Hát sziasztok!
Pandusnak üzenem, hogy nagyon örülök nagyon, hogy jobban van! Dóra babáért mennyien izgulunk... Beszéljen, énekeljen is neki, ha lehet, ha már ő hallja mamiját
Az majd megnyugtatja! Én verset is olvasnék neki, mondókákat esetleg... csak hogy minnél nyugatóbb legyen! A magzati korunk is nagyon meghatározó!
Bella, Heni, drukkolok nektek! Itt az idő, hogy elmondhassuk, most van a legnagyobb esélyetek arra, hogy kismamik legyetek!
Lanyané,
Neked is drukkolok ám!
A szuri beadásakor a kattanás szerintem azt jelezte, hogy pont kifohyott... ha beállításkor engedte a 150 egységet, akkor semmi gáz... megkaptada neked járó dózist
Hú, Te is megjártad a hadak útját a Szabolcs u.i meddőségiben..... nem véletlen a bajszos göndörjahajú volt a lehúzós doktorod? Csak mert a mi történetünk nagyon egybe vág a tiétekkel... Mi 4 inszem után jöttünk rá, hogy mi a helyzet... Neked a vér mutatta ki az immunreakciót, vagy a Postcoitalis vizsi? (Tudod, az együttlét után 1 nappal a katonaszámlálás) Katona ügyben most a lombikos helyen jó lett az ereedmény? Ha gondolod, priviben is megírhatod, én is leírom részletesen azt ami körülöttünk zajlott...
Hajnóca, tetszik az új avatar-od.
Kezdelek megérteni a történeteddel kapcsolatban.. először nem így volt... Örülök a boldogságodnak! megérdemelted!
Dezsi!
mit szólnál, ha velem nem a babaprojetről "beszélgetnél" Csak mert úgy érzem, hogy tényleg elbillent a dolog nálad, és a föld a körül forog csak... Ez nem túl jó ám, mert blokkot okozhat... és akkor pont ezért nem sikerül...
Hogy telnek neked a várakozás idején
a hétkóznapok? milyen egymásra figyelős dolgokat csináltok pároddal? Kézenfogós séta, masszírozás, gyertyázás... Tudod, ahhoz, hogy egy férfiember nem sokalljon be, kényeztetni kell! Mi jót főzöl neki? mi jó helyre viszed el (viteted el magad) ? Na, tényleg, csak jó tanács, nekem is figyelnem kell erre, voltam hasonló cipőben mint Te most, és kijöttem belőle... minnél hamarabb, annál jobb!
Hanna, megértelek! És ennél jobban nem is állhatnál a dologhoz!
Vikimi???????
Tud valaki Vikimiről?
Nálunk csend van, párom szorgalmasan szedi a vitaminokat, homeopatikus golyókat, közben a lelkünket kezeljük
Még családállításra is megyünk, (ez olyan komoly szerepjátékos, ahol ha gyermekkori vagy családtörténeti oka van a baba hiányának, akkor azt oldja... és még a katonasereg is sokat gyarapodhat ettől.. Én pedig jobb befogadó lehetek (nekem megállt pár naposan az embrió a fejlődésben, ha emlékeztek......Párom nem sokára megy andrológushoz is, remélem javult az eredmény...
Egy ciberölelést mindenkinek!