Sziasztok!
Erika: szupi, hogy helyre álltak a hormonjaid. Drukk nektek mától! Jó utat!
Nati: Hát tényleg nagyon alacsony maradt a progi szinted.
De kapsz majd rá gyógyszert és minden ok lesz. De figyi elvileg te is azt számoltad, hogy ebbe a hóban nem lehet péd. Úgyhogy szerintem ne keseredj el. Én a dokid helyébe a következő ciklusba is megnézném, mert elvileg akkor lesz ténylegesen péd nem?
Nekem a 11 és a 18-as progi szint mellé írta fel a closyt.
És Ne légy szomorú! Figyi én másfél évig voltam depi, hogy nem lesz babám, meg selejt vagyok. De mégis lett és mégse vagyok annyira selejt! Neked is lesz kisbabád és röhögni fogsz, hogy milyen csacskaságokat beszéltél.
Csak ++++++++ an!!!
Lilla: szerintem ne várj azzal a hormon vizsgálattal! Ess túl rajta minél hamarabb. Csak egy vérvétel az egész és utána mindent tisztán fogtok látni.
Köszi a drukkot. Remélem felszívódnak ezek a dögök. Annyira utálom, hogy mindig van valami bajom. Elvileg az a jó, ha felszívódik magától. És a ciszta miatt nőtt ilyen nagyra a pfészkem. Azt hiszem alapban olyan 4 cm körüli. Hát igen nekem a closty csak rontott a helyzetemen.
Jenny: köszi a jókívánságot. Még mindig beteg szegény. Meg most már én is lerobbantam. Szóval dögvész van nálunk. Remélem nem most leszek babás.
Mágnes: nagyon kis helyes a lányod! Kis pakológép
Magdolnam: úh a fogad miatt.
Most mehetsz fogdokihoz is.