Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

heni, lanyane, : nagyon drukkolok++++

zsani: drukk a punkcióhoz++++

pandus: örülök, hogy jobban vagytok.

bella: drukk. grat a 6 petikéhez!

rólam: ma megkaptam az újabb szurikat. kezd érzékennyé válni a hasam, és kicsit puffadt. lehet a szuriktól ilyen hamar?
holnap beszélek házidokival, de valószínűleg tp lesz belőle. nem akarok összeszedni semmi bacit a munkahelyemen.

katica
katica30

Bella szupi a 6petesejt!ügyi vagy :D
Heni! :D :D :D
Katica.nekem is fájdogál és még hisztis is lettem :lol:

lanyané

Sziasztok!
Vikimi férje vagyok, Viki kórházba van de minden ok, jól vannak, már hiányol benneteket, remélhetőleg hamarosan hazajöhet pár napra. Mindenkinek minden jót.
Vendég

Vikiminek Sok erőt kitartást,és egézséget Mindkettőjüknek :D

lanyané

Sziasztok!

Vikimi,
Hajrá, sokat gondolunk rád! :D

Heni,
Mi újság veletek?

Dezsi???

Lanyané,
mennek a drukkok ++++++++++++

Katica,
szerintem előfordulhat a szuriktól. Mindenesetre és a leszívás után olyan vagyok mint egy 3 hónapos terhes, és reggel igencsak keresgélnem kellett, hogy milyen gatyát vegyek fel.
Vendég

Szia,

Pandácska, örülök, hogy jól vagy.

Vikimi drukk, hogy minden rendben legyen.

Bella gratula a petikékhez. Hogy sikerült a randi? Mikor lesz a beültetés?

Lanyané, Heni, Zsani felétek mi zujs?

Katica, gratulálok a kezdéshez, mennek a drukkok.

Dezsi?

Nyulasz?

Kép

csibe
csibe32

Csibe,
Öten randiztak és ma kell délben telefonálnom megint, hogy mikor lesz a beülti, illetve hányan indultak neki a nagy útnak! :D
Vendég

sziasztok!

lanyane: uhn mi volt? drukk++++

viki férje: köszi a híreket. kitartást kívánok!

bella: drukk++++

rólam: megkaptam a mai adag szurit is. végülis a kaáliban adják be nekem, de tegnap és ma is meg lettem dícsérve, hogy egyre jobban viselem a szurikat. tegnap óta kettesével mennek a pocakomba.
mától tp-en vagyok, a háziorvosom azonnal kiírt. szerdán lesz uh.

katica
katica30

táblák:
Kép

Kép

Kép

szerintem a ciklusnapokat már elrontottam, miután nem írjátok meg, így nem tudom, hogy mikor kezdjem ez elejétől a számozást.
aktuális eseményeket sem írtok meg. :(

katica
katica30

Sziasztok!

Most megint csak magamról egy pár sort, aztán igérem holnap válaszolok mindenkinek.

Szóval szombaton miután elküldtam a hsz-t hívtak a kaáliból, hogy vasárnap kellene mennem a beültire. Ugyhogy tegnap megtörtént a dolog, most itt vannak mind a hárman a pocimban és vigyázok rájuk és növesztem őket.
Jövőhét pénteken kell mennem vérvételre. (12. napon)
Ma még pihizek, csak kész lett a gépünk és gondoltam írok pár sort.

Köszönöm a drukkokat.

Én is drukkolok mindenkinek.

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

és itt az új vonalzóm

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni szorítok nagyon!

Nekünk 5 embriónk van és holnap megyek 13-13.30-ra beültetésre.
Vendég

Sziasztok :!:

Reg nem jelentkeztem, nem voltam netkozelben. Persze, tudom, itt nem en vagyok a fontos, hanem azok, akik beultetes elott allnak es kozvetlenul utana.

Rolam csak annyit, hogy minden rendben, ugy nez ki, fiunk lesz. A terhesseg a legszebb dolog egy no eleteben, kivanom mindnyajatoknak ezt az erzest szivbol :!:

Vikimi, remelem, minden rendben veletek. Talan mar szulsz is :?:

Panda, szoritok, hogy minden rendben legyen terhesseged hatralevo reszeben :!:

Apacs :?:

Julika, orulok, hogy jol vagytok :!: Masodik trimeszter :!: :!:

Hu lanyok, annyian vagytok most celegyenesben. Sajna mindent nem tudtam most vegigolvasni. Bella, Heni, Zsani, Lanyane, Katica :!: 1000 drukk nektek anyajeloltek :wink:
katavirag

Sziasztok Lányok!
sajnos csak bekukkantottam, hogy vagyok, de még nem olvastam vissza!
Igyekszem!
Nekem megjött :cry: Próbálom elfelejteni, hogy megint ilyen szerencsétlen vagyok! :cry: :cry: :cry:
még jelentkezem!!!
puszi mindenkinek és mennek a drukkok, ahova kellenek :!: :!: :!:
dezsina

Bella?jólvan csak szokjad a terhes érzést mert 1 nap és az leszel :D Drukkolok nagyonnnn!
Katica Ügyi vagy!nem is kell hisztiznünk kemények vagyunk :D jól teszed ,hogy táppénzen vagy,fő a nyugalom és hogy ne kapj el semmit.
Heni nagyon vigyázz magatokra és Tiszta szívből kívánom maradjon veled kettő :D (azért nem három mert az veszéljes egy picit) :wink:
Katavirág!Dehogynemvagyte fontos!!!Gratula a Kisfiadhoz :D gyere többször,hogy hogy vagy hogy érzed magad :D elzsizsegünk :D :D :D
Dezsi!!!!Nem vagy Te szerencsétlen,majd most a fagyibabák vannak neked megírva :D Sikerülni fog :!: :!: :!:
Magamról-Uh.n voltam 4db 12mm.-es tüszőcském van és sok pici csütörtökig megy még a suprafact is a gonal is és még a merionalt is és akkor uh.szerintetek ez nem kevés tüsző hát már két hete injekciózom..... :?: :?: :?:

lanyané

Lanyané!
Ne aggódj, hanem töltödj fel pozitiv tüszőérlelő energiával! Abból a klassz 4db-ból szupi tüszőcskék lesznek, és a többiek is belehúznak a növekedésbe. Nagyon szorítok Neked! Nekem 7db volt a legkevesbb. Úgyhogy szerintem még ne izgulj, csütörtökig még fejlődni fognak!!!!

Bella!
Nagyon nagy gratula az 5 embrikéhez!!! Hányat kapsz vissza? És hányan mennek téli álomba? :) Fél kettőkor gondolok Rátok! :wink:

Henikém!
Már küldöm is a pozitiv energiát!!! Pihi, pihi, pihi! Nagyon-nagyon szorítok Nektek!
És nagyon klassz az új vonalzód! :wink: (nekem is új van! :oops: )

Katavirág!
örülök, hogy jól vagytok! Fiúcska :?: Megtöröd a lányuralmat? Gratulálok! :)

Katica!
Akkor nekem ma (11/05) van az első ciklusnapom! :oops: gondolom tényleg az az első nap, amikor igazából megjön. Ugyan jelentkezett már szombat, vasárnap is barnázás, de ma van meg igazából. Úgyhogy akkor nekem 1 nap! :cry:
Drukkok mennek szerdára!
Remélem, kedden már többet tudok irogatni! :?

Csibe!
most kapsz valamilyen szurit vagy gyógyszert?

Vikimi!
Nagyon drukkolok, hogy hazajöhessetek minden baj nélkül!!! :)

Nyulasz!
Mi a helyzet? Tesztközeli vagy már? :D
dezsina

Szaisztok,

Lanyané, Te még a stimu elején vagy, ne izguljál, eddig csak a petefészkeidet csak leállították, most kezdődik az igazi stimu.

Katavirág gratulálok a fiacskádhoz.

Heni mennek a babatapik.+++++++++++++

Zsani feléd mi zujs?

Bella lassan Neked is mennek a babatapik.

Pandácska, Vikimi továbbra is mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen felétek++++++++++++

Ma voltam a dokinál. Látott egy 17-es és egy 12-es tüszőt. Méhnyálkahártyámra meg azt mondta, hogy 9 b-és (11. napon vagyok) Szerdán megyek következő uh-ra. Nem mondott semmit, hogy jó-e vagy nem, csak azt mondta, hogy meg kell nézni a tüszőt 48 óra múlva.

Dezsi ez spontán hónap. A ciklusomhoz fogják alakítani a beültetést. Tüszőrepesztés következő 3. nap. Rákérdeztem a dokira, hogy lesz-e progi szuri, mert azt be kell ugye szerezni, és azt mondta, hogy az sem lesz.

Kép

csibe
csibe32

Dezsi :D Látod most Te támogatsz minket és Te adod a pozitív energiát!!!!ennek örülök :D ügyes és erős vagy és szerencsés :!: hidd el nekem :D :wink:
Csibe fagyibabókat kapsz :D drukkendroll :D =erukkolok,remélem belehúznak a petécskéim,de végülis nem bánom ha csak kettő lesz ami meg is termékenyül és meg is tapad :D :lol: :D :lol: mondtem a Dokinénimnek,hogy megbeszéltem magammal,hogy nem termelek antitesteket és olyan aranyos volt,hogy ezt így kell csinálni fontos a pozitív hozzáállás.(persze tudom aki már többször átesett a csalódós érzésen nehéz pozitívnak lenni,de megpróbálunk erősek lenni és mindíg feltöltődni) :D MINDENKINEK SIKERÜLJÖN!!!!!OK :?: :D :D :D

lanyané

Dezsi :D Látod most Te támogatsz minket és Te adod a pozitív energiát!!!!ennek örülök :D ügyes és erős vagy és szerencsés :!: hidd el nekem :D :wink:
Csibe fagyibabókat kapsz :D drukkendroll :D = drukkolok,remélem belehúznak a petécskéim,de végülis nem bánom ha csak kettő lesz ami meg is termékenyül és meg is tapad :D :lol: :D :lol: mondtem a Dokinénimnek,hogy megbeszéltem magammal,hogy nem termelek antitesteket és olyan aranyos volt,hogy ezt így kell csinálni fontos a pozitív hozzáállás.(persze tudom aki már többször átesett a csalódós érzésen nehéz pozitívnak lenni,de megpróbálunk erősek lenni és mindíg feltöltődni) :D MINDENKINEK SIKERÜLJÖN!!!!!OK :?: :D :D :D

lanyané

Sziasztok!

Ne hari, de csak gyors pár sort, mert eléggé fáj a hasam ülni...na meg a fekvés is többnyire csak a hátamon megy. Remélem ezt a sok és nagy tüszőknek tudhatom be és nincs semmi bibi a hasamban :roll: :?

Mindenkinek köszi a drukkokat, nagyon jólesik. Én is szorítok mindenkinek!

Dezsina
Ne szomokodj, mindjárt itt a fagyibabák ideje :wink:

Lanyane
Minden oké lesz csüt-re, a kicsit még növögetni fognak. Csak pozitívan :wink:

Csibe
Szorítok, hogy jó legyen a következő uh is. Már Te is a finishben van :lol:

Heni
Hú jól belehúztál :lol: Vigyázz nagyon a babucikra, és beszélj hozzájuk sokat.

Katavirág
Köszi neked is a drukkot :lol: Én meg grtula a kisfiatokhoz :wink:

Bella
Ügyi legyél holnap, szorítok :wink:

Na most tényleg megyek, mert mindjárt kelhetek reggel. 8,30-kor lesz a leszívás.
Jövök holnap....jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jaj Katica kimaradt :oops:
Ügyi vagy a szurikkal, csak bátran :lol:

Nekem max. még beírhatod a táblázatba, hogy a dokim neve Boga Péter
A ciklusnapom meg talán (ezt már én se tudom :lol: ) 12. Azt hiszem így számolják :roll: :?
Vendég

ZSANI!!!!!Ezerrrel megy a Drukkkkkk!minden rendben van és mindjárt ott csücsülnek az Ikrek a pocódban :D

lanyané

sziasztok!

heni: mennek a drukkok++++

bella: nagyon drukkolok+++++

katavirág: grat a fiúhoz! :lol:

dezsi: sajnálom a mensit. :cry: drukk a fagyibabákhoz!

csibe: drukk holnapra++++

lanyane: csütörtökig szépen nőhetnek a tüszők :wink: drukk++++

zsani: nagyon drukkolok+++++

rólam: ma megtudtuk férjem hormoneredményét. egy hormon eredménye nem lett kész, de a többi mind határértéken belül van!
holnap lesz nekem uh + vérvétel. holnap délután a genetikát is megtudjuk.

katica
katica30

Sziasztok Lányok!

Kis-Csillag mindenkit puszil és küldi a drukkokat a most soronlevőknek!!! Üzeni, hogy a kismamijelölteknek tilos minden nemű emelés, idegeskedés! Tessék nyugodtan maradni és pozitiven gondolkodni!
Őmaga, pedig lehet, hogy kijön a kórházból, de lehet, hogy még bent tartják. Mindketten jól vannak, csak az a fránya hematoma rendetlenkedik!

Lanyané!
Remélem megnyugodtál és növeszted a tüszőcskéidet! :wink:

Csibe!
Drukk a spontánhoz! Milyen jó lenne, ha mindkét petesejted megtermékenyülne :lol:

Katica!
Gratula a férjed eredményéhez és mennek a drukkok az UH-ra és vérvételre!

Mnzsani!
Nagyon szorítok!!!! :)

Bella!
Hírek? Nagyon drukkolok!

heni!
a mai pozitiv energiák:++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:
dezsina

Sziasztok!

Hajnoca:
elhiszem, hogy most már több idődet elveszi Bogi baba, ez így vagy rendjén

Bella:
én is szorítok neked, már biztos a pocidban vannak a babák, majd gyere mesélj

Alle:
köszi a drukkokat, én szorítok, hogy minden rendben menjen, hamarosan te is eljutsz idáig

Lanyané:
tudom, hogy veszélyes a három és szerintem is csak egy férne el igazán, de majd ők kiválasztják, hogy ki legyen és mind a három babámnak drukkolok

Zsani:
rád is gondoltam ma, remélem minden rendben ment, majd gyere te is mesélni

Brumm:
ezt nagyon szépen leírtad, meg kell találni az életben az örömöket és a párunkban is
nagy klassz csajszi vagy

Nyulasz:
és te hogy vagy most?
nem keseredtem el az icsi miatt, csak akkor csinálhatták volna mindet azzal, de nem érdekes, most biztosra megyek

Dezsi:
köszönöm a pozitív energiákat, a lehető leg pozitívabb vagyok most és érzem, hogy minden renben van/lesz
köszi a vonalzóm dicséretét, és észervettem, hogy neked is új van, nagyon klassz

Katica:
te is haladsz szépen a célegyenes felé, csak így tovább
az aktualitások, jövöhét pénteken vérvétel, szerdán meg szeretnék tesztelni
a ciklusnapot most hagyjuk

Pandus:
nagyon örülök a jó híreknek

Viki:
kitartás, már nincs sok idő és veled lesz már a pici Mirácska

Katavirág:
köszönöm a drukkokat tőled is

Csibe:
neked is hamarosan a pocakodban fognak csücsülni a babák

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Dezsi, nem is tudtam, hogy Kiscsillag is korhazban van. Jajj!
Es Pandaval mi van? Gorcsei voltak?
Es Vikimi, igy a celegyeneseben mivel kerult korhazba?

Zsani, az jo ha faj :wink:
katavirag

Sziasztok!
Köszönjük mindenkinek a drukokkat!!! Végre otthon vagyunk! 37. hétig csak feküdhetek és gyogyit kell szednem de Dóra jól érzi magát a pociban :D Még nem olvastam vissza....
Vendég

hellóka!
Panda ez jó hír,hogy végre otthon vagytok szépen nyugodtan,mostmár nem lesz semmi csak majd amikor itt az ideje akkor akar0 Dórababa kijönni.
Kis-csillagnak sok sok pozitív energiát és szorítunk nekik++++++++++++++++++++++++++++++
Heni :wink: Ámen ahogy Ők meg Ti akarjátok. :D drukk ezerrel!
Bella!!!!Szorítok!!!!!remélem minden oksa és jól vagy!
Katica!az a jó ha minden rendben van,és hidd el minden rendben van és lesz is. :wink:
Dezsi a mi kis feltöltőnk :D köszi mert most én kezdek kicsit betojózni,várom már a csütörtököt,kiváncsi vagyok mi lesz hány lesz most kezd igazán izgi lenni :shock: Csajok ez a merional nektek is így csípett :?: felszívtam a nagytűvel aztán kicseréltem a kistűre és nem volt jó elcsesztem aztán inzulinossal adtam be de nem fért bele egyszerre úgyhogy kétszer adtam úgyhogy ma reggel össze visznya szurkáltam magam,ja mert a gonal is elfogyott vagyis csak kettőt kattant úgyhogy az újat csak 75re állitottam úgyhogy azt is kétszerre adtam be na meg a suprafact szóval reggel szita voltam :D
Tegnap is voltam a4hetes Keresztfiamnál,olyan tündérjó gyerek ahova lerakod ő ott van és a fehér plafont is elnézegeti csendben,na de én nem hagytam a kezemben fogtam dumálgattunk már eee-őőő meg minden,imádom a kistököst :D
Nem hiszitek el most látnátok,itt ülök a kocsiban egy parkolóban(Apát el tudtam csalni kineziológushoz épp fent kezeli,hogy ne legyen ennyire pénzfüggő és lássa szebben a világot,a helyzetünket,legyen kicsit optimistább)szóval majd meg fagyok(nem merem beinditani az új autót mert amilyen béna kétbalkezes vagyok bajt csinálok :D :D :D szőrme kabát a fejemen laptop a kezemben,rácsatlakoztam a kóbornetre...he he
mindenki vigyázzon magára :D

lanyané

Pandácska örülök, hogy végre hazamehettél, és szigorúan csak feküdni!!!!!! :wink:

Kiscsillagról semmi hír? :roll:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Túl vagyok a leszíváson, 19-et szívtak le. Nem csoda, ha már tegnap reggel a menéstől is fájt a hasam :roll: Elég magas lett az E2 a véremben, de remélem azért pénteken visszakaphatom a babáim. Még fájdogál a hasam, de eszek sok fehérjét és iszok sok isostrart. 10 után telcsi, hogy milyen volt a randi.

Bocsi, hogy most csak magamról, de ébredezik a Máté.
Vendég

Zsani,
Gratula ez szép eredmény tudod egy pici túlstimu növeli az esélyeidet :wink:
Vendég

Sziasztok!
Tegnap nem volt net :evil:

Viki férje,köszönjük,hogy írtál,reméljük még hazamehetnek Vikiék,nem kell még ezt a két hetet benn tölteniük.Már nem sok van hátra!!!
Pandácska!
Örülök,hogy újra otthon,aggódtunk ám értetek,reméljük többet nem ijesztesz ránk!!!Dóra baba nagyon jól tette,hogy marad odabenn,ügyes kiscsaj!
Kis-csillag!
Kitartás,biztos nemsoká hazajöhetsz!Drukkolunk nagyon!
Katavirág!
Tessék azért jelentkezni,mert ti vagytok a pozitív példák elöttünk!Az jó,hogy szép a terhességed,gondolom rókakoma sincs.(már)
És neveken gondolkodtatok már?
Zsani!
19 :shock: Tejóég!Volt már ennyi?Gondolom nem!Megy a drukk a randihoz,ügyes vagy,csak így tovább!
Heni!
Gratula az új lakóknak,remélem jól érzik magukat ott benn a jó melegben!
Bella!
Látod,ti is hogy aggódtatok,és jó lett a párod eredménye!Enek nagyon örülök!Mesélj,mennyit kaptatok vissza!!!
Csibe!
Hajrá fagyibébik!Milyen jó is lesz nekik ott benn a pocidban!
Katica!
Az jó,hogy a hormonjaival apának minden rendben!Reméljük ez így is marad,és végig sikeresek lesztek.Hajrá petikék!!!!
Lanyané!
Bizony,eddig csak leállították a petefészkeid,és a stimu csak a Gonállal-merionállal indult.Még szépen megnőnek!Én is jártam így a szurival,csak én a merionált nem bírtam felszívni inzulinos tűvel,hanem felszívtam vastag hosszú tűvel,majd átszívtam a fecskendőből az inzulinosba,és ezért nekem is kétszer kellett szúrni,mert ugye nem fér bele.És tényleg csípet!
Dezsi!
Ja,tesztközelben vagyok,de ez a hónap amúgy is defektes,nem tudtunk jó időben együtt lenni.Sajna,ez most szerintem akkor se sikerülne,ha minden okés lenne velünk.De nem baj,közeledünk az időpont felé.
Brumi,All,Vkrisz,Hajnoca,Apacs,Julika,Gizmixxx és aki kimaradt,szép napot nektek is!
Vendég

Pandácska
Gondoltam is Rád, mert tudom, hogy neked 20-on valamennyi volt és már alig vártad, hgoy leszívják. Hát én is igy voltam, akkor még nem tudtam, hogy mennyi lesz. Aztán megkönnyebbűltem leszívás után. És emlékeztem rá, hogy mondtad ezt a túlstimus dolgot, hgoy talán segít egy kicsit :lol:
Örülök, hogy jól vagytok az előzményekhez képest. Izgultam értetek. Jó helye van még a pocakodban Dóra babának :wink:

Nyulasz
Ennyi még tényleg nem volt :lol: Remélem azért egy 8 db. lesz, amiből 2-t visszakapunk a többi meg fagyi lesz.
Soha nem tudhatod, hogy melyik együttlétből csusszan be az a babuci, szóval ne számolgass :lol: ...én szorítok :wink:
Vendég

Zsani!Pihenj sokat!nem semmi a 19 ,ügyike vagy!drukkolok nekik nagyon!ott van köztük a kistesója Máténak :D
Nyulasz!akkor majd a következőnél összecsaptok :wink:
Nem tudom lehet e,de kezd a pocóm néha úgy belegörcsölni,befeszülni,de nem hisztizek jó hogy érzem,rosszabb lennne ha nem érezném.

lanyané

Lanyane
Látod az a jó, ha érzed :lol: Én is éreztem nagyon :wink:
Hát remélem, hogy közte lesz, de nem a tesója, hanem a tesói :lol: :lol: :lol:
Látom már csak 2 nap az újabb uh...az hamar elmegy :wink:
Vendég

Képzeljétek ez a szurizás a végére nem megy nekem suprafact,gonal röhögve de mais úgy jártam a meriionallal,hogy elromlott a fecskendő aztán próbáltam megint az inzulinossal de a felét kiöntöttem bénáztam,sírtam :cry: aztán Apa bevitt a kaáliba ott meg úgy belémadták hogy arrólkódultam annyira fájt,nem szép finoman lassannyomta be a löttyöt hanem sutty,szóval azthiszem most kezdődik a móka,úgy szurkál a hasam mint az állat,holnap megyek uh.ra remélem jó eredményeket mutat.
Csajok hol is csináltam a vonalzót?ki szeretném cserélni,de tudjátok én a nagy internetmágus :oops:

lanyané

Sziasztok Lányok!

Pandácska!
Nagyon örülök, hogy újra itt vagytok együtt. :!: Nagyon izgultam értetek! Hiányoztatok a topicból!

Mnzsani!
Nagy gratula a 19 sejtecsékhez! Izgatottan várom, hogy hogyan randiztak!
Nekem 18 volt és 12en randiztak, és végül 6an maradtak meg. 3 belültire és hárman várnak rám... :D

Nyulasz!
De jó lenne, hogy ha most + tesztelnél!!! Csak így, hogy tuti biztos vagy benne, hogy nem voltatok a jó időben együtt. :wink: Ez annyira nem számít. Mi most kétnaponta voltunk és tessék: megjött :evil:

Lanyané!
Hát, látom nem vagy még a helyzet magaslatán szúrkálás ügyében :lol: De ne aggódj!!! Sok drukk a holnapi UH-hoz! Már alig várom hágyn tüszőcskéd lesz!!! Bizti, hogy nem csak 3-4!!! :!: :wink:

Katavirág!
Tényleg! Nevek????
dezsina

Lanyané!
http://www.tickerfactory.com/ezticker/t ... signer.php
Egyszerüen beszúrod a hasad zsírjába a tüt. Ott vársz, majd szépen lassan, hogy ne fájjon, benyomod és kész! :) :wink:
dezsina

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés 2 pöttömöt kaptunk vissza.
Vendég

köszi Dezsi megvan,most a kiskatica a nyerő,az autócskám is katicás,a szerencsétlenségben levitték a visszapillantómat,de adtak betétlapot aztán még marad belőle zsebpénzem is mert Apa olcsóbban megcsinálja :D ja és a próféta szóljon belőled,de különben nem bánom,hogy bénázok nem is akarom mostmár megtanulni ne legyen rá soha többet szükségem :D
BELLA!!!!!jól vagy?pocaklakókra vigyázz :!:

lanyané

bella ezt nem hiszem pont egyszerr :D vigyázz magatokra.pus

lanyané

sziasztok!

dezsi: köszi az infót kis*-ról.

kis*: további drukk, és sok puszi.

heni: drukk++++

pandus: örülök, hogy itthon vagytok. vigyázz magatokra!

lanyané: drukk holnapra+++

zsani: nagyon ügyi vagy! drukk+++

nyulasz: fogsz tesztelni?

bella: drukk tovább++++

rólam: megjöttem uh-ról. mindkét oldalon 5-6 db pici tüsző, így ezeket kell növeszgetnem. doki szerint lehet, hogy hosszabb lesz a stimu, mert sok szép nagy tüszőt szeretne. de eddig jól állunk. szuri 2-esével megy tovább. a mai adagot meg is kaptam. pénteken ismételten uh.

katica
katica30

Lanyané!
:lol: Ügyes vagy! Ne is legyen rá szükséged!!!!

Bella!
Nagyon nagyon szorítok! :) Ne emelj, pihenj, no stressz, no para! Sikerülni fog! :!: :wink:

Katica!
Jó híreket hoztál! Növesztgest a tüszőcskéidet! :!: :) Várjuk a fejleményeket pénteken!
dezsina

Sziasztok,

Bella mennek a babaragacs energiák :wink: ++++++++++++++++

Zsani nem semmi 19 petesejt, gratulálok hozzá.

Katica csak így tovább+++++++++++++

Rólam:

Megjöttem a tüszőnézöből: van 1 db 19-es, 1db 15-ös és 4 db 14-es tüszőm. Tanár mondta, hogy ez jó stimu volt, erre azt válaszoltam neki, hogy ez nem stimus hanem spontán hónap, nagyra kerekedet a szeme. Méhnyálkahártyám még mindig 9-es. Beültetés jövő hét közepe felé lesz.

Kép

csibe
csibe32

Heni, tessek anyasodni :wink:
Bella, hajra, hajra :!: matol 14 nap :!:
Katica, erlelgesd oket :!: Csak semmi rohanas.
Zsani, 19 tuszo, nem semmi :!:
Lanyane, szita ide vagy oda, megeri :wink:
Panda, orulok, hogy jol vagy. Gorcsoltel, vagy mi volt a baj :?: Tudtok valamit Kiscsillagrol es Vikimirol :?:
Nyulasz, koszi az erdeklodest. Rokakoma nalam nem is nagyon jart, most meg mar plane nem. Neveken folyamatosan gondolkodunk, aztan majd ugy jarok, mint ama ciganyasszony, aki a szulesz nevet adta a gyereknek, mert mar volt neki 9 es nem jutott eszebe semmi :wink:
katavirag

sziasztok!

megkaptuk a genetika eredményét. nincs genetikai eltérés. :lol:
akkora kő esett le a szívemről, hisz hetek óta várjuk ezt az eredményt. örömömben itt bőgök a gép előtt.

katica
katica30

Katica!
Nagyon örülök, hogy az eredménynek! Nyugodj meg! Minden rendben lesz!

Csibe!
Micsoda?! Fantasztikus! Gratulálok! Csak tovább ilyen ütemben!
dezsina

Sziasztok!

Ezt érdemes elolvasni. :D
Minden elismerésem az övék!!

http://nana.hu/index.php?apps=cikk&cikk=35320

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Nagyon felpörögtek itt az események, aminek nagyon örülünk! :lol: Elnézést, hogy mi alig jelentkezünk, csak este lenne időnk írni, de addigra papa már nagyon fáradt, én meg már alszom… de azért mindig átfutom a napi levelezést, hogy kivel mi is van.

Hajnoca: Ez nem volt semmi… őszintén szólva néha 2 babónál is elgondolkodom, hogyan is fogjuk bírni. Kis cserfes Bogi baba foga előbújt már?

Pandácska: Örülök, hogy végre otthon vagy! Kitartást kívánok/kívánunk a sok pihihez!

Dezsina: Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze a spontán. Fel a fejjel! Fagyi babókra kell már gondolni!

Katica 30: Gratulálok a jó genetikai eredményhez! :) Sok drukk a tüszők növesztéséhez!

Csibe: Ez nem semmi! Ennyi tüsző spontán? Hihetetlen! Ügyi vagy!

Katavirág: További szép és nyugodt poci növesztést! Te egyébként dolgozol még vagy otthon vagy?

Lanyané: Holnapra ezer+ 1 drukk. A poci fájás ilyenkor teljesen természetes. Ne aggódjál emiatt.

Mzsani: Gratulálok nagyon sok szép psejted lett! Nagyon ügyi voltál! Akkor most sok- sok fehérjét egyél!

Szalai Heni és Bella: Küldöm a tapadó ragacsokat és ha nem gond kis Vuk-ot is. :wink:

Nyulasz: Lehet , hogy nem is defektes ez a hónap. Csodák mindig vannak! :wink:

Rólunk: Túl vagyunk a cukorterhelésen, ami jól sikerült. Manócskák pedig aktívak, pláne ha frontok jönnek-mennek, vagyis az utóbbi időben szétrúgták a belsőimet…. De ezt egy csöppet sem bánom. Legközelebb jövő héten lesz ellenőrzés, remélem akkor a babókat is meglessük majd.

Üdv és szép álmokat mindenkinek
Apacsné

Kép
apacs

Sziasztok,
rég jártam erre :oops:

Heni, Bella, babaragik mennek nektek ++++++

Csibe, nem semmi ennyi tüsző spontán! Ügyes vagy!

Zsani, 19 tüsző :shock: Az rengeteg...reméljük, babó is lesz belőle legalább egy!

Katica, örülök a jó eredményeteknek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?