Sziasztok!
Ma még nem tudtam jönni. A délelőttöm elment bevásárlással, meg főzéssel. Apának is vittem be.
Kitty
Az ágyat majd felavatjuk.
Sejted hová megyünk? Némethnének hívják az illetőt. Azt hiszem ezzel még nem árultam el sokat, de neked -ha tudod kiről van szó- akkor ennyi is elég. Nagyon érti a dolgát. Tényleg jó volt, és most még jobban megerősítettél benne, hogy még menni kell.
Bence szépen kiharcolta a törődést.
De hát ezért gyerek.
Mikor jössz be a városba? Mikor hozunk össze egy talit?
Enis
Szia kis eltűnt!
Hibernálni mégy? Az mi?
Nem tudom.
A hajadra meg miért nem próbálod meg a Biovanne kapszulát? Az lehet, hogy elősegíti a növekedést. Miért ne kezdhetnéd el növeszteni? Nem hiszem, hogy a korod akadály lenne. Nem vagyok fodrász, de te nem vagy még öreg. Jó, nem mondta a fodrász, hogy már öreg vagy hozzá.
Nócika
Igazán örülök, hogy már otthon vagytok. A menetrend meg ki fog alakulni, csak ne parázz! Tej ügyben hogy haladtok? Próbálod azért? Peti hogy viseli a sírást?
Bridget
Kellett az új ágy, mert eltört a régi.
Azt mondták, hogy túl hevesek voltunk.
Egyébként meg már kicsit örgeg ágy volt. kb 30-40 éves. Kiszolgálta már az idejét.
160x200-as az új. Nem egy nagy valami, de nagyon jó lesz. Most azt hiszem, lesz hely rakoncátlankodni.
Rakok képet. Nem a legjobb minőség, mert mobilos. Még mindig nem kaptuk vissza a gépünket.
Te még jössz nekem egy ígért képpel!
A körmödről. Még a blogodra sem tetted fel, pedig lestem.
Úgyhogy gyerünk csak! Elő a szépséges körmökkel!
Zsu
Végre téged is lehet látni. A babakocsiról tegyél képet. Úgy jobb, mintha elképzelem.
Körülötted is felgyorsultak az események. Észre sem fogjuk venni, és már ott is lesz Bence baba a karodban.
Hogy telik az idő!
Nálam minden ok, csak tegnap már nem volt időm jönni. Este, amikor már lett volna, olyan vihar lett, hogy nem mertem bekapcsolni a gépet.
Még ide az utca elején lévő templomba is becsapott. Állítólag. Apa mondta, mert épp nézték a kollégákkal. Akkorát dörrent, hogy majd be pissentettem ijedtemben. Hívott is volna rögtön, ha nem előzöm meg.
nagyon megijedtem. Most jól lelhült a levegő.
Ja, és nem próbáltam ki az új ágyat, mert apácska nem aludt itthon. majd ma felavatjuk.
Bár meccs lesz, és már jelezte.
Én meg cukkoltam, hogy nem baj, ha így folytatjuk elég lesz a félidő utáni 10 perces szünet is.
Már nagyon apás vagyok.