Sziasztok!
Tegnap nem volt net
Viki férje,köszönjük,hogy írtál,reméljük még hazamehetnek Vikiék,nem kell még ezt a két hetet benn tölteniük.Már nem sok van hátra!!!
Pandácska!
Örülök,hogy újra otthon,aggódtunk ám értetek,reméljük többet nem ijesztesz ránk!!!Dóra baba nagyon jól tette,hogy marad odabenn,ügyes kiscsaj!
Kis-csillag!
Kitartás,biztos nemsoká hazajöhetsz!Drukkolunk nagyon!
Katavirág!
Tessék azért jelentkezni,mert ti vagytok a pozitív példák elöttünk!Az jó,hogy szép a terhességed,gondolom rókakoma sincs.(már)
És neveken gondolkodtatok már?
Zsani!
19
Tejóég!Volt már ennyi?Gondolom nem!Megy a drukk a randihoz,ügyes vagy,csak így tovább!
Heni!
Gratula az új lakóknak,remélem jól érzik magukat ott benn a jó melegben!
Bella!
Látod,ti is hogy aggódtatok,és jó lett a párod eredménye!Enek nagyon örülök!Mesélj,mennyit kaptatok vissza!!!
Csibe!
Hajrá fagyibébik!Milyen jó is lesz nekik ott benn a pocidban!
Katica!
Az jó,hogy a hormonjaival apának minden rendben!Reméljük ez így is marad,és végig sikeresek lesztek.Hajrá petikék!!!!
Lanyané!
Bizony,eddig csak leállították a petefészkeid,és a stimu csak a Gonállal-merionállal indult.Még szépen megnőnek!Én is jártam így a szurival,csak én a merionált nem bírtam felszívni inzulinos tűvel,hanem felszívtam vastag hosszú tűvel,majd átszívtam a fecskendőből az inzulinosba,és ezért nekem is kétszer kellett szúrni,mert ugye nem fér bele.És tényleg csípet!
Dezsi!
Ja,tesztközelben vagyok,de ez a hónap amúgy is defektes,nem tudtunk jó időben együtt lenni.Sajna,ez most szerintem akkor se sikerülne,ha minden okés lenne velünk.De nem baj,közeledünk az időpont felé.
Brumi,All,Vkrisz,Hajnoca,Apacs,Julika,Gizmixxx és aki kimaradt,szép napot nektek is!