Új privát üzeneted érkezett!

Hihi!
enyém az első lap!
dezsina

Sziasztok!

Bella! Nagyon drukkolok szombatra!

Dezsi! Hali! Édes vagy, de már msn-en is írtam, nem akarom, hogy az életem a babaprojekt körül mozogjon. Az élet megy tovább. Nem akarok úgy élni, mikor van pé, mennyi a hőm, milyen teát igyak. Elegem van. Majd lesz babám, de nem akarok bekattanni. Annyi szép dolog van az életben, amit a férjemmel együtt átélhetünk, illetve mivel az első lombikunk "sikerült", bízom a másodikban. Addig pedig olvasgatlak benneteket és drukkolok a pozitív teszthez. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna!Tiszteletreméltó és bölcs nő vagy!Tiszta szívből kívánom,hogy mihamarabb legyen babátok!

Lányok!ma adtam már a gonalt 150 egységet olyan kevésnek tűnt amikor benyomtam hármat kattant az lehet?nem rontottam el szerintetek?

Pandácska energy :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

lanyané

Sziasztok,

Pandáról semmi hir?

Bella mennek a drukkok szombatra.

Babaprojekthez való viszonyom átmenet Dezsi és Hanna között. Amióta kiderült, hogy nálunk mi okozza a meddőséget, azóta a spontán hónapokban, nem is nagyon foglalkozunk a témával. Nálunk a spontán babásodásra az esély=0-val, tehát ha véletlenül sikeredne igen magyarázkodnom kéne :wink: . Ha eljön a stimus időszak, beültetés utáni állapot, akkor kezdek zizi lenni, de szerintem az is csak azért van, mert sokat vagyok abba az időszakba egyedül, párom estig dolgozik, ráérek filózgatni.
Mondjuk én is mindig keresgélek, hogy mivel növelhetném a terhesség esélyét. Előző lombiknál az aloe verában hittem, ami nekem nem jött be ( utólag olvastam, hogy a O vércsoportúaknak nem is jó.), mivel duci vagyok ( finoman fogalmaztam), most gyógyteákat iszogatok, hogy legyen spontán ciklusom.

Zsani, Heni, Lanyané, Bella mennek a tüszőnövesztő drukkok.

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!

Hanna,
Teljesen egyetérek azzal, amit írtál. Legalább a várakozós hónapokban ne hergeljük magunkat feleslegesen! Egyébként erről a hőmérőzés, pé-s dologról már született egy-két film, amiben aztán szépen tönkre is mentek a kapcsolatok. Úgyhogy teljesen igazad van.

Várjuk Pandusról az újabb híreket.
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!

Hanna, Csibe, Bella,
egyetértek, csak épp mindenki máshogyan csinálja. Nekem az jó, hogy a fórumon keresztül beszélgethetek sorstársakkal, akik értik, mi kavarog bennem, és nem tartanak hisztis p...csának. Ugyanakkor igyekszem elterelni a figyelmem, más dolgokkal foglalkozni, a férjemmel több közös programot szervezni...nem akarom, hogy az életem csak erről szóljon.
Volt egy időszakom, amikor volt hőmérő, LH teszt, figyeltem magam árgus szemekkel...soha többet. Minden kis hülyeségen ki tudtam borulni, ha nem úgy alakult, ahogyan szertettem volna...

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Hírek Pandusról:

"Sziasztok!
ma reggeli helyzetjelentés Pandáról:
semmi gond , feszülésnek, fájásnak nyoma sincs tegnap reggel óta. Jó messzire elküldtük őket !
Továbbra is karba kap szuriban Bricanylt. Majd holnaptól megpróbálják csökkenteni a mg-ot is.
Mindenkit puszil!!"
Vendég

Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá, nagyon jó hírek ezek Pandusékról. Úgy örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bella - sikerülhet elsőre!!!!!(nekem is sikerült, meg másodikra is.....tudom, túl szerencsések vagyunk, vagy inkább Isten különösen szeret minket) Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mert hinni és bízni kell benne nagyon ugye tudod??????????????????????Ha nem majd mi erősítünk benne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!

Többieknek is pusszantás!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
julika79

Julika,
Nagyon köszönöm, hogy így biztatsz, igyekszem hinni benne!:)
Vendég

Sziasztok!

Bocs,hogy megint itt vagyok! :)

Én is Bricanylt kaptam, 5hétig naponta 3*szúrtak vele.Elég kegyetlen gyógyszer mert az ember pulzusát felveri az egekbe(én kaptam mellé egy gyogyit de így is 130volt a pulzusom)de nagyon jól lelazítja a méhizmokat és megszűnteti a keményedéseket.Én azzal húztam ki 40.hétig ill.csak a 36.hétig kaptam.
Kívánok sok kitartást Pandácskának és mindannyiótoknak!

Sziasztok!

Kép
ildikó74

Sziasztok!

Tegnap már nem tudtam jönni, mert nem jó megint a gépünk otthon.
Először egy pár sort magamról:
Hát a helyzet nem a legjobb, de nem is vészes. A hugomnak van hat tüszője, amit elvileg le lehet szívni, abból három baromi nagy és három kisebb, úgy nem várhatunk tovább, holnap lesz a leszívás, tegnap meg is kaptam a hugi a két ovitrellét, holnap 8 órakor gondoljatok nagyon szegénykémre. Abban reménykedünk, hogy mind a hatot le tudják szívni és meg is termékenyülnek.
A másik dolog, ami nem tetszett ennek a dokinak (mert a mi dokink szabin van, de hétfőig nem kell visszaültetni, akkor azt már a saját dokim fogja csinálni, a visszaültetés időpontját még nem lehet pontosan tudni) a méhem, hogy ugye kétszarvú, ő megmondta őszintén, hogy így kevesebb az esélyem, de már állapítottak meg terhességet ilyen méhvel rendelkező nőknél is. Én tudtam már erről, de az én dokim azt mondta, hogy egyenlőre ne foglalkozzunk vele. Remélem ez nem fog problémát okozni. Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem.
Már nagyon várom a holnapi napot, meg a visszaültetés napját is és nagy gond lenne, ha kérnék egy kis drukkor, hogy legyen minnél több petikénk és a találkozás is jól sikerüljön.

Lanyané:
Drukkolok neked hétfőre, remélem szép nagy tüszőid lesznek

Nyulasz:
Teljesen igazad van ebbe az egészbe nem lehet nem beleélni magad, borzasztó érzés

Bella:
Köszönjük a híreket Pandáról, örülök, hogy rendben van
Ügyes vagy, már szombaton leszívás neked, akkor nagyon egymás mellet haladunk, nincs kizárva, hogy a visszaültetés egy napon lesz
Kár, hogy tegnap nem találkoztunk, egyébként nagyon szimpatikus Krizsa doki

Julika:
Sajnálom, hogy megint ennyit hánytál, légy szíves küld át hozzám azokat a rókákat, én is szeretnék velük megismerkedni

Alle:
Téged is teljesen megértelek és a baj egyre többen vannak hasonló helyzetben

Zsani:
Sajnálom a tegnapodat, de lényeg, hogy minden rendben van, neked is sok sikert a tüszőérleléshez
Drukkolok a házhoz is, hogy sikerüljön megvenni

Hanna:
Igazad van nem lehet úgy élni, hogy az ember folyton a babára gondol, mert abba bedilizhet és igen ha egyszer sikerül a következő is fog

Csibe:
Köszi a drukkokat, viszont neked is

Ildikó:
Köszönjük, hogy ilyeneket leírsz nekünk, ez mindenkit megnyugtat

Lányok!
Viki nagyon eltűnt, lehet, hogy már babázik
Tud róla valaki?

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Ja azt elfelejtettem, hogy a méhnyálkahártyám szép vastag, 9mm, azzal nincs gond

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Csibe,
hiszed vagy sem, de csodák mindig vannak!!
Itt vagyok én és Bogi baba rá az élő példa!!:lol: :lol: :lol:

Nem tudom, hogy ismered-e a sztorimat, de röviden.
Volt férjjel 6 évig próbálkoztunk majd 6 inszem és 3 lombik következett. Az utolsó lombik majdnem sikerült, de 5 hetesen mind a 4 pötink itt hagyott minket.
Addig mindig azt mondták, hogy immunológiai oka van annak, hogy nem jön össze. A 'szünetekben" spontán azért próbálkoztunk. Sikertelenül. Tavaly októberben - más okból kifolyólag - 10 év után elváltunk.
Már a nyáron összejöttem a mostani férjemmel. Lassan egy évvel ezelött - decemberben - viszont kiderült, hogy babát várok TELJESEN SPONTÁN!! Nem számítottam rá egyáltalán. Épp senkit nem akartam az életemben, de ... kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy így alakult.
Ennek így kellett lennie!! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Heni,
nagyon szorítok nektek!
Vendég

Heni, Bella ++++++++++++++++++

Hajnóca, borzongatóan szép a ti történetetek :)

allegrobarbaro

Jajdejóóóóó Pandusról a hír :D
Heni!Ne aggódj,igenis sikerülni fog a hat tüszőből ha csak 1 a nyerő az elég egy babához ugye :?: :wink: kétszarvú ha egy van ott hely a kisbabátoknak.a 9mm pedig szép vastag!hallotam olyat akinek a 6mm-el lett pocis.
Bella!szurkolok ezerrel!!!!!3 nap és készül a kis bella vagy belló vagy mindkettő :D
Hajnóca!Bogi gyönyörű Tündérke!
Julika!kitartás mindjárt átvállaljuk rókakomát!Olyan jó az ilyen bíztató szavakat hallani!nekem is az első lesz és igenis sikerülni fog,most és igy az idő hogy pocakos legyek és betelljesedjen a Szerelmünk Apával.
Ma reggel 9-21.ig doliztam és végre szabadság csak az a dolgom hogy jól érezzem magam és megágyazzak a manókáknak :D

lanyané

Sziasztok

Lanyane
Akkor valamit félreolvastam a beültivel kapcs., hogy mikor lesz :oops: Nekem is long van most. Ha már elkezdted a gonal szurit, akkor onnan már elvileg szerintem csak 2 hét a beülti :? Legalábbis nekem így mondta a dokim. Ja és itt van az ideje akkor a zebrás tesztelésnek, meglátod sikerülni fog :wink: Én már most tudom, hogy a 9. napon tesztelni fogok :roll: :oops:
Nekem a Mátéval nem volt semmi gondom a leszívásnál és a visszaültinél. Tényleg nem volt semmi hasfájá, vérzés utána, rosszullét. Az előzönél viszont fájt már a leszívás elött a hasam, még a beültinél is, aztán leszívás után rosszúllettem, kaptam plusz infúziót. Én a helyedben aludnék egy fél órát.

Dezsina
A házból nem lesz semmi, de nem bánkódok, mert megbeszéltük apával, hogy várunk és kicsit spórolunk tavaszig, és aztán újra belevetjük magunkat. Addigra legalább tényleg tudjuk a tesót is. Igaz a szocpol miatt már tárgytalan, mert nem vehetjük fel :evil:
Mi van a mai tesztel? Csak nem halvány pozitív és nem akarod elkiabálni? :roll: :? :wink:

Csibe
Köszi a drukkot :lol: Olvasom, hogy aloevera-t ittál. A noni-ról nem tudsz esetleg semmit?

Bella
Már nagyon a finishben vagy…megy a nagy-nagy drukk….ügyi legyél szombaton. Szorítok, hogy jól sikerüljön majd a randi a leszívás után :!: :wink:
Örülök, hogy jól alakulnak Pandácska és Dórababa dolgai, vigyázzanak magukra.

Heni
Megy egy nagy bátorítás a tesódnak, és gondolok rá. Biztos ügyi lesz. A 6 tüsző pedig nem rossz szerintem, mert a kevesebb állítólag jobb minőségű. Nekem 11-et szívtak le múltkor és csak 2 lett jó, amit visszakaptam. Még addig a 3 kisebből is lehet szép nagy. Arra meg ne is gondolj, hogy milyen alakú a méhed. Biztos van a spontán terhesek között is olyan, akinek kétszarvú a méhe, csak nem is tudja. Szorítok Nektek nagyon :!::!::!:

Képzeljétek mire jöttem rá. Számolgattam, hgoy mikor lehet kb. a leszívás. Elővettem az elöző kezelési lapom és akkor a 12. napon volt a leszívás a 15-en pedig a visszaülti. Most hétfőre, november 5-re esik a 12. nap, és nov. 8-ra a 15. nap. Pont úgy, mint 3 éve a Máténál. Ez nem lehet véletlen. Olyan jó lenne, ha jól kalkulálnék, mert ez ad nekem egy kis pluszt. De jó lenne. Elkezdtem izgulni lányok...pedig olyan lazán akartam venni :? :roll: :oops:
Vendég

Hát sziasztok!
Pandusnak üzenem, hogy nagyon örülök nagyon, hogy jobban van! Dóra babáért mennyien izgulunk... Beszéljen, énekeljen is neki, ha lehet, ha már ő hallja mamiját :) Az majd megnyugtatja! Én verset is olvasnék neki, mondókákat esetleg... csak hogy minnél nyugatóbb legyen! A magzati korunk is nagyon meghatározó! :)

Bella, Heni, drukkolok nektek! Itt az idő, hogy elmondhassuk, most van a legnagyobb esélyetek arra, hogy kismamik legyetek!

Lanyané,
Neked is drukkolok ám!
A szuri beadásakor a kattanás szerintem azt jelezte, hogy pont kifohyott... ha beállításkor engedte a 150 egységet, akkor semmi gáz... megkaptada neked járó dózist :)
Hú, Te is megjártad a hadak útját a Szabolcs u.i meddőségiben..... nem véletlen a bajszos göndörjahajú volt a lehúzós doktorod? Csak mert a mi történetünk nagyon egybe vág a tiétekkel... Mi 4 inszem után jöttünk rá, hogy mi a helyzet... Neked a vér mutatta ki az immunreakciót, vagy a Postcoitalis vizsi? (Tudod, az együttlét után 1 nappal a katonaszámlálás) Katona ügyben most a lombikos helyen jó lett az ereedmény? Ha gondolod, priviben is megírhatod, én is leírom részletesen azt ami körülöttünk zajlott...

Hajnóca, tetszik az új avatar-od. :)
Kezdelek megérteni a történeteddel kapcsolatban.. először nem így volt... Örülök a boldogságodnak! megérdemelted! :)

Dezsi!
mit szólnál, ha velem nem a babaprojetről "beszélgetnél" Csak mert úgy érzem, hogy tényleg elbillent a dolog nálad, és a föld a körül forog csak... Ez nem túl jó ám, mert blokkot okozhat... és akkor pont ezért nem sikerül...

Hogy telnek neked a várakozás idején
a hétkóznapok? milyen egymásra figyelős dolgokat csináltok pároddal? Kézenfogós séta, masszírozás, gyertyázás... Tudod, ahhoz, hogy egy férfiember nem sokalljon be, kényeztetni kell! Mi jót főzöl neki? mi jó helyre viszed el (viteted el magad) ? Na, tényleg, csak jó tanács, nekem is figyelnem kell erre, voltam hasonló cipőben mint Te most, és kijöttem belőle... minnél hamarabb, annál jobb! :)

Hanna, megértelek! És ennél jobban nem is állhatnál a dologhoz!

Vikimi???????
Tud valaki Vikimiről?

Nálunk csend van, párom szorgalmasan szedi a vitaminokat, homeopatikus golyókat, közben a lelkünket kezeljük :) Még családállításra is megyünk, (ez olyan komoly szerepjátékos, ahol ha gyermekkori vagy családtörténeti oka van a baba hiányának, akkor azt oldja... és még a katonasereg is sokat gyarapodhat ettől.. Én pedig jobb befogadó lehetek (nekem megállt pár naposan az embrió a fejlődésben, ha emlékeztek......Párom nem sokára megy andrológushoz is, remélem javult az eredmény...

Egy ciberölelést mindenkinek!
Vendég

Brumi!Úgyílátszik ott mindenki ilyen gusztustalan,nekem a másik volt a dokim a Vajda.odakerültünk minden rendben majd a pct-teszt mutatta ki a látótérben 1-2 élő sperma volt csak.kezdődtek az inszemek ugye az elsőknél annyira fel vagy dobódva,hogy még uh.ra is szerettem járni főleg,hogy 2 lánnyal úgy összebarátkoztunk,hogy mindenki azt hidte még a doki is hogy máshonnan ismerjük egymást,szóval ugye eleinte nem is tűnt fel,hogy mindíg 7végére esett az inszem amiért kijelentette 15E.ft ot kér nem is érdekelt hiszen minden pénzt megérne a baba csak amikor már a 3.is és mindíg csak vonogatta a vállát,hogy nem sikerült és megetették velünk,hogy csak a 6.után lehet menni lombikra,meg oda sem figyelt a leletekre kiderült úgy inszemelt,hogy nincs is meg a véreredményem,meg a pajzsmirigy is egy picit alacsony(amire én szintetikus gyogyót nem akarok szedni inkább három hónapja barnaalgát szedek)és mikor a barátnőmnek úgy csinálta a méhszájtágitást ja a 3.inszem után mint egy mészáros és tartotta markát hogy 20Eft,meg nekem úgy csinálta az inszemet,hogy már 1 napja megreppedtem lehet már nem is élt a tüszőből kijövő sejt,szóval rájöttünk hogy ezt nem érdekli semmi csak a pénz.erre a 6.inszem előőt pár nappal jöttem rá telljes egészében majd bementem hozzá a szobába ő kezte volna,h szombat,én meg mondtam nem lombik és számonkértem hogy igy véreredmény nélkül mit játszik,ő felemelt hangon kikérte magának,meghogy a lombik milyen veszélyes meg igy úgy és szó szerint örjöngött hogy még ezt az inszemet csináljuk meg.én meg röhögtem jó mindjárt :? a Márti meg alig akarta nekem a papírokat kiadni pedíg amikor dugtam a zsebébe a pénzt akkor nagyon szeretett szóval ez az egész intézmény eggy vicc nem is hallottam olyat akinek ott sikerült az inszem,na mindegy mostmár jó kezekben vagyok a Doktornőm a kaáliban és a Csilla megcsinálja ez a Babót :D na meg ugye Apával mi is ügyesek vagyunk.
voltál a Csillánál?hova mentek családállításra?nálatok mi a probléma amit megállapítottak?puszi

lanyané

Zsani!én sem értem mi hogy van biztos a long is van több fajta,vagy nem tudom nekem 1,5hete suprafact 20egység injekció mensi megjött 3.naptól 150gonal a 8.napig az hétfő és megyek uh.ra.mit várjak még lesz más injekció is?nagyon drukkolok neked is!

lanyané

De nagy a csend...sehol senki?

Lanyane
A lényeg, hogy mindjárt a pocakunkban lesznek a babucik :lol: Mennyit kértek vissza? Azt hiszem mi kettőt :? :roll:
Tök iged vagyok, mert du. a gyogyitárban vettünk tűt az injekcióhoz és olyan vastagot adott a hülye hapsi, amivel kb. vértvesznek :twisted: Persze én nem néztem meg akkor, mert hát mondtam neki, hogy mire kell. Most látjuk, hogy ez milyen vastag tű :twisted: Apa most elment ügyeletes gyogyitárba, remélem sikerrel jár majd.

Nem hiszitek el, de én mindig ilyen szerencsétlen vagyok :(
Vendég

Szép jó reggelt!

Zsani,remélem kaptatok tűt.Én is egyszer elfelejtettem a Kaáliban kérni,és a gyógyszertáros nekem is baromi vastagat adott.Nem tudom mit gondolt,valakit le akarok szúrni vele?

Neni,Bella tőletek is várjuk az infókat!!!!
Lanyané!
Asszem 150-nél 3-at kattant a Gonal nálam is.
Csibe,te hogy állsz?

Dezsiiiiiiiiiiiiiiii!
Hova lettél?Remélem semmi gond!

Pandácska!
Drukk továbbra is Dóribabának és Neked!És remélem Kis-csillag is jobban van!
Kép

Katica,Viki,Katavirág?
Vendég

Nyulasz igen hármat kattant.megnyugtattál :D köszike
Zsani,én úgy kértem hogy inzulinos tűt és akkor ezt a kicsit adják,annyi volt a külömség hogy a kaális 40egységig van jelölve a bolti 100ig és kimértem a 20egység a másikban 60 a 10 pedig érthetően 30 biztos más maga a müanyag vastagsága de a tű ugyanaz.mi nem választhetunk 25 évesen kettőt mondjuk még nem is kérdezte a Dokinéni de tuti,olyan jó hogy vagytok itt nekem ez itt a lelki támogatás nekem(Apa után természetesen mert Ő az én Királyfim:)
úgy várom már,hogy velem legyenek:)Mátéról jó a kép:)

lanyané

Sziasztok!

No leálltam a tesztekről. Még csüt csináltam egy negát, aztán megnyugodtam, hogy megint beképzeltem. Át kell formálódjak, mert bedilizek :cry:
Brummi!
Nálunk már nem olyan nagy a romantika iránti igény. Legalább is szerintem. Szépen elvagyunk, összeismerkedésünk hajnalán sem romantikázgattunk sokat, de ugye akkor még másról szólt a kapcsolat :oops: (s-el kezdődik és x a vége :oops: ). Végül is tök jól elevagyunk, a be vagyok dilizve, akkor néha szóbahozom a témát (lombik), de okosan próbálom kivédeni, hogy ne csak erről bezséljek. Ide öntöm Nektek a gondolataimat! Amúgy 3 hét múlva lesz a 11. évi évfordulónk! Hát, rohan az idő.... És amellett, hogy kényeztetni kéne uramat, én nekem már annyira elment az önbizalmam attól a 12 kilótól, amit az elmúlt 5 évben felszedtem, és a lobikok alkalmával ez mindig 2-3 kilóval ő, hogy szinte már szégyenlem magam. de most kitaláltam, hogy ha megjön (ami holnap várható) akkor fogyótúra :lol: :lol: :lol:

Zsani!
Sajnálom a házat :) De látom nem vagy elkeseredve! Remélem szerencsét hoz majd neked, hogy a dátumok egyezni fognak!! Drukkolok!

Heni!
Nagyon drukkolok!!!!!

Nyulasz!
most nem tesztelek többet. Kicsit elég volt az izgalomból (majd jövő hónapban :lol: )

bocsi, ha valakinek nem válaszoltam, de most nem tudok netközelben lenni! Majd, keddtől leszek újra a régi és jövök sokat!!! Addig is be be nézek!
Szép hétvégét mindenkinek!!!!
dezsina

Dezsi!
Akkor hajrá következő hónap :wink:
Vendég

sziasztok!

pandus: hogy vagytok? drukk++++

bella: drukk a punkcióhoz+++++

julika: kitartást a rókakomához!

brumi: még nem hallottam a családállításról.érdekes lehet.

nyulasz: köszi a mai segítséget.

henni, zsani, és mindenki: drukkok mennek++++

rólam: tegnap végre megjött. holnap megyek a kaáliba ciklusindításra, lesz 3.napi hormon és uh.

katica
katica30

Nyulasz
Kapott apa tűt, de még az se volt az igazi. Nem értem miért nem tartanak egy gyogyitárban többfélét :twisted: Mára már vettem jót Győrben....nem is parázok úgy, mint tegnap :lol:
Apára meg úgy néztek tegnap este 10-kor, mintha narkós lenne és azért kéne olyan későn a tű :lol:
Spontánoztok? :lol: Mindent bele apának :lol: :wink:

Lanyane
Köszi Máté nevében a dicséretet, imádja a bringáját :lol:
Nekünk is mondta a gyogyitáros hapsi, hogy inzulinosba van kicsi tű, de az olyan volt nekik, mint amilyet a gonalra kell tenni. Na de már mindegy, már csak 2 nap szuri :lol:
Mindjárt hétfő aztán mehetsz Te is tüszőnézőbe, és megtudod mi a kövi lépés :wink:
Miért gondolod, hogy ne kérhettek 2-t :roll: :? :?: Szerintem ez nem kortól függ :roll: :?

Dezsina
Lehet tényleg nem érdemes tesztelgetni, csak felőrli az idegeid. Igazad van, hogy kicsit megpróbálod kiverni a fejedből (bár tudom nem lehet :roll: :? ), hátha a nem görcsösen akarás hozza majd meg a sikert :wink:
Ház tényleg no problem :lol:
Hát a dátum sajna nem jött be, mert 1 nappal elcsúsztam :evil: .... de nem ezen fog múlni, csak jó lett volna :lol: Én már biztosra megyek most és ma 100 db-os elevitet vettem :lol:

Katica
Köszi a drukkot :lol: Végre Te is már közelebb kerültél az induláshoz :wink: Tök jó, hogy sorban mindig lesz kiért izgulni :lol: :wink:

Nekem volt ma sok szép tüszőm. A jobb oldalon a 12,5 mm volt a jellemző (kedden ott még nem volt semmi), a baloldalon pedig volt 15, 16 mm-es is a 12 és 13 mm-esek mellett. A nyálkahártyám pedig 9,8 volt. Szerintem ez is jó :lol:
Még vasárnapig szuri, hétfőn semmi, kedden reggel pedig leszívás. Gondolom akkor pénteken kapom vissza a két kis csöppséget :lol:
Na gyors át is javítom a vonalzóm :lol:
Vendég

HENI!!!!!!DRUKKKKKKK
Bella!!NEKED IS!!!!!!!
Ügyesek legyetek :D

lanyané

Heni, Bella
Mi volt a leszíváson? Mennyit sikerült leszívni?

Szerintem Viki már babázik :lol:

Pandácskáról van hír :?:
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!!
Még ilyen sem volt, hogy én indítom a napot!

Brumi,
mit nem értettél a sztoriban?

Pandus,
remélem minden rendben van veletek. Dórika még nagyon ráér kijönni a külvilágra. Beszéld meg vele, hogy sokkal jobb odabent.
Puszi Nektek

Mindenkitől bocs, hogy ritkán jövök, de Bogi baba már szinte egész nap fent van. Csak arra van időm néha, hogy visszaolvassak és a leveleimet megnézzem.
Egyre jobban be van dagadva az ínnye és sokkal nyűgösebb is.
Sajnos ez azt is jelenti, hogy hamarabb alszik el, mint eddig és éjjel 1szer fent van. Aztán van még egy etetés és utána már dumál egész nap.
Én meg sokkal fáradtabbnak érzem magam, mint eddig. De élvezem minden percét amikor dumál, akár a cumi mögül.

Mindenkinek drukkolunk.

hajnoca
Dunakeszi

Szia Zsani!este már nem láttam pont egyszerre írtunk :D Szupi tüszők lesznek a nyálkahártya meg szerintem is tuttttijóóóóó :D hétfőn mennek a drukkok ezerrrrel,addíg is ügyik legyetek!Tőletek megkérdezték hányat kértek vissza?valamit szedtél a nyálkahártyára vagy magától ilyen szép?Nektek mi miatt volt szükség a lombikra?

lanyané

BRummadzag!Ügyik legyetek!

lanyané

Sziasztok,
most kaptam Bellától sms-t. 7 petesejtjük lett, és a férje eredménye is jó lett. Holnap 11kor kell telefonálniuk, hány babájuk lett és mikor lesz a beültetés. Altatás után jól van :D

allegrobarbaro

Lanyane
Mi mindig megbeszéljük a dokival, hogy mennyit ajánl. Eddig mindig kettőt ajánlott, most még nem kérdeztem, mert helyettesítő doki volt, de kedden már Ő lesz. Ő fogja csinálni a leszívást. De már eldöntöttük, hogy kettőt kérünk. Kérdezd majd meg hétfőn a dokidat, hgoy mit javasol. Szerintem 2-t fog mondani :lol:
Lényegében nálunk az a bibi, hgoy nincs magától peteérésem, csak ritkán. Szerencsére apával nincsenek nagy gondok.
Nem szedtem semmit külön a nyálkahártyára, csak az injekciók voltak/vannak még ma és holnap az ovitrelle.
Biztos Neked is valami szépet mutat majd az uh. Figyelj arra, hogy mit diktál a doki annak, aki írja. Legalábbis nálunk igy van a Kaáliban. Én is csak onnan tudom ezeket az adatokat :lol: (Bár biztos elmondaná a doktorbácsim, ha kérdezném utána, de igy legalább nem rabolom az idejét :lol: )

Bella
A 7 az nagyon jó, szorítok a randihoz :wink:
Gyere majd, ha tudsz :!:

Köszi az infót Alleg :lol:

Máté alszik, megyek én is ledőlök egy kicsit :roll: :lol:
Vendég

Köszi Zsani résen leszek :D :D :D annyira izgulok már annyira várom és jó érzéseim vannak :D
Bella Drukkolunk!!!!!!!!Allargo köszi az infót :D

HENI!!!!!DRukKKKK

lanyané

Lanyane
Az már fél siker, ha pozitív vagy és jók az érzéseid :wink: :lol:
Én már rendesen érzem a p.fészkeim :roll: :?

Heni
Tesód hogy viselte a leszívást? Végül mennyi lett? Szorítok nagyon, írjál majd, ha tudsz :!:

Megyek kicsit teszek-veszek, mert nem mentem le a fiúkkal....de azért visszanézek még :lol:
Vendég

sziasztok!

most értem haza a kaáliból. fél nyólcra mentem reggel. ma elkezdtük a lombikot, megkaptam az első szurit. :lol:
a doki azt mondta, hogy kb. 10-12 nap lesz a stimuláció.
lányok: ti stimu alatt jártok dolgozni? nem tudom, hogy mi legyen, hisz a kaáliban beadják a szurikat, de egy időben szeretnék ezt megtenni. holnap délelőtt megyek szurira, de hétfőtől dolgozom délutánig. nem tudom, hogy mi legyen. ötletek? milyen gyakran kell uhra menni majd?

bocsi, nincs erőm visszaolvasni. este jövök.

katica
katica30

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de nekem most nincs gépem, most is az öcsémhez pofátlankoztam be, hogy megírjam mi a helyzet.

Szóval drukkok nagyon ideértek, mert 9 petesejtet sikerül csütrötökön leszívni.
Tegnap telefonáltam, és három termékenyült meg és még úgy néz ki lesz negyedik is, de sajnos icsivel lettek ezek, de lényeg, hogy lett. Ami ivf lett azok nem indultak el (4 db).
Jól vagyunk, a tesóm nagyon jól viselte jobban mint az elsőt, és sokat pihatn utána, mert ha valamit elkezdett csinálni elkezdett szédülni, de amit tudtam segítettünk neki. Azóta már semmi még a hasa fáj egy picit, de az is egyre jobb.
Nekem hétfőn lesz a beülti, de még holnap kell telefonálni, hogy hány órára menjek. Mindenképpen hármat kérek vissza, ezt már megbeszéltük a dokimma.
A hugom nagyon meg volt elégedve Krizsa dokival, egy tündér volt vele.

Bella:
gratulálok, és drukk az oszódáshoz

Zsani.
drukk keddre

Lanyané:
drukk hétfőre

Dezsi:
fel a fejjel

Most ennyi majd jövök még bővebben
szalai heni

Zsani én is érzem akkor nem csak beképzeltem olyan meleg sugárzó érzés :D Főztél is vagy csak teszel veszel:)mi ma potyáztunk szülőknél,meg holnap is :D :D :D
katica drukkolok,milyen szurit kapsz?Én a szurit magamnak adom és nem dolgozom már,ha megteheted szerintem Te se minden nyavalyát el lehet kapni és az nem tesz jót.

Heni nagyon ügyik vagytok a 9 szép az meg,hogy csak az icsisek indultak be nem értem mitől meg miért lehet,de szerintem mindegy a lényeg a végeredmény lesz.ha nem vagyok indiszkrét hány éves vagy és a doki miért javasolja a három babót,nektek mi miatt kel a lombik?(amúgy én is annyit kérnék,de a doki is kiröhögne szerintem Apa meg parázik nehogy komplikáció legyen a terhesség vagy szülésnél ha megmaradna mind)

lanyané

lanyané: decapeptyl megy mától, holnaptól a decap. mellett gonal. szerdán kell uhra mennem.

mindenkinek mennek a drukkok++++
katica30

Sziasztok!

Heni, szuper! Gratulálok a hugid leszívásához!
Bella, drukkolok neked!
Katica, neked is eljött az időd! Szuper! Én megkérném, mutassák meg, hogy kell beadni a szurit, de csak 1-et, és a többit én adnám be, vagy nem tudod beadatni ügyeleten esetleg, vagy ha rendel a házidokid nála? Vagy messze van tőletek? Én oda jártam volna, ha nem lett volna a szomszéd, aki beadta... Ha tudsz, én dolgoznék, az UH-ik... Akkortól kell sokat várni a centrumban, és nem tudnál bemenni dolgozni időben. Aztán a leszívástól úgyis otthon kell lenni legalább a beülti után 5 napig, de többségünk 2 hétig otthon szokott maradni legalább.. Aztán, ha sikerül, nem tudom, tőled függ aszthiszem, hogy akarsz e igazából dolgozni....

Nyulasz, engem kihagytál a levélkédből... :( Örülök, hogy annyi örömet szerzett párom a hasas nyuszival :)

Hajnóca, írtam privit...

Pandus, izgulok érted! Remélem hamar már a saját ágyikódban alszotok :)

Kiscsillag, rád is legyen igaz ez! :)

Vikimi?????????????????? Csak nem babázik már?
Vendég

Lanyané, nekd is ezer drukk! Jó volt a családállítás, csak hosszú volt, 10-től 18.45-ig kis szünetekkel... párom hős volt, sokat be is választották... Hasznos is volt.. az ember ha mást nem, jobban megérti, és elfogadja a családi viszonylatokat.. ha pedig neked állítanak, akkor tuti oldás... Kineziológusok szokták ide küldeni az embereket, ha mélyebb dolgot kell firtatni... Mindegy, jó volt köszi a jókívánságot utólag is :)
Vendég

Csak gyors most, mert kivi vagyok az rtl új műsorára :lol:

Katica
Én is azt javasolnám, hogy nézd meg hogy kell beadni, aztán ügyin menni fog neked is. Szerintem ezért nem érdemems még otthon maradni. Bár te tudod, hogy mit engedhetsz meg magadnak a munkahelyeden. De biztos vagyok benne, hgoy betudnád adni magadnak :wink:

Lanyane
Nálunk is potyázás a hétvége, ami a kaját illeti :lol: Takaritgatok, mert én már arra készülök, hogy karácsony elött nem fogok tudni, mert akkor vigyáznom kell már a babókra :lol: :lol: :lol:
Nekem inkább mozdulatokra fáj bele, de legalább sejtem, hogy sokan vannak ott a tüszők és agyok is és azért van :roll: :? :lol:

Heni
Nagy drukk hétfőre, de igzán nagyon nagy majd az első teszthez, amit megcsinálsz :wink: :lol:
4 nappal vagy elöttem....akár még tesztelhetünk egyszerre, ha te betartod a 2 hetet én meg nem :lol: :oops: Vagy nálatok elöbb van vérvétel?

Kis* jól van? Haza mehet már?

Na megyek, mert kezd a műsor :oops:
Vendég

Mi is nézzük a csillag születiket,nem rossz :D de átraktuk a viaszetra ott egypetéjü négyesikrek születést néztünk végis még Apa is bekönnyezett,nem lehetett egyszerű átélni.
Egy hónapja lettünk kész a lakásfelújítással egybekötött full full nagytakarítással fogkefével sikáltuk ki a legkissebb sarkokat is.úgyhogy jöhet a Kismanónk:)

lanyané

Heni, nektek is mennek a drukkok hétfőre ++++++++++++++ :)

allegrobarbaro

Sziasztok!

Pandácskáról tudtok valamit?És Kis-csillagról?És Vikiről?
Sokat gondolok rájuk,remélem minden rendben van!

Brummi!
Kihagytalak volna?
Szerintem kb egyszerre fogunk menni a következőre,úgyhogy még véletlen sem akarlak magamra haragítani :wink: Nektek már van konkrét időpontotok?

Katica!
Nekem úgy tűnik,hamar elindultatok.
Az injekciókat kb.azonos időben kell beadni,én az első stimunál itthon voltam,a másodiknál dolgoztam,és este adtuk.Ha gondolod gyere szabira vagy tp-re.Magadnak be tudod adni?Én a következőnél nem fogok dolgozni,az már tuti!!!Nem hiányzik egy klasssz kis nátha,vagy akármi.

Heni!
Gratu a tesódnak és neked is,drukkok mennek tovább a randihoz!!!!
Lehet,hogy vastag volt a petesejt fala,ezért sikerült csak ICSI-vel.Itt sokunknak csakis az ICSI jöhet szóba,ezen szerintem ne aggódj!
Bella!
Gratu neked is!Milyen lett a párod eredménye?Remélem a randi szuper sikeres lesz,és hipp-hopp már a pocidban is vannak!
Zsani,Lanyané nektek is hajrá,ti lesztek a következők!!!
Csibe!
Ti hogy álltok?
Vendég

Elküldve: 2007 November 03 Szombat - 20:19

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Pandus küldött ma sms-t.
Minden a legnagyobb rendben. Fájásnak híre-hamva sincs. Szurik hétfőig mennek, hétfőn már tablettára áll át.
Hazamenésről semmit nem írt. De gondolom, a jelen állapottól is boldog.
Vendég

Gyugyi!
Köszi az infót,ez nagyon jó hír!Továbbra is drukkolunk Nekik,hogy minden jól alakuljon!
Neked meg nagy-nagy gratula a picurhoz!Láttam ám,milyen szépen erősödnek azok a csíkok!Irigy...irigy...irigy... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Brumi,
válaszoltam privire. :)

Vikiről,
'... én 1 hete élvezem a kórház létet, megfigyelésre befektettek. Rossz volt az nst-m, ami már jó. Eltávra talán hazamehetek 1 - 2 napra. Puszi."
Már nagyon várja, hogy láthassa a pocakbérlőjét. :D

Pandusnak,
örülünk, hogy már minden rendben van velük. Pihenjen sokat amíg lehet. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Viki, örülök, hogy most már OK minden. Hajrá a minél könnyebb szülésért :)

Pandus, de jó, hogy ilyen szépen alakultok. :D

Bella jelentkezett, 6 petesejt volt érett, ebből 5 megindult :) Holnap kell újra telefonálnia. De holnap már ő jelentkezik a hírekkel :wink:

allegrobarbaro

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?