Sziasztok!
Hú, mekkora forgalom van itt!
Muffin, fogadd őszinte részvétem, nagyon sajnálom, ami történt!
És gratulálok a kisfiadhoz! Nagyon irigyellek, én is egy pici fiút szeretnék. Sőt, most már a párom is, mert beleélte magát, hogy majd vehet neki egy icipici Nike cipőt.
Múltkor látta egy katalógusban, meg egy kisgatyát is, és azt mondta, egy kispasival legalább focizhatna. Érdekes, mert pár hete még lányt akart.
Lányok, köszi a kérdésemre a válaszokat, a héten majd felhivom a védőnőt, bár csak hétfőn 10-11-ig lehet hozzá menni, és én ugyebár 2 szakban dolgozom. Ha nem jó az időpont, remélem kijön házhoz, amúgy is itt lakunk a kórház mellett.
Erika, nekem is ez volt a szisztémám, hogy nem szerettem jönni a kismamák közé, mert csak irigykedtem. Inkább olvasgattam, meghúzódtam a háttérben, és most kezd jönni a kedvem megint, hogy irjak. Ez persze nem jelentette azt, hogy nem hiányoztak a többiek. Ha minden oké a leleteiddel, akkor most már össze kell jönnie a babádnak, és ez a pozitiv hozzáállás nagyon jó ötlet! Natinak meg úgy látszik elfogyott.
Natikám, ne keseredj el, tudom, könnyű mondani, de akkor is! Te vagy itt az energiabomba, az optimizmus élő szobra!!!! Minden rendben lesz! Jó kezekben vagy, segiteni fognak, meglásd! Apa meg egy tenyészbika, szóval otthon is jó kezekben vagy!
Magdolnam, sok drukk neked is, hogy kislány legyen! Uh fotót olyan régen láttunk, nem akar valamelyikőtök feltenni?
Viri, jobbulást Kendének, egyem meg, szegénykém, mennyit szenvedhet.
Lilla, nagyon drukkolok neked! A Gravidától sztem nem lehet ilyen panaszod, az csak vitamin. A homeós dolgoktól viszont már el tudom képzelni. Mit is szedtél?Mert van, ami olyan hormonszerű hatású, de az is igaz, hogy egyik sem árt, és több hónap alatt állitja be a dolgokat. De ha nyugodtabb vagy, ne szedd akkor.
Andy, te még vissza akarsz menni dolgozni???Ezt meglepődve olvastam. Azt hittem, hogy már végig otthon maradsz.
Na legyetek jók, apát mindjárt riasztom, hogy szerkessze meg a táblázatot, hogy fel lehessen tenni.