Új privát üzeneted érkezett!

Az albumomba tettem, ide nem fért fel, és nem akartam lekicsinyíteni. Moni albuma a neve az albumomnak.

moni

Monyóka,
ez a legjobb módszer Kép, ha nem is a legtudományosabb Kép szeretssétek egymást nagyon!

angel37

Monyo!
Ez a legjobb hozzáállás. Most én is iylesfajta elhatározásra jutottam magamban. Már a hőmérőt letettem, napokat csak a vizsgálatok miatt tartom magamban, nem figyelem a pé-t, és az együttlétek öröméért vagyunk együtt. Nálunk mondjuk a férjem az aktívabb Kép de megpróbálok nem a babára gopndolni, de ez a nehezebb része a dolognak, sz.tem idő kell, és majd elmúlik az is. És pont akkor fog jönni a pocaklakó!

Kép magyarázat. Középen a méh van, és 2 oldalt a petevezető, az egyikből már ki is folyt a kontraszt, az "habos", a másik cérna pedig a másik petevezető.

moni

Moni nalunk en vagyok aktivabb,de a parom se sokat ellenkezik.Kép
Ha gorcsosen akrunk abbol ugysem lesz semmi.
Eloszor gondoltam az ovszeres vedekezesre,de belattam hogy minek.
ha lesz baba lesz ha nem akkor tovabb eljuk a megszokott mindennapjainkat.
a telet nagyon utalom es tudom hogy ugysem fog osszejonni telen.

Kép
monyoka

Sziasztok!Ne haragudjatok,hogy betolakodom ide kozetek!
Nekunk sem jon ossze a baba!Van egy harom eves kisfiam mar.1eves volt amikor elkezdtunk probalkozni.Rendszeresen jartam a dokimhoz,de meg sem csinalt semmit.Vizsgalatok nelkul felirta a clostilt pedig van peteeresem.Tudom,mert vettem termekenysegi tesztet.Azt is a noverem ajanlotta.En is megkaptam azt a mondatot,hogy fiatalok vagyunk meg probalkozzunk.
Mult honapban is mentem mert megigerte,hogy osszel kivizsgal.VARJUNK MEG VELE.Ezt kaptam vizsgalatkent.Mire varjak meg?2ev miert nem eleg arra hogy vegre csinaljon valamit?
Elegem lett belole,es 8ev utan valtottam.Nagyon rosz a lelkiismeretem miatta,de be kell latnom hogy ha babat szeretnek igy kellett dontenem!
Elmentem egy endokrinologus maganrendelojebe.Elso lepeskent elkuldott vervetelre,most ennek varom az eredmenyet!Mostmar kicsit bizakodobb vagyok!SZIVBOL KIVANOM,hogy sikerrel jarjatok baba ugyben!
Sziasztok!

Ancsa

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!

Üdv. itt! Kép Mit fognak vizsgálni a vérből?

Betti
betti73

Szia Ancsa!

Üdv. itt! Kép Mit fognak vizsgálni a vérből?

Betti
betti73

Azért hogy dokit váltasz nem szabad rosszul érezned magad. Mostjövök csak rá,hogy milyen normális az én dokim, hisz közölte hogy nem csak nekem rengeteg a két év, egy év után már túl sok. Rögtön azzal kezdte, hogy kövi ciklusban megnézzük a pét, ha minden rendben kapok szurit, ha akkor se jön össze akkor küljük a páromat, utána meg nekem átjárhatósági. Igaz kicsit hiányolom a hormonvizsgálatot, de lehet hogy csak kimaradt a felsorolásból. Mindig monja, hogy épp mit csinál velem, nem néz hülyének, ha kérdezek, és éreklődve figyeli, hogy mit mesélek neki magamról, vagyis a próbálkozás eddigi szintjeiről. Szerintem minden dokinak ilyennek kellene lennie. Lehet hogy nekem magasak az elvárásaim????

Kép

Kép
vkhajni

Szia Ancsa! Üdv itt! Kép

Jó letted, hogy váltottál!Kép Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! A clostit nem nagyon kellene csak úgy minden vizsgálat nélkül felírni, főleg ha van pé-d!!! 2 év után a teljes kivizsgálás teljesen helyénvaló lenne!

Remélem jó eredményeket kapsz! Kép

angel37

Monyoka
Nagyon jó, hogy most egy kicsit szüneteltetitek a baba akarást.Mi is ezt csináltuk a párommal és nemsokra rá (2hó durván) meglett az eredménye.Bízom benne, hogy ti is ilyen szerencsével jártok.

Hova lettek a Zebrák? Elmentek Afrikába?Akkor jöjjenek vissza,mert még szükség van rájuk.

Incike
28+2

Kép
Kép
incike

Szia Ancsa! Üdv itt! Kép

Jól tetted, hogy váltottál!Kép Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! A clostit nem nagyon kellene csak úgy minden vizsgálat nélkül felírni, főleg ha van pé-d!!! 2 év után a teljes kivizsgálás teljesen helyénvaló lenne!

Remélem jó eredményeket kapsz!Kép

angel37

Móni!
Örülök, hogy jó lett a HSG. Legalább ezzel biztosan nincs baj. Nem kellene a férjednek mégegy vizsgálat? Lehet, hogy sokkal jobb eredmény lenne, és akkor még jobban lehetne bízni.Kép
Nem hinném, hogy rajtam orvos tud segíteni.
Van akinek az szükséges a nyugalomhoz, nekem nem. Rajtam a rend segítene a fejemben. A férjemnek is mondtam, hogy szeretnék pszichológushoz menni, és nem ellenkezett. Jó,jó éppen arra is mondhatjuk, hogy orvos, dehát az mégsem műszerekkel vizsgálja a szerveimet, hanem a lelkemben kotorászik. És oda még hivatalos ember nem nyert betekintést. Eddig.Kép
Sajnos a legtöbb embernek az a meglátása ezzel kapcs, hogy az meg psz.-hoz, aki elmebeteg. Pedig szerintem alig akad olyan ember, akire ne férne rá olykor.

Monyóka!
Nagyon nagyon szorítok, hogy meglegyen az eredménye annak, hogy most nem görcsöltök rá a dologra.Kép Jó, hogy így látod a dolgokat, de szerintem ne zárkózz el attól, hogy télen jöjjön össze a baba, mert ha most összejön, akkor nyáron fog megszületni.

Ancsa!
Szerintem ezzel a 2 évvel nyugodtan felkereshetsz egy meddőségi központot. Bp-en laksz? Mert akkor könnyebb dolgod van. Én 150km-re lakok tőle.
Ferlháborítóak ezek a mai orvosok. Azért tanultak, ill. taníttatta őket az állam, hogy segítsenek az embereken, nem azért, hogy leszvrják a fejüket!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Na tessék, most kétszer is elment!!!

Azt hittem, először nem, úgyhogy kijavítottam a hibát is Kép

angel37

HAjni!

Szerintem szupi dokid van. Kép Ennek nagyon kell örülni.

Betti
betti73

Vica!

A pszichológus nem orvos, a pszichiáter az orvos, úgyhogy ne aggódjál nem dilidokihoz mész, ha pszichológushoz mész. Talán az segítene tényleg, ha egy hozzá jobban értő embernek öntenéd ki a szíved. Egyébként a pszichiáterhez menni sem ciki, nekem a barátnőm, aki depis, rendszeresen jár, még gyógyszert is szed.

Betti
betti73

Koszonom az ereklodeseteket!Hormon vizsgalatot kert,de majd csak jovoheten lesz eredmeny!A meddosegi kozponttal meg varok!Az uj orvosomnak is ez a szakterulete!Legalabb is remelem hogy jo is benne!Nem Budapesten lakom,inkabb csak a hataran.
Most mennem kell,mert felebredt a fiam.Remelem hamarosan betudok meg nezni.Addig is minden jot nektek!:-))

Kép
Kép
ancsa81

Nem sikerult a smile-m!Bocsi!:-)

Kép
Kép
ancsa81

Betti!
Na azt azért nem...gyógyszert semmiképpen nem szednék. Esetleg azért kaphatnék, hogy amnéziát kapjak és elfelejtsem, hogy babát akarok.Kép
Nem aggódok, akár dilidoki, akár nem.Kép

Neked a vért laborban veszik le? Csak akkor kapod meg az eredményt, mikor megvolt az összes? És azt a nőgyógyász fogja kiértékelni, vagy ott ahol leveszik? (Bocs, ha hülyeségeket kérdezek)

Hajni!
Tessék hozni a képeket!Kép
Nem is tudom mikor hoztál utóljára. Azt hiszem a mennyezetről volt utóljára.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

A vért laborban veszik majd le, nem tudom, hogy mi lesz majd az eredménnyel, majd megkérdezem az első vérvételkor. Gondolom, hogy majd vinni kell a dokihoz és ő értékeli ki.

Ancsa!

Majd várjuk a hormoneredményeket. Meg téged is várunk. Nincs képed a kisfiadról?

Betti
betti73

na sziasztok, én léptem, holnap ne keresstek a BNV-re mentünk mi is kiállítók vagyunk!
Legyetek jó, pussz mindenkinek..Kép

zsuzska80
Szombathely

Meg van egy par percem,itt vagyok addig.Sajnos nem tudok feltenni kepet!!:-{
Hogy kell smile-t csinalni??

Kép
Kép
ancsa81

Nagyon kezdő vagyok meg a szamitogep hasznalataban!Megis sikerult feltennem kepet!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!
Üdv itt! Kép
Ha kihagyod a smile orrát (a kötőjelet), akkor már meg is lesz a mosolygósod. Kép A szomorúnál ugyanez a helyzet. A teli szájjal nevetős (Kép) az meg a kettőspont utáni nagy O. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Lányok!

Megyek angol órára, holnap nem leszek. Drukkoljatok nekem mert megyek dokihoz. Csütörtökön beszámolok mindenről!

Betti
betti73

Sziasztok!

Sajnos még mindig nem csinálta meg a párom a képet, de remélem most már lesz rá ideje.
Én ma eléggé el vagyok kenődve. Kb. 2 hete naponta 4-5 alkalommal keményedik a hasam és ez aggaszt. A dokim azt mondta, hogy amíg csak 4-5, addig nem kell aggódni, de sajnos én le vagyok törve. A 12. héttől szedem a No-Spa-t, remélem nem árt a babának. Itt a városban sok velem egyidős terhes van, de senkinek semmi gondja. Bocsi, hogy nyavajgok, csak állandóan rossz dolgok kavarognak a fejemben és képtelen vagyok jó dolgokra gondolni.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Sziasztok!Remélem van még itt valaki!!Kép

Meli!Ne aggodj,ha a doki mondta akor nem kell ,viszont pihizz sokat és ne emelj nehezett!!Vigyázzatok magatokra!!

Betti!Remélem jó hirekkel jösz csütörtökön!

Ancsa!Üdv közöttünk!Kép
A mai napom nagyon jó volt nem kellet megszakadni,és a kaszám is filléres lettKép
Kicsit aggodok ,mert most hazaértem mentem wc-re és colt egy kis"rózsaszines váladékom"Kép,remélem még nem jön meg,nincs itt az ideje,szerintettek a kup befolyásolta??
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megint nagyon elúsztam, most csak bejelentkezem, hoyg élek. Szonjám és az Apukája betegeskednek, szép kis első szülinap Kép Szerencsére a buliján még nem volt taknyos.
Még egy info: csütörtökön megjött (pont amikor Bécsben voltunk vásárolgatni, képzelhetitek mennyire "örültem" neki), így ma a 6. napon vagyok. Kicsit csalódtam, mert olyan érzésem volt, mintha baba lenne, olyan furcsa nyugalom volt bennem, de rosszul érzetem. Na sebaj, így marad a próbálkozás izgalma továbbra is.

Puszi Mindenkinek és ígérem megpróbálok visszaolvasni.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Incike!

Jelentem a zebrák az aszfalton vannak! Kép

Zsu!

Ma nem voltam dokinál. Szerintem pénteken megyek 17 órára.
Nem tudom de most olyan stádiumban vagyok, hogy nem hat meg a dolog.

Kép
lara26

Sziasztok!!!

Nem semmi hideg van!!!Felétek is????Majd meg fagyok a lakásban.

Maminti!!
Még jövő héten itthon leszek,nem erőltetem a munkát.Babagyártást szép lassan kezdjük.2-3 hétig nem lehet házaséletet élni!!Utána szerintem nekilátunk.Dokim inszemet ajállott egyből de meg beszéltük,hogy várunk egy kicsit a spontán babára.Biztos sikerül.Tudom,hogy sikerülnie kell.Mert már semmi akadály!!!!

Holnap megyünk varrat szedésre,kicsit félek.
Pihenek ezerrel,ma egy kicsit kimozdultunk,apósomat mentünk köszönteni.El is fáradtam.De itthon semmi dolgom,kivagyok szólgálva.Még főznöm sem kell.
De szombaton lagziba vagyunk hivatalosak,hát nem tudom hogyan megyünk el.Lehet csak a templomba és a vacsira.

Beu!!!!
Merre vagy????Jól vagytok?????Gyere mesélj!!!Akartam írni priviben csak nem tudtam nem-e zavarlak vele???
csanita

Sziasztok!

Tényleg hideg van. Jól össze kell bújni...Kép

Emese!
Ma már a 7. napon vagy, úgyhogy 3 hét múlva már megint izgulhatunk érted! Szegény kis családod. Megfáztak? Buliról vannak képek? Kérnénk szépen.Kép

Betti!
Szurkolok, hogy minden szuper legyen a dokinál!Kép

Meli!
Ne aggódj! Azzal senkinek nem használsz! Se a babának, se magadnak. A No-spát meg nem engednék szedni, ha ártana a babának. Biztos minden rendben lesz. Szorítok!Kép És várjuk a képeket!Kép

Ancsa!
Megnéztem a profilodat. Nagyon édes a kisfiad! Biztos, hogy hamarosan lesz testvérkéje!Kép
Magadról nincs képed? Kérnénk azt is!Kép

Mi tegnap beszélgettünk a babáról, meg az egész projektről és egy kissé már kezd helyrebillenteni a férjem. Mindig azt mondja, hogy el kell fogadni azt ami van, mert mi úgysem tudunk változtatni rajta. Lehet, ha egyszer TÉNYLEG bebenyugodnék, akkor jönne össze. Csak az a baj, hogy mikor régebben is kitaláltuk, hogy leállunk, akkor meg azért gondoltam rá, hogy hátha majd pont most. Szóval teljes leállás még nem is volt.
De majd lesz.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

SZia Vica!
Mi már túl vagyunk az összebújáson Kép
Egyébként remélem lesz még részünk egy kis vénasszonyok nyarában Kép

Anita,
ne félj a varratszedéstől, nem fáj Kép max. egy kis csípés v. rántás szerű vmit fogsz érezni Kép

Melincsi,
ha a doktor bácsi mondja, tényleg ne aggódj Kép (bár meg tudlak érteni mert elég aggódós fajta vagyok)

Betti,
Drukkolok nagyon KépKép Holnap várunk!Kép

angel37

Sziasztok!
Hihetetlen gyorsan megy most az idő. Már 8.cn-en vagyok! Ráadásul most minden hétvégén lesz valami happening úgyhogy pik-pak október 9 lesz. (Akkor fogok pozitívat tesztelni.) Lényeg az optimista hozzáállás, nem? Eddig nagyon szarul voltam lelkileg, de most újult erőre kaptam. Holnaptól nem dolgozom csak szerdán leszek legközelebb addig pedig nagyon sok minden fog történni. Holnap lesz a párom szülinapja (meg a Beukáé is asszem Kép) Sütök neki fini tortát, szombaton megyünk egy esküvőre, aztán meg Debrecenbe, de erről már írtam.

Ja és a Jónás napok most félidőre esnek! Én nem nagyon hiszek a hold-állás dologban, de most majd kiderül mennyit ér.

Kép

Kép
kamilla306

Vica,
tényleg nem egyszerű nem gondolni rá, ha vki babát akar, akkor szinte lehetetlen! És a leállással is pontosan így van, akkor meg arra gondolsz, hogy na akkor most (mert ugye mennyi párnak jött össze így). Sajnos ez a leállás csak úgy megy, ha vki ki tudja kapcsolni az agyában a "baba kapcsolót", nem elég csak elhatározni, hogy akkor mától. Ez a kikapcs. működhet azoknál pl. akik örökbefogadtak, és onnantól nem volt fontos, hogy összejöjjön, és lám akkor Kép
Esetleg egy hosszabb (egy-két hetes) utazás segíthet...Kép

angel37

Kamilla,
nagyon jó olvasni, amit írtál!Kép merő pozitívum Kép aminek egy igazi pozitív zebra lesz az eredménye Kép
A Jónásról már hallottam, de még nem vettem a fáradságot, hogy utánanézzek, nem igazán hiszek a holdállásos dolgokban én sem... Bár az ár-apály jól működik Kép

angel37

Sziasztok!

Jónás: mi próbáltuk, de nem nagyon jött be. Én sem hiszek igazán benne.

Melincsi, szerintem se aggódj. Lehet hogy ha abbahagyod a rosszra gondolást, neked is elmúlnak a tünetek. Próbáld ki.

Lányok, mi az, ami belőlem folyik, fehér, és teljesen olyan mint a kézkrém? (Bocsi, hogy már megint ilyen gusztusos kérdéssel jövök).

Különben tegnap semmi nem törpént, a gép sajna a házikóban maradt Kép. Pedig csináltunk egy csomó képet Kép.
Nálunk nagyon jó idő van, apukám tegnap befűtött Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Hajni,
Lehet, hogy kézkrém?! Kép (Bocsi, vicces kedvemben vagyok! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, kicsit ráérsz és már szekálóccc??? Különben sajna nem lehet Kép. Nincs nekünk időnk bejuttatni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Itt vagyok én isKép!!
Tegnap nagyon roszul lettem ,be kellett vennem este egy görcsoldott,szerintem azért görcsöltem be mert szorulásom van!Tegnap ugye volt egy kis rózsaszin,de ma eddig semmi,nem tum mi az okaKép,talán a gyógyszer kevert be,azt hittem megjön ma(22.nap)a göcs miatt,de semmi.
Vendég

Hajni!
Nekem is volt már ilyen töbször is, de szerintem, ameddig nem viszeket, meg nem lesz "szaga", addig nincs gond.
Lehet, hogy ilyen a normáli Billings? Tudod, hogy a fertilytin is lehet olyat választani, hogy creamly - krémes. (Rémes?Kép)

Ebédig leszek csak, mert du megyünk vásárolni, megjött a kontaklencsém, meg veszünk profi hálózsákot, meg zacsis kajákat, mert 2 hét múlva TÚRA!!!!!! Már úgy várom. Az meg nem is érdekel, hogy nem akkorra esik a PÉ, mert tavasszal direkt úgy szerbeztük, hogy akkor legyen, dehát, amint a mellékelt ébra mutatja, semmi eredmény, úgyhogy most nem érdekel, csak jól akarom érezni magam! EGY HÉT TOTÁL KETTESBEN! TÖKJÓTÖKJÓTÖKJÓTÖKJÓ!!!KépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Erről a jónásról már sokat beszélgettünk a másik topicban. Lehet benne valami mert biztos nem véletlenül találták ki, bár az én realista felfogásomtól ez nagyon távol áll. Ezek szerint akkor akik egy napon születtek, egyszerre van peteérésük??? Na mindegy. Azért minden hónapban megnézem, hogy mikor vannak a jónás napok de általában teljes képtelenség akkor teherbe esni, amikorra nekem hozza. Most viszont pont a félidős napokra hozta. Már ilyen hülyeségre is gondoltam, hogy lehet, hogy a PÉ és a Hold együttes teljesülése szükséges a teherbeeséshez. Persze valószínüleg ez egy baromság, de most mindenbe belekapaszkodok amibe lehet.
Na én már csak jövő héten jövök szerdán, a legújabb hőgörbémmel ha minden igaz. Délután még benézek ha tudok.

Kép

Kép
kamilla306

Vica, de jó egyeseknek Kép.
Szóval azt mondod, hogy normálisan működöm véletlenül Kép. Ez azért jó hír.

Ja különben utoljára a redőnyről tettem be képeket szerintem. Bár a fene tudja, rég volt az tuti Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezem, mert elárasztottak minket melóval.

Vica!
Merre mentek túrázni?

Szonibaba!
Mi baja a két betegnek? Még jó, hogy a bulit megúsztátok!Kép

Keditke!
Jobban vagy már?

Zafír!
Mi van veletek?

Kép
Kép
maminti81

Kicsit jobban vagyok már ,de kiváncsi leszek estig lesz-e valami megint!!!Remélem nem görcsölök be megint!Nem akarok már megint dokihoz futniKép!!!!
Most megyek sajna Kép,de lehet 18 után benézek lesz fennt valaki?????Sziasztok!!!
Vendég

Maminti!
Az országos KÉK túrát csináljuk (aki nem tudja, mi az, annak majd elmondom) már 4 éve. Tudjátok volt a TV ben régen az Egymillió lépés Magyarországon. Na ezt csináljuk mi is. VCsak kamera nélkül.KépA keleti végén kezdtük és haladunk évről évre nyugatra. Tavasszal átkeltünk a Hernádon, most a Cserehát domjait rójuk.
A Zemplén volt a legszebb.
Egyébként full önellátásra állunk be, mindent viszünk a hátizsákban. (Az én zsákom rekordja 23 kiló volt. Próbáljatok felemelni egy ekkora súlyt, nemhogy cipelni hosszú kilómétereken át.Kép)
Egész nap megyünk, délután már nézegetjük a helyet, hogy hol lehetne az erdőben letáborozni, felverjük a sátrat, megfürdünk a patakban (ha van, ha nincs, akkor meg fejenként 1 liter vízből olyan pompás fürdést lehet csinálni, hogy azt el se tudjátok képzelni.Kép-de komolyan!). Aztán megfőzünk egy zacskós valamit, jól betakarózunk, összebújunk és jót szundítunk az erdei állatok hangjait hallgatva. Volt olyan mikor reggelre körbedúrták a vaddisznók a sátrat.Kép Hallottam, hogy röfögnek, de Atis befogta a számat, hogy meg ne szólaljak, mert akkor megijednek és ki tudja mi lett volna...Kép
Sündisznók meg őzek rendszeres látogatói a sátor környékének.
Na jó ez egy kicsit off volt. Bocsesz!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!!

Hát ez a babanet megint meg tréfált minket.Meg volt a varrat szedés,tényleg nem fájt csak mintha a szemöldökömet szedték volna,olyan érzés.Minden rendben,2 hónap múlva kontroll.Még a jövő héten is no sex!!!Na de ennyit már csak kibírunk.Már annyi rossz dolgon mentünk át,hogy ezek után csak jó jöhet.azt mondta a doki,hogy sokkal könnyebb lett a p.fészkem is,mert nehéz volt a ciszta,mindent össze nyomott.Szóval semmi nem akadályoz minket egy nyárvégi babára.annyira örülök,hogy túl vagyok rajta,else hiszitek.És köszönöm mindenkinek,hogy panaszkodhattam,tudom néha már túlzásba vittem.De most érzem sikerülni fog.Mert kell,hiszem annyira várjuk.
csanita

Sziasztok Lányok!

Szerintem nem számít, hogy feladod vagy nem a baba utáni vágyódást. Én évek óta és még kb 4 hetes terhesen is azt mondtam a páromnak - ha valami bajom volt és megkérdezte, hogy mit csináljon - hogy kisbabát! Persze a görcsös akarás biztosan árt. És a pszichológus nem szégyen! Külföldön mindenkinek van névre szóló saját pszichológusa. Kell valaki az embernek, akinek kibeszélheti magát, meg az olyan dolgokat, amit a párjának/anyukájának/orvosának nem mer.

Egyébknét nem gondoltam, hogy ennyien tudtok információt a magas vérnyomásról, a környezetemben mindenki riogat, hogy majd gyógyszert kell szednem. Szerintem fertőzésem nincs, a toxoplasma csak későbbi hónapokban okoz magas vérnyomást, bár nálam mi számít normálisnak? Egyébként már két napja nem fáj a fejem, szerintem a vérnyomásom a béka ülőfertálya alatt van, kissé gyenge vagyok. Szerintem azért volt magas, mert két hétig korán keltem az iskola miatt.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok!

Maminti kedves vagy, hogy hiányolsz! Köszi jól vagyok, bár a reggeli hányások megvannak még. Elkezdődött az egyetem, így nem nagyon van időm semmire. A hasam iszonyatos mértékben növekszik, már kismama -nadrágot kellett vennem, mert semmibe nem férek bele.Jövő kedden megyek az új doktorbácsimhoz, nagyon izgulunk, hogy minden oké legyen.

Lassan Te is mész vissza az orvoshoz, nem? Örülök, hogy már minden oké Veletek!

Zafír

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!

Sajna képek nincsenek, mert az összes sötétzöld, és szinte semmit nem lehet kivenni Kép. Majd legközelebb.

Csanita, úgy örülök, hogy ilyen jó kedved van. Nem kell megköszönni, hogy panaszkodhattál, itt senki nem szokta, szeritnem helyesen.
Nagyon izgulok értetek, hogy tényleg sikeredjen a baba, nagyon sokat szenvedtetek tényleg. Most már jöhetne, láthatja, hogy jó helye lesz.

Szelvi, ezek szerint a két véglet között mocorogsz? Valahogy azért rendbe kellene tenni. Szerintem az alacsony se nagyon jó, mert akkor meg ájulós leszel. Mondjuk én semmit nem tudok a vérnyomásról, csak annyit, hogy nekem alacsony, és sokszor szédölgök.

Zafír, én lemaradtam, hogy miért kell neked másik doki? Leírod nekem mégegyszer? Szeretnék óriáspocakos képet. vkhajnalka@citromail.hu De különben már igértél nekem, és még mindig nem ért ide Kép. De legfrissebbet kérek Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt Lányok!

Én vagyok az első?

Megvolt tegnap a doki. Kicsit meggyötört az UH-val, fáj utána a hasam rendesen. Kép LÉnyeg: méretileg rendben van minden szervem, nyálkahártya normális méretű, amióma 20x20 mm-es, amivel most nem kell foglalkozni, mert ettől lehetek terhes, csak, ha sorozatosan elvetélnék, akkor kell műteni (ettől marhára megnyugodtam Kép )Sok aprócska tömlőcske volt mindkét petefészekben, egy volt nagyobb csak (12 mm-es). Szóval minden normális, marad a hormonvizsgálat.

Betti
betti73

Betti,
ez tök jó!Kép akkor igazából nincs ezen a fronton gond!Kép A mióma meg szívódjon fel Kép

Anita,
ezek után egy hét nem a világ Kép utána pedig mindent bele Kép drukkolok, hogy összejöjjön a nyári baba Kép

Szelivi,
azért inkább figyelj oda a vérnyomira Kép, az alacsony se túl jó. ahogy Hajni mondta, ájulós lehetsz!

Zafír,
remélem beválik az új dokibácsi Kép és tök jó lehet kismamanadrágot venni Kép én már úgy szeretnék, tegnap is oldalvást elmenetben megsasoltam egy kismama ruhabolt kirakatát Kép

Rólam annyit, hogy tegnap a WC-n egyszer csöppent vmi kis pirosság Kép Asszem holnap v. max azután meg fog jönni, úgyhogy a gólya nekem ismét csak betétet hoz Kép Kép

angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?