Új privát üzeneted érkezett!

:lol: gondolom :lol: poci kép??? rakj fel!!!
magdolnam

muffin!
sajnálom, fogadd őszinte részvétem. és egyben gratulálok a kisfiadhoz. de jó neked, már tudod hogy minden vizsgálat rendben van. örülök neki nagyon.

magdolnam én is 2szer álmodtam már lánynal, de az még szeptemberben volt, mikor még csak családot terveztünk. azt olvastam ha lánynal álmodsz fiad lesz és fordítva. én nem tudom, de nagyon megkínoz, azért szeretni fogom.
gyerekek olyan jó hogy itt volt a védőnő, pozitivabban állok a hányingerhez, de gondolom csak estig mikor majd nagyon rámtör.
mindegy, msot csináltam citromfűteát, ajánlotta este igyak valami nyugtatóteát, hátha csak felidegesítem amgam és azért vagyok olyan rosszul, hogy félek az estéktől, reggelektől a rosszulléttől.
lehet igaza van.

egész nap itthon egyedül, alig van látogatóm, lassan belebolondulok. olvasgatok, nektek panaszkdook, mig ki nem utáltok innen.
az összes "barátnőm" munkatársam annyira sem ér rá hogy smst írjon, nemhogy meglátogasson. Lilla ezt nem rád értettem

Kép
andyfekete

Sziasztok!

Az elveszett lány egy picikét visszatér. :D

Ahogy láttam nem történt sok minden az elmúlt pár nap alatt. Bár ha jól emlékszem volt azért izgalom is itt babáért. :? Hát vigyázzon magára mindenki.

Nálam annyi történt, hogy a pé-m várat magára szerencsére, mert szerdán találkzunk férjecskémmel legközelebb. Ma vagyok a 13. napon, és az ovu tesztemen alig látszik még a 2. csík szerencsére. Van egy olyan érzésem, hogy most 1-2 nappal később lesz ovum. Alig érzem még a petefészkemet.
És totálisan úgy llítottam be magam, hogy október végén nekem biztosan lesz egy síró kisbabám. Ha késni akar jöhet novemberben, de ebben a hónapban nekünk össze fog jönni. 8)
Nincs apelláta a saját gyerekem nem ellenkezhet velem!! :)

Kép
Kép
cs_erika

:lol: tetszik ez a hozzáállás!
magdolnam

Sziasztok!

Aludtam délután kicsit. Nagyon jól esett. Csak nagyon kába a fejem.
Holnap meg Pestre kell mennem vérvételre meg uh-ra. Tök jó, hogy most sztrájkol ez a .... Máv. :evil: Nem tudom hogy fogok bejutni, pláne haza. Kész cirkusz lesz.

Mágnes: hát lehet hogy csak pár nap és visszaáll a rendes alvása Annának. Kitartást. Lehet hogy fogzik? Köszi a jókívánságot.

Muffin: fogadd részvétem. Próbálj kikapcsolni és magaddal és a pocilakóval foglalkozni. Gratulálok, hogy fiad lesz és az afp eredményhez.

Lilla: azért még ezt nem mondd ki, hogy nincs baba. Lehet, hogy igenis van! ;)

Erika: drukk, hogy szerdán legyen péd, és akkor elkapod az urad ;) Tetszik ez a hozzáállás. "Nincs apelláta a saját gyerekem nem ellenkezhet velem!!" -- :lol: :lol:

Kép Kép
kisvirág_30

Viri, ez már röhely, amit a máv csinál!!!!!!! Felháborít. Ha én lennék a főnök és ez lenne 2hónapon belül az x-edik sztrájk lenne egytől egyig kirúgnám őket. Bár nem ismerem a pontos anyagi helyzetüket, de ezzel a lendülettel mindenki sztárjkolhatna. :twisted:
magdolnam

Magdolnam: én is ki vagyok akadva. Tök dühítő, hogy az utasokkal csesznek ki, de nagyon. Sajnálom azokat akik nap, mint nap vonattal utaznak a munkahelyükre. Azok most vagy busszal, vagy kocsival és ezzel együtt cirkusszal jutnak be a munkahelyükre, vagy szabit írnak ki. Még jó, hogy én itthon vagyok gyeden. Nem is tudnék melózni menni.
Anyum most hívott, hogy bevisznek kocsival. Juhhhééé. Apa meg beszalad a beteg Kendével együtt értem. Hát ez nem olyan jó, de legalább valahogy hazajutok.

Kép Kép
kisvirág_30

Ja még annyit a sztrájkhoz, hogy mondja meg már valaki, hogy hol kap bármelyik cégnél az ember 10%-os béremelést ?????? Meg plusz 250e ft. juttatást????

Kép Kép
kisvirág_30

nem akartam írni, de nálunk nem.... és mi lenne ha a call center is sztrájkolna? Nálunk az ilyet nem hagynák. Az előbbi riportban elhangzott az hogy lehet kirúgják a sztrájkolókat
magdolnam

Igen burkoltan, de kimondták. Hát igen a mi cégünk se tud sztrájkolni, pedig azzal is meg lehetne bénítani az országot. De hát csak magával cseszne ki a cég.

Kép Kép
kisvirág_30

így van. Jaj remélem nem értetted félre, csak egy pl volt
magdolnam

Dehogy értettem félre :)

Kép Kép
kisvirág_30

Jenny mikor teszi fe a táblázatot?

Vagy valahol lemaradtam róla, és észre sem vettem?

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Voltál vérvételeken? Mi lett az eredményed. Asszem csak 1-ről írtál még múltkor, hogy kicsit magas a prolaktinod, vagy felső határ. Azóta voltál?

Kép
p__lilla

Lilla!

Azóta megvolt mind a három.

A Prolaktinom teljesen helyreállt. Gyakorlatilag a következő vérvételen már bekerült a normálisba, a 3.nál pedig már csak 4 volt. Szóval minden ok.

Az orvosom is azt mondta, hogy minden rendben, a hormonjaim nagyon szépen végig kísérik a ciklusomat. Minde úgy emelkedett és csökkent ahogy kellett volna.

Szóval ezért érzem úgy, hogy most minden rendben lesz.

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Nagyon szorítok, hogy tényleg minden úgy legyen, ahogy szeretnéd. Hidd el, a pozitív hozzáállás, meg az hogy tudod minden rendben, nagyon sokat számít.

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Segítsetek!
Nagyon magam alatt vagyok! Bőgök mint egy gyerek. Nem tudom mi van. Rettegek attól, hogy éveket kell várnom a babára. Félek a hormonvizsgálat eredményétől, hogy nagyon alacsony lesz a prolaktin szintem, az első is marha alacsony volt. Nem tudok most pozityvan gondolkodni, nem megy. :cry: Ma is találkoztam a barátnőmmel és olyan jó volt fogni az egy hónapos kisfiát. Annyira szeretnék már én is babát.
Miért vannak a nőknek ilyen hülye hormonjai? Miért van az, hogy néha ok nélkül bőgünk?

na megyek visszaolvasni.

Kép
Kép
nati80

Nati
Ne aggódj annyira. Ha nem is lesznek túl jók az eredményeid, biztos ad a doki valami gyogyit, és helyre állít mindent. Pár hónapon belül babás leszel, figyeld meg. De én még mindig nem értem, miért akkor csinál hormonvizsgálatot, amikor tuti nincs péd???? Ilyenkor gondolom a hormonok sem úgy termelődnek, ahogy kellene. Mit mondott erre?

Kép
p__lilla

Lilla
Nem gond, azt mondta, de biztosra kell menni, hogy nem indult e be a jobb oldali és van minden hónapban pém.
Még mindig bőgök. Most olvastam Muffinnak fia lesz. Persze örömömben is bőgök most miatta. Én is ennyire fiút szeretnék elsőre, utána lányt.

Kép
Kép
nati80

Köszi Lilla! Remélem tényleg minden összejön. Nálatok mi újság? Látom, már a 22. napon tartasz.

Nati! Nem a progeszteron szintre gondolsz? Mert a Prolaktinnál pont az a baj, ha magas. Nálam is az volt. Ne aggódj előre fölöslegesen. Ha valamilyen hormonszinted nem stimmel, van rá megoldás. Nézz meg engem. Az én prolaktinszintemet is helyrehoztuk.
Tudom, hogy nálad nem olyan egyszerű a helyzet, mivel csak egy petefészked van. Ismertem olyat, akinek egy petefészekkel simán sikerült teherbe esnie. Ne stresszeld magad, mert atól csak sokkal rosszabb lesz neked.
Nekem pl. nagyon nehéz megállnom, hogy ne jöjjek felétek minden nap, de úgy érzem most jót tett nekem. Nagyon hiányzott innen mindenki, és hogy elmondjam mi van velem. De a sok új kismama is egy bizonyos irigységet váltott ki belőlem. És ezért jövök sokkal ritkábban. Akkor biztos, hogy többször leszek, ha már kismami leszek.
Szóval Nati ne aggódj! Addig is élvezd ki a "gyerekgyártás" minden egyes pillanatát, mert utána már ilyen sima életetek nem lesz.

Kép
Kép
cs_erika

Magdolnam
Elméletileg nem vagyok vega, de egy jó éve undorodom a hústól. Halat eszek, meg néha marhahúst, csirkemellet, de ha nekem kell elkészíteni akkor nem (kivéve a halat).

Mágnes
Nem jó, ha nem alszik, mert így ti sem tudtok a tesón ügyködni.

Muffin
Sajnálom és részvétem. Nagyon nehéz időszakon mentek most át.
Gratulálok a kisfiúhóz!!! Ez nagyon jó hír!

Andy
Dehogy utálunk ki!!! Ne gondolj erre. Abban pedig lehet valami, hogy azért van hányingered, mert egész nap attól félsz. Gondolj mindig arra, hogy mennyire jól vagy!

Erika
Ez ám a + hozzáállás! Ősszel lesz egy kisbabád.
Gratula a jó hormonokhoz!
De igen arra gondoltam, csak elírtam.

Kép
Kép
nati80

Ercsi
Nálunk szar a helyzet, ha minden igaz még csak tegnap, vagy tegnapelőtt volt ovum. Szóval elég későn. Ezektől a homeos bigyóktól felborult a rendszerem, késik a pé. De remélem azért volt. Bár már abban sem vagyok biztos. Ugyanis most még a hőmet sem mértem. Kétszer volt + az ovutesztem, de közötte volt - is. Úgyhogy nem tudom mi van, most leálltam minden bogyóval, még a Gravidával is. Mert azóta kezdett el rendszertelen lenni a ciklusom. Pár hónapot még várok, aztán elmegyek én is hormonvizsgálatra. Sajnos úgy néz ki nincs más választásom.

Kép
p__lilla

Erika
Köszi a + szavakat. Párom is hazaért és egy kicsit vigasztalt. Azt mondta bízzam csak rá, jó anyaga van. :lol: :cry: De én akkor is selejtesnek érzem magam néha.
Tudom hogy tudnak segíteni bármi bajom is van. Nővérem még a petesejtjét is felajánlotta, ha kellene. De nem fog. Tudom!
++++++++++++++++++++++++ GONDOLATOK!!!!!

Kép
Kép
nati80

Nati
De aranyos a nővéred. Sajnos nekem nincs tesóm, úgyhogy ha baj van nálam, nincs senki segítségem. De biztos nem kerül rá sor, hogy a nővérednek kelljen segíteni, a dokik megoldják a problémád.

Kép
p__lilla

Lilla
Ari volt a tesóm, mondta ad nagyon szivesen, bár tudja nagyon-nagyon fáj a levétele. BIZTOS vagyok benne, hogy nem fog kelleni.

Akkor most volt ovud? nem néznél reggel egy hőt? valamit azért mutatna, mert össze tudod hasonlítani az előző haviakkal. nem?

Kép
Kép
nati80

Mérek hőt már pár napja. Péntek 36,7 + ovuteszt, szombat 36,5 ovuteszt +, vasárnap 36,7 ovuteszt -, hétfő 36,6
Szóval ebből még nem látszik volt-e ovu. Talán ha holnap föjjebb megy.

Kép
p__lilla

Ja, és hancúr szombaton volt.

Kép
p__lilla

Lilla
De az előző görbékben mennyi volt az ovu utáni hőd?

Kép
Kép
nati80

36,6, 36,7 ez 3 napig váltakozott, utána felugrott 36,8-ra pár napig, és egyre feljebb.

Kép
p__lilla

Lilla
Ha péntek és szombat + ovutezsted volt, akkor még ma is hajrá! Lehet ma éjjel lesz ovud.

Kép
Kép
nati80

Akkor hajrá ma is!!!

Jó éjt! Megyek tv-t nézni, meg hagyom hogy vigasztaljon párom. :wink:

Kép
Kép
nati80

Jó éjt Nati!

Kép
p__lilla

Nati:
Na elég a negatívoskodásból :) Nem parázz, kontroll alatt vagy, orvoshoz jársz, tervezitek a babát, ezeken a dolgokon már lehet segíteni!
Mindig úgy állj neki, ha bármi eredményed rosszabb, mint kellene, hogy hogyan és ki tud rajta segíteni! Hidd el, ha valaki, én tudom. :)

Sztrájk:
Na igen a vasút... Múltkor felhúztam magam a Mokkán, valaki írta, hogy a pedagógusok is milyen jól keresnek, és mekkora emelést kaptak. Na igen... 6 éve. Azt viszont már elfelejti közölni a média, hogy azóta nem volt emelés, infláció ide vagy oda.. :evil:

Magdolnam:
Képeket teszek majd fel, csak Apának is fel kéne raknia..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

jó reggelt!

Remélem ma azért nagyobb forgalom lesz...
magdolnam

Jó reggelt!

Én nem értem a hőmet. Most olyan, mintha lett volna pém, de nem érzek semmit. Ebben a hónapban a ciklus első felében végig 36.3-36,4 volt a hőm, de kb 4 napja 36.6 és ma 36.7. Akkor mosdt mi van??? :shock: :shock: :shock:

Magdolnam
Hogy telik az idő!!! Már 15 hetes kismami vagy, el sem hiszem. Mikor tudod meg a nemét? Mikor mész uh-ra?

Ma már jobban vagyok. Holnap megyünk dokihoz megint. Utána ikea, esetleg bababolt (ajándékot kellene vennünk).

Kép
Kép
nati80

hm, nagyon úgy néz ki, hogy péd volt, bár ez a következő vérvételből fog kiderülni :wink:
Jaj ne is mondd nagyon repül az idő. Lassan úgy érzem magam, mint egy öregasszo, itt fáj ott fáj, itt görcsül, jaj a derekem :shock: :evil: 3 nap múlva meg már 16 leszek :D
Jövő7 kedden megyünk a brendonba uh-ra. ANNNNNNNNNNNNYIRA SZERETNÉM MÁR LÁTNI és tudni a nemét, hogy el sem hiszitek... ha lány lesz, akkor utána elegyek neki venni egy fülbevalót :oops:

Tegnap beszéltem egy kollegámmal (olyan édik, eléggé tartják velem a kapcsolatot) és azt mondta hogy én olyan lányos anyukának nézek ki :lol: :lol: :lol: úgy megörültem neki. Csak utána mondtam, hogy lányt szeretnék főként
magdolnam

Magdolnam
Valószínűleg nem volt ovum, mert felhívtam a labort és a progeszteronom nem emelkedett meg jobban. Tehát 0,7 volt a 7. cnapon és a 18. cnapon csak egy kicsivel volt nagyobb, de nem mondhatják meg mennyivel. Lényeg, hogy a nő annyit mondott, biztos adnak gyogyit majd.
Pedig a 18cnapon már 36.6 volt a hőm, tehát emelkedett, de a progiszintem csapnivaló volt.

Tényleg lányos szülők vagytok. Nekem is úgy tűnt. Mi viszont inkább fiúsak. Bár szeretnék majd egy lányt is. Hogy teljes legyen a harmónia, egyensúly.

Kép
Kép
nati80

jó reggelt!

de jó, hogy este ennyit írtatok, jó volt visszaolvasni, és tessék jönni a nem kismamáknak is!
az én panaszaimból is lehet kiszűrni valamit ami nektek is jó lehet majd ha terhesek lesztek!!
például este ittam citromfűteát és az álmatlanságra sem tett jót, sőt egész éjjel olyan éhes voltam, hogy még 10kor is szendvicset kellett ennem, és annyira nehezen nyugodott meg a gyomrom. És megint keveset aludtam.
nem baj, igen tegnap délutántól pozitívan gondolkodom!!!!!
már pénteken a 12.hetet kezdem, számolok vissza és simogatom babucit, beszélek hozzá, és várom hogy jobban legyek.
azt mondják a 2.harmadban minden kismama tele lesz energiával!

magdolnam! te is teli vagy energiával?

erika! örülök neked, gyere gyakrabban.

mágnes! mint pedagógus egyet értek veled. emeltek, de óraszámot is, többet dolgozunk ugyanazért a pénzért.
én például év elején kértem, cssak a minimum órám legyen 22, mert nem éri meg túlórázni, viszi el az adó, és az ember inkább itthon korrepetál tiszta pénzért.
dehát nálunk hiány van számtechtanárból, ezért heti 28 órám van a 2 suliban.
most meg ének-német szakos helyettesít, merrt nincs számteches.
bízom benne, mert ért a géphez.
majd ha visszamegyek, asszem lesz mit bepótolnom. ugye lassan visszamehetek és jobban leszek?

Lilla! én nagyon kíváncsi leszek a te hónap végédre. remélem babás vagy

Kép
andyfekete

Van ebben valami (2. trimeszterben a kismamik tele vannak energiával)! Én mielőtt terhes lettem állandóan aludhatnékom volt. Hamar kifáradtam. Az 1.harmadban mégjobban álmos voltam, az volt a csúcs. Most meg napközben le sem fekszem és 11ig fenn vagyok!!!!! És állandóan mehetnékem van.

Visszatérve Nati a hőre és a pére. Ugye nekem a closty előtt nem volt pém. Viszont a hőm ugyanúgy felment, de igen cikkcakkos volt. Clostynál egyforma lett, míg a terhességem 1 hónapjában egyformán 37 fok volt! EGyszer esett le a 8.nap környékén 36,7re
magdolnam

Sziasztok!

Csajok, pozitív az LH tesztem! Remélem holnapig kitart, és nem lesz ma ovum. Szorítsatok!

Kép
Kép
cs_erika

erika

drukk
holnap repülsz?
holnap is tesztelj

Kép
andyfekete

Szia Andy!

Igen, holnap du.repülök.
A férjem már azzal poénkodik, hogy repülőjegyet vett az asszony, mert "tüzel" :D
Erre én mondtam neki, hogy szerdán feladat van, utána már élhetünk az élvezetnek. :oops:

Kép
Kép
cs_erika

a hasam pont úgy szurkál, mnt mikor 1-2 ap múlva lesz peteérésem. Szóval szerintem minden pont rendben lesz.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Hú, mekkora forgalom van itt! :)
Muffin, fogadd őszinte részvétem, nagyon sajnálom, ami történt!
És gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon irigyellek, én is egy pici fiút szeretnék. Sőt, most már a párom is, mert beleélte magát, hogy majd vehet neki egy icipici Nike cipőt. :) Múltkor látta egy katalógusban, meg egy kisgatyát is, és azt mondta, egy kispasival legalább focizhatna. Érdekes, mert pár hete még lányt akart. :D
Lányok, köszi a kérdésemre a válaszokat, a héten majd felhivom a védőnőt, bár csak hétfőn 10-11-ig lehet hozzá menni, és én ugyebár 2 szakban dolgozom. Ha nem jó az időpont, remélem kijön házhoz, amúgy is itt lakunk a kórház mellett.
Erika, nekem is ez volt a szisztémám, hogy nem szerettem jönni a kismamák közé, mert csak irigykedtem. Inkább olvasgattam, meghúzódtam a háttérben, és most kezd jönni a kedvem megint, hogy irjak. Ez persze nem jelentette azt, hogy nem hiányoztak a többiek. Ha minden oké a leleteiddel, akkor most már össze kell jönnie a babádnak, és ez a pozitiv hozzáállás nagyon jó ötlet! Natinak meg úgy látszik elfogyott. :( Natikám, ne keseredj el, tudom, könnyű mondani, de akkor is! Te vagy itt az energiabomba, az optimizmus élő szobra!!!! Minden rendben lesz! Jó kezekben vagy, segiteni fognak, meglásd! Apa meg egy tenyészbika, szóval otthon is jó kezekben vagy! :lol:
Magdolnam, sok drukk neked is, hogy kislány legyen! Uh fotót olyan régen láttunk, nem akar valamelyikőtök feltenni?
Viri, jobbulást Kendének, egyem meg, szegénykém, mennyit szenvedhet. :(
Lilla, nagyon drukkolok neked! A Gravidától sztem nem lehet ilyen panaszod, az csak vitamin. A homeós dolgoktól viszont már el tudom képzelni. Mit is szedtél?Mert van, ami olyan hormonszerű hatású, de az is igaz, hogy egyik sem árt, és több hónap alatt állitja be a dolgokat. De ha nyugodtabb vagy, ne szedd akkor.
Andy, te még vissza akarsz menni dolgozni???Ezt meglepődve olvastam. Azt hittem, hogy már végig otthon maradsz.
Na legyetek jók, apát mindjárt riasztom, hogy szerkessze meg a táblázatot, hogy fel lehessen tenni.

Kép
jenny29
Mór

Erika
+ ovuteszt után 24-48 órán belül van ovu. Nekem is így volt januárban. Szóval pont időben lesztek. Hajrá!!!

Kép
Kép
nati80

szia jenny!
jó hogy vagy. és hogy vagy? rosszullétek?
én igen seretnék márc április májusban visszamenni meg június elején arra a két hétre tanítani, ha jobban leszek.
picit jó lenne dolgozni, nem volt megerőltető a napi 6-7 óra, most meg tudom a második félévben csak 5-6 lenne, mert a szakköröket nem tartom mmár meg sietek haza pihenni
csak legyen így ahogy szeretném.

erika
te mindig ki tudod számolni mikor kell menned az uardho, ez nagyon jó
és ezer drukk hogy összejöjjön
elmegyek enni, mostanában mindig éhes vagyok pár napja
remélem inkább ez jelzi hogy elmennek az erős hormonok

Kép
andyfekete

Erika
Nagyon erősen + volt az ovuteszt? Vagy a tesztcsík kicsit halványabb? Mert ha az utóbbi, akkor még holnap is + lesz, és az akkor nagyon jó, mert aznap és a - napon is tudtok hancúrozni, és biztos lesz a siker.

Jenny
A barátcserjét kezdtem el, de leállítottam magam. Azt írja, hogy csökkenti a prolaktin szintet és emeli a progeszteront. Attól tartok, hogy úgy megemelte a progeszteront, hogy megakadályozta a tüszőrepedést. Bár lehet, hülyeségeket beszélek. Szóval most inkább semmi.

Kép
p__lilla

Lilla!

Egyformán volt erős a teszt és a kontrollcsík. Még az is lehet, hogy holnap is + lesz. Tegnap sokkal halványabb volt.

Kép
Kép
cs_erika

Ercsi
Drukkolok, hogy holnap is + legyen, mert akkor biztos jókor kapjátok el.

Kép
p__lilla

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202210988.5926.jpg[/img]

[/img] Kép Így rámol a lányom :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?