Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi (és Beszti)!
Csatlakozom Marcsi véleményéhez, Beszti nagyon szimpatikus és nekem is feltünt (jó értelemben) hogy mindenkihez szívesen szól! Kép Kép

Lányok!
Egy kicsit elborzadtam. 28 hetes kiscsöppség szegényke. Nem megbántásképpen, de van esélye az egészséges életre? Egyik unokaöcsém 25 hétre (kb) született és egyáltalán nem mondanám, hogy egészséges.

Vanda
Vanda

Krisztinka, Gabomano hol vagytok?

Nyuszimanonak megindult a szülése és már nem tudták leállitani. A baba és ö is jol van, szerencsére a koránál egy kicsivel nagyobb volt Donát igy saját maga lélegzik.KépKép
A korházban van a gyerekkorház részleg is, igy együtt tudnak lenni és teje is van Nyuszimamonak! Szoritok neki, hogy minden továbbra is rendben legyen velük.KépKép

Gaboka! Akkor holnap lesz a "nagy" nap? Szoritok ezerrel!!

Marcsi!

Levelet nem felejtettem el, csak még nem volt rá idöm!

Pucur
Pucúr

Pucur!

Megérezted hogy rád gondoltam? Várom a leveled türelemmel.

Caldea!

Elég sok számomra ismeretlen gyógyszert szedsz. Ha nincs semmi bajod akkor miert kell pl. serophent (csak ezt ismerem) szedned? Az inszem miatt?

Marcsi
Marcsi

Marcsi és Vanda!

Nagyon köszönöm. Kép
Tudjátok, amikor én kerültem a topicba, akkor velem is hasonlóan bántak a lányok, és ez nagyon jól esett.
Most meg már függö vagyok, nincs nap, amikor ne ülnék a gép elé.
És ezalatt az idö alatt nagyon sok mindent tanultam, olvastam, amit szivesen osztok meg másokkal.

Marcsi!

Akkor tényleg érdemes megbecsülnöd a párodat, és örömet szerezni.
Én is hasonlókat életem át (bár a kisgyerekkorom jó volt, de utána néhányszor alaposan megtapostak), és a férjem tényleg nagy kincs. Biztos, hogy elöbb-utóbb a szíved vágya is teljesül.Kép
A másik korábbi dologgal nem nagyon tudok mit kezdeni.
Szerintem nem feltétlenül ezt jelenti az egészség.
Föleg mert nagyon sok dologban nem tudhatod, hogy hol a határ.
Az egészséges, akinek 28 napos ciklusa van, vagy az aki teherbe tud esni változó ciklus mellett? Mi a rendes ciklus?
Az egészséges, akinek nincs elzáródása, vagy az is, aki nem tud róla, mert mégis hamar teherbeesik.
A hormonszint akár hónapok alatt is változhat, úgy, hogy egyszer rendes, egyszer rendetlen, szintén nem is kell észrevenned (pl. a magas prolaktinszintet...)
Az orvosi segítség sem kizáró ok az egészségesek közül szerintem.
Én nem azért szedtem Serophene-t, mert betegnek éreztem magam (egyáltalán nem tudhatod te sem, hogy a gyógyszer nélkül mit csinálna a szervezeted), hanem azért, hogy biztosra menjünk, minél hamarabb legyen meg a babus.
Azt gondolom, hogy az orvosok korlátozott tudás birtokában vannak, és ha valami nem akar összejönni, akkor nem biztos, hogy ök tehetnek valamit (hány olyat hallottál, hogy az x inszem meg x lombik nem hozott sikert, aztán egyszer csak spontán). Persze nem azt mondom, hogy nem kell megpróbálni, hisz lehet, hogy te vagy az, akinek pont segíteni tudnak.

Tudod, ez az egész tanulság is.
Én most már egészen másképp nézek azokra, akik sok ideje próbálkoznak, mert tudom, hogy mit élnek át hónapról-hónapra. De erre csak ez a sok idö tanított meg, nélküle megpróbálhatnám megérteni másokat, de nem sikerülne teljesen.
Ha lehetett volna választani, persze nem ezt választottam volna, de azért igy is van értelme!Kép

Vanda!

Ne haragudj rá emiatt.
Már egy más érzésben van.
Persze, nem kell rögtön hanyagolnia téged, de öt már nem érinti a téma, nem tud róla beszélgetni, mert egész más foglalkoztatja.
És én azt gondolom, hogy nem kell feltétlenül neked rosszat tenni ahhoz, hogy ilyen legyen, de neki se kéne igy megváltoznia.
Mi tavaly augusztusban költöztünk ide, (ekkor kezdödött az ottani barátnömmel ez az egész...) és hamar kiderült, hogy az itteni szomszédaink (most már a barátaink) is szeretnének babát. Sokáig próbálkoztak ök is, de még igy is hamarabb lett meg a babus (3 hónappal), mint nálunk. De köztünk még sem változot meg a kapcsolat. Egy kicsit "csöndesebb" lett a téma, de azért én is meghallgattam öt (immár a babás kérdéseket), meg ö is engem.
Szóval igy is lehetne.

A babához: szerintem ha vigyáznak rá, akkor abszolút van esélye. A 25. hét épp hogy határ (24. hét elött még vetélésnek nevezik, és csak ezután koraszülésnek). Donát viszont majdnem 28 hetesen született, és elég nagy gyerek az 1040 g-mal.Kép Meg az is jó hír, hogy egyedül lélegzik.Kép
Az szokott a baj lenni, hogy a tüdeje éretlen (ö, mivel már korábban elindult a szülés, és elöször sikerült még egy picit benntartani, ezért biztos kapott tüdöérlelö gyógyszert), meg az, hogy a nagyon korán születettek agyvérzést kapnak. Valószínü az unokaöcséddel is ez történhetett.
Finnország jó hely.
Remélem nem lesz semmi baj, hamar kijöhetnek (relative).Kép

Beszti
Beszti

Drága Pucúr!
Én itt vagyok, csak annyira foskózok az inszemtõl, hogy még olvasni sincs türelmem. Ráadásul úgy látom, hogy itt is sokak véleménye azonos az enyémmel, hogy talán felesleges most ez a beavatkozás és örlõdöm, hogy vajon most mit csináljak.Kép Nem értem a dokimat és ez olyan rossz érzéssel tölt el. Én bízni akarok benne, de nem értem most ezt a döntését. Szerinted mit csináljak?

MINDENKINEK KÖSZÖNÖM, AKI ÉRTEM IZGUL!!! Így sokkal könnyebb!
Ne haragudjatok, amiért mindig csak a magam problémájával foglalkozom, de most teljesen kivagyok. Sajó... és most ez is.

Puszka: GabóKép
Gabómanó

Gabómanó,
Ha most úgy érzed, hogy nem bízol meg a dokidban, akkor ne most tedd, hanem ha el tudod halasztatni akkor tedd azt.
Egy a lényeg (szerintem) NE GÖRCSÖLJ.

Lehet, hogy ez amit most érzel az csak a rossz hangulatnak, idõnek, frontnak tekinthetõ és holnap teljesen másképp érzed.

Fel a fejjel!!! Mi itt izgulunk érted!!!!!

Breki
Breki

Beszti!
Lehet súlyosan fogalmaztam, nem haragszom rá, mert nem haragudhatok rá!!! Csak marcangolt a helyzet, - mostmár egyre kevésbé.
Egyszer nekem is lesz babám, és jól jönnek majd a tapasztalatai! Valszeg a szomszéd kismama is el tudja látni mindenféle okosságokkal, ezért nyitott felé annyira.
Kép
Most derûsebbnek látok mindent! Talán mert esik a hó? Kép Kép
Örülök, még így látatlanban is a pici Donátnak!!
Vanda
Vanda

Gabóka!

Nyugi, mert sokkal rosszabbat teszel magadnak az idegeskedéssel! Mielõtt az inszemre kerülne a sor vizsgáltatsd meg magad a dokival, hogy a méhszály egy picit nyitva van-e, mert akkor tuti, hogy jól idõzitett. Gondolom azért még UH-val is megnézi elõtte a tüszõdet, mert ha jól tudom még tüszõrepesztõ szurit is kapsz! Lehet, hogy addigra a másik oldalon is van olyan, amelyik megfelelõ az inszemre. Ha nincs, akkor inkább hagyd ki szerintem ezt a hónapot.

Ne izgulj nagyon!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Marcsi!

Levélke elment!!

Pucúr
Pucúr

Gabóka,
Ne menj egyedül cippeld el a párodat, vagy valakit aki nagyon közel áll Hozzád!
Breki
breki

Marcsi!

Igen az inszem miatt, hogy több tüszõ legyen.
Hát eddig sikertelen volt....

Caldea
caldea

Marcsi!

Igen az inszem miatt, hogy több tüszõ (pl. nekem 4)legyen.
Hát eddig sikertelen volt....

Caldea
caldea

Gabó!

Inszemrõl kocsival szoktunk hazamenni a férjemmel és lefekszem. Ennél többet nem tehetünk.
Még negyed óráig vagyok mivel kevert be a dokid???

Caldea
caldea

Beszti!

Hát ez az a hosszú gyerek utáni várakozás aminek a gondolatától is rettegek. Azt hiszem ezek a lányok itt,akik sok vizsgálatnak és kezelésenk néznek szembe türelemmel, optimistán, az egyik legerõsebb lányok. Te mikor kezdtél el serophent szedni, és rá hány ciklusra jott ossze a pici? Én is abban bízom, hogy a serophen egy kicsit felerõsíti a folyamatokatt, az esélyt, és félek is a vetélés után és hogy a vérvétel alacsony progiszintet mutatott. És lehet hogy igazad van és már helyreállt a progiszintem, remélem a prolactinom is jó.

Caldea!

a 4 domináns tüszõ azt jelenti, hogy most van peteérésed? Mennyi serophent szedsz? Minden hónapban nézik uh-gal a tüszõket?

Marcsi
Marcsi

Pucúr!

Örültem az emailednek. Nagyon szomorú, de minden jó ha a vége jó!

Marcsi
Marcsi

Sziasztok

mj:
A hombol itelve holnap vagy meg ma megfog jonni pedig vegig akcioztuk a termekeny idoszakot...Kép raadasul tunetmentes is vagyok. Koszi a drukkot az igazan ramfer meg itt mindannyionkra foleg karacsony elott. En is szivesen abbahagynam a homerozest de a rendszertelen ciklus miatt akkor vegkepp nem tudnam melyek az eselyes napok, bar lehet hogy ezzel az ismerettel igy tobbet artok mint hasznalok magamnak. Kép

Vanda
Az irigyseg teljesen normalis a mi esetunkben, ezt at kell elnunk el kell fogadnunk viszont nem szabad hagyni hogy a baratsag rovasara menjen. Talan a baratnod a hatterben sokat monfordirozott rajta mint adja elo azt hogy terhes, talan nem is volt olyan egyszeru szamara mint latszott, talan a te lelki dolgaidat nezve dontott ugy hogy massal megy kivizsgalasra. Mennyire orult elotted a baratnod a terhesegenek? Miert csak ket het utan hivott fel? Ha en megtudnam hogy terhes vagyok, a ferjem es a szuleim utan a baratnomet ertesitenem harmadikent. Mindezek ellenere nem mondom hogy a baratnod helyesen jart el, mivel a tulzott ovatosaggal is meglehet bantani masokat.

Beszti:
Szerintem nem boldogak azok az emberek akiknek semmiert sem kell megkuzdeniuk mert minden az olukbe hullik. Pld-ul : en vekony alkatu voltam, de ugylatszik a korral egyutt a suly is gyarapodik.Kép Mindaddig a karcsusag nem jelentett szamomra semmit amig meg nem tudtam milyen nehez leadni a felszedett kilokat. Ferjemmel nyolc evig kemenyen kuzdottunk a jelenlegi eletminosegunkert (a nullarol kellett indulnunk), de jo visszagondolni a multunkra amikor kiskanallal ettuk a spagettit es nagyokat rögyögtünk mert sehogysem ment, vagy milyen boldog voltam amikor eloszor betehettem a vasarloi kosaramba a MövenPick jegkremet.

Egyebkent kinagyitottam a terheseget abrazolo gorbedet.......nagyon szep Kép Az enyem olyan mindig mint egy vulkanikus hegyseg es a vegen mindig kitor a lava Kép

Puszi Mindenkinek
Melinda
Melinda

Bocsi rögyögtünk=rötyögtünk, röhögtünk
Melinda

Marcsi!

Én elöször 6 hónap után mentem orvoshoz. Ekkor az elözményekböl úgy gondolta, hogy csak egy kicsit zavar van, és elöbb egy cikluson keresztül (pontosabban csak az elején ahogy kell) Clostit, majd a következö ciklusban Serophene-t kaptam. Az elsönél nem nézett UH-n tüszöérést (de én önszorgalomból höméröztem és volt tüszörepedésem (ezt sajnos akkor nem tudtam, mert persze nem hasonlított az elöírás szerinti görbéhez, én meg még nem tudtam értékelni)). A másodiknál nézett (mi kértük), és ekkor abszolút nem látott tüszöérést, söt ekkor derült ki, hogy lehet, hogy csak egy petefészekkel élek.
Látod ezért is irtam, hogy hol a határ az egészég és betegség között, hisz amikor a fiam elsöre spontán emgfogant természetesen eszembe se jutott ez a lehetöség (mármint az egy petefészek). És abszolút azt gondoltam, hogy egészséges vagyok. De ha az vagyok, akkor a következö alkalommal, amikor semmi sem változott ilyen téren, miért érezzem betegnek magamat?
Aztán átesetem egy (szerintem) sikertelen hormonvizsgálaton. (Csak utóbb derült ki, hogy nagyon hosszú lett a ciklusom, és amit a doki mondott, az egyszerüen lehetetlen: 44. napos ciklus mellett azt mondta, hogy a hormoneredményeim jók és a 10. és 20. nap között volt peteérésem. Pedig ez lehetetlen, mert a megfigyeléseim alapján is csak a 28-29. nap körül lehetett peteérés (a nyákból gondolom, sajnos ekkor épp nem höméröztem).
Aztán jött idén szeptember, ekkor gyógyszer nélkül kértem UH-s tüszöéréskövetést, megint nem volt (ekkor kezdett el feltünni, hogy hogyan lehet az, hogy pont mindig a páros ciklusokban nincs tüszöérésem...)
Aztán sok dilemma után még egy adag Serophene-t szedtem a következö ciklusban. Hozzá kell tenni, hogy egész addig a barna trutyizósok táborát növeltem, és szeptemberben elkezdtem szedni a Maca Vibé-t, aminek hatására elmúlt a trutyi. Meg azt is, hogy én mindezt mondtam a dokimnak (a trutyit), de ö nem reagált semmire pozitivan (azt mondta, hogy nem lehet progihiány, mert ahhoz elöbb tüszöérés kell, de nekem akkor is volt trutyi, amikor volt tüszöérésem...)
És ez a Serophenes ciklus hozta meg az eredményt. Amiben szerintem a trutyizás abbahagyása is szerepet játszott.
Pont idöben, mert az orvosom már nem tudott volna mit kezdeni, kereshettem volna új orvost. Persze igy utólag tudom, hogy követett el hibákat, de ez most már mindegy (meg az is egy kicsit baj, hogy csak 12 ciklus múltán vallotta be, hogy ö tulajdonképpen ebben járatlan).
Kár, hogy erre a topicra nem az egész legelején találtam rá, mert akkor sok mellékes kört megspóroltam volna, és biztos hamarabb is sikerül.
A te dokid ért a dologhoz?
Ja, és ha tényleg progihiányod van, akkor fogadd meg E. dokinö tanácsát, és mindenképpen szedd a Duphastont majd!

Beszti
Beszti

Melinda!

Az elöbbi túl hosszúra sikerült, ugyhogy most válaszolok.
Azt hiszem igazad van. Nem cserélném el az életemet, de azért bennem van a miért.
Igen, én is úgy gondolom, hogy jobb volt, hogy senkitöl semmit nem kaptunk, mert igy senki nem kérheti az életünket számon. Mi is a nullából (és albérlet) indultunk. És csak egy nagyon pici segítséget kaptunk, söt a szüleinket inkább most is nekünk kéne támogatni.
Az biztos, hogy éppen ezért meg is becsüljük azt amink van, és a kisebb dolgoknak is tudunk örülni. Pl. ha háromnegyed év után végre függönyöket és tartókat tudunk venni az addig csupasz ablakokra.
Jó, hogy ezeket irtad, mert néha ahhoz, hogy örülni tudjunk annak, amink van, emlékeznünk kell arra, hogy honnan indultunk.

Örülök, hogy tetszik a görbém. Biztos a tiedet is elöbb utóbb ilyen szépnek látjuk!Kép

Beszti
Beszti

Mj!

Most láttam a kérdésed. Köszi azóta úgy néz ki jól vagyok! Ma volt az elsõ nap, hogy a reggeli hányinger se jelentkezett! Kép Azért még drukkolj, hogy így maradjon, most már a baba miatt sem mindegy. A dokim holnap a tervezetten kívül csinál egy uh-t, hogy megnézze mi a helyzet azóta, remélem minden ok. Kicsit még izgulok!

Torecant nem a saját dokim nem írta fel (vele mivel már kezdtem jól lenni elfelejtettem feliratni), aztán a körzeti terhesgondozóban próbáltam feliratni, de az ottani orvos volt ilyen nagy okos, hogy térjek rá a B6-ra, de az már nem maradt bennem. Kép Na mindegy túl vagyunk az elsõ ijedtségen!

Egyébként mindenkinek továbbra is nagyon drukkolok és igyekszem nagyon húzni magam után és õszintén remélem, hogy nektek már a terhesség alatt nem lesz gondotok! Szóval babásak akarjatok lenni, ne terhesek, és ne hányni akarjatok, mert a végén úgy jártok mint én!

Norci
Norci

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni a csapathoz. Fél évvel ezelõtt elvetéltem, és az orvos fél év várakozást írt elõ. Ami most lejárt. Úgyhogy most megy a nagy akciózás.
Az a kérdésem lenne, hogy valakinek kellett -e szednie Serophene nevû gyógyszert. Ez a peteérést segíti elõ.
Nekem az a problémám van, hogy most vagyok a fél idõnél és 3 napja fáj a hasam. Azt szeretném megtudni, hogy másnak is okozott-e ilyen problémát, vagy lehet, hogy nem is a gyógyszer miatt fáj a hasam.
Jó lenne ha valaki tudna válaszolni.

Indigo
indigo

Lányok!
Segitsetek légyszi,mert nagyon -nagyon ügyes voltam. A freemailböl sikerült egyetlen mozdulattal mindent kitörölnöm, igy az összes odaérkezett képnek is lábakélt. Ha valaki megszánna mégegyszer vele, örökre hálás lennék!!
KÖSZI!
Na, én ma elkezdtem a barnaságot, de már pár napja tele vagyok patikkal, várhato volt a mensi. Az 5-ik naptol indul a Serophen kura, minden bizodalmam benne van.
Puszi nektek, és légyszi, küldjetek ujra képet!Mindenki!!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Na, kellett nekem bejelentkezni, ki irta az egész nevemet...Egyre kevésbé tetszik ez az uj társalgo -rendszer...
Barbi
Barbi

Barbi

Regisztracio profil-nal at tudod irni . Ezt mar nem fogja kijavitani ha jol hiszem de legalabb legkozelebb nem irja igy ki neved

Napocska
napocska

Hello Barbi! Kép
Igen, ezt nekem is eljatszotta egyszer. A profilban ahol a teljes nevet keri csak irjal annyit, hogy Barbi es akkor nem irja ki.
Pussz

Agi

Kép
Kép
agi

Jaj lányok most olvastam el az írásaitokat. Kicsit meijedtem, hogy a serophene ikerterhességet okoz. Nekem ezt nem mondta az orvos.
Ez mennyire igaz?
Indigo
indigo

Sziasztok!

Györgyi! Óriási gratula!KépKépKép Olyan jó, hogy neked siekrült.

Nekem ma megint megjött.Kép Nem is tudok mit írni, csak bõgni tudok. Elegem van az egészbõl.

Edi
Edi

Barbi : e-mailek tovabbkuldve Neked Kép Szerintem nemsokara megtelik a postaladad Kép

kamilla
kamilla

Beszti: nagyon szeretnelek mar vegre megismerni, olyan szepeket irsz. Minden alkalommal nagyon meghatodom mikor olvaslak. Kedves dolog Toled, hogy nem hagytad itt a csapatot miutan babas lettel, hanem lelket ontesz minden ujba kik most kuzdenek azert ami Neked szerencsere mar sikerult.
Most ettunk egy kis mandarint, amitol olyan jo karacsony hangulatom lett. Ugy szeretnek a ferjemmel igazi csaladda válni. Meg van egy honap. Elore is kivanok Mindenkinek Nagyon Boldog Karacsonyt. Kivanom Mindenkinek, hogy teljesuljon eletunk legfontosabb, legnagyobb orome, amitol kerek lesz ez az egesz vilag,hogy beteljesuljon az, amitol kezdve minden mas ertelmet veszti.
kamilla
kamilla

Marcsi!

Igen van peteérésem.
10 db Serophent kell beszednem + 7 MetrodinHP75 szuri +2 Profasi5000 + még nem tudom.

Indigo!

Szerintem ha olyan gyógyszert szedünk ami elõsegíti a peteérést akkor mindíg megvan az esélye az ikerterhességnek.

Az ikerterhességek meg is szûnhetnek, mert nem fejlõdik,felszívódik a másik baba.
Egyik ismerõsömnek 12. hét körül derült ki, hogy csak egy baba maradt.

Eredetileg én sem szeretnék ikreket, de ha ikrek lesznek akkor is nagyon fogok örülni, csak egy kicsit jobban fogok aggódni.

Caldea
caldea

Kamilla!

Légyszi nekem is küld át a képeket, mert én sem kaptam belölük!

Edi!Kép

Nehogy feladd! Tudod: új ciklus új esélyek!!!KépKépKépKépKép
Energia:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépIndigóKép

Ugye még emlékszel rám? Egyidöben történt velünk az a kellemetlen dolog.
De úgy örülök, hogy itt vagy!!!KépKépKépKépKépNekem nem kellett fél évet várnom, csak 3 ciklust, azalatt rendberakták a hormonjaimat és most már újból 11 hetes terhes vagyok.
Veled mi történt ezalatt az idõ alatt? Kivizsgáltak, csináltak hormonmérést stb.?
Írj légyszi, úgy örülök neked!!
Ha magánban szeretnél akkor itt a címem kilsteve@hotmail.com

Krisztinka!

Tessék jelentkezni!

Orsoly!

Van egy pontos talilistánk??? A mailcímek mellé telefonszámok is kellenének!

Mindenkinek kellemes napotKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Gabóka!

Neked külön nagyon szorítok ma!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucúr
Pucúr

Pucúr!

Erazmuszírt nekem, nem jó a PC-je, de kért hogy írjam meg neked, hogy nem ártott a babánsk s nospa.

Norci
Norci

Sziasztok!

Jó napot mindenkinek!

Indigó!

Csak egy kis statisztika:
Spontán fogantatásból kb. minden 100. szülés ikerszülés (ebben a kettes, és többesikrek is benne vannak)
A gyógyszeres kezelés ennek az arányát elég jó megemeli, mert a OCSK statisztikái szerint (nem tudom mikor készült), náluk az ikergyakoriság kb. 10 % volt.
De még ez is meglehetösen kicsi valószínüség, úgyhogy szerintem nem kell tartanod töle, ha nem akarsz ikreket.
Mindenesetre az orvostól elvárható (söt kell neki, ha még nem tette, akkor sürgösen nézesd meg!!!!), hogy UH-val kövesse a tüszöérés folyamatát, nehogy túlstimuláljon. És akkor ö mondani fogja, hogy mennyi tüszö érik éppen, ha túl sok, akkor nem szabad próbálkozni.
A Serophen egyébként tud ilyen tüneteket okozni, de ez szerintem a peteérést jelzi.

Kamilla!
Kép

Beszti
Beszti

Indigó!

Én is akartam írni, hogy uh ellenõrzés kell.
Szerintem rajta van a leíráson is. Ne hagyd magad, nézzen uh-val!!!

Caldea
caldea

Haliho Lanyok!

Masikviki! Hat nem tudom a dokid miota praktizalhat, de az en esetemmel ezexerint meg nem talalkozott! Nekem kb 45-50 napos ciklusaim voltak, es a 60. napon meg negativ volt a teszt. Vegul a 76. napon, a dokinal derult ki, hogy terhes vagyok! Szal ilyen sokszor elofordul am.

Krisztinka! Aztan nem eltunni!

En szeretnek ikreketKép Es nalunk a csaladban volt isKép

Caldea, kep megjott, ha valaki szeretne vagy meg nem kapott, szoljon es elkuldom neki isKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Sziasztok lányok!

Rengeteg új név lett, mióta nem voltam veletek (kb.2hét). Sok a munkám, alig tudok jönni hozzátok.
Azért remélem még nem felejtettetek el teljesen! Kép

Pucur!

A Zsófira visszatérve: õ az, akinek megjött a mensije, és mégis terhes volt, és kb. 2 héttel a mensi után derült ki, hogy mégis terhes? Mert ha õ az, akkor én is emlékszem rá. Remélem minden rendben van a babájával, és természetesen vele is.

Kriszti!
Emileket megkaptam, de a talis képeket nem nyitja meg a gépem Kép Amint tudok, írok neked.

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Sziasztok!

Nem fogjatok elhinni....megjott amit nem akartam igy: Melinda 5c 1cn

Puszi Mindenkinek
Melinda

Melinda,
Én hidd el szívesen cserélnék Veled, mert akkor legalább tudnám, hogy gyógyszer után végre helyreállt a mensim.

Breki
Breki

Sziasztok!

Itt a mai lista. Egy kicsit megváltoztattam a kinézetét, hogy könnyebb legyen karbantartani excellel. Remélem úgy fog kinézni, ahogy szeretném és senkinek a változásai felett nem siklottam el.

Melinda!
Így gondoltad?

<pre>
Név c cn
Monchy 3 63 Budakeszi 32 év
Márti 10 58 Debrecen 24 év
Sugár 2 55 Salgótarján 23 év
Tücsi 13 54 Debrecen 32 év
Kisvuk 3 43 Svájc 27 év
Kriszti 15 37 Galgamácsa 29 év
Edus 2 33 Svajc 25 év
Edi 8 30 Maglód 33 év
Sien 14 29 Budapest 28 év
Éva 30 26 Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4 24 Budapest 29 év
Ildi 8 21 Szekszárd 21 év
Cipomama 2 20 Los Angeles 35 ev
Moni 7 18 Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2 14 Miskolc 30 év
Ancsi - 13 Adács 27 év
Edina 10 13 Coimbra 23 év
Gabó 31 12 Miskolc 27 év
Marcsi 2 11 Budapest 27 év
Edelweiss 7 9 Szeged 31 év
Kamilla 3 7 Budapest 26 év
Szami 10 6 Budapest 30 év
Klari 7 5 Budapest 31 év
Lora 14 3 Várpalota 25 év
Melinda 5 1 N-o. 26 év
</pre>

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Hát ez egy csöppet cikkcakkosra sikeredett. KépKépKép
Nektek tetszik így a lista? Mert én nem is tudom ...
Visszacsináljam?

Edelweiss
edelweiss

Jobb így?

<pre>
Monchy 3c 63 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 58 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 55 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 54 cn Debrecen 32 év
Kisvuk 3c 43 cn Svájc 27 év
Kriszti 15c 37 cn Galgamácsa 29 év
Edus 2c 33 cn Svajc 25 év
Edi 8c 30 cn Maglód 33 év
Sien 14c 29 cn Budapest 28 év
Éva 30c 26 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 24 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 21 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 20 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 18 cn Törökbálint 28 év
Gyöngyöske 2c 14 cn Miskolc 30 év
Ancsi - 13 cn Adács 27 év
Edina 10c 13 cn Coimbra 23 év
Gabó 31c 12 cn Miskolc 27 év
Marcsi 2c 11 cn Budapest 27 év
Edelweiss 7c 9 cn Szeged 31 év
Kamilla 3c 7 cn Budapest 26 év
Szami 10c 6 cn Budapest 30 év
Klari 7c 5 cn Budapest 31 év
Lora 14c 3 cn Várpalota 25 év
Melinda 5c 1 cn N-o. 26 év
</pre>

Edelweiss
edelweiss

Beszti!
Én is szedek serophent és a mult honap másoidk felében duphastont is, bár feleslegesen. Szedek én is Maca Vibet már kb. 1 hete, bár félek,mert rajtatok kivül még más szakember nem mondta, hogy nõknek is jó, és a tájékoztatón csak a férfi használat van feltüntetve (férjem kapta legénybúcsúztatójára viccbõl). Természetesen betartom az E. iránymutatásait.

Orsoly,
várom a a talis listát, címet, stb.

Barbi!
Calgaryban is van serophen, vagy csak a hatoanyagával megegyezõ gyogyit kapsz?

Most pedig beveszem a Macamat:
Marcsi
Marcsi

Lányok
Én is éreztem már serophentõl peteérés környékén mintha kavicsok vándorolnának a hasamban, meg mintha kicsit megduzzadna minden, erõsebbek az érzések. De én örülök a serophennek mert jönnek a petécskék és létrejöhet odabenn a nagy találkozás apucival.

A férjem tegnap szólt hogy a ciklusom 13-14 napján hivatalos útra kell mennie. Még mielõtt az elkerekedett szemeimmel bármit is szólhattam volna már mondta is a drága, hogy "tudom, tudom, tudom", megpróbál valamit kitalálni. Nem elég hogy a tenyészcsõdör szindrómáját megoldottuk, tudtam hogy valami közbejön.

Tegnap olvasgattam az archivumot, tok érdekes volt a régieket olvasni, tanultam is belõle, meg jó érzés, biztató volt látni, hogy elõbb utóbb mindenkinek sikerül és bizom benne hogy nemsokára mi is kicserélõdünk itt a topicban.

Marcsi
Marcsi

Edelweiss!

az 1. jobban tetszett, de mind a kettõ tökéletes

Marcsi
Marcsi

Ok, akkor szavazzatok milyen legyen. KépKépKép

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss: nekem a masodik tetszett jobban....az elsoben en elvesztem a szamok kozottKép

Talis lista! na szal, ma hatarido van, aki bujt - bujt, aki nem - nem. Akkor majd kuldom a listat mindenkinek, aki rajta van. Aki holnap delig nem kapja meg, sikitson. Telszam nem mindenkinek van rajta, csak akitol kaptam!

Pussssz: orsoly
orsoly

Pucúr, Breki, Caldea, Krisztinka és a Többiek!

INSZEM OK.!!! Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nem hagyjuk ki, mert mi van ha a dokinak volt igazga, és most bejön. Veszíteni valónk nincs és mi van ha ezzel szalasztjuk el az esélyt. Ráadásul ezt a beavatkozást egy másik doki végezte, egy fõorvos és õ is azt mondta, hogy átvándorolhat a petesejt. Akkor csak van benne valami. Már nem idegeskedem ezen, hanem újra átadom magam a reménykedésnek. Mindig azt mondják - "..majd akkor ha nem várjátok.." na most én nem nagyon látok reális esélyt, úgyhogy ez a feltétel adott.Kép

Ez a doki egy tuti, mit tuti eddig a legtutibb doki akivel valaha találkoztam. Mindent elmondott és megmutatta a kisfickókat ahogyan úszkálnak. Ez valami fantasztikus élmény volt. Kevés volt ami gyorsan evickélt elõre, de volt ott bõven. Most már tudom, hogy sikerülni fog, hiszen láttam õket mennyire akarnak egy petesejtet.
Maga a beavatkozás nem fájt, csak amíg belémtette azt a hideg fém vackot. Az inszem után kaptam egy hüvelysapkát és utána 15 percet agonizáltam szétett lábakkal. Utána levette a sapekot és mehettünk haza, de még elõtte is beszélgetett velünk és azt javasolta,hogy holnap ismételjük meg. Úgyhogy holnap megint inszem. Szegény apa.....KépAzt is mondta a doki, hogy ne aggódjunk általában háromból összejön, de ha nem akkor hatból. Végre valaki úgy kezelt, hogy minden rendben és ez fantasztikus. Nem mondta, hogy meddõ, steril, elzárodott. Csak azt, hogy de klassz, hogy 22 mm-es és hogy nem baj,hogy el vagyok záródva stb. Tehát van ilyen is.

Köszi mégegyszer, hogy velem voltatok és érezhettem a pozitív energiákat. Gabó Kép
Gabómanó

szijasztok!

Meg megvagyok!!de elvesztem a penzugyviharabanKép
Mindenkinek a legjobbakatKépKépKép

puszikalok mindenkit

Krisztinka
kriszti

Edelweiss: nekem mind a ketto nagyon tetszik! Kép

En is iszonyuan orulnek ikreknek! Kép

Indigo: Te miert nem?

kamilla
kamilla

Gabó!

Na ez az ami nálunk nics (másnap is egy inszem)pedig szerintem jó lenne. Ja és nem mutogatják a fickókat.

Hajrá fiúk-lányok!!!!!!!!!

Te most otthon vagy? Ha lehet azért feküdj egy kicsit ámbár néha az sem számít.

Caldea
caldea

Gabó!!

Éljen, éljen, éljen!KépKép
Petesejtecske! Tessék vándorolni!Kép

Marcsi!

Ne aggódj a Maca-vibe miatt, én olyat vettem, aminek a használati utasításán ez áll (kb.):
"Napjainkban a Maca-t a férfiak impotenciájának, valamint a nõknél menstruációs zavarok és a menopauza gyógyítására használják."
Egyébként szerintem a legutóbbi példa éppen Györgyi, akinek ez volt az elsö Macás hónapja!
De 3x1-et szedjél!

Beszti
Beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?