Sziasztok!
Valahogy mostanában nincs kedvem írni. Depi vagyok és nem akarok hangulatot rombolni.
Most este jelentkezett egy kis rózsaszín. Holnapra várom a niagarát. Hát ennyi volt ez a hónap is.
Visszaolvastam. Közbe a fiam kétszer le akart lökni
Nati: nekem a closty mellett úgy volt uh-m, hogy az utolsó szem bevétele után 2 nap múlva. De nekem tudod a szuri miatt. Aztán csinált uh-t a 21. nap és mikor megjött akkor a menzesz 3. napján. Vérvétel nem volt mellette.
Úgy néz ki nekem nem jó a closty.
És nálam most a spontánozás következik. Ennyi.
Muffin: nagyon édesek a kis rucik. Imádom ezeket a kis ruhákat. Már szépen kerekedsz.
Tabati: Annyira nem aggódott a doki amikor mondta a cisztákat. Inkább én aggódom. Egyszer már volt ilyen dögöm. Másfél év volt mire eltűnt.
Holka: jajj de jó, hogy kisebb lett a vérömleny. Nemsoká teljesen el fog tűnni. Drukk nektek.
Márti: jobban vagytok? Én már egész jól vagyok. Kende is jól van csak a csúnya köhögés maradt vissza. Meg az orrát kell még szívni, mert még azért folyik neki.
Andy: örülök, hogy picit jobban vagy. Nemsoká szuperül leszel
Nekem hüvelyi volt a 12. uh. És apa is bent volt.
Jenny: a b6 jó a hányingerre, de nekem spéci nem jött be, de próbáld ki. Kende már jobban van. Csak köhög még és megint kezd huligán lenni. Tegnap egész nap fél órát aludt.
Mágnes: de kis ügyi már Anna. Lassan futhatsz utána.
A tv-t Kende is imádja kapcsolgatni. Húha nem alszik neked sokat. Pedig így nem tudtok apával a projektre koncentrálni.
Lilla: mizu veled? Meggyógyultál? Ugye nem jött még meg. Drukkok mennek ám!
Ditta: ti hogy vagytok? Rég írtál.
Erika: nektek hajrá-hajrá
Bocsi, ha valaki kimaradt!