Nita
Köszi, de ma sikerült beszereznem, úgyhogy nyugodtan küld el Katinak.
Bogárka
Nagyon jók a képek. Jó kis kolbászt én is úgy ennék már, de terhesség alatt nem ajánlják, na majd ha megszületik Zalán, az lesz az első, hogy a párommal hozatok be egy szál kolbászt, meg paprikát, jó kis magyaros reggeli. Nem ám az a száraz fájdalom, amit adnak a kórházban, az borzalom. Száraz kenyér, eláztatott nyálkás parizerrel, és mindez ráfóliázva. Mondjuk a tea finom volt, azért mindig kimentünk reggelizni.
Kati
Drukkolok, de biztos minden rendben lesz méhszáj ügyben. Én már egy hónapja olyan erőseket görcsölök, és zárt a méhszáj, sőt rövidülés sincs.
Menj el fogorvoshoz, ebben az időszakban már semmi rizikója nincs, ha esetleg félsz, vegyél be chamomilla homeopátiás bogyót, hátha valamit használ. Legalábbis kicsit nyugtat, ha jól tudom.
Van kifejezetten kismamafogászat, legalábbis nálunk itt Győrben van. Biztos drágább, de ott talán olyan anyagokat használnak, ami még kímélőbb.
Csillagvirág
Neked is nagyok voltak mindkét babók. Úgyhogy csak arra tudok gondolni, hogy sokkal jobban leterheli a méhlepényem, mint Regi. Talán engem is az nyugtat, hogy a súlybecslés szerint (még ha +-100-200 g-al is nézzük) meg jók a méretei, szóval talán jó a keringése, és kap megfelelő tápanyagot.
Azért túl nagy babát nem akarok szülni, inkább jöjjön 1-2 héttel előbb. Hosszú baba is lesz, ez viszont már biztos, a mérés alapján. Én 58 cm-el születtem, és 3850 g-al, szóval lehet a fiatalúr is ilyen lesz. Meg nekem is hosszú lábaim vannak, ahogy neki is. Ő biztos jobban fog hasonlítani rám..
Közben felét elfelejtettem mit akartam írni, úgyhogy bocsi ha valaki kimaradt.
Meg valaki kérdezte a pocifotót. Majd rakok, még a héten.
Csajok, nekem meg úgy fáj a térdem. Már évek óta ropog, stb, de most fáj is. Nem akarok így 8-9 hónaposan térdműtétre menni. Bár ahogy hallom a műtéti előjegyzéseket, nem is adnának előbb időpontot, mint február.