Sziasztok csajok!
Köszi a hiányolást!!!!! Nagyon el vagyok hamvazva. Minden reggel olvaslak benneteket kávé közben, de mire írnák felkel anya és már az eszem nem áll ott már nem tudom ki mit irt, így gyorsan végigszaladok a híreken és lezárom a gépet. Még van kis teendőm pl berakni a ruhát mosni és elindítani a gépet, bebizonyítani apának, hogy nem vagyok "smucig sváb" (a német leszármazású svábok nagyon fösvények voltak ők állítólag egyszer kínáltak és ha elfogadtad jó ha nem hát ez van, innen a szólás ) mivel szerinte meg öcsém szerint kevés kaját adok Mayának. Így hétfőn reggel kimértük, meg megnéztük a csomagoláson az adagot és meggyőztem, hogy nem éheztetem a kutyám. Szóval mindig bizonyítani kell nekik, hogy meg tudok állni a saját lábamon
Aztán rohanok munkába és van most meló így csupán egyszer olvasom ha irtatok de azt meg sem jegyzem
és dolgozok tovább. Délután 5 körül aztán hazakocsikázom vacsizunk és tv-t nőzünk közösen, már nincs net meg semmi egész este.
Sokat gondolok rátok, sokszor írnák de nincs időm átgondolni és megfogalmazni így inkább hanyagolom.
Lyly én is kíváncsi vagyok a story-ra és GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
Betty remélem itt is leírod mi volt ma nagyon sokat gondolok rád, ma van a nagy nap nem??????
Babicsek tőled meg várom 13 nap múlva a + tesztet!!!!!!!!!!!!!!!!!! Addig is magzatnövelő drukk++++++++++++++++++++++++
Mi amúgy stagnálunk, tegnap volt nagy veszekedés az irodába és már nem sok hiányzott, hogy lemondom a Kaális időpontot és lemondok örökre a gyerekről
El akart menni a munk'latokhoz nekünk meg holnap kötelező összebujtás irt elő a doki néni
hétfőn meg megint menni kéne. Ha ő nem tartja számon ezen dolgokat akkor inkább hagyjuk a fenébe. Persze ő ígérte, hogy hazaér stb. de ha este jön hulla fáradtan nem tudom, hogy oldjuk meg anyáék mellett még a "házi feladatot" is. Na aztán este kibékültünk mikor ágyba kerültünk, addig tabu téma volt a mi vitánk és kellett mosolyogni.
Elegen kezd lenni az egészből elfogyott a türelmem, a bizalmam, hogy jó lesz és kedvem sincs az egész cécóhoz. Tudom csúnyán hangzik de elegem van, hogy ennyit kell küzdeni és szenvedni!
Bocsi többieknek nem írok, mert mennem kell.
ja LH tesztet délután 2 és 5 óra között érdemes csinálni, esetleg egészen 7 óráig.