Új privát üzeneted érkezett!

Maminti!

Örülök, hogy jól vagytok. Tessék nagyon vigyázni magatokra!

Lányok!

Olyanokat kérdezgetett a doki, hogy mennyire stresszes a párom munkája, hogyan szokta levezetni a feszültséget, meg ilyenek. Azt mondta, hogy ezek nagymértékben befolyásolják a kiskatonák életét. Ezért mondta rögtön a párom, hogy nem most megy vizsgálatra, hanem a 3 hetes regeneráló üdülés után, amiből egy hetet együtt töltünk. Amikor hazaértem a dokitól, akkor beszéltük, hogy nagyon vágyunk babára és lesz is babánk, nem baj, ha csak januárban fogan, mert nem vagyunk türelmetlenek. Lényeg, hogy szeretnénk és várjuk! Kép Ez olyan nyugalommal töltött el. Kép

Betti
betti73

Angel!

Ciklusnaphoz van kötve a vérvétel. 3-5 nap és 21-25 nap. Összesen 3-szor kell mennem, megnézik az összes hormont (pajzsmirigyhormonok, progeszteron, prolactin, LH, FSH, ösztradiol, tesztoszteron, DHEA szulfát). Elvileg jövő hét végén megjön, úgyhogy október első napjaiban kezdem a dolgot. Persze addig is akciózunk, bár fogalmam sincs, hogy volt-e pé-m ebben a hónapban.

Bocsi, hogy ilyen hosszúkat írok!!!

Betti
betti73

Sziasztok csajok!!!

Csak egy gyors jelentkezés,mert nehezen ülök.Köszönöm mindenkinek a sok drukkot,azt hiszem rámfért.Műtét sikerült,2 cisztám volt + a hugyhólyag is televolt összenövésekkel.Szóval nagy küzdelem volt,hogy nem kellett kivenni a p.fészkemet,annyira össze visszaság volt.Bő másfél órás volt a műtét.Vénásan altattak,nem éreztem semmit.Még a műtőben voltam már ébresztettek.laparral csinálták így nincs nagy vágás 3 kicsi.Egy a köldöknél ahol bement a kamera,másik baloldalon,másik jobb oldalon.Szerdá megyek varrat szedésre,remélem nem fog fájni.Műtét előtti előkészületek kellemetlenek voltak de kibírtam.Doki mondta minél hamarabb baba kell,hogy felfüggesszük a menszeszt legalább 9 hónapra + a szoptatás.Hogy gyógyuljon a cizsta,mert ezek hajlamosak ki újúlni,és csak akkor gyógyul ha nincs várzés.Hát rajtunk nem fog múlni.De lehet inszemmel kezdünk mindjárt,azt is mondta a doki.3 hét no sex!!!!Szegény párom!!!És képzeljétek mind a 2 p.vezeték azonnalátjárható volt.Ugyhogy örülünk nagyon.Dokimnak nagyon hálás vagyok,rettentően aranyos volt.

Beu!!
Gratula az évfordulótokhoz.Jobban vagytok????Nagyon ajállom az intézetet ahova járok!!!Azon belül az orvosomat.Szerintem megér egy találkozást.

Majd még jövök de megyek lefekszem mert nehéz ülni.Kicsit fájnak a sebek vagyis húzódnak.De apa mindent a helyembe hoz,kiszólgál egy tünemény.Ilyen férjet kívánok mindenkinek.
csanita

Betti!
Ugyanezek az érzések vannak bennem is. Annyi különbséggel, hogy mivel már van 2 gyerkőc, és különneműek, a páromnak mindegy, hogy születik-e vagy sem. Igazából "magamnak" szülöm. De majd meglátjátok, már sokszor sokhelyen olvastam, ritka az, hogy v.ki a férje kedvéért szüljön. Mert mi vagyunk 24 órát a gyerkőcökkel, és nem ők. Most ezzel nem azt akarom irni, hogy ők nem szeretik a gyerekeket, szeretik,nagyon is, de máshogy. Persze minden férfi más. Ezt a szülésre való bemenetellel tudnám összehasonlitani. Az én férjemben pl. fel sem merült, hogy nem jön be.

moni

Csanita!
Örülök,hogy minden simán ment, és könny szökött a szemembe az irásod kapcsán! Szurkolok, hogy mikor lehet azonnal pocaklakó legyen!

Csajok a tábla tetején!
Mi újság veletek? Azt gondoltam + tesztre jövök! Kép

Kata!
Kérlek javitsd a táblázatban, hogy 27-31 a ciklus hossz. És már 2 hete 31 vagyok sajna... Kép

moni

Anita!

Örülök szívből, hogy rendben van minden. Meglátod, hogy hamarosan már a babád gondozása lesz a fő feladatod és akkor eszedbe sem jut majd a műtét! Kép

Betti
betti73

Anita,
örülök, hogy jól sikerült a műtét, és remélem amint lehet, összejön a baba is Kép ő majd tényleg rendbehozza a többit! Kép

Betti,
köszi, jó ha tudom, mi vár majd rám Kép
gratula a hozzáállásodhoz! Kép, mármint hogy nem
vagytok türelmetlenek! Kép ez is egy fél siker Kép

nagy lenne, ha ebben a ciklusban megfogantál volna Kép

Monyóka,
az egy-két órás csöpögéssel semmi gond, ne aggódj Kép

angel37

Csanita!Kitartás drukk ezerrel!Kép

Moni boldog szülinapot!KépNem is mondtad!

zsuzska80
Szombathely

Vica! Mi ujság veled?
És Kata, veled mi van?sok a melo?

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!

Anita, örülök, hogy minden jól alakult Kép. Olyan jó volt olvasni. A varratkiszedéstől meg ne félj, az csak kellemetlen de nem fáj.

Bea, gratulálok. Sok boldogságot kívánok nektek Kép.

Kicsit nem tudom ám hogy hol vagyok, mert tegnap fél 10-ig raktuk a járólapot a közlekedőben. Már szépen látszik, hogy mi lesz belőle Kép. Majd csinálok képeket is, csak mindig elfelejtem a gépet.

Képzeljétek, nekem késsel szurkálják alul-belül a hasimat. Egyszer van hogy 3 kés élét érzem. Meg a párom már azon röhög, hogy állandóan "Kikészítettem neked mindent, sietek, elmentem pisilni" Kép. Kicsit elegem van már belőlem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok.
Nagy gázzal pakolok, holnap irány Lisszabon 1 hétre. Pihizünk, nem melózunk. Kép

Maminti!
Szuper, hogy jól vagytok, kívánok nagyon egészséges "Ma-mini"06-t. Kép

Betti,
jó ez a hozzáállás, hogy nem vagy türelmetlen. Eccer úgyis lesz babó...meg mégeccer, meg mégeccer...

Monyó,
átlagban 30 nap a ciklusom, és 16-on van a pém. Most később volt, a 18 vagy 19-en, már nem emlékszem pontosan. Volt, hogy néztem LH teszttel, meg érzem is. Most is néztem LH tesztet, meg éreztem a szurkálást a jobb oldalon, a hüvelyváladékom is stimmelt. Persze januárban felszedtem 5 kg-ot (68ról 73-ra, 170 cm vagyok), és ezt csak 3 hónapja adtam le, a köztes időszakban asszem nem volt pém, legalábbis semmit nem éreztem, és az LH teszt is totál fura lett. Meg a mensim is kiszámíthatatlan volt. Na, nekem nem szabad meghízni, mert fölborulnak a hormonjaim. Mióta leadtam, minden oké. Kép

Remélem nem lesz vérzésem Lisszabonban, kereshetnék nőgyógyászt...áááááááááááá

Móni,
szerintem is hamar mentem nőgyógyászhoz. Csak eszembe jutott, hogy a fiatal méhenkívüli terhességeknél nem kell kivenni a petevezetőt (amiből nekem valószínű, csak a jobb működik), gyógyszeresen is meg lehet szüntetni. De nem lettünk okosabbak. Ilyen gondolatai vannak az ember lányának, ha tanult némi szülészetet...kell, mint púp a hátamra. Kép
potter_76

Anita,
jó hírek. Kép A varratszedést érezni sem fogod, ne félj! Ha most fáj, szedjél 6 óránként 2 tabletta Algopyrint.

Hajni,
késsel? Nekem is Kép Hmmmm????? Kép
potter_76

és én is szaladgálok budira feszt... Kép
Nagggyon gyanús vagy te! Kép
potter_76

Beuka!

Utólag is sok boldogságot nektek!

Keditke!

Boldog névnapot utólag!

Potter!

Jó pihizést nektek. Hamarosan mi is megyünk! Már nagyon várom.

Lányok!

Egyet tudok biztosra, illetve érzem: 2006-ban tuti szülni fogok! Még nem tudom, hogy melyik hónapban, de még 2006-ban. Kép A többi nem érdekel. Kép

Betti
betti73

Nem lehetek gyanús, még csak a 20. napon vagyok Kép. Azért egy kicsit korai lenne még Kép. Szóval ezért van elegem ezekből a tünetekből. Ha mindez a 30. napon kezdődne, akkor örülnék ám neki.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok! Kicsit később jöttem ma, mert reggel ki kellett választanunk a konyhabútor szinét. Dió lesz. Antik hatású. Tuti frankó jól fog kinézni! Sajnos az asztalosnak ezer munkája van úgyhogy csak november elejére igérte, de kibírjuk. Remélem karácsonykor már az egész családot vendégül láthatjuk az új lakásunkban.

Betti! A mióma miatt ne aggódj, mert anyámnak is van már rég óta és szült 3 szép gyereket. Nekem nincs szerencsém a dokimmal. Múlt hónapban szabin volt, most meg beteg úgyhogy várok még egy ciklust.

Köv. hétvégén megyünk Debrecenbe kikapcsolódós hétvégére. Remélem gyümölcsöző lesz.

Megint mérem a hőm. Napi egy tizedet megy le. A végén még kihülök.

Maminti örülök, hogy jól vagy! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Beuka,
Igen, céges buli volt a pénteki. Vagyis az egyik partnercégünknek volt családi napja egy tanyán.

Incike,
Máté Szabolcsot nem ismerem, a Csatlós Évát igen. Mondjuk én a terhesambulancián még nem jártam, de tényleg ki lehet fogni nagyon parasztokat, az tuti! Kép A barátnőm is ott szült áprilisban és angyon meg volt elégedve a kórházzal. Kép

Potter,
Jó pihenést Nektek! Kép

Zsu,
Akkor most aztán már sosem látunk fotót az új frizurádról?! KépKép Irgfum-burgum!!! Kép

Beuka,
Utólag is boldog házassági évfordulót! Kép Kép

Betti,
Örülök, hogy jó dokit találtál és jó kezekben vagy! Kép

Maminti,
Örülök, hogy újra benéztél! Kép És annak is, hogy jót tett a pihenés! Kép Tényleg ne kockáztass!

CsAnita,
De jó, hogy máris jelentkeztél! Kép És annak is örülök, hogy a nem várt problémák elelnére minden ilyen jól sikerült! Kép Most már aztán semmi sem állhat a babátok útjába! Kép A varratszedés meg csak kellemetlen, de az is inkább csak olyan, mint egy szemöldökszedés! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

A táblák:

Kép

Kép
kata1977
Hatvan

Csajok,
Nézgelődtem egy kicsit és találtam Cirmike kislányáról egy képet itt:
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=7486&post=634448#POST634448

Kép
kata1977
Hatvan

Vica! Nagyon kiváncsi vagyok rád!!!!!!!
Remélem még mehetnek a drukkok!!!Kép, Kép, Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kata!

Köszi a táblát és a fotót! Gyönyörű Cirmike kislánya. Kép

Vica!
Merre vagy? Mi van veled?

Betti
betti73

Sziasztok!
Megint sok dolgom volt reggel, így még visszaolvasni se tudok ebéd előtt, csak gyorsan megírom mi volt a hétvégén:

Szóval szombat reggel indultunk Veszprémbe. Egész délelőtt elég erős görcseim voltak, de nem olyan vészes. De semmi nem jött. Dél körül megérkeztünk, szállásnál lepakolás, stb. A görcsök elmúltak. Hú, gondoltam, ez érdekes. Olyan még sosem volt, hogy abbahagyja a görcsölést és semmi nem jött.
Egész nap rokonlátogatás, városnézés. Még a hasam is lelapult, nem volt olyan puffadt, mint mikor meg szokott jönni. Na, mondom jól nézünk ki, nyilván nem jön meg. És akkor elkezdtem reménykedni. Hiába mászkáltunk össze-vissza, minden gondolatom ez volt. Estefelé elmentünk a Tescoba és ott olyan hányinger jött rám a húsok láttán, hogy ihaj! Este lefeküdtünk, görcsök még mindig sehol. Akkor már szinte biztosra vettem, hogy terhes vagyok.
Kár volt.
Hajnalban arra ébredtem, hogy folyik belőlem valami.
Kimentem Wc-re. Hát megjött. Visszafeküdtem és minden lélegzetvételnél azt gondoltam: Jajj,ne...jajj,ne...jajj,ne!KépKépKépKépKép
Reggelre aztán kicsúszott alólam a talaj. Anyósomék is csak idegesítettek, szakadt az eső, kényelmetlen volt a kocsi, fájt a hasam, de nem vettem be gyógyszert, mert megérdemlem, ha már megint ekkora marha voltam, hogy megszívattam magam.
Most nem tudok úgy előrenézni, hogy új hónap új remények. Elegem van az új hónapokból! NAGYON!!!
Pont aznap volt a próbálkozásunk első évfordulója, mikor megjött.
Ráadásul még Atissal is összevesztem. Olyan voltam mint egy harapós, öreg, eloltani való kutya.
Még azon is elgondolkodtam, hogy mivégre vagyok én a földön??? Aki nem tud szaporodni, az pusztuljon el! Minek éljek?????
De aztán ebből a szar apátiából már kiestem, de még mindig nem vagyok a toppon.
Majd lesz valahohogy. Október elején megyünk gyalogtúrázni, akkor majd kiheverem.
Na futok, mert lemaradok az ebédről. (a sajátomról)Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jaj Vicuska. Ne szomorkodj.... (mondom ezt én, aki még mindig a padlón fetreng már egy hete)Az egyik barátnőmnek most nyáron telt le az egy év próbálkozás és most szeptemberben derült ki, hogy terhes. A lényeg, hogy nem szabad feladni. Vagyis lehet, hogy pont feladni kell és akkor megszűnik a stressz meg a görcsölés és akkor jön össze. Recept sajna nincs.

Mikor megjött egyszerűen nem tudtam magammal mit kezdeni és szerveztem egy hétvégét félidőre, úgyhogy hétvégén megyünk Debrecenbe kúró-túrára. (A páromat meg túró-kúrára fogtam, hogy legyen anyag.)Így legalább van mit várni. Ez nekem fontos, hogy ne mindig a pét meg a mensit várjam. Aztán két hét múlva céges hétvége Egerben. A kettő között meg kimeszelek 100m2 plafont.

Kép

Kép
kamilla306

Vica!

Nem szomorkodj! Sajnálom, hogy megjött. Kép A depi nem használ, tudod!!! Minden jóra fordul!!!!! Meglátod. Kép

Betti
betti73

Csajok!!!

Nem szomórkodni!!!Ejnye-bejnye!!!

Vica!!!
Mit olvasok én??Mik ezek a hülyeségek???Hát így bizti nem lesz baba!!!Nem szabad elkeseredni!!És nem feladni.
Elkéne menni orvoshoz,minél hamarabb,hogy tudjon segíteni.Nem is meséltem,hogy a nőgyógyászaton is volt műtő ott csinálták az abortuszokat,meg a kicsi műtéteket.Mesélte a párom futó szallagon mentek a csajok,kb fél óránként abortuszta.És délután engedték őket haza.Nem semmi.

És nem gondoltam volna hány embernek van cisztálya.Volt egy csaj 3 öklömnyi volt neki azt mondta a doki ilyet még nem láttak.És éjjel jött be mert nagyon görcsölt a hasa,de bent is fogták.Szegényt holnap műtik.

Na megyek pihizek tovább.

Jó étvágyat mindenkinek!!!!!!!!
csanita

Kamilla!

Ez jó! Kúra-túra-túró....Kép

Betti
betti73

Potter-Ági!

A doki azt írta az UH után a papírra,hogy a "Douglas-üregben minimális hasi folyadék található". Ez mit jelent?

Betti
betti73

Köszi, hogy lelket öntötök belém. Jól esik.KépKépKépTényleg nem érdemes ezen bánkódni, mert úgyse lesz jobb, de olyan nehéz...

Maminti!
Örülök, hogy jól vagytok, nagyon vigyázz magatokra.
Elmondtátok már otthon? Nem vettek észre trajtad semmit az esküvőn? Képek???Kép

Potter!
Vigyázz nagyon magatokra! A kis-hóförgeteg majd kapaszkodik., Te meg vigyázol rá!Kép

Betti!
Örülök, hogy jó kezekbe kerültél. Remélem most majd minden akadály elhátul, ami eddog távol tartott a babától. Lehet, hogy szedsz egy doboz bogyót és úgy jársz, mint Zafír!Kép Tök jó, hogy a férjed is azonnal ugrik, ha a babáról van szó!Kép Szorítok, hogy gyorsan segítsenek rajtatok!Kép
Kata!
Légyszi javíts: 2.cn. De szar lesz a tábla alján lenni.Kép

Kamilla!
Biztosan meglesz az eredménye a debreceni-túrának.Kép A túrótól tényleg több lesz???Kép

Anita!
Tök jó, hogy jól sikerült a műtét. Most már teljesen rendbe tettek, tessék igyekezni azzal a babával, hogy tényleg ne legyen vérzés legalább 9-10 hónapig!Kép

Rajtam már csak az idő segíthet. Tudom, hogy szervi bajom nincs, hanem itt afejemben kéne rendet tenni. De azt a legnehezebb. Arra gondoltam, hogy ami pénzt félreraktam a búvárkodásra, azt elviszem egy pszichológushoz, hogy ennyim van, ennyi órát fut ki, és rázza össze egy helyre azt a csöpp agyamat, hogy normálisan működjön.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!Gyorssan irok aztán visszaolvasok!

Irok egy csunyát(bocsi érte),szombaton raktam fel a kuppot(utoljárra)és éreztem ,hogy nyitva a méhszájam (aznap volt pé.m,szerintem)elöször meglepödtem h mi a franc az ,azután anyut kérdeztem és ö mondta h mi van!!Elég hülyén irtam le ,de azért remélem értitek,ilyet még nem tapasztaltam.Vasárnap 2-szer is akcioztunk,bár nem a gyerek miatt,mert azt ebe a hónapba nem akarok,de már annyira kellett,hogy csak naa"már rég volt ilyen jóKép"Az esküvö is szép volt,jó sokat ettemKép!!!
Vendég

Marminti! Vigyázz magatokra!!

Betti! Örülök,hogy találtál egy normális dokit Kép!!

Kamilla! Drukkolok a debreceni-túrához!!

Vica!Kép Ne légyí szomoru!Szt keresd fel a dokidat!!

Anita! Örülök, hogy jól sikerült a műtét.Neked is drukkolok h minél elöbb pocaklakod legyen!!
Bocsi! most nem tudok mindenkinek irni de,megyek egy meleg fürdöre ,picit felmelegszem,meg áztatom a cickámat,mire kijövök a fürdöböl ara kész is leszKép!!
Sajna hirtelen nagyon hideg lettKép!!!!Na meg ez a hülye esö!!Kép
Vendég

Vica! Nem konkrétan a túró, hanem a fehérjedús ételek állítólag jók.

Ja! akartam kérdezni. A forró fürdő ugyebár mint tudjuk megölik a spermiumokat. De hány fokos vízbe lehet még beleülni? Debrecenben van az az élményfürdő ami meleg vizes. 28-32-34 fokos vizek vannak benne. Viszont ha az emberi test 36 fokos akkor az ennél hidegebb víz nem árthat, nem?

Kép

Kép
kamilla306

Vica!

Látod, tudod te, hogy mi a bajod.Kép Tessék a fejecskédben rendet rakni (megjegyzem, hogy az a legnehezebb!!). Azért jó, hogy kicsit helyre állítottad magad. Kép

Keditke!

Nem a baba miatt, hanem azért kell akciózni sokat, mert jólesik. Kép Aztán, ha esetleg baba lenne a dologból, akkor az csak hab a tortán. Kép

Betti
betti73

Kamilla!
A mi falunkban is van termál fürdő és mivel dolgoztam is ott, tudom, hogy nem tökéletesen pontosak mindig a hőfokok. Az a javaslatom, hogy maximum a 32 fokosba üljetek bele.

Betti!
Olyan jó volna, ha lenne olyan röntgen, amivel belenézhet az ember a fejébe és látja, hogy mi nincs jóhelyen, meg miből van kevés, meg miből sok, és szépen rendet tudna csinálni. Dehát így látatlanban kell rázogatnom jobbra-balra, hátha alakul valamit.
Korábban írtam egy pszichológusnő könyvéről. (Dr. Lux Elvira: Anyának születtem?)
Megszereztem a tel. számát. Szerintetek felhívjam? Mit mondjak? Hogy kezdek begolyózni? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!!Kép igazad van!!

Itt vagyok,olyan jól esett a fürdés most mát nem fázom!A cicka is elég jó volt.Anyutol kaptam tea(szüröset),olyan ari az edény,nem kell szürni hanem kiázik és már önhettem is,nem kell vele szorakozniKép.JA és teszek bele egy káv.kanál palástfüvet és ugy nem olyan keserü!!
Holnap kiváncsiságból megmérem a hömet!!KépBár lassan ugy is hozzá kell szoknom a jövö hónaptól!
Csajok!Kérdeztem a dokit,hogy hol mérjem azt mondta a számba ..Kamilla te hol méred?Hónap végén majd tedd ám fel a görbéd!Kép
Vendég

Vica!

Szerintem hívd fel. Mondd el, hogy mi a helyzet, aztán majd mond valamit. Kép

Betti
betti73

Juj Vica!Te tényleg el akarsz menni?Mért nem mész elöbb nögyógyászhoz,beszélj vele pár vizsgálat után okosabb lennél!Vagy csak az a baj,hogy mindig erre gondolsz"baba"??
Vendég

Tényleg csajok itt az infulenzaKép,bnöm ma ment dokihoz lázzal és torokfájáéssalKép
10.10-én be tankolok multivitaminnal,még most nem akarok mert itt van az E-vitamin amit szedek,és nem akarom keverni.Na meg nem sok pénzem vanKép,vettem laktacidot is ,nem szeretném ha vmit megint összeszednék.Szoval sokat költöttem mostanába!!!
Vendég

Na, visszaolvastam. Rengeteget termeltetek! Ráadásul közben még dolgoznia is kéne az ember lányának...Kép
Bocsi, ha kicsit régi dolgokra is reagálok! Képzeljétek, jegyzeteltem, de csak egy-egy szót írtam. Most elolvastam, amit írtam, és nem tudom, néhány szó mire vonatkozik...Kép Ez van...

Szonibaba!
Annyira megörültem, hogy jelentkeztél! Azóta megint eltüntél! Hol vagy? És hogy vagy???

Beuka!
Sajnálom, hogy nincs minden rendben! De remény mindig van. Egyetértek a többiekkel!Kép
És utólag is boldog házassági évfordulót! Mi majd másfél hónap mulva követünk benneteket!Kép

Kamilla!
Az én páromnak heresérve volt, aztán látod, mégis összejött! Nem hiszem, hogy az ilyen balesetek befolyásolják a nemzöképességet!
Én is faros voltam, és természetes úton jöttem a világraKép
Tuti jó lesz Debrecen! Jó, hogy nálatok ilyen spontán lehet szervezni! Mi általában 2 hónapra elöre betáblázzuk magunkatKép

Potter!
Nagy-nagy gratula az új zebrához!Kép
Nekem kb a 8. hétig állandóan fájt a hasam. Utána voltak azok a csúnya dolgok. Most, az 1 hetes pihi után sokkal jobb! Szóval te is pihenj, amennyit csak tudsz!
Jó utat! Vigyázzatok magatokra Lisszabonban!
Jót mosolyogtam Ma-mini06-onKép

Szelivi!
Tök jó lehetett látni az izgö-mozgó babót!Kép Legutóbb én még nem fedeztem fel semmi mozgást a szívdobogáson kívül. 2 hét múlva megyek megint dokihoz, remélem, akkor már én is fogok ilyesmit látni!Kép

Anita!
Drukkoltam neked olvasás közben, nem hiába!Kép Gratula a jólsikerült mütéthez! Meddig kell pihenned? Mikor kezdtek neki a babagyártásnak?

Kata!
Meddig tart ez az embertelen meló? Szörnyü, hogy ennyire le vagy terhelve! Nem kéne szabira menned vagy ilyesmi?

Hajni!
Nem jövök másfél hétig, és ti azalatt be is fejezitek a házat!Kép Nem vagytok semmik! Kérünk fényképeket!

Angel!
Nincsenek képek Rómáról? Mi is voltunk ott az idén, nagyon szeretem azt a várost!

Kép
Kép
maminti81

Vica!
Szerencsére nem vettek észre az esküvön semmit. A ruhám elég jól eltakarta a dolgokat, na meg még nem is vagyok túl gömbölyü...Kép
A család még mindig nem tud semmit. Az esküvön elmondhattuk volna, de inkább nem, meghagytuk a növéremék ünnepének. Pénteken megyünk páromékhoz és elmondjuk, jövö hét keddre meg már összehívtuk az én kis családomat is, és akkor majd bejelentjük.

Az apás szüléshez visszakapcsolódva: férjecském nagyon ódzkodott töle. Tegnap közöltem vele, hogy ha ö nem jön be, akkor behívom a mamámat vagy a növéremet, mert akarok egy biztos pontot látni a közelemben. Erre azt mondta, hogy akkor inkább ö... De ez csak olyan kieröszakolt beleegyezés, azt meg nem szeretném... Majd meglátjuk!

Kép
Kép
maminti81

Vica, sajnálom, hogy megjött Kép
Szoktak negatív gondolataim lenni nekem is mikor megjön, főként mert úgy, ahogy Te is írtad, biztosra veszem, hogy terhes vagyok (produkálom a tüneteket is!), és akkor ki megyek WC-re és ZUTTY, vmi piros Kép
Holnap v. holnapután fogsz tudni bízni a következő hónapban Kép
Sztem is inkább nőgyógyhoz menj Kép

Editke,
szerintem beletaláltatok a közepébe Kép
A hőmet a számban mérem, nyelv alá dugom a hőmérőt!

Betti,
Douglas üregről küldök mélt!

Maminti,
fényképeztünk, de nem digitálissal, és az se biztos, hogy sikerült, sajnos, vmi nem stimmelt a masinával Kép
De köszi, most eszembe juttattad, megyek, ma előhívatom! Kép

angel37

Maminti!

Majd kérünk részletes "bejelentős" beszámolót! Kép

Angel!

Köszi, várom a mélt.

Betti
betti73

Angel!
Ebbe a hónapba nem igazán sikerülhet,de ha mégis akor a világ legboldogabb emberre leszek!!!
Még kb. 2 hét és minden kiderül!!!!
Azt hiszem megyek,mert elég fáradt vagyok!!Sziasztok!!!
Vendég

Lelépek én is!
Puszka!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Drága Vica boszi!
Ne légy ennyire szomorú, nem tesz jót!!! Most fönn egy babó, aki hozzátok készülődik mit szól? Tudom, nehéz szembesülni vele, most,a mikor késett én is beleéltem egy kicsit magam, rossz volt, de szerencsére hamar tultettem magam.

Maminti!
Bejelentős szorit várom én is!

moni

Nnnna, bénáztam egy kicsit, így kétszer küldte el. Kép Olvassátok a következőt! KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Affrancbaaaa! Egyszer be tudok nézni este és sehol senki.... Kép

Vica,
Kép Próbálj meg nem depis lenni! Kép

Maminti,
Sajna ez a legrosszabb az egészben: fogalmam nincs, meddig tart ez az áldatlan állapot a munkahelyemen... Kép De 7végén mindig feltöltődöm, ilyenkor nem olyan gáz, de szerda környékén már kész vagyok... KépKép Viszont van 2 nagyon jó barátom a munkahelyen és velük sikerül valamennyire feldobódnom! Kép De már 4-5 kávés üzemmódban telnek a napjaim... KépKép
Kitaláltátok, hogy milyen módon fogjátok bejelenteni a trónörökös/nő érkezését? Kép Izgis! Kép Én is kíváncsi vagyok!!! Kép (nagyon!) Kép

Mivammá az eltűntekkel (Nolina, Emese, Lola, stb...)?! Kép TESSÉK JELENTKEZNI!!! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata!
Én vagyok!

moni

Kata!
Én vagyok!

moni

Kata!
Sztem Lolát simán átteheted már a pocakosokhoz. Tud róla v.ki v.mit?

moni

Sziasztok Lányok!

Kamilla!
Nagyon jót nevettem a túró-kúrán és a többin!, alig bírtam a páromnak elmondani, hogy min röhögök ennyire!

Maminti!
Végre itt vagy! Tessék beszámolni részletesen mindenről! Jó pocinövesztést! A babucim kb 11 hetes volt, mikor láttam táncolni.

Képzeljétek el, ma voltam meló-orvosnál, mert neki mindenről tudnia kell, hogy betegácsiban tartson. Kicsit meglepődött, hogy tényleg nem viccből döglök itthon 4 hete. Azt mondta, nem kell elmennem FÜV-re (ez valami alkalmassági nálunk, még csak bokarepedéssel voltam), kikéri anélkül a könyvemet. És megtudtam, hogy az egyik főnököm (amelyik normálisan gratulált) neje 13 hetes terhes.

Tudtok valami bio módszert magas vérnyomásra? Sajnos azt hiszem emiatt fáj a fejem (kicsit) kb. 2 hete. Gyógyszert meg nem akarok szedni, szegény gyerek ráér még "kábítózni" később!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?