Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ma én vagyok az első?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó reggelt Lányok!

Remélem, hogy mindenki látta tegnap este a Papás-mamás c. filmet. Kép Tanulságos volt nagyon.

Betti
betti73

Betti!
Nekünk nincs tv-nk. Milyen volt?

Kata!
Utána néztem: Lola ma 14+4. (Ha jól számoltam.)
Szerintem megszavaztuk a babás tábliba kerülését.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Rólunk szólt, mármint a topic lakóiról. Olyan "hazarendeljük apucit, mert itt az idő" és "alápárnázott fenékkel fekszünk akció után", aztán "kiborulunk, mert nem jön össze hónapok óta", aztán "elmegyünk mindenféle vizsgálatra, nincsen bajunk, de mégsem jön össze a gyerek". Szóval sokat nevettem rajta, de voltak szomorkásabb részei is.

Betti
betti73

Szelivi!

Orvos mérte a vérnyomásod? Ha magas,akkor foglalkozni kell vele.

Betti
betti73

Sziasztok!

Szelivi!
A magas vérnyomást azonnal kezelni kell, fejfájásra meg semmit sem szabad bevenni. Csak orvos írhat fe bármit is. Nekem azt mondták, ha már nagyon nem bírok magammal, akkor egy fél Algopirint bevehetek. Egyébként meg a hüvelyk-és mutatóujjad közötti kis háromszögletü hártyát kell maszírozni a jobb, majd a bal kezeden 3-3 percig. Állítólag az segít. Én nem tudom. Nekem még nem mulasztotta el, mondjuk nem is volt hozzá türelmemKép

Kép
Kép
maminti81

Üdv Mindenkinek!

Sajnos nem láttam Kép Végül összejött a baba? Egyszer régebben láttam egy hasonlót: sportújságíró házasapár, nem jö össze, jótanácsok, hőmérőzés-apuci hazarohan stb. és végül ikrek lettek! Vagy ez ugyanaz a film? Kép

Szelivi,
A terhesség óta magas? Egy kolléganőm veszélyeztetett terhes volt magas vérnyomás miatt. Nem ijesztgeni akarlak, csak ezt jobb komolyan venni, szerintem beszélj a dokiddal! Kép

angel37

Sziasztok!

Maminti, én is nagyon kíváncsi vagyok a beszámolóra.
A házikó meg kicsit lassaban halad ám mint gondoltuk. Mindjárt itt a hónap vége, és még sehol sem vagyunk. Majd hozok képeket, már be is tettem a táskámba a gépet, csak győzzétek nézegetni. Megtöltöm vele a topikot Kép.

Kata, jó, hogy hétvégén fel tudsz töltődni. A kávét meg ne tessék megszokni, mert nehéz leszokni róla, és árt a babaprojektnek, sőt a babának is.

Képzeljétek, tegnap rájöttem, hogy elfelejtettük megünnepelni a nagy munkában az 5 éves évfordulónkat. 16-án volt Kép. Nem annyira vagyunk normálisak Kép, egyikünknek sem jutott eszébe Kép. Olyan jót röhögtem magunkon.
És már a fele közlekedővel kész vagyunk. Ha minden igaz akkor ma majdnem befejezzük. Csak azt nem tudjuk hogy majd hogy fogunk hazajönni, mert szerintem rosszul kezdtük el, de tudjátok a hapsik jobban tudják Kép.
Ma addig iszogattam a reggeli kávémat, hogy 20 percig mértem a hőmet Kép. De így is csak 37,1 lett. Nem értem mi van. Már ezer éve itt áll, se feljebb se lejjebb. Bekapcsolat a tempomatot (vagy mi a fene az) és úgymaradt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Betti!Én sajna elaludtam,mi lett a vége?
A spermavizsgálatra még emlékszem,meg h jok az eredmények!!Ha ráérsz akor a végét leirhatnád,sikerült-e a baba?!!A reklámnál mindig elalszom,olyan béna vagyokKép,pedig aranyos film volt!!!
Vendég

Nem jött össze a baba a filmben, csináltak egy lombikot és az sem sikerült, közben a férj filmet készített titokban magukról. Amikor kiderült, akkor kiakadt a nő és elhagyta a férjét, aztán mégis visszatértek egymáshoz és megbeszélték: "szeressük egymást feltétel nélkül". Aztán ott folytatták, ahol abbahagyták, mindenféle fondorlattal megpróbálkoztak a gyerek érdekében. Így lett vége.

Betti
betti73

Üdv mindenkinek!

Bocs, hogy beleszólok a beszélgetésbe, még nem jártam ebben a topokban. Visszaolvasgattam amiket írtatok.

Szelivi!
A magas vérnyomás nem jó, tapasztalatból mondom, meg kellene nézetned orvossal, mielőtt valami baj lehet belőle. (lásd: toxémia)

A többieknek pedig kivánok sok-sok kitartást, és sok babyt.

Andrea

Kép
blandrea

Hajny!
Ma én is mértem a hömet 36.9 (ezekszerint mégis szombat-vasárnap volt a pém "jol éreztem"akor 36.3 volt ), már csak egy picit érzem a hasam.Tegnap is eléggé szurt még,a höm a mensiig fennnt szokott maradni,a aznap megy le kb 36.5-re.Ugy döntöttem adig nem is mérem,elég lesz majd megin elkezdeni "ha megjön",bár nem bánám ha elmaradnaKép!!
Én a reggelt kávával kezdem(éhgyomora Kép)és nem tudok leszokni mert ha nem iszom akor fáj a fejem.Függö vagyokKép
Vendég

Keditke, én is így iszom a reggli kávét, és én is függő vagyok. Iszonyatosan kell vigyáznom, hogy napközben ne igyak, nehogy sikerüljön arra is rászokni Kép. Én jó sok tejjel, jó sok cukorral iszom. Inkább tejeskávénak mondanám. De majd szép fogozatosan egyre kevesebb kávé lesz benne, talán úgy sikeredik a leszokás Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti!
Köszi ari vagy ,hogy leirtad "örök hálám"KépPusz!!!
Már áztattom a cickateát,meg lassan éhes vagyok,de nem tum mit reggelizzek.Tegnap vacsira szallonás,hagymás,rántotát csináltam ami nagyon fini volt.De most nem tum mit kéne enniKép,a fornetibe lusta vagyok elmenni,pedig megenném a k.csigát!
Vendég

Lányok!

Ma reggel megmértem a hőmet és 36.18 volt. Ahhoz képest, hogy a 20. napon vagyok eléggé rémisztő. Az előző két hőmérős hónapban ilyen alacsony egyszer sem volt, ráadásul a 20. napon magas volt!

Betti
betti73

Betti!
Így, hogy leírtad a történetet, eszembe jutott, hogy már láttam a filmet. És arra határozottan emlékszem, hogy a leges-legvégén összejött nekik. Azaz úgy fejezödött be a film, hogy egy kisbaba nevetett. Szerintem evvel arra akartak célozni...Nem?

Kép
Kép
maminti81

Maminti!

Nem volt babanevetés a végén, csak egy "akciójelenet". Kép Vagy kivágták, mert már kezdődött is a reklám.

Betti
betti73

Hajny!Nem tudok én se leszokni(probáltam,és ha nem iszom szétrobban a fejem,azért Ricore 50% at iszom,az nem olyan káros,és 3db édessitövel+tejci)
Már megint hideg van és fuj a szél!!!
Az utcán sir egy gyerek az anya meg veszekszik vele,szép mi?!
Vendég

Betti!Jo az a hömérö?Holnap is mérd meg"hagyományossal",lehet h bekrepált,nekem is késön van pém(18.nap),és utánna felmegy bár ma sem érte el a 37 -et,de az a lényeg h feljebb mentKép
Vendég

Keditke, most úgy néz ki veled pendülök egy hullámhosszon. Már lassan egy hónapja hagymás rántottát kívánok állandóan. Nem tudom mi van velem. Életemben nem ettem ennyi rántottát Kép.
Azt mondják, csak egy hétig kell kibírni a fejfáját aztán már nem kell a kávé reggelente. Hát nem tudom. Nekem is eléggé tud fájni.

Kép

Kép
vkhajni

Keditke!

Ugyanazzal mértem, mint előtte. Csak kíváncsiságból mértem meg. Kár volt. Kép

Betti
betti73

Betti!
Akor paszKép,a hasadon nem érezted a pé-t?Nem szurkált?Vagy nem lehet h ma van!Kép,azért alacsony, én a helyedbe megmérném holnap is lehet ,h magassab leszKép!
Volt mikor nekem a 21.napon volt,de miota cickázom,beállt a 18.-ra!
Vendég

Betti!
Tényleg jó film lehetett. Magyar film? Nem tudod ki rendezte?
Érdekes ez a hő. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége.Kép

Kávéfüggők!
Próbáljátok ki a koffein mentes kávét. Az íze ugyanaz, de káros hatása nincs. Már vagy 2 hónapja azt iszom. Mondjuk én nem kávé, hanem cappuccino függő voltam.

Reggel írtam egy "kis" monológot, most beillesztem, ha nem bajKép

Tegnap este úgy látszott, végleg megőrültem.Kép
Hazaértem, bekapcsoltam iszonyatos hangerőre a zenét, kitakarítottam, megfőztem mára, elláttam a macsekokat, aztán tornáztam, mint egy állat. Egy pillanatig sem kíméltem magam, olyan erősen csináltam hogy majd’ el szakadtak az izmaim. De nagyon-nagyon jó volt. Úgy éreztem, mintha most űzném ki magamból az ördögöt.Kép Elég hideg volt otthon, de rólam folyt a víz. Aztán gondoltam egyet, megittam egy fél Unicumot. Olyan jól esett, hogy 10 perc múlva megittam még egyet. Aztán még erősebben tornáztam.
Mint egy nemnormális.Kép
De most reggelre úgy éreztem magam, mint mikor kitakarítanak egy csúnya sebet, ami most még nem szép, de már tiszta és gyógyul.
Reggel a wc-n elmélkedve arra jutottam, hogy nem hiszem, hogy ez a hónap sikeres lesz. Nem tudom most várni a babát. Olyan érzésem van, mintha most nagyon távol került volna tőlem. Ezért nem várom. Olyan, mintha nekem soha nem lehetne, ezért más után kell vágyakoznom. Kérlek Titeket, most ne akarjatok meggyőzni az ellenkezőjéről, hogy úgyis lesz, meg minden. Ti se tudjátok, én se tudom, senki nem tudja. Még mindig nincs talaj a lábam alatt. Nem is ez a mostani megjövés borított ki, hanem az EGY ÉV. Nagyon hosszú volt. Annyi minden történt és én alig éltem meg őket. Talán magamba kell szállnom egy kicsit.
Nem vagyok depis, csak...nem is tudom...valami változásra lesz szükség.
De azért pozitívan nézek előre. Csak nem úgy mint eddig, hogy "biztos lesz babánk", hanem úgy hogy "minden jó lesz". Aztán majd alakul valahogy.Kép

Zsuzska hol van???

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Most hogy nem akarod annyira babát,"most fog sikerülni",nekem is ezt tanácsolták,de én nem tudok nem ara gondolniKép.Megértellek hisz én is 13 hónap után el vagyok keseredveKép!
Vendég

Vica!

Szerintem jó úton haladsz. Kép Lehet, hogy hülyén hangzik, de így van. Minden jóra fordul, mindig ezt szoktam mondogatni magamnak is. Kép

Betti
betti73

itt vagyok de semmi extra nem történik velem, gondolkodom ezerrel mit kéne tennem de nem tudom...
Itt volt a terhes m.társam de gyre nagyobb a gyűlölet...KépKépPedig én nem voltma ilyen..

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Tudom mit érzel,én igy vagyok vele,most is olyan rosz érzés volt az esküvön,hogy terhes a Szilvi,sajnálom de nem tudok neki örülniKép,bánt a dolog nagyon.Szerintem ha megszül(és én még mindig nem leszek trhes)akor kerülni fogom.A bnömnek tudok örülni,de sajna családtagnak nem annyira.
Vendég

Vica, de nálatok miért nem jön össze a baba?Mit mond a doki?Szedtél Closthit??

zsuzska80
Szombathely

Csajok!Azt hiszem lépek,de lehet olvaso modba leszek11:45-ig.A héten pénztáros leszek,tele a hócipöm az egésszel, 5 ember helyett dolgozok,de nem panaszkodom,csak bosszant ,van egy kolleginám aki semmihez nem ért ,csak tudnám h dolgozhat ilyen a kereskedelembe!Mindenjinek kellemes napot!!Fel a fejjel mindenkinek,ugy is elöbb utobb "már a lenti topicba "kerülünkKépMax 1 évKép!!!!Na pusz!!
Vendég

Lányok ez nagyon érdekes. Én két év után is a 2. cn-tól azt mondom, hogy majd fog sikerülni, és ki fog derülni, hogy eddig miért nem. Most hogy voltam dokinál pláne bizakodom, mert kezdek kicsit megnyugondi, talán tényleg kellett ez nekem, talán nem jön be ez sem, és kell még várnunk. Fogalmam nincs, de legalább elkezdődött valami. Nem feleslegesen telnek a hónapok Kép.

Különben a terhes rokonokkal én is így vagyok. Leég a pofikámról a bőr hogy nem megyünk, de nagyon könnyen találok okokat.

Kép

Kép
vkhajni

Zsuzska!

A nőgyógyász anno nézett PÉ-t. Akkor nem volt, írt fel Clostit, szedtem 2 hónapig, de semmi, ráadásul még meg is nyújtotta a ciklusomat(31nap, 28 helyett). Aztán azt mondta, hogy a férjem következik, elmentünk, nem jutottunk be, azóta se voltunk. Érzem, hogy vele nincs gond.
Elmentem a homeopata dokikhoz, felírták a bogyókat, hormon-rendszer beállítás céljából, de pár hónapot mondtak, hogy igazán hatni fog.
Szóval hiába mennék megint nőgyogyihoz, csak fenyegetne az átfújással, amit egyáltalán nem akarok, meg csinálna egy hormontükröt, amiből ugyanaz kiderülne, mint amit ezek a dokik kiderítettek, és etetnének velem gyógyszert, ami mesterségesen idézi elő az egyensúlyt, meg aztán szedhetném egész terhesség alatt, hogy meg is maradjon a baba, hát köszönöm nem.
Ezek a bogyók a szervezetemet ösztönzik, hogy saját maga állítsa helyre magát, nem pedig belenyúl az amúgy is összezagyvált kavarodásba.
Szóval várok.
Eszem a bogyókat és nem érdekel az egész. Most én is állnok dög vagyok, mert nem akarok találkozni a babás vagy terhes ismerősökkel. Megszakadna a szívem...

Editke, Betti!
Köszi, szerintem is jó úton vagyok, lehet hogy éppen emiatt sikerül, de -ismétlem- most nem igazán érdekel. (Vagy csak ezt mondom, hogy el tudjam viselni...)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Engem már egyáltalán nem zavarnak a terhesek. Kép Sőt, inkább azon szoktam tűnődni, hogy 'biztos, hogy ilyen nagy hasat akarok?' Kép

Betti
betti73

Vica fel a fejjel!Kép
Én még mestruálni sem menstruálok normálisan!Akkor én mit várjak??
nekem is el kéne mennem dokihoz, de azt mondják hogy fiatal vagyok probálkozzunk még...marha jó!Kép

zsuzska80
Szombathely

Én még azon gondolkozom hogy csináljak-e tesztet...de tuti nem vagyok terhes, de a lelkemet megnyugtatnám.
Lara!Veled mi van? Méssz dokihoz??Írj!

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Szerintem még, ha nem is akarnál most gyereket, akkor is ki kellene vizsgáljanak, mert nem normális a 80 napig nem jön meg. Egyik kolléganőm is így járt, hónapok óta nincs mensije, aztán elment dokihoz (maszekhoz) és a doki közölte, hogy nincs ezzel semmi gond, közben meg hízik, nem tud lefogyni és tele lett hatalmas pattanásokkal. 27 éves a kolléganőm. Mondtam neki, hogy próbálkozzon majd az új dokimnál, igaz, hogy pénzes az is, de legalább foglalkozik az emberrel. Borzasztó orvosok vannak.

Betti
betti73

Sziasztok!

A mai táblák:

Kép

Kép

Remélem, Lola nem sértődik meg, hogy 'megszavaztuk' és átraktam! Kép

Vica,
Látod, nem is Te vagy legalul! KépKép

Ooooolyan furcsa így zebrátlanul a tábla! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Zsuzska!"tudom azt mondtam h nem irok,de ugy érzem h kell".!Szerintem ne hallgas másokra, hogy fiatal vagy probálkozzunk még...Ez a te döntésed ,hogy mit akarsz!Az orvos csak segiteni fog,hidd el nem bánod meg!!!!!
Vendég

A párom is ezt mondta...menjek dokihoz és csapjak az asztalra...
Betti te mennyit fizettél??

zsuzska80
Szombathely

Vica!
Sz.tem is jó utón haladsz!!! Kép DE! Én tuti biztos végére járnék a dolgoknak, mint ahogy teszem is most, hogy hátradölhessek a karosszékemben, és nyugodtan várhassam a csodát. Mert amíg bennem motoszkálna, hogy hátha ez vagy az lehet a baj, addig nem tudnék kikapcsolni. Most már tudom, hogy kevés a spermiumszám, ma megvolt a HSG, és csodálkozott az orvosom, hogy rég látott már iylen csodaszépen átjárható p.vezetőket. Alig kellett kontrasztanyag. Meg is van röntgenfelvételen, ha v.kit érdekel bescannelem. Mégis mikor vártam az orvosomra a nőgyógyászat folyosólyán (még szerencse, hogy nem a szülészeten Kép)miután végeztünk, könnybe lábadt a szemem, majdnem elsírtam magam. Mikor visszajött kérdezte hogy vagyok, mert mikor leültetett nagyon rosszul néztem ki szerinte, és mondtam jól vagyok, csak szomorú. Elcsuklott a hangom, majdnem elsírtam magam. Kérdezte mi van, és csak annyit tudtam mondani, hogy nagyon szeretnék babát... És már folytak is a könnyeim. Próbált nyugtatni, mondta, hogy majd megpróbálhatjuk az inszemet, de én mondtam, hogy a neten minden lehetséges dolgot elolvsatam, és tudom, hogy úgysem sikerülne... Most abban maradtunk, hogy várjuk a vérvételek eredményét.

A HSG egyébként abszolút nem fáj, egy ici-picit, de tényleg csak egy ici-picit kellemetlen, és csak akkor amikor a szondát felhelyezik. Egy kicsikét feszít, abszolút kibírható, semmit sme éreztem. Igaz nagyon izgultam, de felesleges volt.

moni

Zsuzska!
Szerintme is menjél el normális dokihoz!!! Az ajánlatom még áll! Múltkor voltam az enyémnél a volt tanítványommal, és vizsgálatot csinált UH-val, írt neki vérvételre beutalót 7000-t kért tőle. Sz.tem nem sok. Ja és ő 19 éves, nem szeretne babát, de u.azért ment el, ami neked van, hogy csak egy napig volt meg neki, és alig v.mennyi. Azonnal írta a vérvételre a beutalót!!! Szóval ennyit a hozzáállásról. Kiakasztó. Akkor érztem, hogy miylen szerencsés vagyok és milyen jó kezekben vagyok!

moni

Moni!Tedd fel engem érdekel,mert lehet majd nekem is kellKép,de megnyugtattál h ki lehet birni!KépNa aztán tényleg megyek ,csak fuj a szélKép nincs nagy kedvem kimozdulniKép!
Vendég

Zsuzska!

Itt Bp-en a maszek dokik 5-7 ezerbe kerülnek, most 8 ezerbe került. Úgy voltam vele, hogy ne ezen múljon. Szerintem is csapj az asztalra.

Móni!

Örülök, hogy nincsen semmi elzáródásod. Ez nagyon jó! Nem lehet, hogy soka stressz a férjednél és ezért volt most kicsit alacsonyabb a spermaszám?

Betti
betti73

lanyok itt vagyok.

papas mamas vegen volt gyereksiras vagy inkabb bebi kacagas,szerintem osszejott nekikKép

Mi voltunk hetvegen rokonlatogatoba egy 2 eves kisfiunal.folyton a parom oleben ult a pici.Aztan mikor hazajottunk a parom a kovetkezoket mondta:
Latod anya volt kisfiam.
Gondolhatjatok a szivem szakadt megKép

Mi most leallunk a probalkozassal es majd csak aprilisban indulunk be rendesen.
Kicsit hoccunak tunik ez a majdnem fel evKép

Kép
monyoka

Móni!

Neked hányszor kell/kellett vérvételre menni? Nekem 3-szor kell majd. A 3. napon és a 21-25 napok között kétszer.

Betti
betti73

Monyóka!

Miért álltok le most?

Betti
betti73

Nekem is a 3. napon de a 24. napon kell még, és csak egyszer. Van akinek a középidőben is kell. nem tudom, nem értem.
Mindjárt felvarázsolom a képet.

moni

Móni, engem is érdekel.

Nekem a rákszűrés 5000 Ft-ba került. Igaz 6000 van kiírva, normál vizsgálat 5000 és rákszűrés UH-val 7000. Nekem azt tetszett, hogy nem kellett 50 kismama között ülnöm, hanem időpont van, és csak egy-két ember van a váróban mindig.

Kép

Kép
vkhajni

Vica,
nagyon jó úton jársz a negatívból a pozitív gondolkodás felé Kép Ilyenkor kellene elutazni vagy két hétre, és kikapcsolni egy kicsit a megszokott környezetet... Lehet, hogy épp akkor jön össze a baba, mikor nem is gondolod...Kép

Zsuzska,
a lelked megnyugtatása is nagyon fontos! ha ettől jobban érzed magad, csinálj egy tesztet Kép És tényleg fontos lenne egy igazi jó doki, aki komolyan foglalkozik veled Kép

Moni,
örülök, hogy jó lett a HSG eredménye Kép Állítólag akkor fáj, ha van elzáródás.
És fel a fejjelKép Lesztek eggyel többen Kép

angel37

betti mert igy egyeztunk meg a parommal amikor elkezdtuk.
Ez nem azt jelenti hogy vedekezunk.Csak nincs homero nics pe-szamitas,csak akkor leszunk egyutt amikor igazan kivanjuk egymast.

Kép
monyoka

MOnyóka!

Ez jó! Szeressétek egymást és szeretgessétek egymást akkor,amikor kedvetek van hozzá. Kép

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?