Új privát üzeneted érkezett!

Jut eszembe:
még jártok tornázni?

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt mindenkinek!
Szerintetek az normális, hogy 37,3 a hőm ma reggel? Tegnap 37 volt, előtte 36,9. Még sose volt ennyi. Mondjuk egy kicsit náthás vagyok, de semmi egyéb. Már azon gondolkozom, beveszek egy fél algopyirint. Vagy ez még nem sok?

Kép
p__lilla

Lilla, én a helyedben nem szedném be az algót, lehet terhes vagy :D
Nagyon jó volt a torkos csüti. Annyit kajáltam, hogy alig bírtam megmozdulni este11:30ra értünk haza. Fájt a sok kajától a pocim :cry:
azt hiszem délig nem fogok enni semmit.
Vettünk egy új tv-t mert a régi haldoklot. Őgy örülök neki. Olyan gyönyörű képe van!
Lassan kedd.... lassan látjuk Pöttyöt :D
magdolnam

Szép jó reggelt!

Lilla
Szerintem még nem sok, főleg ha babás vagy! :wink:
ne vegyél be semmit. Bár lehet a nátha miatt magasabb a hőd most, nálam is volt ilyen, de majd meg fogod látni a következő napokban.

Az én hőm most visszaesett egy kicsit 36.8-ról 36.6-ra. Most vagyok a 25. cnapon és az előző ciklusom 26 naposra sikerült, lehet most is annyi lesz és akkor vasárnap megjön.

Köszönöm a jótanácsokat! Próbálok megint egy kicsit pozitívabb lenni. Megint olvasnom kellene a titkot.

Márti
Miért szedsz gyogyit? lehet épp nem olvastam, vagy csak megint likas az agyam, de nem tudom. Én is szedtem már ilyen kábító gyogyikat, hát nem valami jók. Az egyiktől állva elaludtam, meg evés közben is, munka közben is. A doki egy kicsit túladagolta. :roll:

Magdolnam
Milyen volt a tegnapi törkös csütörtök? Hová mentetek?

Kép
Kép
nati80

Nem emlékszik valaki, hogy hol csináltam az előző ciklusvonalzómat? Macis volt, zöld.

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!
tegnap nagy pangás volt, én is vissza akartam olvasni, na mindegy ma talán többen leszünk. holnap hétvége!
Nem akarom elkiabálni, képzeljétek kicsit jobban vagyok, próbálok egész délután fent lenni, ülve tévézni, nem fekve, és már tudok este 7 után is fürdeni, de persze csak ha rágcsálok valamit. Este reggel mindig hányinger, de lehet csak beképzelem, enyhébb.
aztán nem akarom elkiabálni, úgy örülnék ha már megszűnne, persze nem leszek telhetetlen, bár ma kezdem a 12.hetet.
ugye lassan el is felejthetem az itthon fekvést, és mehetek csavarogni, sétálni, dolgozni?

Lilla! szerintem is jó hogy hosszabbra tetted a vonalzód, hátha hosszabb lett a ciklusod. és a hőd akkor is jó, ha kicsit megfáztál, akkor is a 37 megvan kb. igaz lányok?
és drukkolok hogy 8 hónapig ne legyen piri!

nati!
sajnos nem emlékszem hol csináltad a másik vonalzódat, visszanézni sem lehet, mert a mostanit mutatja.
babafalván vannak még vonalzók nem onnan volt?

magdolnam, miket ettél?
mostanában egész délután éhes vagyok, és eszem fél-1 óránként. ez normális magdi?
kedden mentek uh-ra?

csajok a 12.heti uh már hasi?
és vittétek az uratokat rá? vigyem a párom? vagy ráér később?
még kedden nem megyek mert csak 11 hét 3 napos leszek, és a védőnő azt javasolta inkább várjam meg a 12.hét pár napot, és akkor nem tévedhetnek akkorát az értékek, 1 hét is sokat számít.

Kép
andyfekete

Nati
Nem a tickercentral.com oldalon csináltad?

Amúgy nem vettem be az algopirint, mert nem vagyok szarul, csak ez a nátha... Arra meg úgysem jó.

Andy
Szerintem már hasi lesz, és vidd az urad, legalább elhiszi, hogy apuka lesz.

Kép
p__lilla

lilla!

jobban vagy? torkod nem fáj? remélem nem kapott el az influenza.
amúgy sok a hiányzó gyerek a suliban még influenza miatt?
vagy nem tudod?

Kép
andyfekete

Andy
Semmi bajom nincs a náthán kívül. Remélem nem is lesz. Miért az influenza hogy kezdődik?
Szerintem már nem hiányoznak annyian, a tanárok is meggyógyultak. Januárban sok volt a táppénzes. Most tartják meg a karnevált is, mert a hiányzás miatt a múltkor elmaradt.

Kép
p__lilla

Lilla
KÖSZI!!!!!
Ott csináltam. Már mindenhol néztem, de nem találtam.

Andy
Tök jó, hogy kezdesz jobban lenni. Néhány nap és vígan sétálgatsz, meg dolgozol.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Andy, akkor én váltalak téged. Nekem pár napja olyan mértékű hányingerem van délutántól estig, mig le nem fekszem, hogy ihaj. A héten nem egyszer fordult elő, hogy délutánosból hazajöttem, és irány a wc. Mintha a gyomrom semmit nem emésztene, zöldségeket meg savanyúságot már nem is merek enni. Nem kivánom a kajákat sem, már fogytam egy kilót.
Ma májgombóc levest+mákos gubát csináltam, végre kivántam valamit. Jól is esett.
Hányingerre jó a MagneB6?
Bocsi csajok, hogy nyavalygok, de most én vagyok a padlón. Mondjuk örülök is, mert legalább tudom, nincs semmi baj.
Magdolnam, mit ettél tegnap? Ja és kedden tudod meg, hogy kislányod lesz-e?
Lilla, nagyon drukkolok, hogy ne a nátha miatt legyen magas a hőd!!!
Viri, Kende jobban van már?
NAti, örülök, hogy kezdessz már kilábalni a depiből!
Márti, fiúk hogy vannak?
Bocsi, akit kihagytam! Puszi mindenkinek!

Kép
jenny29
Mór

Márti:
Igen, minden kedden tornázunk. Mér nem olyan vészes, kezdünk hozzászokni :) Szerintem, amíg el nem kezd járni, addig mennünk kell.

a 12. heti uh már hasi uh! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

szia Jenny!

akkor egy kicsit örülök, már ne haragudj rám, mert azt hittem csak én vagyok ilyen szarul.
de csodállom hogy te az édeset meg tudod enni és nem jön vissza.
Én pont a savanyóval vagyok így azt tudom megenni.
reggel elszóltam magam, most van nagyon hányingerem, de próbálom leküzdeni, de ez enm olyan.
Én b6-tal próbálkoztam, amgí azt is ki enm hánytam, de ez csak az én esteem, én enm bírok minden gyógyszert bevenni.
kitartás. Sokat rágcsálj. Ha így leszel, menj táppénzre, így nem tudsz majd dolgozni.

mágnes!
Annácska hogy van? mit csináltok éppen?

Kép
andyfekete

Andi:
Jól van köszönjük, én egyre fáradtabban... Mostanában már 7-kor fent kukorékol, délben alszik fél órát, és ennyi a napi alvásigénye..Éjjel is ébred min. 3-szor, szóval nagyon rám férne már egy kis pihenés. Na de én akartam, ne panaszkodjak :)

Egyre ügyesebb, mászik, és felkapaszkodva áll az ágynál, a kiságyánál kívülről, ma a tévét fedezte fel nagy sajnálatomra, rájött, hogy ott is fel lehet állni, és most folyton nyomogatná..
Egyébként pedig nagyon öntudatos leányzó, szerintem sok harcunk lesz még egymással :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

ma délután is pangás?
pedig hétvége van, lehet pont ezért.

most voltam sétálni 20 percet, de a fülem meg is fájdult, nagy szél van megint. voltam zöldségesben, vettem sok gyümit hétvégére.
ti is egyetek ám sokat! mindenki

Mágnes
Annácska biztosan aranyos kislány!lassan elindul. nem tudod szülőknek lepasszolni egy picit hogy aludj egy jót?
neked férjed ottvolt a 12.uh?

Kép
andyfekete

Andi:
Hát a szüleim tőlünk 270 lm-re laknak... Egyedül vagyunk, vagyis Anyósékkal, de ők nem tudnak így vigyázni rá. Szóval mindent Apa és én csinálunk, de Apa sem tud vele lenni úgy, hogy mondjuk megeteti. Odaadja neki a hamit, de el kell készítenem.Pelusozás ugyanez. Ha nincs kaki, átpelenkázza, de csak, ha szólok neki, és meg kell néznem, hogy jó -e ... Szóval ez így nem pihenés..:)

Nekem ott volt Apa az uh-n, sőt azösszesen ott volt, még a hüvelyin is. :) Meg is lepődött rendesen :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csak egy kis vidámság!!!

Hajnalban kopognak egy mekkai könyvesbolt ajtaján. A tulajdonos
álmosan nyit ajtót.
- Mit akar?
- Korán van?

Az óvónő megkérdi Pistikétől:
- Tudod-e, miért kel ki a kiscsirke a tojásból?
- Mert fél, hogy őt is megfőzik!

Kvíz a televízióban:
- Tehát, Ön mindent tud a fociról?
- Igen.
- Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón.. .

Repülés közben hirtelen leállnak a motorok. A pilóta beleszól a mikrofonba:

- Kérjük, mindenki maradjon a helyén, ne nehezítsék meg az azonosítást!
Köszönjük!

- Pistike, hol voltál tegnap?
- Nem jöhettem tanító bácsi, leégett a boltunk.
- Rémes, és hol voltál tegnapelőtt?
- Előtte mindent össze kellett csomagolnunk.

Egy srác találkozik az erdőben a jótündérrel.
- Mivel épp jó kedvem van, teljesítem két kívánságodat.
- Csak kettőt? Legyen már három, mindig annyi szokott lenni.
- Oké, legyen három. Mi a másik kettő?

Két óvodás beszélget:
- Én egy villanyvonatot kérek a szülinapomra. És te mit kérsz?
- Tampont.
- Az mi?
- Nem tudom, de lehet vele síelni, teniszezni és úszni is.

Mi a különbség az izgalom és a stressz között?

Az izgalom az, ha a feleséged terhes. A stressz az, amikor a titkárnőd az.

Miben hasonlít a hegyi pásztor és a sziklamászó?
Mindkettő marhára vigyáz a hegyen!

Nyuszika bemegy a boltba.
- Ecetet kérek!

- Sajnos nyuszika mi nem tartunk ecetet, ez egy festékbolt.
- Mondom, ecetet kérek!
- Nyuszika, ez egy festékbolt!
- Jó, akkor másképp mondom: kérek egy pamacot!

Szőke és barna nő autóznak. Egyszer csak megáll az autó, a szőke kérdezi a

barátnőjét:
- Miért álltunk meg?
- Kifogyott a benzin!
- De okos vagy! Én biztos nem vettem volna észre, és tovább vezettem volna!

Szőke nő kifakad a férjének: Elegem van az egészből! Sosem jössz haza
időben, éjszakára is kimaradsz. Megcsalsz fűvel-fával! Most már abban sem

vagyok biztos, hogy te vagy a
gyerekeink apja!

- Képzeld, tegnap leestem a létráról!
- Nahát, és lett valami bajod?
- Nem, semmi. Képzeld, tegnap leestem a létráról!

Mit mond az orosz a halálos ágyán? - Szent Péter vár.

Milyen a számítógépes szépségápolás? - Átküldök neked egy kiló bájt!

A férfi csomagol. Feleség: - Hát te meg hová készülsz?
- Tudod van a déltengeren egy sziget, ahol a férfiak minden egyes kefélés
után 25 márkát kapnak.

- Aha, akkor én is megyek. Látni akarom, hogy jössz ki a havi 25 márkádból!

Éjjel két óra van, és Gustavssonéknál csörög a telefon:
- Itt Nilsson a szomszédból. Szeretném felhívni a figyelmét, hogy a kutyája

mar több mint egy órája ugat. Tegyen valamit, mert így nem lehet aludni!
Másnap éjjel kettőkor Nilssonéknál cseng a telefon:
- Itt Gustavsson beszél a szomszédból. Szeretném közölni önnel, hogy nekünk
nincs is kutyánk!

- Tudod mit mondott Mónika, mikor megkértem a kezét?
- Nem.
- Honnan tudod?

Hogyan gyártsunk házilag műanyagot?
1. Vegyünk tíz csomag sósrudat (ropit).
2. Adjunk hozzá 1 liter vizet.
3. Főzzük 1 órán keresztül, majd szűrjük le a levét, a fennmaradó

ropimasszát dobjuk ki, arra már nem lesz szükség.
4. A lébe tegyünk egy félkilós polipot, majd főzzük ismét 1 órán keresztül.
5. Szűrjük le újra és máris készen van a polip-ropilén.

Ne igyál, amikor vezetsz! Még nekimész valaminek és kilöttyen a pia!

Az illuzionista egy hajón dolgozott. Minden héten tartott egy bemutatót.
Mindig más volt a közönség, így megengedhette, hogy mindig ugyanazt a
műsorszámot adta elő. Az egyetlen probléma a kapitány papagája volt. Egy idő

után műsor közben bekiabált és elárulta a titkokat:
- Á, nézzék, ez egy másik kalap!
- Á, nézzék, a virág az asztal alatt van eldugva!
- Á, el van dugva egy kártya a kabátujjában!
Az illuzionistát bosszantotta, de nem volt mit tegyen. Egyszer egy baleset

miatt a hajó elsüllyedt. Nem maradt életben csak az illuzionista meg a
papagáj. Néhány napig mindkettő egy deszkán úszkált, miközben szótlanul,
ellenségesen méregették egymást. Végül a papagáj megszólalt:
- Feladom ba'meg! Hol a hajó?

- Megőrizte feleséged azt a gyönyörű lányos karcsúságát?
- Mi az, hogy megőrizte, megduplázta!

A nagyapa megkérdezi az unokáját:
- Kisfiam, hogy hívják azt a németet, aki eldugja a dolgaimat?
- Alzheimer, nagyapa, Alzheimer!

A legfrappánsabb ügyfélkezelés díját valószínűleg az ausztrál Ansett
Airlines jegykezelőnője érdemelné ki az alábbi megoldásával.
Egy járat kimaradt Sydney repülőterén. Az utasokat gyorsan megpróbálták más
járatokra áttenni, a főszereplő hölgy előtt is hatalmas, türelmetlen

utasokból álló sor kígyózott. Ekkor egy ingerült utas előretört a sorban,
lecsapta a jegyét a pultra, és felcsattant:
- Egy jegyet kérek a legközelebbi gépre, és ajánlom, hogy első osztályra
adják! A hölgy türelmesen válaszolt:

- Sajnálom, uram! Boldogan segítek Önnek, de előbb az itt sorban álló
embereket kell elintéznem. Az utast ez persze nem hatotta meg, hangosan,
hogy mindenki hallja a sorban, megkérdezte:
- Hölgyem, tudja maga, hogy én ki vagyok?!

A nő elmosolyodott, majd gondolkodás nélkül a hangosbeszélő mikrofonja után
nyúlt, és beleszólt:
- Figyelem! - kezdte, és a hangja visszhangzott a terminál egész területén.
- A 14-es kapunál van egy kedves utasunk, aki nem tudja, kicsoda is ő. Ha

bárki segíteni tud személyazonossága megállapításában, kérjük, fáradjon a
14-es kapuhoz!
A sorban álló utasok hisztérikus röhögése közepette a dühös utas a fogait
vicsorgatva odavetette:
- Kapja be!!
A nő ezen sem ütközött meg, hanem mosolyogva válaszolt:

- Sajnálom uram, de ehhez is sorba kell állnia!

Kép
Kép
nati80

Pintyus

Mi van veled? Olyan régen jelentkeztél, Ugye nincs semmi baj?

Kép
p__lilla

jó reggelt!

Na végre vagyok. Torkos csütin sült kacsát párolt káposztával és sült krumplival ettem, ja és lecsúszott mellé egy gesztenyepüré is.

Terhesség alatti éhség:
Eddig még nem tapasztaltam magamon, hogy jaj ennem kell, mert különben.... Nálam ilyen nincs. Sőt egy kicsit kevesebbet is eszek, mint azelőtt, mert kisebb a pocimban a hely.

Pintyus átment egy másik topicba, a debreceni kismamisba :cry:
magdolnam

Jenny, igen kedden tudom meg. Már nagyon várom. Tegnap voltam a munkahelyemen, ott egyből mondták, hogy olyan fiús pocim van :evil: pedig tudják, hogy én lánypárti vagyok. Hangsúlyozom tökmind1, de akkor is az álmomat ne rombolják le, holmi népi pociránézéses hagyománnyal... Erről csak annyit, hogy ugye akinek kerek a pocija annak lánya lesz. Mondják. Namármost a férjem volt munkatársa pocija gyönyörű kerek és jelentem FIA lesz! Remélem, nem vagy állandóan rosszul Én nagyon örülök, hogy inkább "csak" az émelygés gyötört.

Mágnes, nagyon ügyes a kislányod. Rakhatnál fel állos-kapaszkodós képet!

Nati, :lol:

Andy, persze hogy normális, mert azt igazán a babuci kívánja. Jobb, ha eszel egy icipicit, mintha éhezteted szegényt! :wink:
magdolnam

Sziasztok!

Mágnes:
az jó, ha már kezdi megszokni a torna ártani nem árt :wink:

Andy:
Jó, hogy már nem vagy annyira rosszúl.Rmeméljük a második harmad már élvezetes lesz :wink:

Magdolnam:
ne adj az ilyen fius, meg lányos pocis dumákra, nem ettől függ.. Alkattül, hogy kereknek tűnik vagy oválisnak a pocid...Én ismertem egy kismamát, mindkét gyerekére azt mondták, hogy fius a pocija és mindkettő lány lett... :wink:
Fincsiket ettetek :)

Nati:
Kösz a vicceket, jót derültünk rajtuk a párommal :lol: :lol:
A gyógyikat a hugyuti fertőzés miatt kell szednem meg a méhszájseb miatt :cry:

Jenny:
köszi kérdésed, a fiuk jól vannak, helyrejöttek. Ma megyünk a menyem :P :roll: szülinapizsúrjára...Alig várják már a fiuk,egész héten azért nyaggattak, hogy mikor megyünk már...

Lilla:
jobbulást a náthából...

Kisvirág:
mi van veled? Kende baba hogy van?

Bocsi akit kifelejtettem...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Hol vagytok lányok? :cry: :cry:
Csak egymagam vagyok itt :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

sziasztok
ma is pangás?
Márti, hogy vannak a gyerekek? Olyan szépen süt a nap, remélem ki tudtok menni jáccani.

Én megvagyok, ma már 10kor kikeltem az ágyból, igaz egész délelőtt hányingerem volt, még most is egy kicsit, de mászkálok, teszek-veszek.
Délután 2kor megyek az urammal munkamegbeszélésre, remélem jókat hallunk.
ő egy b.füredi cégnél dolgozik infósként, de már nem éri meg bejárni neki, most itt helyben keresünk neki valamit. miattam is és a babóca miatt jobb lenne ha helyben járna dolgozni-.
drukkoljatok, hogy csupa jó hírrel jöjjek haza.
Már a labor óta nem voltam kint csak sétálni, meg a munkahelyemen, de furcsa lesz. azért viszek magammal egy kis rágcsálnivalót.

majd este beszámolok.

magdolnam!
csak délutántól este 7ig vagyok állandóan éhes, este hétre meg annyit eszem hogy felfújodom, és azért vagyok este rosszul.
az annyit alatt nem kell sok kaját érteni, nem eszek még most sem annyit mint régen, hanem többször keveset, de az biztosan jobb a babának.

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Tényleg egyre kevesebben vagyunk. :(
De ez benne van a pakliban, hogy valaki elpártol innen.
Nekem igazából nem vészes a rosszullét, nem is közelítem meg Andyét. Van nap, mikor szarul vagyok, meg hányok is, de ki lehet bírni. A csütörtöki volt eddig a legrosszabb napom. Tegnap rendeltem egy nagy pizzát a munkahelyemre és együltő helyemben bevágtam. Nagyon jólesett! :D
Én inkább az álmosságot meg a gyors kifáradást érzem. Ma is, mire kitakarítottam a lakást, meg mostam, tök elfáradtam. Pedig máskor meg se kottyan.
Délután megyünk a barátainkhoz baba+ kiskutya nézőbe. Boxer kölyökkutya, azokat annyira imádom! Nekünk is volt egy, és nagyon megviselt, mikor elpusztult. :cry:
Na legyetek jók, szép szombat délutánt, tényleg nagyon jó idő van.
Többiek, írjatok!!!
Nati, mi van veled????????

Kép
jenny29
Mór

Sziasztok!

Valahogy mostanában nincs kedvem írni. Depi vagyok és nem akarok hangulatot rombolni.
Most este jelentkezett egy kis rózsaszín. Holnapra várom a niagarát. Hát ennyi volt ez a hónap is. :(

Visszaolvastam. Közbe a fiam kétszer le akart lökni :)

Nati: nekem a closty mellett úgy volt uh-m, hogy az utolsó szem bevétele után 2 nap múlva. De nekem tudod a szuri miatt. Aztán csinált uh-t a 21. nap és mikor megjött akkor a menzesz 3. napján. Vérvétel nem volt mellette.
Úgy néz ki nekem nem jó a closty. :( És nálam most a spontánozás következik. Ennyi.

Muffin: nagyon édesek a kis rucik. Imádom ezeket a kis ruhákat. Már szépen kerekedsz. :lol:

Tabati: Annyira nem aggódott a doki amikor mondta a cisztákat. Inkább én aggódom. Egyszer már volt ilyen dögöm. Másfél év volt mire eltűnt. :?

Holka: jajj de jó, hogy kisebb lett a vérömleny. Nemsoká teljesen el fog tűnni. Drukk nektek.

Márti: jobban vagytok? Én már egész jól vagyok. Kende is jól van csak a csúnya köhögés maradt vissza. Meg az orrát kell még szívni, mert még azért folyik neki.

Andy: örülök, hogy picit jobban vagy. Nemsoká szuperül leszel ;) Nekem hüvelyi volt a 12. uh. És apa is bent volt.

Jenny: a b6 jó a hányingerre, de nekem spéci nem jött be, de próbáld ki. Kende már jobban van. Csak köhög még és megint kezd huligán lenni. Tegnap egész nap fél órát aludt.

Mágnes: de kis ügyi már Anna. Lassan futhatsz utána. :) A tv-t Kende is imádja kapcsolgatni. Húha nem alszik neked sokat. Pedig így nem tudtok apával a projektre koncentrálni. :(

Lilla: mizu veled? Meggyógyultál? Ugye nem jött még meg. Drukkok mennek ám!

Ditta: ti hogy vagytok? Rég írtál.

Erika: nektek hajrá-hajrá ;)

Bocsi, ha valaki kimaradt!

Kép Kép
kisvirág_30

Tegnap voltam a kollegámnál babalátogató partyn. A csoportunk fele ott volt. Olyan nagyon jó volt találkozni velük!!!! Kb 1 órát terveztem ott tölteni, de annyira jó volt hogy 4,5 óra lett belőle. Olyan gyönyörű kislányuk született :D

Kisvirág, mi a helyzet Nálad?

Nati, mikor kezdesz dolgozni?

Bízom benne, hogy ma nem lesz olyan pangás, mint tegnap. Sajnos elképzelésem sincs, hogy mi okozza ezt. Pedig-véleményem szerint- jó a társaság. Sajnálom, hogy viszonylag sokan lemorzsolódtak :cry:

Upsz, aszem émelygek :roll:
magdolnam

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, de inkább csak olvasgatok. És tesszük a dolgunkat.... :wink: :wink:

Gyerekek már meggyógyultak, szerencsére!

Nap közben alig tudok benézni, a munkahelyem egy rémálom.....De már csak 2 és fél hónap, és megszabadulok onnan! Szerintem nem is leszek babás addig, mert iszonyat stresszes.

Úgyhogy olvasgatok, de egyenlőre semmi érdekesről nem tudok beszámolni.

A kismamiknak jobbulást, a leendőeknek meg sok drukk a + teszthez!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Jó reggelt!

Magdolnam
Holnap kezdek. Végre egy kis elfoglaltság.

Viri
Köszi az infókat.

Csütörtökön megyek a dokihoz, már nagyon izgulok. Egy kicsit félek hogy elba....ik a hangulatom majd valentin napon. nem akarok nagyon rossz híreket kapni. JÓ HÍREKETE AKAROK HALLANI!!!
Pozitív hangulatom, gondolkodásom nem akar visszatérni sajnos.

Még benézek este.

Natasa

Kép
Kép
nati80

Viri
Mi a helyzet ma? Ugye nem jött meg?
Amúgy a náthám már jobb.

Hát asszem ez sem az én hónapom. Mára leesett a hőm. 37,1-ről 36,9-re. Tudom, még nem olyan alacsony, de múlt hónapban is ennyinél jött meg. Tehát pont 28 nap. Akkor én már nem tudom mikor volt ovum. Vagy lehet kevés a pé utáni szakaszom. Most még csak a 8. napon lennék. De az is lehet, hogy a nátha miatt volt magas a hőm.

Nati
Drukkolok, hogy jó híreket kapj.

Jenny
Örülök, hogy nem vagy nagyon szarul.

Kép
p__lilla

jó reggelt, bár mindjárt dél!

és ehetünk ebédet. igaz a husilevesem nem elsz kész, mert 10 előtt nem bírtam felkelni, de azért csirkécske lesz.
Este úgy bekajáltam-éjjel volt éhes a picike- hogy reggel majdnem kijött, bocs.
úgyhogy ma reggel tovább kínlódtam az ágyban. felkelek már minden nap délelőtt is, egyfolytában hányinger, de ebéd után enyhül. ma is sétálunk egyet a mamámhoz, 79. szülinapja lesz.
lányok és szerencsére még el tudja látni magát, sőt, süt, főz....
remélem még azért pár évig jól lesz.

ti mit csináltok ma?
megint nem süt a nap.

ditta gyere gyakrabban!
Lilla, nekem sosem volt 37.nél magabb a hőm, és terhes vagyok.
remélem neked sem jön meg a piri 8 hónapig!

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Ma tényleg megjött. Már lelkileg olyan fáradt vagyok, hogy már bőgni se tudok rajta. Ez van ezt kell elfogadnom. Ennyi. :(

Kép Kép
kisvirág_30

Újra sziasztok!

Magdolnam: szupi lehetett a babalátogató. Jó társaságban hamar szalad az idő ;)

Ditta: örülök, hogy jól vannak már a gyerekek. Hogy-hogy megszabadulsz a munkahelyedtől? Máshová mész?

Nati: drukk, hogy jókat mondjon a doki csütörtökön. Tuti nálad minden rendben lesz. A jövő hónapban már baba lesz a pocidba! ;)

Lilla: tudod amíg nincs piri nem kell feladni. Mondjuk tényleg a hőd esett. Nekem csütörtökről péntekre 37-ről 36,7-re esett. Már akkor sejtettem, hogy vége, tegnap meg 36,7-ről esett 36,5-re. Este már rózsaszín volt, ma meg már rendes piri. :(

Andy: jó étvágyat a kajához!

Én is megyek kajolni!

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Hát már én is belefáradtam, úgyhogy nem bőgök. Már a múlt hónapban sem volt vészes. Kezdem elfogadni, hogy nálunk sem lesz egyszerű. Csak az a szar, hogy a pé utáni szakaszom is rövid.
Hidd el, majd jön a kistesó, mikor nem is várjátok. Az vígasztaljon, hogy nektek már van egy tündéri kis Kende babátok.

Kép
p__lilla

Csajok!
Ki lesz akkor ebbe a hónapba kismami? :oops:
Az esélyesek közül ki fog mostanába tesztelni?

Kép
p__lilla

sziasztok

Jelentem én mostanság tuti a gép előtt fogok lógni!!! :lol:
A következő 2-3 hétben folyamatosan feküdnöm kell,hogy felszívódjon a vérömlenyke. Logisztikai szervezés megvolt a családban....mert Henikém vigyázását meg kellett oldani...egy kis 2 éves örökmozgó mellett különben képtelenség volna feküdni.

most eszek egy is rántott sajtit aztán visszaolvasok.
pusz
holka

Pötty zöldbablevest kívánt! Nagyon nagyon jól esett. Soha nem voltam nagy leves evő. Nagyon ritkán ettem, eszek. Most állok neki a 3.tányérnak :lol: Utána meg fini szilvásgombóc fog jönni!
magdolnam

Lilla,Viri
Nagyon sajnálom a sikertelen hónapot.. Úgy várom,hogy eljöjjön a ti hónapotok és boldogan jelentsétek be a jó hírt!!

Andy
Én tegnap hajnali 5-kor annyira éhes voltam,hogy nem tudtam miatta aludni!!! Ittam egy bögre meleg kakaót és ettem 2 szendót sajttal és sonkával. Utána meg olyan szuperul aludtam!! :D

Láttuk kis Pöttömöt pénteken. Még csak 10 hetes de a kezeivel és lábaival már úgy tornázott,rugdosott!!! :lol: Hihetetlen volt!!Teljesen jól van szerencsére és szépen fejlődik. És a hematoma a lehető legmesszebb van a lepénytől!!!Ez jó hír!
holka

A reggeli hőleesésem most hőemelkedéssel folytatódik. Megmértem, 37,6. Itt fekszek az ágyba, nehezemre esik minden. Lehet tényleg influenza lesz a vége.
Mondjuk tegnap Veszprémbe voltunk kicsit plázázni, meg mozizni. Előtte ettünk kínait. Szerencsétlenségemre csípős csirkét választottam. Nagyon finom volt, de asszem most kikészíti a gyomrom. Úgy érzem, mintha mérgezést kaptam volna. Vagy ezért magas most a hőm?

Kép
p__lilla

Nati
ha valamelyik eredményed nem jó legalább tudni fogod az okot és lehet korrigalni,kezelni!!! És utána nem lesz semmi akadálya a babátok fogantatásának!!! Szorítok nagyon csütörötkre :)

Andy
kórházfüggő de általában a 12 hetes még hüvelyi szokott lenni utána már tuti mindenhol hasi lesz.
És persze,hogy vidd a párod!! Nagy élmény lesz neki is!!

Muffin
nagyon klasszak a kisruhák amiket beszereztél.. :lol:

Magdolnam
Szóval kedden mentek 4D-re?? De szuper. Vigyél kólát,csokit nehogy megtréfáljon a kis picid és ne akarjon megmutatkozni előttetek..

Mágnes
Heni másfél éves korában kezdte átaludni az éjszakát...azóta nincs semmi gond az alvásával :lol: (előtte viszont 3-4 x simán ébredt ő is)
holka

Sziasztok!

A tegnapi szar hangulatom folytatódik. Éppen csak hazaértünk -párom szüleinél ebédeltünk- és sírva fakadtam. Olyan szar minden. majd írok privit akinek tudok, hogy miért is van most ez. Nem akarom leírni nyílvánosan, szerintem tudjátok miért.

Viri
Nagyon sajnálom pirit.

Lilla
Remélem te még esélyes vagy, és nem a pirit érzed.

Kép
Kép
nati80

Holka, szerinted ha mielőtt elindulunk (35perc az út) és iszok egy tejeskávét, az is jó? + a kóla+ csoki?
magdolnam

Lilla
38 alatt ne nyomd le a hőd lázcsillapítóval mert akkor nem tudja pusztítani a szervezeted a kórokozókat...
Ha ételmérgezésed lenne hánynál is... talán az nincs.
Pihengess.
holka

Szóval megnéztem a táblát és Lillán kívül Erika, Bejci és Nyuszi lehet még kismami ebben a hónapban.

Köszi Holka!
próbálok pozitív lenni, de most nagyon nehéz.

Kép
Kép
nati80

Szegénykém! Gondolj csak a jó dolgokra. Ráadásul holnap kezdesz! Egy picit el kellene terelned a figyelmedet. Nem kellene aggódnod, hiszen a lehető legjobb kezekben vagy, mármint dokikézben. Ő pedig azért van, hogy segitsen neked, hogy mielőbb babád lehessen
magdolnam

Magdolnam
:) Igen az már tuti megmozgatja őt!! :lol:

Nati
sajnálom a rosszkedved. De tudod egyszer fenn egyszer lenn...
Ha most vacakul vagy eztán már jónak kell következnie!!!! :)
Vizsgaidőszakoddal kész vagy?
holka

Holka, Magdolnam
Privi ment!!!

Köszi magdolnam a támogatást, jól esik most tőletek ez. Tudom nem szabad nekikeserednem, de biztos most fog megjönni, mert nagyon rossz kedvű vagyok.

Kép
Kép
nati80

Lilla
neked is elküldtem a privit.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Holka: kitartást a fekvéshez. Heni a mamánál lesz addig?

Lilla: Tuti bekaptál valami vírust. Ez már igencsak hőemelkedés. Orrod nem folyik? Jobbulást és kitartás neked is! És igen csak az tartja bennem a lelket, hogy itt van Kende. Emlékszem még nem volt milyen pokoli volt a másfél évem. Most is szar, de már nem annyira, mert tudom ő itt van nekem.

Nati: sejtem mi lehet a baj, de küld légyszi privibe!

Magdolnam: milyen jókat eszel :)

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Küldtem a privit.
Azért neked se lehet annyira könnyű a sok sikertelen hónap. Attól függetlenül persze, hogy ott van már Kende. Ez sose lehet könnyű.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Látom, megint süllyedünk az apátiába........... :(
Bár én most leginkább abba, hogy holnap megint hétfő..........

Viri!
A retves piri mondjon le!! Sajnálom....
gen, április 30-án lejár a szerződésem, és akkor pattanok le onnan....A nyarat amúgy sem tudnánk megoldani, így legalább a gyerkőcökkel lehetek, addig meg csak összejön a bébi!

Lilla!
Hátha talán nem is a piri van a dologban! Azért majd számolj be, mire alakultál! Remélem nem leszel beteg!

Nati!
Miért lettél szomorú? Ne már!! Kérlek nyugodj meg! Bár tudom milyen ez, nálam is van sokszor olyan, hogy semmi sem jó....De én olyankor a gyerekekkel vigasztalódom. Küldenél nekem is privit??

Holka!
Örülök, hogy a bébikéd jól van! És Henivel a nagyik lesznek?

Andy!
talán már múlóban a rosszulléted! Hidd el, én szivesen átvennék tőled, csak már sikerülne.........

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?