Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
jenny29
Mór

Egyébkét amíg beültikre jártunk, én csak fiút tudtam elképzelni magamnak, merthogy én fiús Anyuka vagyok (akkor ezt gondoltam). Emellett mindenki azt mondta, nekünk csak lányunk lehet, mert lányos szülők vagyunk :)
Aztán amikor Annát vártam, a 9. héttől biztos voltam benne, hogy lányunk lesz, nem is volt fiúnevünk, csak ez az egy lánynév :)
Most már el sem tudok képzelni kisfiút, sőt nem bánnám, ha a következő is kislány lenne :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Odri:
Most látom, hogy egyszerre van a szülinapunk :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aztán jó lesz, ha a színek a sárga felé billennek el Jenny táblázatában :D
Jó sokan vagyunk, akik az első babát tervezzük.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Megjártam nagy Budapestet. Reggel bevittek kocsival. Apa meg értem jött. Levették a vért a hormon vizsgálathoz. 2 hét múlva lesz eredmény. Megnézett UH-val és hát nem mondott túl jókat a doki. A jobb oldali petefészkembe kialakult a clostytól 2 ciszta. Ha jól emlékszem 3-4 cm. A méhnyálkahártyám is csak 10 mm. Szóval az se túl jó. Nem kapom a gyógyszert, de ha kapnám is akkor se szedném be. Sose többet. Van nekem bajom a ciszták nélkül is. Mensi után megint megnéz uh-val, hogy eltűntek-e. Remélem már nem lesznek ott. Drukkoljatok!!!!

Megyek kicsit visszaolvasok. Elég sokat írtatok :)

Kép Kép
kisvirág_30

hú Viri, neked valahogy nem jött be closty.... szegény :( De éreztél valamit? Fájt?
magdolnam

Nem fáj eddig semmi. Sőt jobban vagyok, mint a múlt hónapban. Csodálkoztam, hogy mondta, hogy 7 cm-re nőtt meg a petefészkem. Nem is érzem.
Lehet majd mikor kipukkadnak akkor fogok fetrengeni a fájdalomtól.

Kép Kép
kisvirág_30

Jajj Viri, a ciszta nem jó dolog. Drukkolok, hogy eltűnjenek a következő uh-ra. De szét ne pukkanjanak. Ugye az nem jó? Én nem is gondoltam volna, hogy a petefészek 7 cm. Vagy a ciszta miatt akkora? Mekkora alapon, nem tudod? Akkor ez a closty nem jó dolog. Veszélyes. Azért drukkolok neked, hogy legyen most baba, a ciszták felszívódjanak és nem kell több closty.
Magdolnamnak meg bejött.

Kép
p__lilla

viri! sajnálom, drukkolok.

lilla neked lassan vége a hónak, de remélem még 8 hónapig tart majd.

én ma elvoltam, sokat fent voltam du, vettem gyömbéres szénsavas üdítőt, kikevertem belőle a szénsavat, remélem használ a hányinger ellen.

Kép
andyfekete

Esélyesem sincs most visszaolvasni. Látszik nem voltam itthon. Kende fél percenként elrángat a gép elől jogosan. Játszunk nagyokat :)
Majd holnap visszaolvasok :)

Kép Kép
kisvirág_30

jóéjt mindenkinek

Kép
andyfekete

Jó éjt mindenkinek!

Megyek én is.

Holnap utazom! Drukkoljatok ám! Én minden esetre nagyon pozitívan vagyok most épp eállítva. :D

Kép
Kép
cs_erika

Viri
sajna a ciszták miatt, de biztos el fognak múlni. Gondolom csak folyadék van bennük, nem úgy mint nálam volt.

Lilla
Az nem baj ha szétpukkannak, mert akkor nem kell műteni.

Ja és az én petefészkem a ciszta miatt egy nagy alma méretűre tágult. De kb egy másfél cm-es vágáson kivették.

Megyek lefekszem, mert holnap korán kelünk, megyünk pestre.

Kép
Kép
nati80

Jelentem a closty nekem is bejött. Persze nem garancia, hogy most is..

Kép
Kép
Kép
mágnes

félbetört a fogam :shock: :shock: :shock: :shock: :cry: nemtom mi jöhet meg :?

Manó, hová tűntél megint?

A closty nekem is bejött.
magdolnam

jó reggelt!

magdolnám! sajnálom a fogad, mikor tudsz fogdokihoz menni?
ma mindenki utazik?
nem lesz senki?
én egyenlőre fekszem, remélem ma délután is fent tudok lenni. szeretnék kicsit kitakarítani, majd iszom gyömbért, hátha tényleg használ.

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Hú Magdolnam, ez borzalmas lehet! Sajnálom a fogadat.

Andy! Én még vagyok, de egy kicsit húzós egy órám lesz, mert még össze is kell pakolnom, és a gépem 3-kor indul. A tervem szerint 1 órakkor el kell indulnom.

Képzeljétek el, mi történt velem. Tegnap két fajta ovulációs tesztet csináltam meg. Az egyik a gabriel(ami kazettás) a másik lógatós. A lógatós fajta de már egyértelműen pozitív volt, de egy óra múlva rá csak kíváncsiságból megnéztem a Gabriel félével, és ott a tesztcsík csak halvány volt. Gondoltam, hogy már a csúcs lezajlott. Erre egy 10 perce megcsináltam a Gabriel féle ovutesztet, és most a teszt csík sokkal erősebb, mint a kontroll csík. Szóval ezek után nem bízom már csak a Gabriel féle tesztben, amiből persze a hónap végén terhestesztet kell vennem, és pozitív lesz. :lol:
A lehető legjobbkor megyek az uramhoz:))) Komolyan mondom így családot alapítani a legnehezebb. Bár van benne kihívás.

Na megyek pakolni, ma már nem leszek, és csak hétfőn jövök élménybeszámolval. Addig is legyen jó mindenki. Natinak üzenem, hogy fel a fejjel, kell az ő pozitív kisugárzása ide, mert mi lesz velünk nélküle. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Háááát nem lett jó a progiszintem, a 7. cnapi 0,7 amit már írtam, a 18. cnapi 2!!!! na itt tuti nem volt peteérés meg ovu. Jövő héten megyek vissza és megbeszéljük a teendőket. Remélem ad valami bogyót, amitől márciusban kismami leszek.
Kinek mennyi volt ez a szintje, mikor kapta a gyogyit?

Magdolnam
Én is jártam már így, mikor túrórudit ettem!!! Nem kemény dolgot! Jó sokért csinálták meg, de azóta is tart és jó is.

Erika
Jó utat! Eredményes hétvégét!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Erika: szupi, hogy helyre álltak a hormonjaid. Drukk nektek mától! Jó utat!

Nati: Hát tényleg nagyon alacsony maradt a progi szinted. :( De kapsz majd rá gyógyszert és minden ok lesz. De figyi elvileg te is azt számoltad, hogy ebbe a hóban nem lehet péd. Úgyhogy szerintem ne keseredj el. Én a dokid helyébe a következő ciklusba is megnézném, mert elvileg akkor lesz ténylegesen péd nem?
Nekem a 11 és a 18-as progi szint mellé írta fel a closyt.
És Ne légy szomorú! Figyi én másfél évig voltam depi, hogy nem lesz babám, meg selejt vagyok. De mégis lett és mégse vagyok annyira selejt! Neked is lesz kisbabád és röhögni fogsz, hogy milyen csacskaságokat beszéltél. :) Csak ++++++++ an!!!

Lilla: szerintem ne várj azzal a hormon vizsgálattal! Ess túl rajta minél hamarabb. Csak egy vérvétel az egész és utána mindent tisztán fogtok látni.
Köszi a drukkot. Remélem felszívódnak ezek a dögök. Annyira utálom, hogy mindig van valami bajom. Elvileg az a jó, ha felszívódik magától. És a ciszta miatt nőtt ilyen nagyra a pfészkem. Azt hiszem alapban olyan 4 cm körüli. Hát igen nekem a closty csak rontott a helyzetemen.

Jenny: köszi a jókívánságot. Még mindig beteg szegény. Meg most már én is lerobbantam. Szóval dögvész van nálunk. Remélem nem most leszek babás.

Mágnes: nagyon kis helyes a lányod! Kis pakológép :)

Magdolnam: úh a fogad miatt. :( Most mehetsz fogdokihoz is.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Csak egy kicsit nehézkes ilyen gyakran vérvétel miatt pestre rohangálni. Szerinted, ha felkeresem az itthoni dokimat és megkérem, hogy csinálja meg a következő működő ciklusomban a hormonvizsgálatot akkor meg fogja? vagy inkább visza kéne menni megint pestre? nem is tudom mit kéne csinálni. Egy pesti út kb 7e ft, ha busszal megyek 4-5e.
na most párom azt mondta, inkább megyünk még néhányszor pestre, de legyen egy helyen miinden.

Kép
Kép
nati80

Szerintem is érdemes egy helyen végigcsinálni. Gondolom hogy nem olcsó felszaladgálni. De gondolj bele, ha egy másik dokival megcsináltatod és utána visszamész a pesti dokihoz, akkor viszed neki a másik doki által csináltatott eredményt? Az olyan ciki nem?

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Igaz, én is ezen gondoltam (és így is döntöttünk most) hogy ha kell akkor megyünk vissza.
Closty mellett mikor van uh? Hányszor? Vérvétel van mellette? Ezeket egy időben csinálják? Remélem érthetően kérdezek. :?
Jó lenne tudni, hogy hányszor kell egy ciklus során visszamenni pestre.

Lassan közeledik a ciklusom vége!!!! És jön a szép reményekkel kecsegtető hónap. :lol: :lol: :lol:

Lányok!!! Hol vagytok???

Kép
Kép
nati80

Ja és még valami!
Selejt dologban. Talán ti tudjátok leginkább átérezni és megérteni, hogy mi van a lelkemben. Most belegondoltam, hogy orvosi segítség nélkül nem is lehetne babám? Mert vagy elvetélek vagy meg se fogan. Akkor most mondhatom, hogy meddő vagyok??? :? :? :?
Hiszen ha nem adnak gyogyit, az alacsony sárgatest miatt nem maradna meg a baba. Vagy lehet évek múlva magától rendeződnének a hormonjaim és talán akkor. De ki tud addig várni???

na jó, nem sírok! Pedig már ma is pityeregtem egy kicsit ezért.
Csak ++++++an gondolkodni!!!
Nem akarom itt rontani a hangulatot, mert kiútáltok!

Már fogytam 2 kilót!!! És ma fagyit fogok vacsizni!!! Már nagyon várom! És kardióztam 50 percet is. Királylány vagyok!!! 8)

Kép
Kép
nati80

na sziasztok. nem túl sok kedvem van írogatni, de azért jöttem... tegnap is végigolvastam csak az írásra nem került sor. itt voltak az unokatesómék akiknek a testvére meghalt. szombaton lesz a temetés... :( de nem akarom rontani a hangulatot. inkább teszek fel végre képeket a kis cuccokról amiket vettem. eldöntöttem, hogy mostantól mindig benézek mindenféle helyekre és ha látok valamit jó áron inkább megveszem és akkor nem kell majd egyszerre sokat kiadni meg úgysem talál az ember egyszerre sok jó cuccot. úgyhogy pár napja vettem tescoban két kis hosszújjú pólót (550 volt darabja) meg egy háromrészes kis cuccot (2700) amiben van egy hosszúujjú rugi, egy kis előke meg egy ujjatlan rugi de az a legcukibb. a feliratokat csak azoknak a kedvéért akik nem látják vagy nem tudnak angolul: I love mummy, mummy loves me. Én szeretem anyát, anya szeret engem. :)
a másik meg a legcukibb: all the best things come in small packages. A legjobb dolgok kis csomagolásban érkeznek.
Ma meg ahogy jöttem hazafelé vettem két nacit az auchanban. 500 Ft volt darabja. a farmer 3 hónapos kortól, a másik meg egy polárral bélelt naci (pont jó lesz jövő télre) 6 hónapos kortól. Úgyhogy tök büszke vagyok magamra. :) és akkor jöhetnek a képek. és előre is bocsi a még nem kismamiktól...

KépKép
muffin

Kép

KépKép
muffin

Kép

KépKép
muffin

Kép

KépKép
muffin

Kép

KépKép
muffin

Kép

KépKép
muffin

meg amit a múltkor ígértem pocis kép a nadrággal amit az unokatesóm varrt. Kép

KépKép
muffin

Virág!

Szerintem ne aggódj a ciszták miatt. Bár nem tudom, mit mondott a dokid (aggódva mondta, hogy ciszta van? ), mert amikor én kórházban voltam, akkor azt mondták, hogy cisztikus a jobb petefészkem. Elmagyarázta a doki, hogy ez annyit jelent, hogy tele van cisztával... :? Először megijedtem, de olyan lazán vette,mondta, hogy ezek fel fognak szívódni, nem kell velük törődni, és minden nőnek vannak. Sárgatest cisztának hívják őket, és amikor megreped a tüsző és kiszabadul a petesejt, annak a helyén képződnek. Kiengedtek a kórházból, és az egy hetes kontrollon már teljesen normális petefészkem volt. Egy hét alatt felszívódott az összes cisztám! Szerintem kérd meg a dokit, hogy magyarázza el, hogy te is megértsd, mi ez. Jobb tudni a dolgokat, szerintem megnyugtatóbb. Nem idegeskedsz feleslegesen! :wink:

Kép
Kép
tabati

Nati:
Szerintem a clostys programok orvosfüggők.
Nekem az első closty adag hónapjában volt vérvétel, azzal megnéztük, hogy jól reagélok-e. Aztán spontán hónap clostíval, és utána uh-val tüszőnézés a ciklus közepén.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jó reggelt!

Lányokén ezt nem hiszem el! Kúszik felfelé a hőm, de a vérvétel alapján nem volt peteérésem. Akkor most mi van???
Majd ha lesz lehetőségem felteszem a görbém. Érdekes!

Köszi Mágnes.

Kép
Kép
nati80

Muffin: Édesek a baba rucik :) És nagyon helyes a pocakod is :)

Jenny: Várnak a másik topicban a szeptemberiben. Kukkants be légyszi :)

Kép
csucsu05

Muffin
Én tiszta h... vagyok! Azt hittem már írtam neked tegnap este, de mégsem. Nagyon édesek a rucik, főleg a farmer nagyon cuki. Nagyon jól nézel ki!!! Szép a pocakod.

Kép
Kép
nati80

Mi van ma??? Senki sehol!

:x :x :x

Kép
Kép
nati80

halihooooo, senki sehol?????? Na, mi történt. Lassan készülődnőm kell, megyünk torkos csütörtökölni :lol:
magdolnam

Muffin, jók a rucik! Remélem mi is lassan megtudjuk a nemét és mehetünk vásárolni
magdolnam

itt a görbém!
Szerintem egy kicsit becsapós most hogy tudjuk a progiszintet.
1202396946.9179.pdf

Kép
Kép
nati80

Nati
A görbéd tényleg becsapós. Egyszer a Leo írta nekem, hogy gyakran van, hogy pé után 2. nap, ahogy a te görbéden is bejelölte, le szokott esni a hő, ez normális. Utána meg egyértelműen megy felfelé a hőd. Ez nagyon érdekes. Ha valaki olyan nézne rá, aki nem tudja a hormoneredményed, azt mondaná, tuti volt péd.
De jól látom, a mensid csak ennyi volt? Egy light, egy medium meg egy pötty nap? Nem semmi. Szerintem a palástfüvet innod kéne.
De szerintem is menj jövő hónapba is hormonvizsgálatra. Azok az eredmények a reálisak.

Muffin
Nagyon cukik a rucik. A pocid szépen gömbölyödik. :D

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Jól vagyunk. Vérömleny átmérője egy centivel kisebb lett. Babám viszont nő mint a gomba! Már 3 centis és jól van.
Holnap kell újra controllra menni.

Mágnes
neked mekkora volt a vérömlenyed mérete? Hány hetes voltál Annával?
Igen,haza küldtek rögtön. Másnap volt még egy ugyanolyan mértékű mindent átáztató vérzés...ilyenkor távozik a vérömleny....csakhát átélni rémisztő. Azóta nincs vérzés.
holka

Holka:
ppfff pontosan nem tudom a méretét, de olyan kicsi volt, hogy uh-n alig látták. 9 hetes voltam Annával, és a 12 hetesen állt el a vérzés. Szerencséd van, hogy nincs több vérzésed. Kaptál kúpot vagy valamit?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lilla
nem csak annyi volt, mert a ferti az előző görbe végére hagyta az első csillagomat, ha jól emlékszem.
Tényleg nagyon becsapós, de gondolom az nem történhetett meg, hogy a 23. cnapra felugrott volna a progiszintem, ugye? hiszen csak 5 nap volt a két vérvétel között.

Holka
örülök, hogy jobban vagy és hogy növöget a picid.

Kép
Kép
nati80

Most néztem utána. Két nap barnázás volt a gyenge mensi előtt és még annyi, hogy iszonyú rövid 26 napos ciklusom volt akkor. Így nem is lehetett volna erősebb a vérzésem.

Lányok
Van olyan hogy valakinek nem jó a closty? Akkor mi következik utána? Ha nincs pé, ovu és ha van akkor is gyenge és kevés a sárgatest, akkor mi van? Már totál nem értek dolgokat. Clostyvan elősegítik a peteérést, de mint láttuk valakinek cisztákat okoz, így nem jó. Utána mit lehet szedni? Mivel segítik elő a peteérést?

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Hu azt hitem nem győzök visszaolvasni, erre alig irtatok, vagy inkább irtunk... :shock:
Vagyogatok én is,csak olyan zizi vagyok a gyógyszerektől, mintha egész nap be lennék csipve, he-he :lol: :lol: zanocint irt ki a dokim meg flamexin B-t...

Kép
Kép
Kép
f.marti

Muffin:
Elöször is őszinte részvétem az unokatesód miatt :cry: :cry: Szomorú, amikor ilyen fiatalon megy el valaki....
A rucik nagyon édik amiket feltettél és csini a pocid is... :wink:

Jenny:
köszi a táblicskut.Mond meg a párodnak, nagyon aranyos, hogy segit neked táblázatot szerkeszteni :lol:

Lilla:
miért javitottad a vonalzódat 33 napos ciklusra? :wink:

Nati:
uytudom nem csak closty létezik pé serkentésre...még vannak másfélék is, ha nem válik be a closty

Holka:
örvendek, hogy minden ok. nálatok :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Magdolnam:
hogy telt a torkos csütörtök? :wink:

Mágnes:
de édes a kis Anna, komolyan zabálni való!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: Látom ő is szeret rámolni :lol: És azok a piros arcocskák :lol: :lol: :lol: !!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti
Azért, mert később volt pém. Aztán lehet mégis előbb megjön, mert rövidebb a pé utáni szakaszom. Bár nem is biztos, hogy akkor volt ovu, amikor gondoltam. Majd kiderül. Csak nem akarok korán tesztelni, nehogy becsapjon a vonalzóm azért növeltem 33 naposra.

Kép
p__lilla

Nati:
Ha a closty nem jönne be, akkor is van özön másféle megoldás. Sok esetben bejön a closty, úgyhogy állítsd be úgy a lelked, hogy neked igenis segíteni fog! :)
Én másfél évig szedtem folyamatosan, és hála az égnek elkerült a ciszta (le is kopogom gyorsan).

Márti:
hét igen piros arc.. Az az igazság, hogy akkor volt valami kiütés féle az arcán, sokáig nem tudtam mi az, leálltunk a tejjel, más mosószerre tértem át, mire rájöttem, hogy túlöltöztettem a gyerekem, és ezért piros foltos a pofija.. :oops:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes:
akármiért volt, de jól áll neki :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: