Új privát üzeneted érkezett!

Edina
Én a D- vitamint, K-vitamint és a C-vitamint is( mert nekünk az is jár), mind egy kiskanálba cseppentem, rá pár csepp tejcsit és simán lenyeli, nem köpi ki, kicsit fintorog, mert a C-vitamin keserű, de megesziKép

Szemváladékozásra a kamilla mellett a bórvizet szokták használni, nekünk is kellett az első pár napbanKép

Sajna többre nincs időm, de majd igyekszem még írniKép
Kristófkám nyüzsög, Dolfi kutyusnak pedig baj van a szívével, a hétvégén nagyon-nagyon beteg volt, most már úgy-ahogy jobban van, de nagyon gyenge, szívgyógyszereket kell szednie és nagyon kímélni kell.

Babus

Kép
babus2005

Még gyorsan két kép:

Kép
Kép

Kép
babus2005

Babus
Iszonyú édi a fiad! Igazi kis vagány legény! Kép Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!

Nagyon sajnalom, hogy ez a szombati nap ilyen feketere (pontosabban pirosra) sikerult, de nagyon orulok, hogy annyira nem vagytok padlon. Biztosan hulyeseg, de ha ennyire egyutt mozogtok mensi teren, ez talan a babasodas teren is osszetartast jelent majd, es az fantasztikus lesz, amikor egyszerre 4 zebrat kell majd hirtelen keriteni nektek!!!

Edinka,
nagyon orulok, hogy Viki ennyire rendes baba es hogy ennyire jol megvagytok. Pocakod hogy van? Mennyire vislelt meg a csaszar?

Unique Tundi,
udv a csapatban!

Stella,
bizotsan szornyu, hogy ennyire nem talalod a kozos hangot a novereddel. Sosem voltatok joban vagy csak az elmult nehany evben szalad igy el vele a lo? Mennyivel idosebb nalad? Egyetertek a tobbi hozzaszoloval, szerintem se fuss utana, mert csak a sajat kis lelkednek artasz. Ha valakinek, neked oriasi a szived, ugyhogy kettotok kozul nem neked kellene elgondolkodni a viselkedesen. Fel a fejjel, remeljuk egyszer tenyleg radobben, hogy csunyan elronott valamit. Egyebkent nekem is a noveremmel rossz a viszonyom, csak szerencsere van egy hugom, akivel viszont nagyon jo!
Koncentralj arra, hogy neked nem kell tobb ferj a boldogsaghoz es hamarosan behozod a lemaradat babaugyileg is Kép

Nicol,
koszi a valaszt! Remelem a gyerekorvossal nagyobb szerencsem lesz, mint a vedonovel. Vegre erot meritettem es elmentem ma hozza, hat nem valtozott sajnos a velemenyem. Meg egy ilyen szetszort es pontatlan not, mint o! Pedig ez a halalom, sosem birtam a feluletesseget. Na mindegy, szerencsere nem kell hozza tobbet mennem, csak felhivni, mikor Mate kibujt, hogy johessen megnezni.
Neked lassan kezdodnek a CTG-s hetek. Hu, de izgalmas. Szulesznot valasztottal mar? Dokiddal beszelgettel mar arrol, hogy milyen szulest "tervezel"?

Vanda
vanda72

Sziasztok!

Stella!
Sajnálom, hogy pont a hugoddal rossz a kapcsolatod. Mondjuk a miénk sem 100%-os, csak az elmegy kategóriába tartozik, de mindíg is ez volt. Két ember, két ezek szerint, teljesen más jellem, karakter. Csak sajnos nálatok (nálunk is), ütik egymást. Kinél így, kinél úgy. Nálunk anyósprobléma van, de az embernek túl kell magát tennie a problémákon. Valahol mi magunk vagyunk a probléma. Mindenesetre, ne is foglalkozz a hugoddal, sztem nem éri meg, hogy még ez is akadálya legyen az babának. Én sem tudok többet és jobbat írni, mint az előttem szólók, csak megerősíteni, mint ahogy azt is "jössz te még az én utcámba!" - fog a hugod még sírva hozzádmenni.

Babus!
Naggggggggggyon vagáááááááááááááááány!!

Vitaminok...
Az én fiam anno csak D vitamint kapott, azt is tablettában. Olyan érdekes, mert minden vele egykorú, azonos házidokival, meg cseppben. De az én fiam hősiesen lenyelte összetörve kiskanálból tápival, joghurttal, péppel, bármivel.

Unique!
Üdv itt, de minél hamarább menj is tovább - ezt kívánom Neked!
A problémádhoz nem tudok hozzászólni, mi még nem tartunk itt, bár lassan másfél éve próbálkozunk. Ahhoz először az uramnak kellene mennie...

Kivi, Jófi, Majcsi, Virág!
KépKépKépKép - de még csak most van május a SZERELEM hónapja KépKépKép!

Épp most néztem, hogy kb. 4 hónapja nem fogtunk be zebrát!
Nem baj, most kiosztom... de csak magamban KépKépKép. Viszont, ha eljött az ideje, nyilatkozom, mi vált be belőle!

Puszi Kriszta

mohácska

Druszám Kép
Ne válts nicket, inkább használjuk a mostanit, és akkor nem lesz félreértés, oké? Kép Különbenis tök jó ez a Unique..... csak meg kell tanulnom leírni helyesen, de lehet hogy nekem maradsz a Druszám Kép

Babus Kép
Kristóf halálosan jól néz ki! Kép Nagyon toppon van Kép

Na, megyek haza, holnap talákozunk Kép
Vendég

Vanda!
Holnap megyek reggel a dokihoz, de most csak kenetvétel lesz, jövőhéttől viszont indulnak a CTG-ék. Szülésznőt már kinéztem magamnak, de ezt még holnap megkérdezem a dokitól is, hogy szakmailag ajánlja-e. A szülésről is holnap talán tudunk beszélni, ha nem lesznek sokan a váróban, mert akkor kiszorja az embereket. De jövőhéten tuti lesz rám ideje, mert mire végzek az UH-val és a CTG-vel már senki nem lesz nála. Kép
Most egy kicsit aggódom is, mert úgy néz ki sikerült valami fertőzést összeszednem, és ennyire közel a szüléshez nem túl jó dolog. Kép
Remélem semmi komoly.
Ja és holnap megyünk 4D UH-ra is. Kép

Nicol

Kép
nicol

Jajj, a kedvenc képem lemaradtKép

Ez a meglepi várt életem első Anyák NapjánKép, egy csokor virág és egy táblácska a következő szöveggel: Ha az anyák virágok lennének, én téged választanálakKép

Kép

Olyan édik voltakKépKépKép

Kép
babus2005

Sziasztok!

Babus Kép
ELhiszem, hogy ez a kedvenc képed, nagyon aranyosak Kép Anyák napja nagyon jó érzés lehetett.... Kép

Lányok
Megnéztem tegnap este a filmet, ami volt a National Geographic Channel-en vasárnap, és hát egyszerűen elképesztő volt! Tényleg gyönyörű és meghökkentő felvételek, az utolsó 10 percet végigbőgtem, ez a szülés volt Kép

SZABÓ TIMI, TIMIKA
Nagyon boldog névnapot kívánok nektek, és hogy végre már Babaországból a TI babáitok is beköltözzenek a pocitokba! Kép

Tündi
Vendég

Nicol,
Na mi volt a dokinal? Tudtal vele beszelni?
Remelem a fertozes nem komoly. Mit mondott a dokid, kell vele valamit csinalni?

Babus,
ez tenyleg tunderi kep es hat a szoveg hozza... Elsirtad magad vagy kibirtad e nelkul?

Timijeinknek en is nagyon boldog nevnapot kivanok!

Tundi,
milyen film ez, amirol szo van? A cimet legalabb meg tudnad mondani, hatha ismetlik meg es akkor en is megnezhetnem...

Vanda
vanda72

Sziasztok Kép
Tündi Kép
Tényleg nagyon boldog vagyok. Végre teljesült életem egyik nagy álma (a lakás).
Reggel mértem hőt is 37,3. Nem is tudom mit mondjak, ilyen magas eddig még nem volt Kép
A film tényleg nagyon megható volt. A lányom is nézte velem vasárnap, neki is nagyon tetszett a pici baba Kép

Babus Kép
Nagyon édesek a fiúk Kép

Timiknek NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Vanda Kép
Élet az anyaméhben című film Kép SZinte végig 4D felvételek, egészen a megtermékenyüléstől végig a terhesség alatt Kép Csodálatos! Kép2 órás műsor (2 rész), egy rakás reklámmal Kép Nem néztem meg az újságban, de tényleg lehet hogy ismétlik, érdemes lenne megnézni Kép

Nicol Kép
Én is várom a dokis híreket Kép

Többiek merre vagytok?

Lamika?????? Évi79???????? Kép

Tündi
Vendég

VandaKép TündiKép
Én tegnap átböngésztem az eheti műsort, de sajna nem volt benne, hogy ismételnék Kép!

Timik!!!
Boldog Névnapot nektek!

AnnácskaKép
Ez a magas hő nagyon jól hangzik!
Szorítok!

TündiKép
Te hogy állsz a hővel?
Stella

Kép
stella9

Annácska
Tudom, milyen ez a boldogság Kép Életed másik nagy álma is teljesülni fog, kívánom, hoyg ez most legyen Kép Szép a hőd! Szerinted kb. mikor kellene nem megjönnie a menzidnek? Kép

Olyan álmos vagyok, hoyg azt elmondani nem tudom....

Tündi
Vendég

Stella
Ma reggel 36,8 votl a hőm, ez nálam még magasnak számít, de jobban örültem volna legalább egy 36,9-nek Kép

Jaaaaajj, majd kiesek a számból, akkorákat ásítozok Kép Ti nem? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Babus,
Kristófka szuperédes!De csodás lehetett az első Anyák Napjád!Kép

Timik,
Isten éltessen Titeket sokáig, és hozzon minél hamarabbi babásodást!

Annácska,
olyan jó olvasni a boldogságodat az új otthonotokkal!Kép És persze mennek a drukkok!!!!!!!!!!!

Unique,
üdv itt!Neked is gyors babásodást kívánok!Kép

Lányok,
tegnap voltam a dokimnál. Végül is azt mondta, amire számítottam. Mivel minden rendben van velünk(férjem oké, petevez. oké, tüszőérés oké, repedé oké, progi oké, prolaktin oké stb) és a closty ellenére sem lett baba, a köv. állomás az inszemináció......most abbahagyjuk a gyógyszereket, mert ugye clostyt sem lehet szedni a végtelenségig és jobb a szervezetemnek, ha most "pihen", és azt mondja, felejtsek el mindent, ami a babaprojekttel kapcsolatos: naptár, hőmérő, gyogyik, uh, és éljem az életemet.Adjunk esélyt még a spontán babásodásnak.Ha nem, akkor valamikor nyáron nekifoghatunk az inszemnek....Ja, és persze legyek minél stresszmentesebb, mert sokszor az a gond. azt mondta ne stresszeljen az sem ha nem jön meg rendesen, mert az inszem előtt úgyis kapok peteérés növelőt, ha ezzel gondjaim vannak.de a clostít abba kell hagynom, mert lehetnek később ennek még káros hatásai,ha sokáig szedem..

Először elkenődtem, mert azért más sejteni mi a köv, lépés és más a dokitól hallani. Persze tudtam, hogy nem tud csodát tenni és hát mi is eléggé sürgetjük a dolgot. Ha nem 30 lennék tuti várnék még ezzel az inszemmel, de ennyi vagyok és több babát is szeretnék.

Lényeg a lényeg, most teljesen kikapcs a dolog persze egyet kivéve, szex teljes gőzzel KépKép, de nem a naptár szerint.KépKépKép

Elég sokat fogok utazni mostanában, meg itt a nyár, a futás, a kert, és lehet, hogy belevágunk egy lakáscsere-projektbe. Szóval a jelenre és a jelenlegi életünkre fogunk koncentrálni és nem egy várakozás lesz a központjában.Remélem menni fog. Persze magamat nem tudom becsapni, de lehet, hogy tényleg lefoglal majd a többi dolog és menni fog.

Holnaptól szabin leszek 1 hétig, kérem a zebrákat , addigra látogassanak meg minket!!!!KépKépKép

csodás napot,
Jófi
jófi

bocsi, csak most látom, miylen hosszú lett.

Tündi,
én múlt héten voltam álomkóros, ami rám nem jellemző, ezért hittem azt,talán most tényleg baba van a dologban.hátha Neked azt jelzi az ásítozás!De jó lenne, Neked is megy a drukk++++++++

Jófi
jófi

Tündi Kép
Azért ne aludj el Kép
Jövő hét kedden kellene nem megjönnie. Csak attól tartok, nem tett jót hogy beteg voltam egész múlt héten Kép Lázam ugyan nem volt, de még most is tiszta takony vagyok.

Stella Kép
A tesód miatt ne húzd fel magad. Én ezért nem megyek anyuékhoz, mert akkor tuti összeugrunk a hugommal. Jobb a tisztes távolság. Azért nekem is hiányzik egy jó testvér Kép
Remélem tényleg egy pocaklakó okozza a magas hőt Kép Köszönöm a szorítás!

Többiek merre vannak? Vagy igazoltan hiányzik mindenki Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Drága Jófi!
Jófej és bölcs a dokid Kép Enniy dologgal az életedben tutira sikerülni fog a kikapcsolódás, és egyszerűen csak ÉLNI az életet úgy mint a project előtt! Kép Sok sikert kívánok ehhez nektek!
Hova utaztok holnap? Jó utat kívánok, és minden földi jót amit csak akartok! Kép

Tündi
Vendég

JófiKép
Tényleg jót fog tenni egy kis lazítás!
És a closty hatása még megmarad egy ideig!
Reméljük nem kerül majd sor arra az inszemre!
DRukkolok, jó?
Jó pihenést nektek!
Stella

Kép
stella9

Tündi Kép

hát igen, de azért én azt hiszem, mi nők magunkat legbelül nem tudjuk kikapcsolni...legfeljebb ámítani magunkat ezzel.Kép Majd meglátjuk.

Drukkolok Neked is nagyon!KépKép

Jófi
jófi

Sziasztok Kép
Élet az Anymáéhben ismétlések:
22 május, 21:00
23 május, 0:00
23 május, 9:00
26 május, 16:00
15 június, 9:00
15 június, 17:00
25 június, 22:00

Wish

wish

Jófi
Legbelül nem tudjuk kikapcsolni, ez így van Kép Most elgondolkoztam azon, hogy melyik a jobb: tudni hogy mindketten egészségesek vagyunk és mégsem jön össze, vagy még nem tudni hogy esteleg valami bajunk van, reménykedni az egészségben...... Azt hiszem az első sokkal jobb lehet. Szerinted?
Köszi a drukkot! Nálam az álomkór nem feltétlenül utal babára Kép Akkor már lenne egy tucat gyerekem Kép

Annácska
Jövő kedd? Azt hittem ezen a héten.... Kép Ha csak megfáztál az szerintem nem okozhat gondot.

Tündi
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok, de most nem olvasok vissza, képtelen vagyok figyelni, rettentően ideges vagyok. Még mindig nem érzek semmit, sem mensis jeleket, sem babós jeleket… A hőm tegnap 37.3 volt ma meg már csak 37.1. Ez akkor már rosszat jelent és holnap reggel még alacsonyabb lesz? Nyugtatom magam, hogy felesleges idegeskedni, mert úgyis eldőlt már hogy van vagy nincs, csak én tudom meg egy kicsit később…..
Lányok szorítsatok, olyan nagyon szeretném

Lami

Kép
Kép
lamika

Lányok!
Mára el is köszönök, mert jön hozzám az Elmű szerződést kötni Kép
Holnap nem tudom mikor leszek, az oviban egész napos program lesz. De ilyekszem beköszönni Kép
Addig is szorítok mindekinek Kép

Annácska

annácska

Lamika
Ne aggódj, elképesztően jó a hőd!!!!!!!!!!! Kép Nem baj ha nem érzel semmit, nem mindenki érez Kép Drukkolok neked nagyon, és igazad van, ez a hónap már eldőlt, csak te tudod meg egy picit később! Kép Ne aggódj, légy egy picit még türelemmel, és írd, meg hogy mit gondolsz, mikor lesz itt az ideje egy tesztelésnek? Kép Addig is ++++++++++++++++++++++++++++++ mennek a babatapasztó energiák! Nyugi!!!!!! Kép

Évi79
Hát ha te örülsz, akkor én is örülök a menzidnek! Kép Mindent bele ebben a hónapban, nagyon gyorsan eltelt az idő eddig! Kép
Nem érzek semmi különöset egyébként, csak a szokásosat, azt is csak most pár órája Kép Hogy ott van a méhem, lent középen Kép Fájdolgált a fejem is nemrég, de ráfogtam az időjárás változásra ami várható holnaptól, meg arra hogy ma még kevés folyadékot ittam Kép Még jó hogy van mire fogni, aztán holnap leesik a hőm, és ....

Tündi
Vendég

LamikaKép
Tényleg nagyon jó a hőd!!! Én is ebben a cipőben járok: késik, nincs semmi jel. De az én hőm 36.9! Akkor is reménykedem! Holnap már tesztelek, mert már itt az ideje(szerintem).
NYUGIKA!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Olik
Vendég

Olik, Lamika,
nagyon drukkolok nektek! meddig vartok a tesztekkel?

Wish,
koszi a musorajanlot! egyben adjak le a ket reszt, ugye?

Stella,
jobb ma mar a hangulatod vagy meg orlod magad? ugye nem?

Nicol,
remelem azert nem irsz, mert elhuzodott a dokiddal a randi es meg tudtal beszelni vele mindent?!

Gyongyirol annyit tudok, hogy elkoltoztek es a ferje is szabin van, igy nincsenek egyaltalan net kozelben. egyebkent jol vannak, szerencsere ok otthon. holnap megy UH-ra, megigerte, hogy utana ir nekem sms-t. termeszetesen njelentkezem nalatok, ahogy tudok roluk valamit!

Jofi,
hova utaztok? nyaralgatas vagy munka?

vanda
vanda72

Lami,
szerintem is magas a hőd, szorítok hogy baba legyen a dologban!!!
Neked küldöm a drukkokat Olik!

Tündi,
remélem az ásitozást egy kis pöttöm okozza a pocakodba.

Babus,
annyira ari a párod, hogy ilyen meglepit szervezett. A fiad is eszméletlenül belevaló kis kölyök!!!

Jofi,
én lehet hogy hasonlóan fogok cselekedni mint Te. Most annyira monotonnak érzem ezt az állandó dokihoz rohangolását, ma is kellett volna mennem de lemondtam. Milyen negatív hatása van a clostynak ha sokáig szeded?

Kivi
kivi2

Köszönöm szépen a drukkokat, remélem meglesz az eredményeKép
Tesztelni majd a hét vége felé fogok, mert végül is még nem késik,holnap leszek a 33cn.

Kép
Kép
lamika

VandaKép
Köszi, jobb a kedvem, mert próbálok minddent félretenni, ami árthat a lelkiállapotomnak!

LamikaKép
Drukkolok!

OlikKép
Nálam befutó vagy a hónapban!!! Drukkolok neked is!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Bocsánat, hogy a múltkor úgy eltűntem, olyan punnyadt vagyok mostanában, semmihez sincs igazán kedvem, inkább csak feküdnék (persze a lányom miatt nem lehet). (Tényleg, erről jut eszembe, Tündi, beírnád légyszi a táblába, hogy már van egy lányom, Gabi? Meg aztán sajna öregebb is lettem egy évvel, már több mint egy hónapja, szóval a koromat is ki kéne javítani. A baba meg szeptember 15-re várható, ha még belefér, akkor ezt is beleírnád? (Ha nem fér, akkor nem kell.Kép) Köszönöm!)

Tündi, Annácska,
köszi, hogy érdeklődtetek a múltkor felőlem, nagyon jól esett, de gondoltam, majd akkor írok, ha van valami érdemleges hír. Azóta voltam uh-n, és minden rendben van a babával, szépen fejlődik.Kép A neme még nem derült ki, talán inkább kislány a doki szerint, de lehet, hogy csak szégyenlős kisfiú.Kép Már hét kilót híztam, a pocakom óriási szerintem. De én örülök neki (bocsi, hogy ilyeneket írok, remélem, azért nem keltek bennetek rossz érzéseket!).

Sajnálom, hogy ilyen sok embernek megjött a hétvégénKép, pedig nagyon drukkoltam, hétfőn jöttem rögtön megnézni, hogy mi a helyzet (azért szoktam időnként olvasgatni). De remélem, most már tényleg ideérnek azok a zebrák!

Ne haragudjatok, megyek is, mert majd éhen halok (állandóan zabálnék, ráadásul főleg húst hússal, kifejezetten vonzanak a gyorséttermi kaják, ajjaj!Kép).

Továbbra is mennek a drukkok mindenkinek! Tényleg, Judyték még egyben vannak, ugye? Nagyon drukkolok nekik is, hogy minden jól menjen, és bent maradjanak a fiúk még pár hétig!

Kóbor
kóbor

Sziasztok!

Lamika!
Kérlek próbálj megnyugodni, már tényleg eldölt minden, ezért csak drukkolhatunk, szóval mennek a drukkok ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++!!!Kép

Évi79!
De jó, akkor a clostyval az egekbe nönek majd az esélyek!!!Ne dolgozz túl sokat!!!Kép

Tündi!
Ilyen tüneteid vannak?Ez tök jó!!!KépAnnyira szorítok érted!!!Már tényleg nincs sok, csak türelem!!!KépNe gondolj ilyenekre, hogy leesik a höd!!!Kép

Babus!
Milyen nagyfiús Kristóf és a papája milyen aranyos, hogy ilyen szép meglepetést készített Neked!Milyen szép Anyák napjátok lehetett!
Nekünk pedig itt az élö példa, hogy igen Mindenkinek sikerülhet és Nekünk is lesz nemsokára Anyák napjánk!Kép

Kóbor!
Örülök, hgoy jelentkeztél és minden rendben!Nem teszel fel képet?

Kinga
Kinga79

Kóbor
Én is örülök, hogy írtál! Annak meg még jobban, hogy jól vagytok és minden oké! Ha meglesz a pocilakód neme és netán nevet is választottatok, feltétlenül írd meg, hogy lássuk a táblában Kép
Képet én is szivesen látnék rólatok Kép

Kinga
Köszönöm hogy szorítasz nekem! Aranyos vagy, igazán Kép Én meg türelmes vagyok, lesz ami lesz, már eldőlt, én meg 4-5 napon belül megtudom az eredményt Kép
Lassan kezditek az akciókat? Kép

Tündi
Vendég

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm a lánybúcsús tippeket, egy csomó ötletet merítettem belőlük. Már úgy várom, hogy ki is próbálhassuk!

Továbbra is drukkolok mindenkinek! Akinek pedig megjött, annak külön drukk a júniusi babásodáshoz!

Pussz: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Lányok!

Ezer köszönet és hála a meleg fogadtatásnak meg a jókívánságoknak.
Elnézést a késői jelentkezésért, a munka mindig akkor ér el, amikor a legkevésbé óhajtom. Kép

Ma voltam dokinál, úgy kb. 13-14 mm sejtecske van bennem, még nem tökéletes. Pénteken újra nézi a doki.
Férjemet sikerült rábeszélnem, hogy kezdjen el szedegetni bogyót, de mivel a Maca Vibe-t nem találtam a DM-ben, így vettem neki ginseng-et. (Stella, az is ugyanolyan jó lehet?)
Bár a doki szerint nincs gond a 25Mio / 50% élénk adattal, azért jobban örülnék valami bíztatóbbnak.
Ez meg milyen hülyeség: azt mondja a doki, h ne szedjek vitaminokat (én nagyon szeretnék), mert szerinte fölösleges...
Valami E-vitamin tuti, h nem árt, meg esetleg vas, vagy valami... Nem?
Bármit beszednék, ami segít... Kép

Jófi: ha még olvasod, jó utat és nagyon jó kikapcsolódást kívánok Neked! Kép

Tündi
Remélem, babó lakik a pocidban! Mennek tőlem a drukkok!!!!
Jó ötlet, megtartom a Unique nicknevet. Aztán reszkessen mindenki, aki rosszul írja le! Kép Kép Kép

Babus
Csatlakozom minden előttem szólóhoz!!! Kép Kép Kép
Pusszantás a kismanónak!!!

Lami,
Innen is szorítok Neked! Fel a hővel!!! Kép Kép

Olika
Halljuk a jó híreket holnap ám!!! Kép mennek a drukkok! ++++++

Puszi

Unique (Tündi)

KépKép
unique

Sziasztok!

Bocsi hogy előbb nem tudtam írni, de ma valahogy ez a meleg nagyon nyomasztó volt. Képtelen voltam a gép elé ülni. A doki vett kenetet, szerinte is fertőzés, de még nem adott semmit rá, meg kell várni az eredményt. Jövőhétre már el is küldött CTG-re. Sajnos a kérdéseim felét sem tudtam feltenni neki annyira sietett, de majd jövőhéten CTG után, akkor nem lesznek annyian. Kép
Voltunk ma UH-án, nagyon klassz volt! Egész tűrhetően megmutatta a pofikáját is, és egyik képen az egész keze nyitva van, hatalmasnak tűnik a tenyere. Kép Na meg apának végre sikerült bebizonyítani, hogy kislány, azt is megmutatta. Kép

Babus!
Ez életed egyik legszebb anyáknapjád lehetett! Nagyon klassz a kép. Kép

Többiektől bocsi hogy nem írok de nincs időm visszaolvasni, de holnap pótolom.

Nicol

Kép
nicol

Kinga, Tündi,
köszi az érdeklődést!Kép Csináltattam is a férjemmel képet, rögtön fel is rakom. Szerintem viccesen nagy a hasam, a lányommal kb. másfél hónappal később volt ekkora.Kép A névkérdés nálunk elég nehéz, mivel a férjem nagyon válogatós. Főleg a fiúnevekkel vagyunk bajban, mert semmi sem tetszik neki.Kép De hát csak nem marad név nélkül a babuci, nem igaz?

Drukkok mennek a holnapi teszteléshez!

Kóbor

Bocs, a fejemet levágtam, valahogy nem kenyerem a nyilvános szereplés.Kép
Kép
kóbor

Lányok
Hát úgy néz ki, hogy ez sem az én hónapom. Ma reggel tök negatívot teszteltem. Pedig megfogadtam: ha ma is 37.0 lesz, akkor tesztelek. Annyi volt. A tesztem pedig ----------.Kép
Köszi szépen a drukkokat, tök jól esett!!!
Olik
Vendég

Olik
Kép

UniqueKép
A ginseng is nagyon jó!! A vitaminokat nek kell halomra enni, ha szedsz Elevitet, vagy Centrumot (vagy naponta egy cent rumot Kép), az tutira elég.
Ami feltétlenül szükséges a babásodáshoz az a cink. Neked is és a párodnak is!
Nagyon szép a tüsződ és már tényleg csak pár nap a repiig!

TündiKép
Na ugye hogy nem esett le???!!!

LányokKép
Délben megyek a dokihoz, hogy megbeszéljük a következő lombikot, szorítsatok, hogy ne kelljen sokat várni a startra, jó??!!

KóborKép
Szép a pocid!! Vigyázz magatokra!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Kóbor!
Megnéztem a képet, nem látszik, hogy 7 kilót híztál, nagyon csinos vagy!Kép

Olik!
Nagyon sajnálom!!!

Nicol!
FertözésKép!Remélem gyorsan elmúlik!
Örülök, hogy lánykáddal minden rendben!

Tündi!
Milyen jól fogod fel a dolgokat!Jó, hogy türelmes vagy, csak így tovább!Kép
Igen, mi is haladunk a hónapomban, mindjárt félídö, nyomulunkKép!!!

Stella!
Nagyon szorítok, meglátod, pikk-pakk itt lesz a következö lombik!!!KépÍrj, ha megjöttél a dokitól!!!

Kinga
Kinga79

Jó reggelt! Kép

Kóbor
Nagyon szép a pocid, és szerintem hatalmas Kép Lesz neve a picurnak mindenképpen, a férjed lehet hogy szülés előtti napon megálmodja, mi tetszik neki Kép

Móni, Babus
Isten éltessen benneteket névnapotok alkalmából! Kép Millió puszi Kép

Nicol
Vivike jól bezárta az ajtókat oda nem juthatnak be a bacik, te meg hamar rendbe fogsz jönni! Kép

Druszám
Szerintem is szedjél vitaminkomplexet, de minimum folsavat! Igenis szükséges a babának a beágyazódáshoz is, és jót tesz a hormonháztartásnak. Maca Vibe-t gyógyszertárban is lehet kapni. Szép a tüsződ, hétvégén akár meg is repedhet Kép Méhnyálkahártyádat nem mondta a doki hogy mekkora?
Köszi a drukkot! Kép

Olik
Nagyon sajnálom Kép Biztos nem volt korai a teszted vagy ilyesmi?

Stella Kép
KépKépKép Te boszorkány vagy? Kép Tényleg nem esett le, ma reggel egy egészséges 37 volt a hőm Kép Na de hol van még a szombat.... addig még történhet bármi Kép

Tündi
Vendég

Stellácska
Húúúúú de barom vagyok, szégyenlem magam, ne haragudj! Akartam írni én is hogy nagyon szoritok neked a dokihoz, hogy mindent meg tudjatok beszélni, minden oké legyen, és óhajod szerint mihamarabb kezdődhessen a következő stimuláció! Kép Igen, írjál doki után ha tudsz majd! Kép
Egyébként most hol tartasz a ciklusodban? Ha nem titok Kép

Tündi
Vendég

TündiKép
Nem is vagy barom!
Tudom, hogy szorítasz és mindenképpen megírom, hogy mi volt!
Ma vagyok a 18. cn-on, de a táblába azért ne írd be jó?? Ma mintha felment volna a hőm, de ez még nem jelent semmit. Azért próbálkozunk a spontánnal is, hátha...

Móni és Babus!
Boldog névnapot!!
Stella

Kép
stella9

Lamika!
Mi a helyzet nálad? Kép

Kép
Kép
Vendég

Évi79
Köszi, szivesen lemondanék már a menzimről... Kép

Stella
Neeeeem, nem akartam beírni a táblába, csak ártatlan érdeklődés volt Kép
Iszonyúan szoritok nektek!!!!

Tündi
Vendég

Sziasztok!

BABUS, MONI,
NAGYON BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK EN IS!

Stella,
1000 drukk a delutani megbeszeleshez, remelem minel elobb megkezdodhetnek az ujabb akciok!

Nicol,
azert remelem nem komoly ez a fertozes, de jobb felni, mint megijedni! Mikorra lesz eredmeny?

Kobor,
tenyleg szep nagy pocakod van, szerintem nekem mostanaban ekkora Kép

Tundi,
nagyon drukkolok!!!

Mi holnap elutazunk "naszutra" 4 napra. Nem messzire, csak Sopron melle. Igazoltan leszek tavol, elore is bocs! Hetfore sok-sok pozitiv tesztet gyujtsetek ossze!

Vanda
vanda72

Vanda Kép
Aranyos ez a nászút Kép Nagyon jó pihenést kívánok nektek!!!! Kép Nem sok pocilakó mondhatja el magáról hogy én már ott voltam az anyuékkal a nászúton KépLegyen szép időtök!!! Kép
Köszi a drukkot! Kép

Tündi
Vendég

<font color="aa00aa">Csajszik!
A rossz hírt követett egy szuper jó is!!!Kép
Szóval:
MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR LETTEM!!! Most kaptam az értesítőt postán!!Kép
Már nem emlékszem, hogy mondtam-e, hogy nem itt születtem ( Ukrajnából jöttem át, amikor 18 lettem. A szüleim addig nem engedték el. Itt jártam a fősulira, itt találtam rá a nagyon nagy Õ-reKép)
Már 8 éve itt élek és csak most lehetek teljes értékű polgár!!!
HURRÁ</font>
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?