Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszika,
akkor vedd fel, ha sír, és nálad nyugszik meg! Ez teljesen normális, és ekkora babát nem lehet elkényeztetni!!!!!

Itt egy link, remélem,segít: http://testkozelben.freeblog.hu/

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszi: Remélem belerázódtok az új életbe... :wink:

Nem én szerelem a konyhabútort, hanem a szerelő... De azért ott kell lenni, oda kell figyelni, mit hogy szeretnénk... Nita! Nálatok hogy ment ez az egész? Az én férjem sajna nem tud itt lenni, mert nem jöhet el szabadságra. :cry: :twisted:

Lyly: Jól vagy? Régen hallottunk rólad!!!!

Kép
kicsi80

Sziasztok!!
Mi minden nap sírunk kb 6-tól este 10-ig,hasfájós tüneteket csinál,de a dokinéni és a védőnő szerint is az idegrendszere fejlődik,ekkor dolgozza fel az egész nap kapott ingereket....jójó én türelmes vagyok,de feldolgozhatná csendesebben is.... :oops: :oops:
ordít,ahogy a torkán kifér....és nem tudok rajta segíteni,sehogy se jó...
rémálom az altatás 2 gyereknél...mire az egyik elalszik,kel a másik....áááá...
tejem rengeteg,hordom leadni,Pistikének és Melcsinek is van tejtestvére...csak nem tudom kik,gondolom nem adhatják ki...de azért jó lenne tudni...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Én ma nagy elhatározásra jutottam és cselekedtem is. :wink:
Orvos váltottam.
Mivel a dokim a Telkibe dolgozik szülni csak oda tudnék menni hozzá.
Havonta jártam volna terhesgondozásra a magánrendelőbe 10 ezerért de ha bármikor baj van nem tudtam volna hozzá menni,beutalót nem tudott írni még egy sima laborhoz sem stb...Nagyon sajnálom mert imádom,megbízok benne,több éve ismerem de ez így nem jó.
Most elmentem az SZTK-ba ott kiválasztottam egy leinformált :) dokit és oda járok ezentúl terhesgondozásra.Még nem tudom nála szülök e de ha szeretném van rá mód a Délpestibe.Nita Te ott szültél?????
Igazából Én azt szeretném ha majd eljön az idő,akkor a sógoromnál szüljek Salgótarjánba. :D Holnap jelentkezek be 12 hetes uh-ra. 8) Nagyon megy az idő. :D most nincs időm visszaolvasni de mindenkit puszilok!

KépKép
Kép
mucus75

Kicsi mire gondolsz? :oops: :oops: :oops: :oops:
Mucus igen a délpestibe szültem...nagyon tudom ajánlani....ha kell szülésznő azt is........nem bánnád meg!!!!!
bármi kérdésed van szólj!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Köszi,gondolkodom rajta. :wink: Ita Jenő dokit ismered,hallottál róla?
A 12 hetes uh hüvelyi vagy hasi?Pussz

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Nita: Úgy emlékszem, Ti is szülésed előtti hónapokban csináltattátok a konyhabútorotokat. Vagy az csak újítás volt? Vagy nem jól emlékszem? :oops: :oops: Hogy bírtad nagy hassal? És Neked még Máté is ott volt.... Tehát erre gondoltam.

Mucus: Nálunk a 12 hetes hasi volt, ha jól emlékszem...

Mi: Tegnap a doki kérdezte, hány hetes terhes vagyok. Mondom 30. Kikerekedett a szeme, és kérdezte: Ketten lettek, mióta nem látott? Mások ekkora hassal szülni szoktak jönni... Kérdezte még, hogy a hátam, derekam hogy bírja, mondtam bírja, még dolgozom. Erre megint kerekedett a szeme, és közölte, hogy jó erős hátizmom lehet, mert mások ilyenkor már nyűgösködnek... Hát én nem vagyok nyavajgós... :lol: :lol: Zoé jól van, korának megfelelő, nincs veszélyben a normális szülés a tapadás miatt. Elől tapadt, de nem annyira nagyon mélyen.

Azért már jó lesz otthon....

Voltam szülésfelkészítőn. Már csak a jövőhét van, és vége. Tegnap a szoptatás volt. Múlt héten klinika látogatás. Nagyon élvezte párom....

Bocsi, jó hosszú lettem.... :oops: :oops:

Kép
kicsi80

sziasztok!

Még egyben vagyok, bár egyre több fájásom van, a derekam is leszakad.
Dani jól érzi magát, korához képest még mindig elég sokat mozog, feszíti a hasam szét.

Kicsi, nekem is nagy hasam volt Benivel is,most Danival is.
már rendesen zavart, amikor mindenki megrökönyödött az utcán, hogy "még csak ennyi idős terhes vagy, jó nagy a hasad! "

Mucus, hasi uh. a 12 hetes!
Minden rendben lesz!

Melinda, kitartást! :wink: Én is tartok ettől, hogy egyik elalszik, kel a másik. Néha alig várjuk, hogy ez az egy elaludjon végre és elnyúlhassunk nyugodtan az ágyon. apa altatja Benit, de én sem tudok addig nyugton lenni, míg nem hallom a bébiőrön , hogy elhalkult már.

Nyuszi, neked akartam feltétlenül írni, hogy Bencénk hasonlóan született, mint tiéd. Volt enyhe fajtájú izom eltérése a többi a gyerektől. A hosszú vajúdás sem tett jót neki.
Tehát amikor megszületett, nem fordította a fejecskéjét csak jobbra, ő sem produkálta hason a kúszás mozdulatait, ugyanígy stimulálni kellett, mint te Benidet. És a fejecskéjét sem tudta eleinte megtartani. Erre ülésbe húzást kellett vele csinálni.
A lényeg, hogy ezeket a gyakorlatokat gyógytornász mutatta meg nekem és hordani kellett minden héten egyszer, hogy ő is megtornáztassa.
Tehát tényleg kérj szakszerű segítséget.
Nekünk rendbe is jött kb fél éves korára. :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Mucus!
Te jó ég, már 12 hetes vagy?! Hogy repül az idő (ha másról van szó :) )! Nálam már a 7. hétben hasi uh-t csináltak. Igaz, nekem lapos a hasam. A 12. heti már tuti hasi lesz!

Nyuszika!
Nagyon vigyázz magadra, és fogadd meg az itt elhangzott sok jó tanácsot, vannak itt tapasztalt anyukák. Én is csak ismételni tudnám őket. Azt viszont én is kihangsúlyoznám, hogy mindenképpen vidd el szakemberhez!

Angi!
Hajrá, hamarosan te következel!

Lyly!
Ti most hol tartotok? Lombikozni fogtok?

Lombikosoknak, inszemeseknek nagyon drukkolok!!!

Képzeljétek, nekem ma megjött! Holnap lesz négy hete, hogy szültem, és máris? :shock: :shock: Szerintetek ez normális? Mondjuk nem bánom, mert ennyivel hamarabb eltelik a három hónap, és már decemberben elkezdhetjük a tesótervet.
Vendég

sziasztok!

angie: Én ehhez nem tudok okosta mondani, de abból a szempontból tényleg jó lehet, hogy hamarabb indulhat a projekt! :)

Angi, kicsi: vigyázzatok magatokra és küldjetek pocifotót! Lécci, lécci, lécci!!!

mucus: szerintem jól cselekedtél. Mindenképpen olyan orvos kell, akihez bármikor tudsz fordulni.

Kép
babicsek

Ja! Tegnap megvolt a második inszemink. Minden rendben ment. Most jön az az éveknek tűnő 14 nap. Azaz, már csak 13. :)

Kép
babicsek

Hajrá Babi!!!!!!!! Nagyon drukkolok +++++++++++++++

Kép
kicsi80

Angie34: Ha te ennek örülsz, akkor én is! Nem értek hozzá! :oops: De ha ezzel a tesó terv hamarabb indulhat, akkor szuper!!!!!!!!!! Hogy normális-e, azt sem tudom, dehát Melinda is írta, hogy a kis Meli megszületése után hamar megjött neki. Így gondolom, normális :wink:

Kép
kicsi80

Mucus a dokit nem ismerem......
a 12.heti az utolsó hüvelyi uh!!!!!!utána már hasi lesz!

Kicsi mi a szobát csináltuk......... :D nehéz volt..hamar elfáradtam...de meglett az eredménye.....most fogjuk a konyhát csempézni..meg a fürdőt is...

Babi mindent beleeeeeeeeeeeeee :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek!
Húha, akkor hatalmas drukk! Én is folyton számolgatok, és ilyenkor tényleg minden nap egy hétnek tűnik. DE - el fog telni!!! És majd ott lesz a pozi teszt!

Nita!
Te tudsz valamikor pihenni? Apa besegít?

Kicsi!
Ez az eset nem számít élve születésnek, mivel kaptam Bromocriptint, ami nem engedi a tej beindulását, így azok a hormonok, amik visszatartják a ciklust, kiürülnek a szervezetből. Ilyenkor ált. 5-6 héten belül visszaáll a ciklus, de nekem már 4 hétre megjött. Gondolom, hogy ez rossz dolog nem lehet, inkább jó :roll:
Vendég

Köszi lányok az uh infót,bár most akkor nem tudom milyen is lesz.Nem is lenne ez érdekes de meg ígértem Dominak,hogy eljöhet velem.Ha hasi akkor ok,de ha hüvelyi nem lenne jó ha ott lenne. 8)

Babicsek!
Megy a drukkk!!!Most tuti sikerül,Nekünk is a második inszem sikerült. :D :D

Angie!
sajna nem tudok segíteni.

Puszi mindenkinek!

Dia,Kirus!Merre vagytok???????????????? :roll:

KépKép
Kép
mucus75

mucus: Neked inszemed volt? :shock: :shock: Én ezt nem is tudtam.
De a mostani terhességed az spontán ugye?

Kép
babicsek

Kép Kép

Ez a 2 kép most készült 11-én, a szülinapomon.
A tortát édes kicsi férjemtől kaptam, meg is siratott rendesen, a másik pedig a nagy pocakom! :lol:

Kép
KépKép

angie28

Egyébként mindenkinek köszönöm a drukkokat. Nagyon ránk fér! :)

Kép
babicsek

Angie28: Jaj de aranyos férjed van! :shock: Elhiszem hogy volt pityergés. Megdícsérlek, nagyon aranyos vagy, hogy ilyen gyorsan küldtél pociképet is! Tényleg jó nagy!!! Gondolom egyre nehezebb cipelni ezt az édes terhet! :)

Nem emlékszem köszöntöttelek e, de NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Kép
babicsek

Angie28! Boldog szülit!!!!! Hát én most is megkönnyeztem a tortádat.... Nagyon drága férjecskéd van :D :D :D

Igyekszem pocskfotót küldeni este én is. Még a melóhelyen kókadozok, utána vásárlás, de otthon, ha nem felejtem el, teszek fel...

Kép
kicsi80

Sziasztok!
Itten vagyok én is!! :wink:

Mucus!
Nálunk hüvelyi volt a 12hetes uh..de ez ugy vettem észre helyenként változó.. :roll:
Én is gondoltam hogy a 18hetesre már elviszem Kírát is magammal :D
Mindig kérdezget,meg mondja hogy anya szeretlek,és akkor megsimizi a hasam és akkor mondja hogy meg téged is(bébit) :D ,haláli istenem :D

Babicsek!!
Nagy nagy drukk neked!!!!!!!!!++++++++ :wink:
Sikerülni fog!!!

Kicsi!
Várjuk a pocakfotót!! :wink:

Angie 28!
Utolag is boldog szülinapot neked!!
Gyönyörű a torta!!
És ari a pocid :)

Angie 34!
Örülj neki akkor hogy megjött ,és mielöbb bele vághattok majd!!
Nekem azt hiszem olyan 40napra jött meg utána..aztán sem állt be 28 napra,csak azután..

Nita!
Barni milyen alvó éjjel? Hányszor kel?

Nyuszi!
Neked sok-sok erőt és kitartást!!! Rendben lesz minden!!! :wink:

Rólam:
Ma voltam belgyógyászaton,elküldött a nögyogyász a vérnyomás miatt (néha magas-néha jó-szoval ingadozik)..
Ekg-m jó lett,vérnyomást 160/100-at mért(ennyi itthon sose volt még)..
De hát megláttam az öreg papát(dokit) aztán egyböl fel ment..
Írt dopegyt-et azt kell szednem 2*1-et..
Meg persze minden nap mérnem kell,mint eddig is..

Szép napot mindenkinek!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Diuskám itt vagyok ám csak a háttérben. Sem kedvem, sem időm írni. Nem bírunk kilábalni a takonykórból. A múltkor már írtam, de elszállt s nem volt energiám újra írni. Pedig milyen szépen összeszedtem a gondolataimat. A 12.heti uh az hasi szokott általában lenni. Kérdezz rá szerintem. Itt akaszr szülni St-ben??? Ki a Te sógorod? csicseregjél csak madárka :lol: :!: Örülök, hogy minden rendben van és jól vagy.

Angie28 nagyon jó lett a torta. És a férjed nagyon aranyos! El is hiszem, hogy megríkatott. Várom a jelzést és ha képet is kapok majd akkor felteszem azt is. Szép a pocakod. Szerintem nem is olyan nagy. Elvégre egy baba van benne....

Angie34 őszintén örülök, hogy újra írsz éskívánom, hogy minél előbb teljesüljön a vágyad. Sziszkó jól van? Képet teszel fel róla? Biztosan rengeteget nőtt.

Kicsi ideje már a pihenésnek. Zoé biztosan azért rúg akkorákat, hogy vegyél vissza a tempóból. Lakással mi van? Vége a herce-hurcának?

Nyuszikám neked írtam egy egész hosszút, de miután elszállt nem írtam újra. Kitartást neked. Remélem Attila sokat segít neked Beni körül. Még valamit pedig akartam, de most az istennek sem jut eszembe. Na majd később...

Melinda húúúúú váltva kelnek? Nem is biztos, hogy akarok kistesót akkor. Olyan jó, hogy Bence már végigalussza az éjszakákat - mondjuk 2 hónapos korától - igaz mostanában rosszabbul alszik, fel nem ébred sokszor, csak szól, hogy anya...Jól vannak a gyerkőcök? Pityesz mekkora betyár már?

Melisch oké, hogy anyukádék itt vannak, meg munka is van, de legalább egy sort......

Kírus tényleg régen volt :roll:

királylány

Na csak kiabálni kellett kírusnak is :lol:

Babicsek neked akartam még, hogy drukkolok. Drukkoltam eddig is, de most mind a két kezem csuriban lesz, ha befejeztem az írást :lol:

királylány

királylány!
Jövünk mi csak kiabálni kell :lol: :lol: :lol:!!!
Jobbulást nektek!!! :wink:
Vendég

Sziasztok távollevők :lol: :lol: :lol:

Kírus: Mekkorák vagytok már :lol: Rohan az idő....

Dia: Már nem dolgozom agyon magam, csak sokat ülök. Ezt a két napot már kibírom, utána j ön a kövi hét és vége... Lakás mizériának vége!!!! Eladtuk szept 1-el. El sem hiszem! Mikre nem emlékszel...

Melisch, Betty, Betti...

Kép
kicsi80

Itten vagyok én is :lol: :lol:
Csak most a háttérből figyelek....

Mindenkiért szorítok, és drukkolok, még ha nem is írok....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusszantás mindenkinek!!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!!
Örülök,hogy minden ok mindenkivel....Királylány bizony én is hiányoltalak ám,csak elfelejtettem írni!!!
Húúúúúúú,milyen torta....az én férjemnek nem jutott volna eszébe.....ő a Tescoba is csak annyit kérdez,-kell virág???Akkor vegyél magadnak,amilyen tetszik!!!Ősbunkó,dehát én ebbe szerettem bele...a bunkóságába..... :oops:
Igen,felváltva kelnek.......egy nap 8-szor akarok öngyilkos lenni... :oops:
Pityesz,ő egy betyár igen.Majd rakok képet....Valamelyik nap kimentem vele sétálni,minden lány alá alányúl és mondja,hogy :pooo (popó)... a lányok meg röhögnek rajta...csak mi lesz ha valaki nem találja majd ennyire viccesnek.... :oops: :oops:
Megyek,mert vendégem van....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Angie igen tudok pihenni...hála égnek....most api már párszor átveszi az etetéseket........ha ne kell korán menni vagy nem jön későn haza...

Angie28 gyönyörű szép a torta é a képek olyan helyesek rajta.......
a pocakod is szép nagy már!!!!!!

Kirus Barni 2x szokott kelni éjjel......de tegnap csak 1x kelt..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Api átveszi az etetéseket :?: :roll: Ezt hogy érted, megszopiztatja :lol: (csak vicceltem :wink: ). Azért az jó, hogy tudsz pihizni.

Dia!
Kérésed parancs!!! :)
Kép
Kép
Kép
Kép
Nem kenődünk ám el!!! Egyszer eljön a mi napunk is! Ne aggódj, jó alvó a gyereked, és nem lesz gond. Meg már nagyobb is lesz, mire lesz tesója. Nálunk is ez van, és biztos, hogy nem okoz majd gondot.

Kíra!
40 nap az pont 6 hét. Az is normális. Mondjuk, nekem mindig tuti ciklusaim voltak, főleg szűlés után lett kiszámítható. Pár napja még a cicim is fájt egy ici-picit. Ezek szerint a progeszteronom is nyomul. Remélem, én is olyan hamar bebabásodom, mint te most. Hány hónap után is estél teherbe? Talán ti meg sem vártátok a három hónapot. Mondjuk, neked korábbi vetélésed volt, nem is kellett megszülni, és az talán nem viselte meg annyira a méhedet. Én nem merném bevállalni a 3 hónap előtt. Nem akarom még egy vetélést!
Vendég

Angi kis humor heroldina!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :)
hát sokat számít az tuti hogy 1x nem kell felkelnem....kipihentebbnek érzem magam olyankor..
gyönyörű a kis Szilárd!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda na azért! Már azt hittem elfelejtettél! :lol: Pityesz: :mrgreen: Szerintem most még vicces, de 10 év múlva fülesnek lesz gazdája egyik - másik lánytól :mrgreen:
Virág: hát én nem vagyok egy nagy virágos. Gábor sem az a fajta aki vesz. Bár szerintem errő én szoktattam le. azért szoktam kapni alkalomra. de volt már olyan, hogy mondtam neki ha virágért indul el se menjen. :mrgreen:

Angie34 nem elkenődve vagyok, hanem megfázva és ezért nincs kedvem írogatni. Na meg munkánk is van, hála a magasságosnak. Napközben nincs mindig időm írogatni, este meg fáradt vagyok már hozzá. Szerencsére tényleg jó Bence alvókája - ezt mindkettőnktől örökölte hehe - csak mostanában, - de lehet azért, mert ő is beteg volt - nyugtalanabbul alszik. No majd belerázódik. Na meg új ágyat is kapott. Képeket köszönöm, nagyot nőtt a pasi. Látom dolgos gyerek ő is, szeret segédkezni meg zenélni :D

Nita látod csak beszélni kellett a fejével. Az jó dolog, ha apa kel éjjel. Nálunk a mai napig ő kel sűrűbben. van, hogy a gyerek nem is ébred fel, de ő megy és igazítja a takarót. 8)

királylány

Diusom!
Örülök,hogy írtál,bár gondoltam,hogy itt vagy a háttérben csak elő kell csalogatni. :wink: Domi is itthon van ismét,kemény 1 hetet jártunk oviba. :x Ma 10en voltak a csoportjukba mindenki dől ki sorba.a "sógor"Pasztuhov Ágoston osztályvezető a nőgyógyászaton. :wink:

Kirus!
Domi is nagyon sokat beszélget,puszilgatja a tesót és sokat mesél arról,hogy miket fognak csinálni együtt.Annyira megható. :)

Drága férjecskémet kinevezték.Egyik szemem sír mert úgy fog dolgozni,hogy déltől éjfélig és egyik héten 5 nap nem lesz itthon másik héten két nap.A másik szemem nevet mert jóval több pénzel fog járni..

Angie!
De rendes férjed van.Nagyon szép a torta.Mondjuk az enyém se felejti el a szülinapomat mert az Övé után van köv.nap :lol: de ilyen tortát még nem kaptam.
utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! :D
Csini a pocid. :D

KépKép
Kép
mucus75

Dia igen beszélni kellett vele....ti nektek köszönhetem......azóta nem tartom magamba ha bánt valami vele kapcsolatba.......fejéhez vágom ha tetszik neki ha nem!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

S.O.S.
Az lh tesztet mikor lehet megcsinálni??? Csak reggel????Vagy egész nap????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

asszem délután kell megcsinálni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

oké,nyugi nem nekem kell....még korai lenne.....hanem a barátnőmnek,aki előttem 13 nappal szült......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melinda! Most komoly hogy neked maris megjott? Te tesztelsz? Egyebkent 11 koruk erdemes, es ha tobb napig szeretnel tesztelni, akkor minden nap ugyanakkor. Ezt egy bolti teszt dobozan olvastam.
Vendég

Ja most olvasom! Mondjuk, az sem semmi. Tesot tervez maris?
Vendég

Sziasztok!
Egy kicsit régen voltam, ne haragudjatok, időnként olvasgattam, de nem vagyok mindennel 100 %-osan képben. Köszönöm, hogy hiányoltatok néhányan, jólesett. Nálunk az történt, hogy szept. 18-ra volt időpontunk a Kaáliba (Pestre), aztán 11-én pozitívat teszteltem, és jelenleg a 10. hetet élvezzük együtt...
Így hát remélem, újra sikerült egy babás vonalat elindítanom itt köztetek, és mindenkivel minden rendben lesz.
Megpróbálok majd sűrűbben jönni, de a munkahelyemen most pedagógiai heteket tartunk, és sok órát kell látogatnom (amit nagyon élvezek, de sokt is utazom emiatt).
Puszi mindenkinek, és szorítsunk egymásnak, ahogy eddig is!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Köszi, az infókat, kicsit időhiányos vok, de majd jövök sűrűbben. Ati itt van, sokat segít, Beni is nyugidtabb.
Örülök, hogy Mindenki azért jól van.
A gyógytornászt megtudakolom. És ez ilyen sztk-s vagy magán úton megy???
Majd jövök puszi!
Ja, Melinda: Lh, este, mindig uabban az időben, egyébként reggel terhesteszt.
puszik

Kép
nyuszifül16

Lyly!
Te kis huncut! Titkolózol :wink:
Hatalmas gratula, és végre-végre sikerült!!! Mesélsz egy kicsit bővebbe, hogy hogyan is történt. Nekem nem áll össze a kép, hogy ha most 10 hetes vagy, szeptember 18-án mi is volt?! :roll: :roll: Akkor már hamarabb teherbe estél spontán :roll: :roll:
Vendég

Sziasztok!!!

Hú mennyi minden történt!!!!!!!!!!!

Nyuszi: Puszi!

Királylány: Remélem hamar meggyógyultok :wink:

Mucus: Ti is gyógyuljatok mihamarabb!!!!!!!! Gratula a kinevezéshez!!!!!!!!!!

Lyly: Hatalmas gratula!!!! Csak így a háttérben.... De persze a végeredmény a fontos :lol: :lol: :lol:

Angie34: Sziszkó szuper pasi 8)

Melinda: Én annak idején simán visszakézből pofoztam a pasikat, már kiskoromban is :roll: Eljön ez az idő is, hidd el :lol: Máris babát szeretne az ismerős? Nem aprózza el.... Ti nem terveztek ilyen gyorsan harmadikat?

Nita: Legalább hasznodra lehettünk :lol: És így api is tud segíteni!!!

Mi: Ma fél ötkor keltünk. Éjjel annyit rugdosott Zoé, hogy szörnyű. Persze én hamar kidőltem, dehát ez van. Párocskám simogatta a pocimat, de amint abbahagyta a kezének mozgatását, mert elfáradt, azonnal rugdosta :lol: Még beszélt is hozzá, de nem hagyta abba. Én anem éreztem, mert annyira fáradt voltam. Most pedig nyűgös vagyok. Le is lépek hamarabb ha tehetem, mert nincs ez így jól... Szánom bánom, de kép nem készült... Reggel akartam, de elmaradt!!!! :oops: :oops: Bocsika! Nincs elfelejtve!!!!

Kép
kicsi80

Szia Angie34!

Igen. Azt írja, hogy szept 11-én tesztelt pozitívat, így szept 18-án már nem kellett menniük.... Így ki is jön a 10 hét!

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket, apát imádom is érte, hogy olyan, amilyen!

Lyly, nagy gratula, majd mesélj többet!

Királylány, persze, értesítelek és csinálok képet is, csak nem a legjobb a telefonom. De a lényeg biztos látszik! :lol:

Nyuszi, minket a kórházban rögtön irányítottak, hogy keressük fel a járóbeteg osztályon a rehabilitációt, és ott van gyógytorna ingyenesen.
Most hogy visszagondoltam, első időkben otthon csináltuk a megmutatott gyakorlatokat, mert pici volt és tél az állandó hurcoláshoz.
2 hónaposan már vittük. Jók legyetek!

Mindenkinek pussz
Ma nekem NST délben, remélem jól fog mozogni. :wink:

Kép
KépKép

angie28

Kicsi!

Köszi a Sziszkó-dicsit! Próbáljuk úgy nevelni, hogy ne csak kívűlről legyen szuper pasi :wink: Remélem, sikerül is!
Ja, most már értem a 10. hetet Lylynél.

Egybéként mi is így jártunk Szilárdnál, hogy volt konzi időpontunk a Kaáliba, de akkor már uh-t csinálta a spontán megfogant szuperpasinkról :)

Angi!
Méhszáj nálad teljesen rendben? Már nem sok van hátra!

Dia!
Remélem is, hogy nem vagy elkenődve (bár néha azt is szabad, csak nem túl sokáig). De biztos, hogy nem?! Én mégis azt érzem, hogy mostanság ennyire a háttérben vagy, és nincs kedved jönni (ezért vagy azért, de mégsincs). Egyszer majd mi is úgy járunk, mint Lyly, hogy meglep a kis manókánk.....

Nita!
Hányszor eszik éjjel Barnika?

Lyly!
Mindenképpen mesélj erről a sztoriról. Nagyon érdekel!
Vendég

Melisch???
Vendég

Sziasztok!

Nita!
Az tök jó ha már segít a párod :wink: ,csak így tovább!!

Kicsi!
Hát igen,nem is bánom hogy megy az idö..bár már az utolsó hetekben tartanék :lol: ,várom már nagyon hogy újra babázhassak..
Igazi kis bokszoló akkor Zoé!! :wink:

Angie34!
Nagyon ari Sziszkó!! :wink:
Én a 4.hónapban estem teherbe újra,de mütét után jó 1 honapra rá probálkoztunk már..
Féltem én is nagyon,hogy nem tul korai-e.. :roll: ..

lyly!
Gratula!!!! :wink: Ügyik vagytok!!
Vendég

Sziasztok csajok!

Köszi a hiányolást!!!!! Nagyon el vagyok hamvazva. Minden reggel olvaslak benneteket kávé közben, de mire írnák felkel anya és már az eszem nem áll ott már nem tudom ki mit irt, így gyorsan végigszaladok a híreken és lezárom a gépet. Még van kis teendőm pl berakni a ruhát mosni és elindítani a gépet, bebizonyítani apának, hogy nem vagyok "smucig sváb" (a német leszármazású svábok nagyon fösvények voltak ők állítólag egyszer kínáltak és ha elfogadtad jó ha nem hát ez van, innen a szólás ) mivel szerinte meg öcsém szerint kevés kaját adok Mayának. Így hétfőn reggel kimértük, meg megnéztük a csomagoláson az adagot és meggyőztem, hogy nem éheztetem a kutyám. Szóval mindig bizonyítani kell nekik, hogy meg tudok állni a saját lábamon :oops: :oops: Aztán rohanok munkába és van most meló így csupán egyszer olvasom ha irtatok de azt meg sem jegyzem :oops: :oops: és dolgozok tovább. Délután 5 körül aztán hazakocsikázom vacsizunk és tv-t nőzünk közösen, már nincs net meg semmi egész este.

Sokat gondolok rátok, sokszor írnák de nincs időm átgondolni és megfogalmazni így inkább hanyagolom.

Lyly én is kíváncsi vagyok a story-ra és GRATULÁLOK!!!!!!!!!!

Betty remélem itt is leírod mi volt ma nagyon sokat gondolok rád, ma van a nagy nap nem??????

Babicsek tőled meg várom 13 nap múlva a + tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Addig is magzatnövelő drukk++++++++++++++++++++++++

Mi amúgy stagnálunk, tegnap volt nagy veszekedés az irodába és már nem sok hiányzott, hogy lemondom a Kaális időpontot és lemondok örökre a gyerekről :roll: El akart menni a munk'latokhoz nekünk meg holnap kötelező összebujtás irt elő a doki néni :oops: :? hétfőn meg megint menni kéne. Ha ő nem tartja számon ezen dolgokat akkor inkább hagyjuk a fenébe. Persze ő ígérte, hogy hazaér stb. de ha este jön hulla fáradtan nem tudom, hogy oldjuk meg anyáék mellett még a "házi feladatot" is. Na aztán este kibékültünk mikor ágyba kerültünk, addig tabu téma volt a mi vitánk és kellett mosolyogni.

Elegen kezd lenni az egészből elfogyott a türelmem, a bizalmam, hogy jó lesz és kedvem sincs az egész cécóhoz. Tudom csúnyán hangzik de elegem van, hogy ennyit kell küzdeni és szenvedni!

Bocsi többieknek nem írok, mert mennem kell.
ja LH tesztet délután 2 és 5 óra között érdemes csinálni, esetleg egészen 7 óráig.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Csak gyorsan, nincs most időm.

Melisch nem feladni! Közeleg a cél.

Angie biztos, hogy nem vagyok elkenődve, illetve nem a baba miatt. Nem is elkenődés. felborult a hormonháztartásom vagy mim, mert a beállt ciklus áprilisban borult és csak 2 havonta jött meg. El akartam menni dokihoz, de szabin volt, utána én voltam nyaralni, na meg 3 normálatlan ciklus előtt nem állnak szóba senkivel. na meg is volt a 3normálatlan, akartam is menni dokihoz. Hát nem visszaállt? Megjött 29 napra. Gondoltam várok még egy hónapot mikor jön meg. Most is a 29 napon már barnáztam és piri jött a 32 napon. Szóval most öröm van. A baba most szóba sem jön, mert betegek vagyunk. Én már azt hittem jobban vagyok, de ma délelőtt megint elkezdett fájni az utolsó bordámnál bal opldalon így felmentem anyával a dokihoz.
Diagnózis: hörgőgyulladás - ez most nagy divat, mert apukámnak is ez van - és egy hajszál választ el a tüdőgyulladástól.

Az eltűnés oka még az is, hogy itt az ősz, fáradtabb vagyok estére, van munkánk is szerencsére. És nem bírok közelharcot vívni otthon a gépért apával.

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?