Új privát üzeneted érkezett!

Kamilla!

Miért neked már dudorodik? Kép
Nem tudom, ha láttam is kismamát, nem figyeltem a köldökét. Nem mertem bámulni... Minden esetre én köldök karikámat már most kivettem, mert úgy elég vicces lenne. Kép
j
Vendég

Kamilla
Nem mindenkinek sztem.
Nekem mondjuk kidudorodott,de csak 8. hó környékén.

KépKép

KépKép
okr

Lányok!

Kriszti, jó, h visszajöttél. Igazad van szerintem, hogy kell egy kis idő míg hat a gyógyszer. Látom a pg-d nem volt +, amikorra a pé-t rakta a ferti, hát majd meglátjuk a továbbiakat, de én is nagyon csekély esélyt érzek, arra h most volt pé-d. Középfájás volt?
Kamilla!
Gyere minnél gyakrabban. Pocifájás sztm jelenthet jót is. Bár igazából gondolom, ezt te érzed igazán, hogy mi zajlik benned.
Nekem akkor voltak mensis görcseim a 26-ik nap környékén a 31-ből amikor nem tudod kiszabadulni a pete(ami, ugye utólag derült ki).De nekem a hőm a béka feneke alatt volt.
Másik;sztm majdnem mindenkinek kidudorodik a köldöke a vége felé. Sőt talán mindenkinek.
Edtike! sztm a wunsch. jól írja, de majd nálad is meglátjuk a továbbiakban.
Bali! Látom a lányok már segítettek Neked! Örülök, h egyre népesedik a topic.
Junkó! Mi ez az új szlogen. Ez a kiskatonákra vonatkozik!? Megpróbálok kevesebbet gondolni a projektre, és ezt a karácsonyit meg kiverni a fejemből, de olyan jó lenne!!!
Remélem mindenkinek írtam.
Nálam. Mint egy sorral feljebb írttam megpróbálom egy kicsit leállítani magamat. Most abban reménykedem, hogy rendbe jött a testem ezért ezen már nem idegeskedem, ha jön, jön, ha nem nem. A lényeg, hogy mi egymást szeretjük a párommal.Amúgy is itt a vizsgaidőszak a nyakamon tanulnom kell, akkor meg be szoktam iktatni egy-két szál cigit. Úgyhogy most lehet, h nem is lenne jó helye a pocimban. Majd ha lenyugszanak a kedélyek januárban akkor talán megint jobban bele fogom élni magam(ha most sikerül egyáltalán kiábrándítani magam) de utána meg ott az államvizsga meg ilyenek. Már két napja megvan elég erősen, ez mindenképpen jó jel. A hőmet nem mérem. Majd ha elmúlik akkor lehet, h fogom.Bár nem ártana mérni, mert ha megint gubanc lesz akkor biztos kérni fogja a doki. Tegnap óta szedem az Agnucastont napi kettőt. Ja és tegnap elszopogattam 5 db folliulinumot is, bár már két hete a számítógép körül hever, és állítólag nem szabad a homeós cuccokat elektronika közelébe tennei, na mindegy. Ja és mindjárt megyek csinálom a teakerverékemet, azt is napi 2* fogom inni, mert sztm a tea nagyban hozzájárult nekem, hogy rendeződjön a dolog. Nálam ennyi az esemény. Mostanában tanulok, meg főzőcskézek, most lett kész a habcsókom úgyh. megyek is falok egyet. Puszi Ildi
Vendég

Szia Ildi!
Küldök neked is zebrásítót:
Kép

Sztem p.é-m kedden volt,a 25. cn-n.
Akkor éreztem középidős fájdalmat+ a PG is jelzett+ a tojásfehérje.Kép

Jó étvágyat a habcsókhozKép

KépKép

KépKép
okr

Ildit!

Nem nem azt mondtam hogy felejtsd el a karácsonyi dolgot. Én is gondolok rá, hogy milyen jó lenne pont karácsonykor bejelenteni meg ilyesmi. Mint írtam álmodozni ér és miért ne lenne belőle valami (valaki) Kép?

Az új dolog, hgy eddig amint elmúlt a menzi rögtön együtt voltunk lehetőleg 2 naponta. Most mivel megint 27-28 napos a cilkusom megpróbálom úgy, hogy 12. napig semmi (akkor úgyis UH-ra kell mennem) és felteszek/ünk minden egy napra, vagyis hajrá a 12-14 nap valamelyike, érted?

Kísérletezni van idő, aztán majd meglátjuk.
Na sziasztok, rohanok moziba.
j.
Vendég

na, mára már kiképeztek...
Megpróbálom megint felrakni, és várom a véleményeteket?

Okr
Mi is az a prolaktin? Te mióta próbálkozol? Nem neked van már szintén gyermeked?

Elvesztettem a fonalat! Most kinek kell a legjobban szurkolni?

Ildi!
Mit tanulsz? Én sem dohányzom október elsejétől. Ez a szopogatós tabi fantasztikus,... de persze nem szokik le helyettem!
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Szia Bali!
Hát jelenleg nem nekem szurkolni.A lányok elsőbbséget élveznek.

Van ,egy lassan 16 hónapos kislányom.Február óta próbálkozunk.Jelenleg nem a baba a cél,hanem,a ciklusom rendezése.Előző alkalommal uis 50 napra jött meg.Kép
A prolaktin ,az agyalapi mirigy egyik hormonja,ami a tejelválasztásért felel.Bár már nem szoptatok 4 hónapja kb.,még mindig extra magas.KépSőtt sztem az előző ciklusban lett ilyen baromi sok.Szedek rá gyógyszert,jó ütőset.
Hát kb. ennyi.

Nem vagy valami forróvérű.35.4 húúúúú,nekem a digitális mért ennyit általában.Te is azt használsz?Hol méred?
Egyébként ígéretes görbe volt,kár ,hogy így leesett a hőd,és megjött.Na de majd legközelebbKép
Lényeg,hogy jól működsz.Így hamar babás leszel meglátod!Kép

Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

itt vagyok,most szállt el szép nagy irományomKépKép

Majd jövök,ha ezt kiheverem..Kép

Pusszantás,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok!Kép

ANYAPOC
De jó,hogy jöttél!!!Már nagyon hiányoltunk!!
Mi újság veletek?Csemetéid jól vannak?
Jelentkezz minél előbb!
Pussz:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Jó reggelt!Kép

Lányok,merre vagytok?Senki sem jár itt mostanábanKép
Én azért felrakom a görbémet:Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Csajok!

Akkor kezdem előlrőlKép!

Köszönöm a hiányolást,nagyon jól esettKép!
Helyzet a köv. volt:először is,amint párom hazajött,elkezdtük felújítani a nappalit,már csak az volt vissza.
Ehhez szét kellett szedni a gépet,ami aztán összeszerelés után nem működött.Aztán kiderült a napokban,hogy vmi kábel gond volt,ezt orvosolták is.
Persze hogy ne legyen azért olyan jó,az egész család lebetegedett.KépOlyannyira,hogy férjem meg is jegyezte,ő már évek óta nem volt ilyen beteg..KépHát egy hétig alig éltünk...
Na,ez a rövid eltűnésem okaKép.

Viszont örömmel láttam,hogy ti termeltetek rendesen!!!!KépÉs hogy mindenki egész jó úton halad!Kép

Kicsit kavarog bennem minden,ahogy visszaolvastam,így bocsi előre is,ha vmit vagy vkit kihagyokKép!

Editke

Először is sajnálom,hogy nem sikerült az előző hónap,de látom,te ügyesen és magabiztíosan mész a következő feléKépKép!Szuper a görbéd!!!!És mit mondjak,a kezdetekhez képest szt ez is óriási haladás!

Tlidi

Neked is szuper a mostani görbéd,tényleg egyértelmű,hogy van peteérés!Remélem,az a fránya ciszta hamar eltűnik és nem zavar be többet!!!!

Tontica

Na,látom,már Te is jobban vagyKép!
Válaszok:mi mindenképpen nagyobb korkülönbséget akartunk a gyerekek között ,még ennél is nagyobbatKép...de aztán elkezdett bennem munkálni a vágy egy újabb terhesség után,így kicsit hamarabb jött a kisasszony,pontosan 3 év van a két csemete között,de napraKép!
Én nem mernék igazán bevállalni egy kicsit,meg egy picit...így sem könnyű,pedig az én nagyfiam igazán jó természetű,nincs vele semmi gond.Még a dackorszak sem olyan rémes,bár néha kitesz magáért.De még mindig inkább az a néhány hiszti,amit meg lehet oldani az értelmére hatva,mint egy kisebb gyermeket még pelenkázni,hozni-vinni,kiszolgálni.Sokkal önálóbb 3 évesen és sokmindenre meg lehet kérni.Pontosan azért,mert az értelmére már könnyebb hatni.
Hát,nem tudom,segítettem-e,de azért a nagykorúságig ne várjatokKép!
Azért azt tudnia kell a párodnak is,hogy ideális idő nincs sem az első,sem a többedik gyermekre.Mert ha angyobb éppen oviba megy,akkor azért ne,ha iskolába,azértne,ha kamaszodik,akkor azért...Inkább meg kell próbálni alkalmazkodni az adott helyzethez.Könnyű sosem lesz,de bizonyos dolgokat,ha már lehet,akkor inkább mi alakítsunk...mint pl. a korkülönbségKépKép!

Kriszta

Na,itt vagyok ám énKépKép!
Látom,szépen alakul az ehai görbéd is!Azért ez már egyértelműbb,mint az előző volt,nem????
Mikor kell menned hormonszintmérésre megint?vagy már nem is fogják ellenőrizni?

Pocakosunknak nagy gartula,a tesztelőknek meg nagy drukkKépKépKép!

Junko

Asszem,ezen átsiklottam,de most olvasom,hogy párodnál volt viszgálat?Kiváncsi vagyok az eredményre!Kép
Aztán drukkKép!

Bali

Ezt az utolsót nem nézted vagy mérted félre???KépNagyon alacsony a többihez képest,ekkora esés szt nem szokott lenni,pálne ilyen hirtelen...Hőd azóta?Kép

Na,megyek,mert a kisebbikem üvöltKép!

Pusszancs,Anyapoc

anyapoc

Sziasztok lányok!

Egészen rémes volt ez a hétvége... Remélem, Nektek nem!

Anyapoc!
Én eddig nem tudtam, hogy alacsonynak számít a hőm, ezért megnéztem a múltkorit...
Nos, a mesu első napján akkor 36.6-ról esett 35.6-ra. Szóval az arány hasonló... Ez nem normális????

Kamilla!

Nekem nem dudorodott egyáltalán, csak elsimult. Borzasztóan tetszettem magamnak!

Jaj, a többeiknek is írnék, de a párom el kezdett énekelni, és most muszáj megszeretgetnem!!!

Puszi

Livi

bali78

Sziasztok!

Visszatertem! Kép

Na nem a babaprojectel de azert homerozhetek testem megismerese es termeszetes vedekezes celjabol. Kép Meg van engedve, sot en edes parom mondta, hogy ha nem akarok ne szedjek antibebit mert ugy nez ki tenyleg nem jo nekem.
Vagy a fejemben van a baj vagy tenyleg a fogamzasgatlo mellekhatasa, hogy (es ezt most szegyenkezve irom le Kép ) amikor szedem valahogy joval kevesebb a kedvem mint amugy.
Olvastam rola, hogy igenis okozhatja a gyogyi, de nem baj en is a termeszetes vedekezes hive vagyok. Kép
Ma vagyok a menzim elso napjan, mikortol kell elkezdeni merni, akar holnaptol, nem?! Szajban fogom, talan igy kenyelmesebb, csak az a gondom, hogy reggelenkent ha edes fiam elkezd sirni akkor aztan menni kell nem fekhetek az agyban 10 percig. Majd felhuzom az orat es felkelek meg mielott okelme kelne. Kép
Tiszta izgi!

Anyapoc Kép Kép Kép

De jo, hogy jelentkeztel es mar minden ok, nalunk is ua. volt a helyzet, betegek voltunk egy hetig egyfolytaban, apa meg akart halni, jobban kivolt mint a fia (hanyas, hasmenes) en megusztan gyomorfajassal.
Mar megnyugodtam, igen, es beleeltem magam, hogy varunk, igy nem idegeskedem, sot most nem is vagyom megegy babara mert annyi minden van amit meg csinalni szeretnek. Kép
Az uram max. ket evet mondott tehat azert a kamaszkorig nem varunk. Kép Sot megigerte, hogy csak es kizarolag kislanyt csinal majd nekem, a kerdesemre, hogy mi lesz ha megis fiu lesz azt valaszolta, hogy koran atmuttetjuk. Kép Kép Kép

Okr Kép

A 30. napon 37??? Nem gyanus ez? Kép
Kerlek segits, a fertility-vel, hogy kell uj honapot kezdeni?

Bali Kép

Azt hiszem mi meg nem ismerjuk egymast, miota probalkoztok? Bocsi ha irtad mar csak elkerulte a figyelmem. Kép

Ildi Kép

Nyugi, nalam nagyon bejott, hogy kituzok magam ele celokat es azokra oszpontositok, most ugyis a vizsgakra kell keszulnod, ne gorcsolj mert az nagyon sz@r, tapasztalatbol beszelek.

Kamilla Kép

Nalam ugyanaz volt mint balinal, nem dudorodott ki hanem kisimult, szerintem tok szep volt Kép Buszke voltam a pocimra nagyon!

Lanyok, bocsi, hogy nem irok mindenkinek, de igencsak elvesztettem a fonalat, innentol igyekszem bekapcsolodni a tarsalgasba Kép
Kinek kell drukkolni es mikor? Kép

Itt egy kep fiamrol (a pici az Kép ) es unotesojarol Kép
Kép

Ui.: kepzeljetek kertem a dokitol 3 fazisu gyogyszert erre elmosolyodott es kozolte, hogy itt mar regota nem hasznalnak ilyet es meg jobban megmosolygott amikor mondtam miert is kene nekem ja es megkerdezte honnan jovok? Kép
Hat jol lebogtem. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Anyapoc
Sajnálom,hogy megbetegedtetekKépMielőbbi gyógyulást kívánok!
Nálunk is voltak hasonló problémák,de szerencsére megoldódtak(NET,Nátha-baj)
Remélem most már többször tudsz jönni!Kép

Hormonszintet majd jó egy hónap múlva néznak,addig bromozok.Kép

Bali
Miért volt rémes a hétvége?
Remélem egy kellemes este a pároddal feledteti!KépKépKép

Zsóka,Ildi,Junko,Kamilla,Tontica,Editke és minden hőmérős

Merre vagytok???????????Hiányolunk benneteketKépKép

Kép

KépKép

KépKép
okr

Okr!

Csak hivnod kellett!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Nahát írtam egy csomót és elveszettKépKépKép

Tontica
Örülök,hogy jelentkeztél,és annak is ,hogy a férjeddel meg tudtátok beszélni a tesó ügyetKépLátod,ő is szeretné,és nem is olyan sokáraKép

Sztem a doki bőgött le,és nem te.Igenis a háromfázisú gyógy i a jó,mert imitálja a normál hormonhatásokat.Pl. én most az egyfázisútól nem menstruáltam,pedig mielőtt elkezdtem szedni,már megvolt rendesen.Azóta pedig egy zűrzavar dúl bennem.Szeretnék én találkozni azzal a dokival........

Nagyon jó,hogy görbézel majd te is.
Itt van 3 link,ahol próbálkozhatsz:
www.fertilityfriend.com
www.pregnancy.org
www.wunschkinder.net

Az első kettő angolnyelvű,a harmadik német.
A fertilitynél így fejből annyit tudok,hogy joint-ba belépsz, nicknév,és mailcím.Küld mailt a kódoddal,és be tudsz lépni.

Na szióka,megyek,mert vár a férjem,és már így is újraírtam az egészet!

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti! Kép
Itt vagyok, csak ritkán szólok.
Tanácstalan vagyok a magas hőm tekintetében, bár a fertility jelölt pé-t.
Veled mi újság?
Felteszem a hőgörbém..Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Van itt valaki?
Segítsetek légyszi! Szeretnék én is olyan görbét, mint amit feltesztek ide, de nem nagyon tudok angolul. Nem lehet az oldalt németre váltani?
Ha, nem légyszi írja le valaki a lépéseket, hogy hogyan jutok el a diagrammig!
Légyszi! Lédyszi! Légyszi!

Kép
manka2

Sziasztok!

Junko!

Ma kell eredménynek lennie, ugye? Mármint a párodnak, ha jól értettem!

Okr!
A hétvégén egy "A diszkriminációellenes közoktatás..." című képzésen vettem részt, és nagyon felbosszantottam magam, mert szerintem szörnyen demagóg volt és igazságtalan... mindegy.

Tontica!

Gyönyörű ez a kölök!!! Az enyém is hasonló... Nos, igen jó kérdés, hogy mióta próbálkozunk. Még nem próbálkozunk, de ha a páromon múlna soha nem is tennénk! Azt mondta, karácsonytól "hagyja magát", de ha látnád, hogy elsápad, amikor felemlegetem, hogy az mindjárt itt van... Nem esik igazán jól, de Õ képtelen eldönteni, mit szeretne. Egy igazi mérleg (bár nem hiszek az ilyesmiben, mégis így a legkönnyebb jellemezni Kép )
Ja és persze nagyon be van sz...a a sírástól, fáradtságtól stb. A fiam (7 éves) az előző kapcsolatomból van, így a párom nem ismeri ezeket a dolgokat... Szóval fura az egséz, azt hittem a következő babámat már együtt várom valakivel lelkesen, de ... Én akarom!!!!!!!

Livi

bali78

Szia Manka!
Van német is. www.wunschkinder.net, de segítek szívesen a fertilityben is ha gondolod! Itt vagyok még egy ideig!

Livi

bali78

Szia Bali78!

Megtaláltam a wunschkinder-t, de az nem működik jelenleg.
Légyszi segíts a fertilityben.

Kép
manka2

Nos:
Register now for free
ott csak megadod a nickneved és a e-mail címed...
5 perc múlva megkapod a jelszavad és beléphetsz, Ha ezzel kész vagy, szólj és folytatjuk!

Livi

bali78

ok

Kép
manka2

Most látom, hogy ma ez sem fog menni..., de azért próbált meg.. Az e-mail cím alatt megkérdezi honnan hallottál erről, én beírtam, hogy friend...
Szóval még ki kellen tölteni pár dolgot, ha menne és utána kapnád meg a jelszavad, bocsi!

Livi

bali78

Már megkaptam

Kép
manka2

Hol is tartunk most?

Livi

bali78

könnyeb lenne msn-en kommunikálni... Van olyanod?

Livi

bali78

az mi?

Kép
manka2

ott tartunk, hogy az oldal közepére az van kiírva:

Welcome to FertilityFriend.com
The Leading Destination for Women Trying To Conceive

Kép
manka2

nekünk az kell, ami a bal szélére van írva, pl: my chart..., calender stb.

Livi

bali78

Sziasztok csajok.

Megvannak az eredmények, de a kiértékelése még folyamatban van.
Sztem talán normális, de nem csúcsszuper. Nem tudom, azért aggódom rendesen.
A dokinőhöz szerdán megyünk, majd ő mond valamit. Akkor megyek UH-ra is, és akkor megmondja azt is mikor kell akciózni-ha érdemes. Remélem.
Minden esetre az önmegtartóztatásos tervem nem ment...Kép De most böjtölünk az időzített akcióhoz.

Visszaolvasok és jövök.
j.
Vendég

Bali
Megcsináltam!!!!
Nem tudom hogy jutottam el ide, azt hiszem a my chart-ra léptem, sok kérdésre válaszoltam, csak azt nem értetettem,ahol rákérdezett arra, hogy start trying és start charting asszem és dátumot kellett volna beírni, oda nem írtam semmit.
Beírtam a hőmérsékletet, az időpontot, de nem értem mi a "cervical fluid" és az "insemination", mit jelent az N/A?

Kép
manka2

Ha most bezárom és legközelebb belépek, akkor a my chart-ra kell lépnem és ott lesz a grafikonom?

Kép
manka2

Így van! Sikerült?

Livi

bali78

Bali
Megcsináltam!!!!
Nem tudom hogy jutottam el ide, azt hiszem a my chart-ra léptem, sok kérdésre válaszoltam, csak azt nem értetettem,ahol rákérdezett arra, hogy start trying és start charting asszem és dátumot kellett volna beírni, oda nem írtam semmit.
Beírtam a hőmérsékletet, az időpontot, de nem értem mi a "cervical fluid" és az "insemination", mit jelent az N/A?

Kép
manka2

cervical fluid: a hüvelyváladék állapotára gondol, sorrendben:
-száraz
- ragacsos
-krémes
- vizes
-tojásfehérje szerű
nyílván szebben is le lehetne fordítani...
az intercourse/insemination pedig bármilyen megtermékenyítésre irányuló tevékenység, a szextől a beültetésig...
N/A nincs esemény vagy nincs adat

Livi

bali78

nos? Hogy állsz, Manka?

Livi

bali78

Junko!

Miért is kell önmegtartóztatni? És miért vagy ideges, ha normálisak az eredmények?

Livi

bali78

Köszi szépen a segítséget!
Ha meglesz a teljes anyag felütve (múlt hónaptól írogattam, de most otthon van), majd bemutatomKép
Holnap jelentkezek!
Szió

Kép
manka2

Sziasztok lányok!
Manka üdv a csapatban.
Anyapoc nagyon örülök,h végre hírt adtál magadról.
Kriszti! Látom itt vagy, de nálad sem történik semmi érdekes. Majd eljön a mi időnk is. Kép
Zsazsóka! Sajnálom, h ilyen magsan vagy, sajna ennyire magasan még nem voltam, úgyh. gőzöm sincs, h mit mondjak rá. JÓ lenne ez a hő, ha baba lenne a dologban, ilyenkor viszont valami prolaktin szint magasággát mondják a lányok. Türelem, nekem is volt már nagyon alacsony és a köv. hónap egész jó lett. Úgyh. várakozz. Mást nem tehetsz. Sajna,
Bali! Nem vagyok képben, hogy Te most hol tartasz, úgyh. izgatottan várom a holnapi görbédet.
Tontica! De jó, h jelentkeztél. Érdekes, h nálatok nem tartják jónak a háromfázisút. Remélem jól vagytok. Vigyázz magatokra.
Editke! Remélem jó/hasznos volt a hétvégéd!Kép Nálatok most volt a középidő,ha jól tudom!!
Remélem mindenkinek írtam.
Rólam: a görbém mutatja, h hol tartok, elég sok napot kihagytam. Hát ez van. Bevettem a folliculinumot a piri első v. második napján. Azóta durva!! De komolyan, annyira megnőtt az étvágyam(tudjátok melyik). Egész hétvégén az ágyban hancúroztunk. Durva!! Én is le vagyok döbbenve, mi van velem!! De csak ennek a bogyinak tudom be mert amúgy semmi más változás nem történt. A hőm egész magasan van, de sztm ez még nem kóros. Puszika Ildi
Kép
Vendég

SZiasztok!
Itt vagyok, de nem jó hírrel. Tegnap megjött, úgyhogy már ne pazaroljátok rám a drukkokat.
Sajnos sose tudom, hogy hol rontjuk el, mert amikor csak tudunk együtt vagyunk, mert a párom is nagyon nagyon szeretné már, hogy összejöjjön, de egyszerűen nem sikerül. Félek, hogy valami nem oké, mert tuti minden hónapban beletrafálunk a pé-be és mégse jön össze. Januárban megyek majd dokihoz, de még adok egy utolsó esélyt magunknak karácsony alkalmából.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Tontica
Lemaradt az írásomból a múltkor,hogy milyen édes a kisfiad.Biztosan eleven kis fiúcska.Gratula hozzá!Kép

Ildi
Azongya a férjem,nekem is kéne folliculumot szednemKépKépKép Pedig tegnap is Õ aludt el,mire letusoltamKépKépKép
(vagy lehet,sokáig tusoltamKép )

Kamilla
Ha mindig van esemény p.é. idején,akkor tényleg el kellene menjél dokihoz.Nagyon drukkolok a karácsonyi projektnek,hogy sikerüljön!!!!!!Kép

Junko
A legjobb úton haladtok a baba felé!!Neked is mennek a drukkok.Kép
Nálunk az időzített akciózás nem volt vmi sikeres.KépElég flusztráló,hogy mások mondják meg,mikor sexeljen az ember.Remélem nálatok jobban működik majdKép

Bali
"A diszkriminációellenes közoktatás..." van tippem mit takarhat.Miért érezted igazságtalan-,és demagógnak?Komolyan érdekel.A mail címem a profilomban,ha itt nem akarod leírni.

Manka
Nagyon várjuk a görbédet!

Anyapoc
Remélem jól vagytok,betegségnek hűlt helye már!!!

Végül a görbém:Sztem a fretility javítani fog a dátumon(a múltkoriból kiindulva mondom)
És 28. nap körülre teszi majd.
Kép

KépKép

KépKép
okr

Hahó!

Én is vagyok, rendszeresen olvasgatok, de nincs mit írnom.Kép
Nem jött meg azóta sem (54. nap), terhes nem vagyok, viszont most nem is tudtam hőt mérni, mert beszereztem egy tüszős mandulagyulladást, és lázam is volt.Kép
Használt valaki közületek LH tesztet? Ha ige, akkor mikortól kezd látszani csík? Csak ov. körül? (Majdnem olyan erős, mint a kontroll, de még halványabb.)

Még majd írok, mennem kell...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Szia Beszti
Én még nem használtam LH tesztet,de olvasgattam a lányok mit írnak róla.Szóval a két csíknak egyforma erősnek kell lennie,akkor van p.é.
Mások biztos többet tudnakj majd mondani róla.

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Vagyok én is,csak hát kicsit szétszórtanKép!

Kriszta

Jobban vagyunk,már csak a férjem beteg,tudod,milyenek a pasik..Kép
Neked viszont nagyon jó a görbéd,kíváncsi vagyok,mi lesz az eredményKép!

Kamilla

Hát sajnálom,pedig nagyon drukkoltam.Szt is menj dokihoz,mert ha egyértelműen van peteérés,akkor azért fő a biztonság...Persze ez nem jelenti azt,hogy bmi baj is lenne,mert sokszor nem tudnak magyarázatot,miért nem jön össze a dolog,aztán egyszer csak..KépKépKép

Tlidi

Tényleg elég durva lehet az a tabiKép!Nem semmi!!!
Szt a hőd teljesen nomrális a ciklus első napjaihozKép.

Junko

Nem jelent semmit,hogy most éppen milyen lett az eredmény.Igazság szt ez akkor mond vmit,ha párszor megismétlik,mert adott esetekben lehet hol alacsonyabb,hol magasabb.Egyik értékkel elküldenének lombikra,aztán a következő hónapban meg szuper az eredmény(sajna így jártak a sógornőmék isKép).Szóval még ne írd le szegény párodatKép!

Tontica

Jó a képKép.
A gyógyszer sajna tényleg okozhat libidó csökkenést,szóval ha most már jobb,akkor igenis az volt az oka!!!Szt is jobb már egy gyermek után a természetes védekezés,pláne amikor az embernek be kell látnia,hogy nem biztos,hogy olyan könnyen jön...Kép
Szóval két év...az szupi,nem is olyan vészesKép!
BetegségKép...azért már jobban?
Gyógyszer és doki...hát van ilyen sajnos..Kép

Na most mennem kell,mert üvöltés vanKép!

Pusza,Anyapoc

anyapoc

Lányok!
Látom, nem csak én vagyok elájulva a follic. hatásától. Hát nem tudom, még esetleg arra gondolok, h most vannak olyan arányban a hormonjaim. Esetleg most tért vissza a gyogyi után a libidóm. A fene tudja.
Kriszti. Látom termékenyt jelzett a pg-d. Valóban olyan szép páfrányokat láttál amik a gépen vannak? Csak azért kérdem, mert én még nem láttam. Hogy egyáltalán léteznek-e azok a gyönyörű páfr.?
Anyapoc. Említettél valamikor valami persona készüléket. Az milyen volt?? Ill. az osztrákoknál lehet kapni? Mennyi money?? Meg ilyenek írnál róla? Köszi

Köszi
Vendég

Ildi

Nem tudom,hogy lehet-e már itthon kapni,akkor,évekkel ezelőtt jött be Németországban,ott is elég drága volt.
De asszem a neten meg lehet rendelni.
Ez igazából fogamzásgátlásra való, a vizelet homrontartalmából mutatja ki,hogy mikor van kb. peteérés és hogy mely napokon tilos az együttlét.Én pont ebből a megfontolásból vettem,gondoltam,így be lehet majd lőni,hogy kb mikor kell akciózniKép.Az más kérdés,hogy enm volt rá szükségKép!
A csomaghoz akkor volt egy doboz tesztcsík,ami asszem 3 hónapra volt elég,de azt lehet külön is venni,de már nem emlékszem,hogy mennyi volt.
Maga a gép akkor volt olyan 40 ezer Ft,aztán én 26 ezerért adtam el,mert kb ennyi volt már az ára 2 év után.De majd körül kell nézni a neten,ha lesz időm,majd kutakodokKép!
Akinek eladtam(itt a babaneten is írKép),így jött össze a második babája,mert kiderült a gép által,hogy nem hónap kzepén,hanem közvetlen mensi után van peteéréseKép.Akkor rástratoltak,aztán össze is jött a manóKép!
Ja,így néz ki:http://www.persona.info/gims/Content/image/ACF395.jpg

És itt olvashatsz róla,igaz angolul:http://www.persona.info/
Itt meg pár sort magyarul:
http://www.sulinet.hu/eletestudomany/archiv/1997/9713/tudvil/havi/havi.html

Na pusz,Anyapoc

anyapoc

Ildi
Képzeld el,hogy mensikor szupi nagy páfrányok voltak rajta.Kép Később már csak egy része volt a képnek páfrány,inkább a szélénél az üveglapnak.
Mondjuk lehet,hogy ott jobban megszáradt azért.Kép

Állítólag a nők p.é.környékén tüzesebbek az átlagnál.KépKépKépLehet azért van most ez nálad???????
Halkan írom csak:menstruációkor ,és közv. utánna nekem bizony sokkal jobban esne/esik.(azért esne,mert ha rendesen megvan....na tudod,akkor nem)KépBár lehet a p.é.-nek ehhez nem sok köze vanKépKép

Anyapoc
ÁÁÁÁÁÁÁÁ,én már most megmondom mi lesz az eredmény.Kifosztom a tamponüzleteket.
Pont p.é.-kor nem voltunk együtt.
Érdekes,hogy több havi akcióarchivumot megnéztem(írom,mióta próbálkozunk),és a p.é. körül sosem sikerült még sexelni.Olyankor valahogy sztem én ingerültebb vagyok ,és összeveszünk.Mire szent a béke,fuccs a petének.Kép
Most nem is szgat a dolog,a lényeg,hogy a fránya hormonok helyreálljanak már végre!!!!

Ja,és csupa patti vagyok már egy pár napja.KépÉrdekes,múltkor egy kósza pattim sem volt.Mennyire boldog voltam.Azt hittem most végre kinőttem a tini korból.Erre tessék,mi van.....pont,hogy akkor zavarodott össze a rendszerKépKi érti ezt????

Örülök nagyon,hogy jobban vagytok!!!!Aztán nem visszaesni!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szia Mindenki!

Én is észrevettem, hogy tüzesebb vagyok peteéréskor! Gondolom, maradt bennem állat jócskán! És fergeteges is akkor, valóban!

Anyapoc!

Nem írtad meg, hogy mi a probléma az alacsony hőmmel, pedig jó lenne tudni!

Okr!

Nehezen tudom visszaadni az élményt, és lehet hogy valóban majd külön kifejtem, de a lényeg, hogy 90% roma és 10% nem roma próbált beszélgetni a diszkrimánációról... A tréning alapjául egy film szolgált, és most figyelj..(!), ami 1958-as feketeverő, kuklux klános, feketegyűlölő Amerikáról szólt, tudod, amikor még választójogért és gyakorlatilag életben maradásért harcoltak... Én úgy gondolom, nem szült jó vért az összehasonlítás, de mindenki el kezdte verni a mellét, hogy még ma is ez van, és nem engedik be a romát a discoba. Szomorú, hogy nem engedik be, de nem hiszem, hogy a két dolog ugyanaz... és még sorolhatnám! Jaj, most valakit biztos megsértek, pedig higyjétek el, hogy nem szándékom!

Tildi!
...én még csak az alapozó munkáknál tartok, és győzködöm a párom, hogy ő lesz a legboldogabb ember a világon! Karácsonykor kezdjük a munkát, de a múlthavi görbémet egy pár napja már felraktam, és érdekelne a véleményed!

Livi

bali78

Bali

Hát valóban nem lehet a két élethelyzetet összehasonlítani.Azért itt nálunk ennyire sosem volt durva a helyzet.Értem is már,miért voltál bosszús.Mellesleg a közoktatáshoz sem látom ,hogy köze lenne.

A görbéden sztem az a fura,hogy túl nagyot esik a hőd mensikor.Nem hiszem,hogy baj lenne,te ilyen vagy,és kész.Nem működik minden tankönyv szerint.(szerencséreKép )

Zsóka
Nálad a magas hőt fogalmam sincs mi okozza.Nálam mondjuk,mióta magas a prolaktin,magasabb a hőm is.Lehet nálad is ez lehet??
Persze,ha jól emlékszem neked nem volt nagyon alacsony hőd régebben sem.Lehet,hogy most csak jobban megfigyeled magadat.Nem is biztos,hogy gond ez.
Anyu pl. alapból 37 fokos,és hónaljban.Mindig azt hiszik a orvosnál,hogy lázasKépKépKép

Na megyek,mielőtt a férjecském bealudna.
Jó éjt csajszikák!Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?