLOK NEKTEK!!!!!
Inci 30+0Kép

Kép
Kép
incike

Betti párocskád mit szól hozzá??Tényleg van róla kép küldessz nekem priviben??Tudod a címem ugyi??
meg a tesztről is!!!

zsuzska80
Szombathely

Móni!

Nekem az volt a furcsa, hogy 32. napon, déután 2-kor kimutatta a 25-ös One Step. A múlt hónapban a 32. napon jött meg, delőtte már 3 napja pöttyöztem. Ez volt nagyon gyanus. Kép

Potter!

Kirándulni fogunk a hegyekben. Kép

Betti
betti73

Incike, Proone!!Kérünk pocakos képeket!!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Küldök mindent! Kép

Betti
betti73

Köszike Betti!!Örülök nektek nagyon!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Kedves Lányok!

Nagyon köszönöm, hogy velem örültök. Kép

Betti
betti73

Én még nem örülök majd kedden vagy szerdán.Az a biztos,nem vagyok biztos mind a két csíkba.De majd írok úgyis ha nem bánjátok.
De én is köszönöm amit írtatok.

Kép
breni

Kép

Íme a tesztem!

Betti
betti73

Betti!
Ez aztán a 2 csík!!! Szuper!!!!!! KépKépKépKép

Breni!
Te nem tudod feltenni? Profik vagyunk már elemezgetésben ám!!! KépKép

moni

Én már kidobtam,meg egyébként sem tudnám felrakni nincs mivel lefényképezni.Majd szólok ha tuti.:-)De azért köszike.

Kép
breni

Hol vagytok? Olyan csend van...

moni

Most ebédeltem! Alig ment le valami a torkomon! Kép

Betti
betti73

Keditke!

Veled mizújs??

Betti
betti73

BETTI! Kép Kép Kép
EZ K*RVA JÓ!!! Kép Pont mint a mesében!Kép
Ez neked halvány?????
Én meg épp ilyenkor dolgozom, hogy utoljára tudom meg a nagy hírt (mármint a fórumon).
Pedig tök kíváncsi lettem volna a vérvételed eredményeire!Kép
Látod ott van az a Picúr! Kép
És ne aggódj, az a kevés pia nem ártott, a pici vörösbor pedig kifejezetten jót tesz!Kép

Úgy látszik, szívvel-lélekkel a mensit kell várni, ez a nagy trükk! Kép

Azzal viszont okosabb lettem, hogy a mens előtti pecsételés valóban nem gond! Kép

angel37

Angel!

Hogy mi a trükk azt nem tudom, de az biztos, hogy teljesen leálltam a dologgal ebben a hónapban. Úgy látszik, hogy ez használt. Halvány lilám sincs, hogy mikor hoztuk össze. Kép A vérvételről megkérdem a dokit majd, úgyis beszélnem kell vele.

Betti
betti73

Sziasztok!

Betti!
Gratulálok! Kép Kép Kép
Ez nem is halvány csík! Látszik azon szépen minden, aminek kell! Tessék vigyázni magatokra!

Az meg, hogy hány napra mutatja ki a teszt, nem hiszem, hogy sokat számít. Mi kb 40 napra az előző mensire csináltuk meg a babát (a legújabb számítások szerint).

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Betti!
Gratulálok! Kép Kép Kép
Ez nem is halvány csík! Látszik azon szépen minden, aminek kell! Tessék vigyázni magatokra!

Az meg, hogy hány napra mutatja ki a teszt, nem hiszem, hogy sokat számít. Mi kb 40 napra az előző mensire csináltuk meg a babát (a legújabb számítások szerint).

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!
Ugy latszik tenyleg csak hianyolni kellet a csikokat!
Breni!Szerintem kar csinalni meg egy tesztet!!
Kép
GRATULALOK nektek!
Igaz lenne a mondas,hogy ha nem szamit ra az ember akkor sikerul????????

Kép
Kép
ancsa81

Lehet, hogy mikor tényleg úgy vagy vele, hogy úgyse - gondolom a vizsgálatok miatt(is) - nem voltál ráállva a témára, sőt, biztos voltál benne, hogy most nem! Nem elég kitalálni, hogy jó, akkor most nem foglalkozom vele, hanem ha valóban így érzed legbelül is. Csakhát nehéz! Több pár sztem feladja hónapok(évek) után, és akkor!

Na, szóval hát ez SZUPER hír! Kép

Mellesleg rajta vagyunk mi is a témán! Kép Vicces lenne, ha a vénasszonyok nyara produkálna nekem is valamit! Kép

Láttad? Érkezett a hétvégén egy 73-asunk, Zsazsóka! Kép

angel37

Angel!

Most tényleg a vizsgálatra koncentráltam és arra, hogy most tuti nem és ez olyan megnyugtató volt. Volt egy kis vitánk a párommal is jó 1 hónapja és akkor is megbeszéltük, hogy leállunk a görcsöléssel. Úgy látszik, hogy sikerült. Így sokkal nagyobb az öröm. KépNagyon drukkolok neked Angel!!!! ++++++++++++

Láttam a vénasszonytársat, csak még nem olvastam mindent vissza. Kép

Zsazsóka! Te milyen havi 73-as vagy?

Betti
betti73

Sziasztok!
Vagyok ,csak visszaolvassok!
Kata javits ki légyszi a 3. napra.Köszi!
Betti!Gratulla Kép,végre sikerült nagyon örülök neki!!!
Vendég

Nem tudom leszek-e ma,nagyon levan lassulva a gep!
Kriszti itt vagy meg???

Kép
Kép
ancsa81

Na akkor a köv. hónapban én is beiktatok egy doktorbácsit. Hátha szerencsét hoz.

Kép

Kép
kamilla306

Lennék én,csak használhatatlan ma a babanet.Annyira lassú,hogy megőszülök,mire be tudok lépni,vagy frissít!
Este jövök majd,akkora talán jobb lesz.Addig is kellemes napot!

KépKép

KépKép
okr

Betti,
ez neked halvány csík????!!!
Bakker, nekem negyed ilyen erős sem volt, pedig Qupido.
Kép
Majd tesztelek holnap, én is akarok egy vastagot. Kép
potter_76

Betti,
Vagy, azért lettél épp nyugodt, mert a szervezeted már tudta! Kép

Én már megkérdeztem Zsazsókát..., júniusi Kép

Ancsa,
honnan ez a malacka? Kép

angel37

Angel!

Akkor még mindig én vagyok a rangidős!!! Kép

Betti
betti73

Angel!Valamelyik oldalon talaltam.Szerintem edi!
Gyongyi!En csak nemregota vagyok itt,nem emlekezhetem rad.Mik az inszemed okai?Nem is maradt meg az elozo ketto??

Kép
Kép
ancsa81

Hééééé, eltűnt, amit írtam... Kép

Szóval,
Betti,
Hatalmas GRATU!!!! Kép
Majd szólj, ha mást szeretnél a táblába! Kép

Kép

Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Na várj, ezt most nem értem...

De hogy a te babód lesz a mieink közül a rangidős, az biztos! Kép

Az enyém holnapután lesz 1 napos! Vagyis dokibácsik számítása szerint 12!

angel37

Csajok!Olyan lassu a babanetKép
Alig birtam visszaolvasni annyit irtatok .
Nekem most olyan furcsa a mensim(nagyon sötét és alig van vmi),most vagyok a 3,napn és ahhoz képest nagyon kevés van,köze lehet ahoz hogy meg vagyok fázva?!Pár nap és megint hömérözök én is.
Csajok milyen volt a bucsu a hétvégén??
Beuka veled mi van?
Betti!Neked örülök a legjobban,és persze Breninek isKépKép
Vendég

Kata!

Szupi a gólyád, nekem tökéletesen megfelel. Kép

Betti
betti73

Szerencsenk volt tegnap az idovel es eltudtuk vinni Marcit a bucsuba.Ult korhintaba,sihuhuba,meg felult az apjaval egy sarkanyra,amin apa jobban felt mint o!Mentek 2kort a dodzsemmel is.Nekunk jo volt a bucsu!
Nektek???

Kép
Kép
ancsa81

Láttom csak Betti hiányolt engemKép,másnak nem is hiányoztam??!Na mindegy majd késöb benézek ha lesz idöm,mert sok dolgom van még itthon.!
Vendég

Angel!

Bocsi, tévedtem. Nem én vagyok a rangidős! Kép Kép Tényleg meghülyültem, még számolni sem tudok. Zsóka a rangidős. Egyébként a te babád pontosan annyi idős, mint mondod. Kép

Keditke!

Köszönöm, olyan drága vagy!

Annyira drágák vagytok Lányok! Egyfolytában nedves a szemem. Kép

Betti
betti73

Keditke nekem nagyon hiányoztál, gondoltam is rád tegnap, hogy vajon mi lehet veled. Kép Nagyon drukkoltam pedig, most folytatom a drukkolást erre a hónapra.

Beuka, Vica, Hajni, Lara, Anita, Zafír!

Mi van veletek??? Tessék életjelet adni magatokról!

Betti
betti73

Betti,
na ugye Kép

Jövő héten fogok majd menni UH-ra, a dokimhoz meg november 7-re tudtam bejelentkezni!

Editke,
ne haragudj Kép, de nekem egy csomószor inkább csak átfutni van időm az irományokat, persze, hogy érdekel mindenki, hogy mi van vele!Kép

angel37

En nem tudom mar kovetni,hogy ki,hogy,mikor....!
Hiaba olvasok folyamatosan mar bezavarodtam.
Mindenki erdekel.MEG TE IS EDIT!!!!!!!!!!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Ancsa
Igazából (kimutatva) nincs semmi gond nálunk. Egyik petevezetőm átjárható csak, a páromnál minden rendben. Most októberben 3 éve hogy próbálkozunk és nem jön össze.
2 inszeminációnk már volt, de nem sikerült. Ok nincsen rá.
Ma vagy holnap megfog jönni és folytatjuk a 3. inszemet.

Kép
Kép
bgyöngyi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?