Új privát üzeneted érkezett!

Én nemrég megköszöntem Brekinek a segítséget de már ne látom az üzit sehol.Kép Nem tudom mi történt, de nagyon köszönöm még egyszer!!!!!

Pusza! Mamacs
mamacs

Szia Mamacs!
Kitartás és türelmet kívánok és sikerülni fog.Kép

Breki!
Én optimista vagyok, de már nem erre a hónapra. Tudod nem vagyok elkeseredve már. Amikor a tesztem negatív lett, akkor jól kibõgtem magam és utána azt az elvet követtem, hogy nem szabad a múlt veszteségén rágódni, hanem a jövõ sikerére kell gondolni és akkor menni fog a továbblépés, és ez nagyon igaz.
Mostantól minden hónapot úgy tekintek mintha az lenne az elsõ és akkor nem érzem egyre reménytelenebbnek a sikertelen hónapok utáni újrakezdést.
Agyilag sokmindent átértékeltem. Meg kell tanulni parancsolni az érzéseimnek, mert ha ez nem sikerül könnyen depresszióba esek. A felesleges reménykedés csak meghosszabítja a fájdalmas napokat. Ha lelkileg lezártam, tehát tudomásul vettem, hogy nem sikerült, akkor nyugottabban kezdem az új ciklust és ez szerintem sokkal jobb a baba szempontjából. Tehát nem görcsölök, hanem elfogadok és bízom a sikerben. Hát mi ez ha nem optimizmus.

Lányok a Brekinek szóló eszmefuttatásom nektek is szól!

Puszi, szer-szer, öl-öl.: Gabó Kép
Gabómanó

Kamilla!
Most olvasom, hogy mi történt. Te most esel át azon amin én már túl vagyok. Olvasd el az elõzõ üzimet Brekinek. Szerintem segíteni fog neked is.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Kamilla!
Egy kis züllés megengedett. Amikor a tesztem negatív lett mi is mindent amit amúgy nem lenne szabad csináltunk: Meleg fürdõ, szauna, (én uniqum párti vagyok). Túl is estem a depi hangulaton, sõt kifejezetten jól éreztem magam. Persze ehhez rátok is szükségem volt. Úgyhogy nem elkenõdni, hanem újra kezdeni. Együtt menni fog túljutni a nehézségeken ne aggódj. Kép

Puszi: GabóKép
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

Erre a hónapra meghalt bennem a remény. A teszt negatív (legalacsonyabb höm a ciklus 14. napján volt és ma a 33-on jártam=19 nap az már több mint 3 napos terhesség lenne ) az orvosom azt javasolta hogy így hagyjam abba a duphastont,mert a hõm se jól görbül. Matól abbahagyom, de olyan mintha a duphaston megvonással megölném a nem létezõ babám.
Azt mondjátok meg nekem hogy leesik a hõm=tüszõ? De biztos hogy megreped az a tüszõ? Én már láttam ultrahangon a tüszõimet, de legközelebb el ne felejtsem megkérdezni a dokitól hogy honnan tudjam hogy meg is repedt=peteérés.
Akinek nem reped meg az milyen hõt vagy tünetet produkál? Honnan tudja?
Mára hála a jó égnek a 3 napos non-stop sírás után elfogytak a könnyeim. Már sminkkel is nehéz volt eltakarni a munkahelyemen, és a férejmre is bénítólag hatott a szomorúságom. Alig mert egyedül hagyni. Akkor hol mikor lesz a találkozó? Nem találom.

Kamilla
Gabó
fej-fej mellet haladva várjuk a jövõ hónapot.

Tücsi!

Jót mosolyogtam a többször használatos teszt öteleteden.

Üdv: Marcsi
Marcsi

Gabo!

Koszi mindent, szerencsere a tortentekhez kepest jol vagyok, vegre talaltam uj munkahelyet is, igy az a nyomaszto erzes is elmult mar, hogy nincs allasom.Ez is biztos,hogy kozrejatszhatott abban, hogy nem voltam mostanaban valami kiegyensulyozott. Egyebkent hogy tudd, felnezek rad, es en ugy erzem, ezek a kudarc elmenyek erosebbe tettek, mert ehhez kepest minden problema ami eletemben adodik, eltorpul.

Nemsokara szulinapom lesz, szerintetek mit kertem a ferjemtol ajandekba? Kép

kamilla
kamilla

Jó reggelt lányok!Kép

Ma megint megjött...
Zuhantam egyet megint a lista aljára.
Ez egy száraz tény, de már vártam, legalább kezdõdhet a vizsgálósdiKép
Hétfõn lesz a 3. nap, akkor megyek vérvételre, kérek is szabit!Kép

Most olyan nagy lendülettel vágok a dolgokba, érzem a siker ízét...KépKépKép

Gabó!
Az üzid lényege adta most nekem ezt az erõt, jó, hogy Te ilyen hihetetlenül erõs és optimista vagy!
Köszönöm,
szer-szer, öl-ölKép

A mai lista:

Monchy 3c 51 cn Budakeszi 32 év
Márti 10c 46 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 43 cn Salgótarján 23 év
Tücsi 13c 42 cn Debrecen 32 év
Klari 6c 36 cn Budapest 31 év
Edina 7c 35 cn Coimbra 23 év
Marcsi 1c 33 cn Budapest 27 év
Gabó 30c 32 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 31 cn Svájc 27 év
Kamilla 2c 30 cn Budapest 26 év
Kriszti 15c 25 cn Galgamácsa 29 év
Szami 9c 22 cn Budapest 30 év
Edelweiss 6c 19 cn Szeged, 31 év
Edi 8c 18 cn Maglód 33 év
Sien 14c 17 cn Budapest 28 év
Lora 13c 16 cn Várpalota 24
Éva 30c 14 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 12 cn Budapest 29 év
Ildi 8c 9 cn Szekszárd 21 év
Cipomama 2c 8 cn Los Angeles 35 ev
Moni 7c 6 cn Törökbálint 28 év
Ancsi -c 1 cn Adács 27 év

A ciklus számát kihúztam, mert ez még nem próba hónap.
Vagy szerintetek beleszámoljam a vizsgálósdit is?

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Kamilla!
Akkor most felejtsd el a teszteket egy idöre, és a következö ciklus végén se siesd el. (Nálam az vált be, ha megtartóztattam magam, és nem vettem. Ha már veszel tesztet, akkor azt el is használod...) Höméröt elö!
Bánkódni semmi okod! Teljesen természetes, hogy nem mindig sikerül elsöre. De menni fog.KépKép
Most lehet egy kicsit zülleni!

Gabó!
És ma mi a höd?
Sajnálom, hogy Erazmusz is azt irta, hogy nem valószínü, hogy babás vagy.Kép
De majd a köv. ciklusban mutatsz neki olyan, de olyan görbét!!!!KépKépKép

Szami!
Kép

Tücsi!
Szerintem mindenki díjazná az ötletedet.
Nem akarod föltalálni?

Beszti
Beszti

Marcsi,
Kérlek, ne fogd fel a helyzetet ennyire tragikusan. Nézd Gabót, én is csodálom az optimizmusát. Hát azt hiszem nagyon jól megfogalmazta, elöre kell nézni és nem keseregni!!! Ne sírj, he borulj ki idegileg mert senki másnak nem ártasz vele csak magadnak és a párodnak. Neki sem tesz jót egy depi feleség!

Kamilla, Marcsi, Gabó,
Én is csatlakozhatom a "fej-fej mellett haladva" sorához?
Üdv, Moni
mj

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Nagy termés lesz karácsonyra lányok. Nekem is ma megjött, de így legalább egyszerre vonulunk a kismamák táborába karácsonykor.
Képzeljétek, a tanácsotokra vettem tegnap egy higanyos hõmérõt, hogy ebben a hónapban pontos értékeket kapjak. Ma reggel direkt megmértem mindkettõvel a hõmérsékletem: digitálissal fent, higanyossal lent (10 perc, jól nézhettem ki, mi?) és az eredmény: digitálissal még mindig 36,9, higanyossal 36,7.
Na most akkor melyik a nyerõ?
Azt hittem, hogy a hõ a menstruáció elött esik le és nem aznap. Ez változó?
Na, mindegy. Essünk neki az új szakasznak, de most már sikert is akarok!

Gabó: mi az az inszem? és mik ezek a gyógyszerek, amiket szedsz? Igazad van,hogy nem adod fel a reményt, amíg nem mondják, hogy lehetetlen, addig nem is szabad lemondani róla. Sõt, egy évfolyamtársamnak azt mondták, hogy nem lehet gyerkõce és ma már két nagylánya van. Ugyhogy...
Puszi mindenkinek
Viki26

Jo reggeltKép

Ancsi
Es milyen joizu!?Kép

Gabo
Ezt szeretem bennedKépKép

Viki
A higanyos szamit,hidd el!

Marcsi
Elore nezz kerlek ne vissafele mert a te szived is megszakad.

kamilla
Ha minden rendben lesz korulotted akkor a baba sem varat magara sokatKép

pusssssz Krisztinka
kriszti

Marcsi!

Azt hiszem erröl tudok irni.
1. Nekem se a tüszörepi se a tüszörepi nélküliség nem járt tünetekkel.
Ha a tüszöd megfelelöen megérett, akkor az orvos a tüszörepit is megtudja állapítani abból, hogy utána az UH-n bevérzett tüszöt vagy sárgatestet lát. Mert ha az van, akkor biztos volt tüszörepi.
A hö leesése önmagában nem garancia, kell hozzá, hogy utána néhány napon belül elérje a 37 vagy a feletti höt (hüvelyben, popsiban).
Egyébként szerintem az orvos meg tudja állapítani, hogy megérik-e annyira, hogy megrepedjen (bár tudom, hogy van akinél rá kell segíteni), az enyém pl. enyértelmüen megmondta, amikor nem volt ov., hogy nincs alkalmas tüszö.
Ha nincs ov. (anovulációs ciklus), akkor a görbéd olyan mint egy hullámvasút. Fel-le mozog teljesen tetszölegesen.
Pl. nekem volt olyan ciklusom, amikor 37. napra jött meg, de pl. a 28. nap 36.6 volt csak a höm (elötte 36.4-36,8 között mozgott tetszöleges módon).
Egyébként ezt utólag méginkább lehet látni a görbén, hisz a mensi megjövetelének idöpontjából becsülni lehet a ov. idöpontját. És ha még utána (azon idöpont után, amikor az ov.-nak kellene lennie) is van több alacsony érték, és nem ugrik meg a hö, akkor nem volt ov.
Tehát hömérözz!

Beszti
Beszti

Lányok !

Én csak írogatok, de sosem válaszol senki? Eldöntöttem, hogy most már csak olvasgatni foglak benneteket, mert úgy sem tudok senkivel sem társalogni, de amikor történik valami velem azért nem bírom megállni, hogy ne mondjam el nektek. . Megvan egy bizonyos kör, és sajni nagyon nehéz ebbe belekerülni.

Szami= Edit (megváltoztattam)
Szami

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek szép és optimista pénteket kivánokKépKépKép
Most futok olvasni, de majd jelentkezem.

Puszi
Györgyi
Györgyi

Viki26,
A higanyost vedd alapul, de vedd figyelembe, hogy annyi ideig mérd ameddig kell! Ugye nem szájban mérted?
Általában a hö a mensi napján esik le, de ez változó is lehet. Ha majd lesz egy teljes hónapod, látni fogod hogy müködsz! Nekem is 36,7-re esik vissza a mensi napján!

Az inszem a lombik elött van, mely egy olyan beavatkozás, ahol a matyikat közvetlenül a méhbe juttatják fel egy csö segítségével. Elötte hormoninjekciókat kap a páciens és tüszörepi injekciót is. A leendö apuka pedig az anyagot adja a dologhoz. Az anyagot megtisztítják, talán ki is selejtezik a rosszakat. Az inszemet akkor csinálják csak, ha nincsenek olyan kizáró tényezök, mely alapján a baba nem foganhatna meg. Gondolok itt mindkét elzáródott petevezetöre, vagy iszonyatosan rossz spermaképre. Ha ez áll fenn, akkor csak a lombik marad. Valaik inszemmel kezdi, valaki már csak lombikkal kezdheti a babaprojectet. (Természetesen amennyiben a férj steril lehet donor spermát is használni, vagy amennyiben az anyának nincsenek petefészkei vagy valami rendellenesség van ö is kaphat donor petét.)Ugye jól mondom lányok????

Üdv,
Moni
mj

Kamilla, Marcsi, Gabó, MJ Móni!

Én is csatlakozhatok a "fej-fej mellett haladók" táborához karácsonyra? Mert most azt hiszem nem fog összejönni. A szülinapomra nem fogom megkapni a kis manócskát, de a párom karácsonyra is beígérte, szóval nincs semmi elveszve. Azért úgy nov. 23. magasságában szurkoljatok nekem is, hátha mégis ... Szeretném, ha kivételesen nem tartaná a menetrendet a mensim.

Nagyon jó ez a kis csapat. Amióta idõnként benézek ide, egészen másképp látom a világot. Már vészesen depressziós kezdtem lenni. Köszönet nektek, hogy tartjátok egymásban és bennem is a lelket.

Puszi
Edelweiss
edelweiss

Szami-Edit!

Mit kérdeztél? Lehet, hogy nem tudjuk a választ.

Caldea
caldea

Mj!

Jól mondod, csak annyi pontosítás, hogy ha donor pete van akkor az csak lombik lehet.

Caldea
caldea

Szami,
Igazságtalan vagy! És ezt most komolyan mondom, nagyon komoly hangvétellel!

Itt van a mail amit írtál
"Köszönöm, hogy olyan sokan mondtátok a hõmérõzést. "
itt van Beszti válasza:
Szami!
Kép

Hidd el, sokszor ennyi is elég. Légyszi nem morcoskodj, mert mérges leszek!!!!!!!

És arra a kérdésre, hogy a hö mikor szokott leesni, már tegnap is válaszoltunk, csak nem olvastad el figyelmesen a hozzászólásokat. A hö általában a mensi elsö napján esik le!

Puszi, és NE CSAK OLVASGASS minket, hanem légyszi szólj is hozzá!!!! Szeretnénk tudni mi van veled!
Moni
mj

Marcsi!

Ha érdekel, akkor találtam görbét is az anovulációs ciklusra.
(Remélem nem lesz iszonyúan nagy! ha igen akkor bocsi elöre is!!!)
Kép

Beszti
Beszti

Edelweiss,
Igen, igen, igen! Hát akkor harcra fel!!!!!!!!!

Szamiiiiiiiiiiiiiiii,
Nincs itt semmiféle kör hidd el, hacsak annyi nem, hogy sokan már ismerjük egymást. Minden újat örömmel fogadunk és segítünk ahol csak tudunk. Aki többet ír, az egyértelmü több választ is kap. Ha visszaolvasol nálam is elöfordult, talán 1 hete, hogy 3x kellet rákérdeznem valamire, mire választ kaptam.

Itt van egy sztori.
Barátnömmel összevesztem és jól megsértödtem, pedig neki is volt igaza abban amin összekaptunk. Mondtam neki:
"Ági, most meg vagyok sértödve, úgyhogy hagyjál"
Tudod mi volt a válasza és ez azóta is bennem van, mert nagyon igaza volt!
"Jól va, ha meg akarsz sértödni, csak sértödj, én EZZEL CSAK SAJÁT MAGADAT BÜNTETED, SENKI MÁST!"
Hát ennyi volt a tanmese mára, zárul miki móka tára.
Puszi,
Moni
mj

mj

Aranyos vagy ! Lehet, hogy tényleg figyelmetlen vagyok, de itt a munkahelyemen mindig ki ell lépni, ha valaki a hátam mögé áll, így mindig kizökkenek.

Calde!
Csak a hõvel kapcsolatban kérdeztem, de már megkaptam a választ köszönöm.
Egyébként meg az eredményeimet írtam le, és azt hogy mi történ a napokban velem.

Edelweiss!

Ismét a dokim mondta, hogy a legtöbb kismama karácsonykor esik teherbe. Szerintem tuti lesz a babaesõ.

Szami

Igen ez az elsõ idõben volt, amikor feljöttem a netre.
Ha visszanézed az utolsó próbálkozásaimat meglátod, hogy nem nagyon válaszolgattatok.
Ezzel nem akartalam senkit sem megbántani.

Szami
Szami

Szami!
Na, ne orrolj ránk, lécci...
nekem vannak kérdéseim, amik megválaszolatlanul maradtak...de hát én sem válaszolok mindenki kérdésére.
Néha csak olvasni van idõnk, és lehet, hogy elkerülte a figyelmünket, hogy fontos lett volna számodra a válasz.
Küldök Neked 1 kis jókedvet: KépKépKépKépKépKépKép

Most már jobb??

Kriszti!
mmmm....mmmm....mennyeii íze van a sikernek...
de ez még csak az elõíze...
de akkor is olyan jóóóó..KépKép

Edelweiss!
Na, ugye?!KépKép
Ez a csapat a fellegekbe repít...ha szomorú vagy, akkor isKép

Gabó!
A hõd mennyi volt ma?

Én már néhány napja nem mérem, mert a térdemhez vágtam lerázás közben...eredmény= sok-sok pici, apró gömböcske...Kép
Vennem kell, hogy tudjam értékelni a vizsgálós hónap eredményeit!

Ancsi
Ancsi

Edit-Szami!

Nov.8-án kérdezted: Volt 2 tüszõd egy 20-as és egy 22-es. Milyenek?

Jók, de azért visszakérdezek.
Hányadik napon nézték, gyógyszerrel vagy anélkül?

Spontán próbálkoztok?

Nem szabad haragudni senkire.Szerintem nincs semmi féle klikk itt. Azok akik találkoztak (pl én senkivel), jobban észbe tudják tartani egymást, így lehet, hogy többet válszolnak egy másnak. Ha nem válaszolunk kérdezd meg mégegyszer. Sokan a mukahelyükrõl írnak (fõnök "zavargolódik", kolléganõk mellett). Néha én is csak épphogy át tudom olvasni ki mit írt.

Látod ezt én is másodszorra írom, mert senki nem reagált rá: Jó lenne egy táblázat, hogy kinek milyen vizsgálata volt, mi lett az eredmény és mivel próbálkoznak (spontán, inszem, lombik).

Caldea
caldea

A tali-lista:

1. Orsoly
2. Krisztinka
3. Ancsi-Pancsi
4. Gabomano
5. Lotti
6. Klári
7. MJ Moni
8. (+8,5.)Pucurék
9. és talán Monchy
10. esetleg Márti
11. Beszti
12. Kamilla

Vannak új jelentkezõk?
viki, Marcsi, Szami??

Lányok,
akkor a december 9. már fix?

Ancsi
Ancsi

Szami: ez nem igaz!!! Én kb. két napja léptem be és a lányok, határozottan a szárnyaik alá vettek. Ugyhogy nehogy abbahagyd az irogatást!!!

Köszi lányok megint az új infokat: akkor maradok a higanyos hõmérõnél és a lenti mérésnél (hüvely).

Egy kérdés: egy ciszta miatt eltávolították az egyik petevezetékemet. Az orvos a mûtét után azt mondta, hogy ez nem befolyásolja a teherbeesést. Van valakinek hasonló tapasztalata? Esetleg "pozitív tapasztalat"???

Pusz

Ja és Móni, köszi a részletes ismertetõt!!!
Viki26

Karácsonykor?
Ez igaz? Hát persze, a meghittség és a decemberi rohanás után a relaxált életmód! Mi sem jobb annál. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy várom a karácsonyt!
Moni
mj

Szami

ne hari de nincs igazad,en aztan telleg regi butordarab vagyok ittKépde meg neha velem is elofordul,hogy ne reagalnak valamire.
UTALOM is oket nagyonKépKépKépKépKépKép

Viki
itt mar volt errol szo ugy emlexem, arra jutottunk,hogy rtobb orvos szerint is majnem ugyanannyi az esely.

Pucur
OFF:
En meg nem tudom mit kap apa de az otleteket szivesen veszemKép

caldea
Ehhez vkinek nagyon ra kell ernie,hogy osszerakjon egy ilyen listat.ha nagyon unom magam megprobalok valami olyat osszeutni amit emilen szetkuldok es mindenki beleirja a sajat adatait.igy jo lesz???
Ma koran fogok haza menni megyek Kresz-re de hetvegen gondolkodom rajtaKép

Gabo
tegnap elfogott a szentimentalizmus es mar kezd bennem fogalmazodni a koszonto szovege,lehet,hogy most en is mondok.Lehet???

Ancsi
Elvezd ki minden `cseppjet`!Kép

cupppppp Krisztinka
kriszti

Kedves Beszti!

Köszi a kimerítõ választ. ezek szerint a hõm a serophennel olyan amilyennek lennie kell. bár én minidg is hajlamos voltam arra hogy rémképeket lássak, de mostanában úgy érzem jó lenne ha a nõgyogyászom az eggyik kezem fogná, egy pszichologus pedig a masikat. Most a duphaston miatt késik. A hõmérõzést természetesen professzionálisan popsiban mérem japán higanyossal. Semmi gond nincs vele csak annyi nehogy visszaaludjak vele és forgolódjak és eltörik. (tessék egy újabb rémkép)

Olyan ramaty a gépem remélem el tudom küldeni.

Köszi: Marcsi
Marcsi

Kedves Szami!

Ne keseredj el, ezzel én is így vagyok. Kb 2 hete jelentkeztem ide be, de még én sem igazodom ki, úgy értem túl sok a név, és szerintem a lányok se nagyon tudják én ki vagyok. Én több idõt adtam az egész beilleszkedésnek. Szomorú vagyok amikor nem szólit meg senki, és örülök amikor olvasom a nevem. Én is bpesti vagyok közel a harminchoz, és tulajdonképpen ez nem az elsõ hónap hogy próbálkozunk, mert az 2000. júliusában volt, hanem a vetélés és progibeállítás óta az elsõ szabad hónap.
folyt kov
Marcsi

Ugylátom mostanában mindenki a höméröt törögetiKép Ugye Ancsi

Caldea
A táblázatat nem rossz ötlet, de szerintem az a baj, hogy bárki megnézheti ezt az oldalt, igy nemcsak magunk között tudnánk, hogy kinek mi a gondja, hanem publikus lenne. Szerintem érdemes ezt is figyelembe venni.

Szami
Én szives válaszoltam volna neked, de még sosem láttam UH petesejtet, butaságot meg nem akartam irni.
Ugye már nem is szomizolKépKép

Györgyi
Györgyi

Amikor megindult a vetélésem (a missed ab-m) május 2-án korán reggel szépen kocsiba ültem a férjemmel. Bevittem magunkat az Istvánig õ meg onnan tovább vitte magát a László kórházig ugyanis õ lép és májgyulladással (mononukleozis infekcioza okozta fertõzés miatt) került kórházba. De amig ez kiderult ugyebár az orvosi protokoll szerint fertozo mento vitte a korhazba, megvizsgaltak AIDS, hepatitis A, B, C, D stb. okozza-e a betegséget (ezeket el sem tudtuk képzelni teljesen normális éeletet élünk tanultunk, dolgozunk, se kábszer, se partnercsere, se homoszexualitás. Ilyen kérdéseket tettek fel neki)és amíg kiderült hogy a mononukleozis a baja, és röpke fél ev alatt meggyogyul addig bizony alig lattam a volan mogül a zsebkendömtöl az utat ahogy vezettem hozza latogatasra a Lászlóba az elhalt megzatommal a mehemben. Szerencsére be nem sárgult.
Marcsi

Szóval vetélés hétvégéjén épp eltávozáson volt otthon ezért vitt egyfele az utunk a Nagyvárad térre. A mutét utan mobilon beszeltunk. O is egy korteremben fekudt en is. Tök egyedül voltam. Senkinek nem mondtam hogy terhes vagyok (szüleim nincsenek), meg akartam várni a három hónapot. A vetélést meg pláne nem. szeptemberre megyógyult a férjem, és október óta próbálkozunk. Szóval azért dilemmában vagyok mert ez az 1 ciklus olyan jól hangzik, aki elsõre olvassa nem is értheti miért vagyok elkeseredve, de az nem is az elsõ.

Szerintem bekerülünk mi ebbe a körbe, hisz annyira nyitottak a lányok. Most kaptam választ, biztos te is fogsz.

Üdv:Marcsi
Marcsi

Lányok!

Bocs de ilyen kis gyengécske a gépem, hogy csak igy 3 rézsben tudtam elküldeni. Ezért nehéz nekem néha kommunikálnom veletek.

Marcsi
Marcsi

Lányok!

OFF
Nyafi kezdõdik:

Totál meg vagyok fázva tüsszögök, folyik az orrom. Nem is értem, hol fáztam meg. Elegem van.
Ma sütés, bál, holnap Anyuhoz, holnapután disznóvágás. Mikor fogom magam kikúrálni?

Szerdán kellett volna megjönni, de még nem jött meg és ma már ne is jöjjön, mert ilyen állapotban nincs kedvem dokihoz menni (12-14 óra között rendel). Tudjátok a 3. naptól szurit kéne kapni. Ha ma jött-jönne meg akkor az vasárnap lenne.

Arra ne nagyon gondoljatok, mert szerintem nem vagyok babás.

Elegem van.

Nyafi vége.

Caldea
caldea

Viki!

Imádok pozitív tapasztalatú lenni!KépKép

Nekem csak egy petefészkem van (valószínü).
Ennek ellenére:
1. a kisfiam spontán, elsöre összejött (nem is tudtuk, hogy ilyen problémám van)
2. most ugyan hoszabb idöd kellett várnunk, de 13 ciklus után itt az újabb eredmény (immár több, mint 7 hetes) Kép (igaz gyógyszeres segítséggel).
Egyébként Gabó írta tegnap, hogy a nögyógyija azt mondta, hogy a pete a hasürön (Gabó jól írom?) keresztül át tud vándorolni a másik petevezetékbe.
Ezt nem tudom...

Beszti
Beszti

Viki26!

Szerintem ne a hüvelyben mérd, nehogy valami fertõzést bevigyél. Honnan tudod hogy éjszaka nem szállt valami baci a hõmérõdre. Inkább popsiban, ott semmi fertõzésveszély nincs.

Azt olvastam, hogy akinek egy petefészke van ott az az egy átveszi másik funkcióját és minden hónapban lehet ovuláció.

Marcsi
Marcsi

Sziasztok!

Reggel voltam progis vérvételen. Mind a két karomat össze-vissza szurkálta a csaj mire sikerült lecsapolnia belölem pár csepp vért. Nem vagyok ájulós, de most majdnem rosszul lettem. Becsületére legyen mondva, utána sürün elnézést kért. A baj csak az, hogy még hétfön és szerdán is kell mennem, de nagyon elszállt a bátorságom. Kéne egy kis bátorítás. Van belöle valakinek kölcsönbe?

Nagyon remélem most már jó lesz a progim, mert annyi gyógyit beszedtem ebben a ciklusban, hogy na. Ma 37,1 volt a höm, de csak 5 nap alatt mászott fel csigalassusággal idáig. Szerintetek ez is progihiányra utal, vagy az nem jelent semmit, hogy hány nap alatt megy fel?

Már nem akarok tovább progihiányos lenni. Most már inkább egy pocaklakót szeretnék. Ha lehet még rendelni, akkor egy fütyiset kérek, hogy udvarolhasson majd a kis copfosaitoknak.

Puszi, Edi
Edi

Edelweiss!

Üdvöz légy a csapatban.

Beszti: Köszi a görbét. az enyém inkább a ciklámenre hasonlít.

Valami részletet a taliról megtudhatnék, mert én is mennék.

Ancsi!
A 3. napon vett vérvételen mit néznek nálad?

Marcsi
Marcsi

Marcsi,
Már értem miért vagy így elkeseredve! Szörnyü idöszak lehetett. Egyet már biztosan tudsz. Teherbe tudsz esni! Sokan még ebben sem vagyunk biztosak! Szerintem záros határidön belül beköszönt hozzátok a kis manó. Ne aggódj és ne szomizz. Ami elmúlt elmúlt. Sajnos nem lehet rajta változtatni.

Györgyi,
Szerintem egy ilyen táblázat nem osztana és nem szorozna itt a topikon. Ha azt kibeszéljük kinek mikor jön meg, milyen kezelést kap, hány napig van trutyija és a férjének milyenek a spermaképei, stb, stb, stb, akkor egy ilyen táblázat egyátalán nem sérti senki érdekét, hiszen úgyis leírjuk, leírnánk, legfeljebb nincs összefoglalva. És azért vagyunk itt, hogy Mindenki megnézhesse az oldalt nem pedig azért, hogy magunk között legyünk, mert akkor már rég elfogytunk volna és az a rengeteg tudás amit felhalmoztunk eltünne. Én is így találtam ide. Kívülállóként jöttem, mára már bennfentes vagyok, csakúgy mint Te is.

Puszika,
Moni
mj

Marcsi, drága!
Szomorúan olvasom a történetet...Kép
Nekem tavaly augusztusban volt az elsõ missed ab-m (14 hetesen), majd idén júniusban a második (10 hetesen).
Csak most vizsgálgatnak, hormonszin, UH, stb.

Remélem nemsokára mindannyian sikeresen átigazolunk a másik topicba.Kép

Gabó!
Egy pillanatra elidõztem a friss mamák topicban, látom a szíved téged is arrafelé húz..)
Olyan szomorú lettem, ahogy olvastam a nyáreleji "sorstársaimat", õk már arról írnak, hogy hogyan mozgolódik a kis lurkó odabenn...én meg még mindig babátlan vagyok...Kép

Na tessék, a reggeli jókedvem elillant, mint a parfümfelhõ...most olyan szerencsétlennek érzem magam, és csak sírni volna jó...

Bocsánat.

Ancsi
Ancsi

Szija Edi,
Hát igen, egyszer nekem is valahogy így vettek vért. Elötte este légyszi igyál vizet, és reggel is. Nagyon besürüsödik az ember lánya vére éjszaka és a vizet még éhgyomri vérvételre is lehet inni.
Szóval ez egy tanács, és ha már van víz benned, akkor az ereidben a vér gyorsabb lesz, hígabb lesz, és a vénák kidudorodnak a helyükröl, így könnyebben megtalálható a növérke számára. Kitartás, és amikor megszúr csak az járjon az eszedben, hogy mi a cél!!!!!!!!!! küldök egy kis pozitív energiát: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szerintem az 5 nap egy kicsit sok, de nem feltétlenül. És ha eléri a 37-et és tartósan fennmarad, akkor szerintem jó is lesznek a progi eredmények. Drukkolok.

Moni
mj

Marcsi!
Nekem most egy komplett hormonvizsgálatot csinálnak a ciklus több napján.
A 3., a 13-14. (ekkor tüszõt is néznek UH-n)
majd a 21-22. napon vesznek vért.
Így a doki képet kap arról, hogy a hormonjaim hogyan mûködnek egy cikluson belül.
Aztán jön a bogyó-beállítás, és utána már csak a hatásokat várom.
Remélem nem kell sokat toporognomKép

Ancsi
Ancsi

Moni

Talán igazad van.. ez az én véleményem.

Ancsi
Te fö optimista, úgye nem szomizolKépKép
Nekem most lenne aktulás a héten a szomorkodás, de megprobálok nem gondolni arra, mi lett volna,ha. Talán igy könnyebb.
Küldök neked +++++++++++++++++ energiákat + szer-szerKépKép

Györgyi
Györgyi

Beszti!
A hõm ma 36.9 és megyek a rötyire, mert talán már meg is jött.

Ancsi!
Az, hogy valakinek erõt tudok adni, ez az ami engem éltet.Kép

Viki!
Az inszem valójában orvosi segítséggel történõ megtermékenyítési kísérlet. Nem apából közvetlenül, hanem apa leadja a matyikat és egy kis katéter segítségével felhelyezik a spermákat a méhüregbe, vagy feljebb. Tehát kb 10 cm-rel kevesebbet kell uszizniuk a cél felé és a hüvely kénes hatásának károsító következményét is kiküszöbölik. Az én férjem spermaleletei nem túl jók és ez is indokolja ezt a beavatkozást. A gyógyszerek amiket kapok a Clostylbegit ami peteérés serkentõ. 10. nptól UH-on figyelik a tüszõ növekedését és amikor megfelelõ nagyságú akkor egy szuri segítségével megrepesztik és másnap inszemináció, avagy mesterséges megtermékenyítés. Utána duphastont szedek, ami a sárgatest támogató gyógyszer. Erre azért van szükség, hiszen amikor a tüszõ megreped sárga festékanyag termelõdik. Ennek a legfontosabb hormonja a progeszteron és ez feltétlen szükséges ahhoz, hogy megteremtõdjön a méhben az a hormonális milliõ ami a babucinak szükséges a beágyazódáshoz. Ha a progeszteron szint alacsony akkor hiába van megtermékenyülés a zigóta nem tud beágyazódni. Ezért kell a duphaston. Ráadásul a clostis terhességekbõl egy statisztika szerint minden harmadik vetéléssel fejezõdik be.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Caldea
ugyan mar mer ne gondojunk `arra`???!!Es ha megis??KépKép

Edi
Nem tudom,hogy mennyire baj az ha par nap alatt vanszorog fel a ho nekem ovi utan 4 nappal meg csak 36.7-nel tart.lehet,hogy nem is kene szednem a duphastont!!!!??
Megkerdem E-t!

Marcsi
szerintem ti szerettek korhazosdit jaccaniKépVicceltem ne hari!
Most egy idore eleg lesz legkozelebb szulni mesz!!

Szami

Legyszives ne harizz rank soha senkit nem hagynank ki direkt.Ersd meg dolgozunk,maganelunk es azert a regiek valljuk be tenyeleg nagyon osszekovacsolodtak mar.de ez nem volna szep hibanknak felroni.Sot orulj ha sosem leszel `regi`mert az azt jelenti,hogy nagyon nem sikerul.

puszi Krisztinka
kriszti

Marcsi!

Ez bizonyára igy is van az egy petefészekkel.
De nálam valószínü nem teljesen ez lehet a helyzet, mert nekem a meglévö petefészkemben csak minden második hónapban van tüszöérés (legalábbis a görbéimböl és UH alapján ezt tapasztaltam). Szóval lehet, hogy van valami apróság, kezdemény másik petefészkem, ami nem müködik, de azért úgy csinál, mintha, és ezzel elveszi a jó petefészektöl a hónapokat. Másra nem tudok gondolni. Az igazság csak laparon derülne ki, az orvosom viccböl azt mondta, hogy majd egyszer belémnéz. És még lehet, hogy lenne is értelme, csak azért, hogy tisztán lássunk (persze, csak akkor amikor nincs tét...). Aztán nem tudom, hogy mennyire gondolta komolyan, mert hát mégiscsak egy mütét.

Edi!

Már kedd óta kergetlek. Kép
Nem volt jó az e-mail cím, és ezért nem tudtam válaszolni Kép (pedig szerettem volna!). Küldj még egy e-mailt a jó címmel!
E. nekem is azt írta, hogy a lassú höfölmenetel is lehet progihiányos tünet.

Ancsi!

Olvasd el, mit irt móni Marcsinak az elöbb. Szerintem ez neked is jó hír, nem?
Bár a két babus elvesztése tényleg szörnyü dolog, de most már te se fogod engedni, hogy ne vigyázzanak jobban rátok!
És sikerülni fog KépKépKép, aztán majd ha neked is mocorog a babuska, akkor egy kicsit talán el is felejted, hogy mi minden történt (persze tudom, teljesen nemlehet.)

Beszti
Beszti

Haliho Lanyok!

Tegnap volt klassz gyertyafenyes ejszakaKép

A tali nalam lesz, Nagytarcsan, ellenvetes hianyaban december 9-en vasarnap. Szepen gyarapszunk, de majd szamoljunk kocsikat is, hogy mindenki befer-eKép Ugyanis megemlitettem a paromnak, hogy mi lenne ha maradna a tali kezdeteig, es vallana nemi soforszerepetKép Ugy lattam az arckifejezesen, hogy inkabb jo messze lenne mar akkorKépKépKép Szal szamoljuk a kocsikat is, jobban jarunkKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Kedves Ancsi!

Szélmalomharcot kellett vívnom, míg megtaláltam azt a dokit aki megértette a pproblémámat és segített. Pontosan egy második vetélést akarok megelõzni ha lehet azzal hogy kivizsgáltattam amit csak ki lehetett. De sok orvos a véletlennel magyarázta. De a habituális vetélõknek is elõször azt mondják hogy egy vetélés nem vetélés. Aztán még 1-2-szer át kell élniük ahhoz hogy kivizsgálják. Biztos sokaknál felesleges, de én most nyugodtabb vagyok mert nálam valóban alacsonyabb a progiszint.

Megyek ebédelni: Marcsi
Marcsi

lányok!

Mikor hol van a találkozó. Légyszi!

Marcsi
Marcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?