Betti!
Tényleg jó film lehetett. Magyar film? Nem tudod ki rendezte?
Érdekes ez a hő. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.
Kávéfüggők!
Próbáljátok ki a koffein mentes kávét. Az íze ugyanaz, de káros hatása nincs. Már vagy 2 hónapja azt iszom. Mondjuk én nem kávé, hanem cappuccino függő voltam.
Reggel írtam egy "kis" monológot, most beillesztem, ha nem baj
Tegnap este úgy látszott, végleg megőrültem.
Hazaértem, bekapcsoltam iszonyatos hangerőre a zenét, kitakarítottam, megfőztem mára, elláttam a macsekokat, aztán tornáztam, mint egy állat. Egy pillanatig sem kíméltem magam, olyan erősen csináltam hogy majd’ el szakadtak az izmaim. De nagyon-nagyon jó volt. Úgy éreztem, mintha most űzném ki magamból az ördögöt.
Elég hideg volt otthon, de rólam folyt a víz. Aztán gondoltam egyet, megittam egy fél Unicumot. Olyan jól esett, hogy 10 perc múlva megittam még egyet. Aztán még erősebben tornáztam.
Mint egy nemnormális.
De most reggelre úgy éreztem magam, mint mikor kitakarítanak egy csúnya sebet, ami most még nem szép, de már tiszta és gyógyul.
Reggel a wc-n elmélkedve arra jutottam, hogy nem hiszem, hogy ez a hónap sikeres lesz. Nem tudom most várni a babát. Olyan érzésem van, mintha most nagyon távol került volna tőlem. Ezért nem várom. Olyan, mintha nekem soha nem lehetne, ezért más után kell vágyakoznom. Kérlek Titeket, most ne akarjatok meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy úgyis lesz, meg minden. Ti se tudjátok, én se tudom, senki nem tudja. Még mindig nincs talaj a lábam alatt. Nem is ez a mostani megjövés borított ki, hanem az EGY ÉV. Nagyon hosszú volt. Annyi minden történt és én alig éltem meg őket. Talán magamba kell szállnom egy kicsit.
Nem vagyok depis, csak...nem is tudom...valami változásra lesz szükség.
De azért pozitívan nézek előre. Csak nem úgy mint eddig, hogy "biztos lesz babánk", hanem úgy hogy "minden jó lesz". Aztán majd alakul valahogy.
Zsuzska hol van???