Sziasztok Csajok!
Akkor kezdem előlről
!
Köszönöm a hiányolást,nagyon jól esett
!
Helyzet a köv. volt:először is,amint párom hazajött,elkezdtük felújítani a nappalit,már csak az volt vissza.
Ehhez szét kellett szedni a gépet,ami aztán összeszerelés után nem működött.Aztán kiderült a napokban,hogy vmi kábel gond volt,ezt orvosolták is.
Persze hogy ne legyen azért olyan jó,az egész család lebetegedett.
Olyannyira,hogy férjem meg is jegyezte,ő már évek óta nem volt ilyen beteg..
Hát egy hétig alig éltünk...
Na,ez a rövid eltűnésem oka
.
Viszont örömmel láttam,hogy ti termeltetek rendesen!!!!
És hogy mindenki egész jó úton halad!
Kicsit kavarog bennem minden,ahogy visszaolvastam,így bocsi előre is,ha vmit vagy vkit kihagyok
!
Editke
Először is sajnálom,hogy nem sikerült az előző hónap,de látom,te ügyesen és magabiztíosan mész a következő felé
!Szuper a görbéd!!!!És mit mondjak,a kezdetekhez képest szt ez is óriási haladás!
Tlidi
Neked is szuper a mostani görbéd,tényleg egyértelmű,hogy van peteérés!Remélem,az a fránya ciszta hamar eltűnik és nem zavar be többet!!!!
Tontica
Na,látom,már Te is jobban vagy
!
Válaszok:mi mindenképpen nagyobb korkülönbséget akartunk a gyerekek között ,még ennél is nagyobbat
...de aztán elkezdett bennem munkálni a vágy egy újabb terhesség után,így kicsit hamarabb jött a kisasszony,pontosan 3 év van a két csemete között,de napra
!
Én nem mernék igazán bevállalni egy kicsit,meg egy picit...így sem könnyű,pedig az én nagyfiam igazán jó természetű,nincs vele semmi gond.Még a dackorszak sem olyan rémes,bár néha kitesz magáért.De még mindig inkább az a néhány hiszti,amit meg lehet oldani az értelmére hatva,mint egy kisebb gyermeket még pelenkázni,hozni-vinni,kiszolgálni.Sokkal önálóbb 3 évesen és sokmindenre meg lehet kérni.Pontosan azért,mert az értelmére már könnyebb hatni.
Hát,nem tudom,segítettem-e,de azért a nagykorúságig ne várjatok
!
Azért azt tudnia kell a párodnak is,hogy ideális idő nincs sem az első,sem a többedik gyermekre.Mert ha angyobb éppen oviba megy,akkor azért ne,ha iskolába,azértne,ha kamaszodik,akkor azért...Inkább meg kell próbálni alkalmazkodni az adott helyzethez.Könnyű sosem lesz,de bizonyos dolgokat,ha már lehet,akkor inkább mi alakítsunk...mint pl. a korkülönbség
!
Kriszta
Na,itt vagyok ám én
!
Látom,szépen alakul az ehai görbéd is!Azért ez már egyértelműbb,mint az előző volt,nem????
Mikor kell menned hormonszintmérésre megint?vagy már nem is fogják ellenőrizni?
Pocakosunknak nagy gartula,a tesztelőknek meg nagy drukk
!
Junko
Asszem,ezen átsiklottam,de most olvasom,hogy párodnál volt viszgálat?Kiváncsi vagyok az eredményre!
Aztán drukk
!
Bali
Ezt az utolsót nem nézted vagy mérted félre???
Nagyon alacsony a többihez képest,ekkora esés szt nem szokott lenni,pálne ilyen hirtelen...Hőd azóta?
Na,megyek,mert a kisebbikem üvölt
!
Pusszancs,Anyapoc