Új privát üzeneted érkezett!

Pont most nincs itt senki?

Magdolnam? Hová lettél? Gyere már!!!

ODRIIIIIIII!!!!!!!! Mi van veled? remélem minden rendben van. Jelentkezz!!!

Kép
Kép
nati80

Ebben a ciklusban már a 4. laptető. Tényleg nem direkt van!!!

Ditta
Privi ment.

Kép
Kép
nati80

Nati: igyekszünk nem elszalasztani ezt a hónapot :) Én tegnap voltam a 10. napon és láttuk a szép tüszőt. Tudod, hogy nekem is a 2. hónapba már mutatkozott a mhny vékonyodás. Ehhez nem kell több hónap szedés. És cisztám is lett. Menj csak el a dokihoz és nézesd meg magad!!!

Erika: én a 3. naptól szedtem napi 2 szemet 5 napon keresztül. Azt hiszem attól függ kinek mikor van középideje.

Babett: hajrá nektek is!

Ditta: én is hasonlóan gondolkodom. Szívem vágya leginkább egy tavaszi vagy nyári babó lenne. De hát ha most jön akkor azt is megtartjuk :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Nyuszifülű
akkor megy nagyon halkan az óriás drukk Nektek!!

Nati
én a helyedben tuti elmennék a dokihoz, legalább tényleg tisztában leszel vele,hogy vannak a kis tüszőid :)

Ditta
mindig úgy gondoltam a nyári kismamikra,hogy szegények nagy melegben,nagy pocakkal...biztos nehezen bírhatják. :roll:
De most,hogy a pocimban van ez a drága baba csak arra vágyom,hogy boldogan megtudhassam milyen is a nagy hőségben nagy hassal létezni....mert az azt jelentené számomra,hogy a 3.trimeszterben vagyok Pöttömkével :D
holka

kérdeztétek a fekvést..meddig tart még?
Míg teljesen fel nem szívódik a hematoma. De jól bírom,jól esik a pihenés igazsászerint :)
holka

sziasztok

elmegyek, mert egész nap fáj a fejem. jó éjt mindenkinek

Kép
andyfekete

Nekem nagyon tetszett a decemberi szülés : )Szilveszterre voltam kiírva, azon drukkoltam, hogy karácsonykor még otthon legyek. Aztán addigra már annyira vágytam rá, hogy lássam, hogy nem is érdekeltek az ünnepek :) karácsony még itthon volt, de a szilvesztert a kórházban töltöttük :) Nyáron semmiképpen sem szeretnék szülni, tavasszal pedig a pollen miatt nem. Így én őszi, téli babára vágyom ismét :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Szeritnem a mostani idöjarasi viszonyok mellett... nem lesz nagy tél mostanság... szóval a novemberi szülés nem is olyan rossz... gondolom :D
De majd ezt akkor megbeszéljük :lol:

Kép

Kép
dbabett

Nyuszifülű, ez hihetetlen!!!!!!!!!!!!!! Ahhoz képest amennyire kilátástalan volt a helyzet... Nagyon remélem hogy pár hét múlva jössz hogy minden okés. :) Nagyon nagyon nagy gratula! :)

odri, tényleg nem szép hogy így lelépsz, nagyon kíváncsiak vagyunk hogy mi van veled! Főleg hogy a múltkor ott tartottunk, hogy jól rádijesztett a doki...

magdolnam, te is sűrűbben szoktál írni. :)

én meg most pihizek egy kicsit mert leragad a szemem... de reggel akkor sem tudok tovább aludni ha megfeszülök...

na most jóéjt nektek!

KépKép
muffin

A szülés idejéről én is gondolkodtam már. Lehet ezért is nem jött még a babó. A nyári hőségben júliusban, augusztusban nem hiszem hogy túl jó hatalmas pocakkal járkálni, na meg szülni sem. Bár azért nem lett volna kifogásom ellene... De azért a novemberben kiegyeznék. Tényleg nincsenek már olyan hideg telek.

Kép
p__lilla

Jó reggelt!

csak beköszönök, mert mennem kell készülni.
Hőm jó, derekam fáj, hőhullámok lassan elmúlnak remélem.

Natasa

Kép
Kép
nati80

na jó a vonalzóm megállt. Már igaz hogy a 8. napon vagyok, de még mindig a 6. napot mutatja. majd délután kezdek vele valamit.

Kép
Kép
nati80

jó reggelt! Itt vagyok csak épp haldoklom.... megint olyan fejgörcseim vannak pár napja, hogy nagyon zavar a fény és a hang. Éjjelente meg sakkozom, hogy mi a fenét csináljak, mert annyira fáj. Lassan már azt kezdem képzelni, hogy van valami az agyammal :shock: mondtam a férjemnek, ha szülés után is így marad, azt nem bírnám ki. Nem tudom mit csinálok majd akkor, de így képtelenség élni :cry: Nem kívánom senkinek az állandó migrént.

Jaaaaaaaaaajjjj ne írjatok ilyet a nyári szülésről, amúgy is nagyon parás vagyok és félek a hőségtől nagyon. A polleneket meg hagyjuk, mert iszonyat allergiás vagyok. Csak 1 szösszenet a dokitól (azt tudni kell hogy az allergiámra a legerősebb gyógyszer úgy ahogy hatott): terhesség alatt lehet gyógyszert szedni? -NEM - De én nem fogom kibírni, mert nagyon szenvedek az allergiától! -Vállaljak télen gyereket - Októbertől februárig múlik úgy ahogy el az allergia, mert a porra is nagyon allergiás vagyok -Ebben az esetben ne vállaljak gyereket - :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Hát ez volt a telefonos szitu....
magdolnam

Nati, csináltál ovu tesztet? Mert ezek mondhatni ovus tünetek, bár nem nagyon hiszem, hogy a closty ENNYIRE előre hozza!

CSAJOK DRUKKOLJATOK SZOMBATRA!!!!!!!!! Jönnek megnézni a kocsim (eladom)
magdolnam

Vettem tegnap Lizának rucikat. Nem mertem még rózsaszínt venn, megvárom még a szerdát, akkor megyek uh-ra. Bár már tök mindegy, mert apu 27.000ftért megvette a rózsaszín ágyneműket.
Vettem egy sárgás színű rugit amihez van kisnaci, rajta egy hatalmas éééédi maci a kismacijával. MEg a Tescoban leértékelés volt: 1390ért 7db rugit lehetett kapni. Ezek fehérek, de van mindegyiken egy minta, ami kb 2cm. Mindegyiken más. pl az egyik ami nagyon tetszik egy hercegnő, alá az van írva: perfect princess (rózsaszínnel) olyan édes
magdolnam

Ezeket hétközben adom rá, most már csak 1-1 nagyon szép darabot kell venni neki, amibe elvihetem (doki, ismerős,stb)

Fényképet pillanatnyilag nem tudok feltenni róla, mert még mindig nem vettünk a fényképezőbe elemet :(
magdolnam

amikor én vagyok, akkor más nincsen :roll: :cry: Felhívtam a labort, ahol levették az afpmet hogy mi a helyzet az eredménnyel, de nem adtak ki infót :evil:
magdolnam

jó reggelt! szóval olyan nehezen aludtam el a fejfájástól.
magdolnam, neked hol fáj?
nekem a szememnél, homlokom körül. már 3dszor egy hét alatt.
Ezt is a terhesség 1-2.trimeszterére írta a könyvem. neked nem írta. reméljük utána megszűnik.
és régen persze azt írtam hogy inkább az egésznapos fejfájás mint a hányinger, de tegnap egész nap fájt, és lehet már attól volt este iszonyú hányingerem, úgyhogy nem job egyik sem.
nem baj, lassan itt a tavasz.
mikorra is vagy kiírva? te pont a nyár közepére. én aug.30-ra. z már a vége 20 fkokkal, bár volt már 30 szeptemberben is.
mindegy egészséges legyen.
ti mikor láttátok a baba nemét?
nekem azt mondta a doki hogy legközelebb a 20.héten menjek hozzá, addig a 16.heti afp-re kell menni, meg a 18.heti uh-ra. a 18hetit mért nem a magándoki csinálja?
az valami különleges hogy kórházba kell menni? jól tudom az genetikai uh? vagy mi? magdolna világosíts fel, mert ezt nem tom. bocs, ha valaki hülyének tart.

Kép
andyfekete

Én június végén szültem 35 fok melegbe! Én imádtam a nyári pocakomat. :) A szülőszoba meg légkondis volt. Mikor meg hazajöttünk akkor is tök jó volt nem kellett túl sok ruci a gyerekre.

Nyuszi: most akkor tényleg van baba? Gratula!

Magdolnam: én is allergiás vagyok és lehet orrsprayt használni. De egyébként mikor terhes voltam nem jött ki annyira az allergiám, mint szokott. Szinte nem is kellett használni a spray-ket.

Kép Kép
kisvirág_30

Andy: a 18. heti uh az a genetikai uh. Itt alaposabban megnézik a baba szívét és a belső szerveit is.

Kép Kép
kisvirág_30

köszi kisvirág. közben megnéztem a könyveimet. csak az még 6 hét.
olyan rossz hogy ilyen keveset látjuk. 6 hetente. persze gondolom addig sok mindene fejlődik, de azért jó lenne legalább havonta.

Viri te hogy vagy?

Kép
andyfekete

csak egy fél pillanatra jöttem fel, Andy neked egy picit később válaszolok ha nem gond (épp nagytakaritásban vagyok és pillanatokra nézek rá a gépre)
NEkem miért nincs/nem volt genetikai uh?????????????????,, :shock: jövő szerdán kell mennem, majdnem 20 hetes leszek akkor!!!!!! Most akkor mi is a helyzet???
magdolnam

magdolnam, a genetikai uh az afp után van két héttel. úgyhogy valószínű amikor legközelebb mész, akkor fogják csinálni. semmi extra, ugyanolyan uh mint a többi, csak többet méregetnek, meg elvileg alaposabban megnézik hogy minden rendben van-e. Nekem se mondta a doki kimondottan, hogy ez a genetikai, csak tudtam hogy az jön és tényleg alaposabban megnézte (akkor tudtuk meg azt is hogy kis kukis :)

amúgy rucikat én is vettem (megint) :) Sokan kérdezik hogy nem vagyok-e babonás. De nem értem mi az összefüggés... AZ a babona hogyha előre bevásárolsz akkor valami baj lesz a gyerekkel, vagy mi? Mert konkrétan azt senki nem mondja el hogy ez a babona miről szól... na mindegy, a lényeg, hogy szerintem hülyeség. És tök jó a lelkemnek, amikor megfogdosom a kisruhákat meg leveszem, megnézegetem őket stb. ettől sokkal kézzelfoghatóbb lesz a dolog. Legalábbis én így vagyok vele. :)

Na most azt hiszem enny. Már előkészítettem a vacsit, megsütöttem a muffint, rendet raktam és mostam, úgyhogy már csak hajat kell majd mosni mielőtt mennem kell. :) Addig meg még van egy kis időm úgyhogy most netezgetek meg tévézgetek aztán majd megcsinálom azt is. :)

mindenkinek szép napot! :)

KépKép
muffin

azért rakok fel képet is... annyira cukik. :) csak sajna nem minden látszik a képen, de azért a lényeg megvan. :) A pufi bárányszőr kinézetű mellényt a férjem választotta. :) Kép

KépKép
muffin

Jajj de édesek a ruhák!!! :)

Magdolnám:
Komolyan ezt mondta a doki, hogy akkor ne vállalj gyereket??? Ez hülye!!!
Nekem is nov-februárig van allergia mentes időszakom. Mondjuk nekem már aszthmává vált az allergia, de ettől függetlenül használhattam volna gyógyszert.
Azért megnyugtatás képpen írom, hogy amíg pocakos voltam, nekem nem jött elő egyáltalán az allergiám, és ezt sokan mondják, hogy náluk sem. Szóval csak pozitívan, lehet, hogy elkerülöd! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok

andy :)
A kórházban sokkal jobb felbontású uh készülék van mint egy magánrendelésen. És ezt csak B kategoriás uh vizsgával rendelkező doki csinálhatja.
Ilyenkor nézik,hogy a gerinc rendben zárodott-e, meg persze a magzat egészét,lepényt,magzatviz mennyiségét nézik.
Ideje 18-20 hetesen. Szóval nem vagy lekésve róla :D

muffin
eszméletlen édesek Eliot ruhái.Hol szereztétek be őket?

Fejfájás nálam is mindennapos de szerencsére nem kibírhatatlan.
holka

Lányok!

Ovutesztet mikor csináljak? Tudom hogy ne reggel, de délután mikor? Egykor? hatkor? Szeretnék csinálni, de foggalmam sincs mikor tegyem, hoyg tuti jót mutasson.

Majd este írok még, de most rohanok.

Kép
Kép
nati80

Kreáltam egy új vonalzót, mert az előző lefagyott. Ott még ma is a 6. napon voltam.

Kép
Kép
nati80

Andy: nekem jó volt én havonta láttam a picit, sőt volt hogy havi kétszer is :lol: Amúgy jól vagyok. Felvagyok dobva, hogy jókat mondott kedden a doki. Úgy érzem ma lesz ovum. Úgyhogy apázni fogok este is :)

Magdolnam: az afp eredmény után szokták csinálni a genetikai uh-t. Nekem csúszott a leletem egy hetet, így a 19. héten voltam. Szerintem most neked a 20. héten meg fogják csinálni.

Muffin: helyek a kisrucik. A babona arról szól, hogy elveszítheted a babát, ezért ne vásárolj előre. Ennyi. Valaki ettől fél. Mondjuk akinek van rá oka, azt meg lehet érteni. Én se vettem egy kis zoknin kívül semmit egész a 30. hétig.

Nati: én este fél 8 - 8 körül szoktam ovu tesztelni. Tök cuki lett a vonalzód.

Nekem ez a mostani hőm :) Rájöttem hogy lehet linkkel betenni :)
http://www.fertilityfriend.com/home/1dd900

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
hogy lehet betenni? Én is feltenném.

Kép
Kép
nati80

Magdolnam
Te mindig kifogod az ilyen hülye orvosokat.

Andy, Magdolnam
Ti amúgy fejfájósok voltatok a kismamiság előtt is? Csak mert én az vagyok és most félek attól, hogy végig fogom szenvedni a migrénnel a legszebb időszakot az életemben.

Muffin
Nagyon szép rucikat vettetek. Nekem a mellény és a jobb alsó kék cucc tetszik a legjobban.

Tüneteim nem múlnak, szóval szerencsére nem volt még ovum. Én azt tervezem szombaton kezdem az ovutesztet. Persze elmegyek a dokimhoz holnap és engem az fog a legjobban megnyugtatni. Elmondja milyen vastag a mnyh és hány tüszőm van és azok mekkorák.

Kép
Kép
nati80

Muffin
Nagyon édik a rucik. De jó lehet ilyeneket vásárolganti.

Nati
Szerintem ovutesztet inkább 5 óra után csinálj. Legalábbis én akkor szoktam. Mondjuk volt, amikor este fél 9-kor. De olyan igazán nagyon erős 2. csíkom még sosem volt. De neked biztosan lesz.
Amúgy szupi az új vonalzód, legalább ez működik. Biztosan szerencsét hoz.

Erika, mi van veled? Ma nem jelentkeztél.

Kép
p__lilla

Nati, Lilla: a másik topikba leírom hogy kell oks? Nem akarom a többieket fárasztani.

Nati: holnapra drukkkk hegyek!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Köszi, kipróbálom, de előbb tornázok kicsit.

Kép
p__lilla

csajok elmegyek dögleni, ettünk jégkrémet, finom volt, de nmost,,,,,,,,...................

jó éjt

Kép
andyfekete

hát igen ilyen jófej dokikat szedek össze :evil:
Nati, nem szokott túl sűrűn előfordulni a fejfájásom, de az bizti, hogy többször, mint egy átlagembernek és nagyon kínoz. Én semmi gyogyit nem szedek rá, nem merek, de már nagyon nagyon ott tartok, hogy feladom és beveszek vmit

Megvan az afpm!
- MOM: 1
-Afp: 26,7ng/mol
Wafp: 35,6ng/mol
Ez jó? mert nem volt mellette tól ig intervallum Shocked Rolling Eyes

Voltunk terhesség felkészítő tanfolyamon+megnéztük a szülőszobát. Nagyon szép és modern és a szülésznő is elég kedves volt! És légkondis a hely, külön megkérdeztem (mert én 07.hó végén fogok elviekben szülni)

Olyan fincsi husilevest csináltam!Nyammm! És hozzá székelykáposztát
magdolnam

Kisvirág, akkor vszínű az jön nekem :) és az olyan mint a 4d? Vagy natur?
magdolnam

MOM. értéked tökéletes lett :D
a 20 hetes is sima uh mint a 12 hetesen.

jó éjt mindenkinek
holka

Magdolnam: jó a MOM értéked. Ha jól emlékszem 0,7-től 2-ig a normál érték. És 2d-s lesz a 20. hetes uh-d is.

Kép Kép
kisvirág_30

köszi csajok!
magdolnam

A határ érték 0.8-2-ig. Nekem éppen 0.8 lett.:) A frász tört rám!!
Engem amniora is akartak küldeni...

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csak, hogy mennyire sokat ér ez a vizsgálat:

http://www.bebilap.hu/terhesseg/afp.htm

:roll:

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt!

Magdolnam
Örülök a jó eredményeidnek.
Ahogy már írtam nekem a cataflan cseppeket mondta a doki, mert az babáknak van, így a mama is tutira beveheti.

Köszi tabati az infókat az afp vizsgálatról. legalább tudom miről van szó. Bár sajna még nem tartok ott.

Tegnap furi dolog történt. még csak a 8. napomon voltam de olyan bő volt a h.váladékom hogy csak na. De még nem nyúlik. Bocsi a leírásért. Szerintetek ez most akkor mit jelent? Ki fogom bírni a 14. napig ovuval? Remélem ma tényleg sikerül megcsinálni a uht. Rohanok is készülődni.

Doki után jövök.

Kép
Kép
nati80

Na már megint nem vált ez a fránya vonalzó!!! :x :x :x

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!

jó hogy leírjátok az afp eredményeket, lesz mihez viszonytsak én is 1 hónap múlva.
megint nem süt a nap, és rengeteg a mosogatnivalóm, nincs kedvem.
reggeli esti hányinger még megvan, ma már kezdem a 14.hetet. mikorra múlik már el?

nati írd ám meg mi volt a dokinál!!!!

nem hiszem hogy ilyen korán lenne ovud? bár nekem is 12-13.napon lehetett.

Kép
andyfekete

jó reggelt!

jó hogy leírjátok az afp eredményeket, lesz mihez viszonytsak én is 1 hónap múlva.
reggeli esti hányinger még megvan, ma már kezdem a 14.hetet. mikorra múlik már el?

Kép
andyfekete

jó reggelt!

Kép
andyfekete

na ezzel meg mi történt hogy 3szor nyo mott be?

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Nati, én valahol azt olvastam, hogy azokon a napokon, mikor bő, tojásfehérjeszerű nyálkát észlelsz, ki ne hagyd a szexet!!! Nekem a sikeres ciklusban valami 6 napig ilyen volt, és ki tudja, nem biztos, hogy pont az ovus napomon hoztuk össze.
Szex után gyertyaállás, és ne zuhanyozz le, aludj így éjjel, akármennyire is szar. Nekem az első hónapom volt, hogy így csináltam, ez volt csak a sikertelen hónapomtól az eltérés, és lehet, hogy ez is segített.
Az ovutesztet én délután csináltam mindig, olyan 4-6 körül, de fontos, hogy előtte legalább 2 óráig ne pisilj, ne igyál! A 2. csík erőssége attől is függ, jó időben kapod-e el a dolgot, mikor az Lh csúcs van.
Magdolnam, de jó neked!!!Mekkora már a pocid? Tehetnél fel megint képet!
Muffin, édik a cuccok!
Anyum tegnap felhívott, és újságolta, hogy a nagymamám annyira lelkes, hogy kijelentette, 100ezret fog adni nekünk a babára, és már vett is egy kis sapkát, amit otthon nézegetnek a papával. :)
Sajnos mostanában annyi családtagról derült ki, hogy rákos, hogy ez a baba egy fénysugár a sok rossz után. Szóval terápiás baba lesz. :D
Holka, gratula a 12. hét betöltéséhez!!!!! :lol:

Kép
jenny29
Mór

annyit emlegettétek az afp eredményeket, hogy megnéztem én is. Nekem 1,77 és azt mondták hogy tökéletes, és a védőnő sem mondott semmit. Mondjuk nekem az is megnyugtató volt, hogy először volt a genetikai uh, és közvetlen utána kaptam meg az eredményeket és a doki is mondta, hogy tökmindegy milyen eredményeket kap, miután megnézte uh-n, mondta, hogy semmi baja nincs a bébinek. Úgyhogy ezért is nem érdekelt... pedig van akinek már 1,3 -nál beszólnak...
holka, ezeket a rucikat éppen turiban vettük. Van amelyik teljesen új, de a többi is szerintem lehetett vagy kétszer használva. :)
Most megyek mert van millió dolgom, csak gyorsan benéztem. Nati, megy a drukk ezerrel! :)

KépKép
muffin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?