Sziasztok!
Szóval:október 7-én megyek szokás szerint NST-re,nő mondja,hogy vasárnap az osztályra kellene mennem mivel túlhordott vagyok,de hétfőn őhozzá már úgy menjek,hogy pakkal,mert szerinte befektet...
mondtam neki,hogy a cuccom már 36.héttől a kocsiba...
Átmegyek dokibácsihoz,megvizsgál szépen,kérdi hanyadik,mondom 3. akkor már csúnyán vizsgált,kérdi mennyivel vagyok túl a kiírton,mondom 3. nap,erre még csúnyábban vizsgált.Ne menjen maga sehova,ballagjon át a kórházba és vetesse fel magát az osztályra....óóóó,hát nem örültem....
Ha nem szégyeltem volna magam 4kézláb megyek át,úgy megvizsgált,mint akin egy laktanya vonult át...
Eltelt a hétvége,fogadott orvosom nem lévén semmi jóra nem számítottam,az osztályon nyílt titok,hogy 42. hétig nem piszkálnak,utána esetleg....
Hétfő,uh,átballagok a rendelőbe,3400 gr-tól több,na ennyivel én be is érném....visszamegyünk a kórházba,vizit 2 után,jön a dokibá aki felvett az osztályra,nézi papírt engem papírt,majd láttam rajta a felismerést,szól is:menjen már ki a vizsgáló elé....
Óóóóó,anyám,mondom,ez megismert,biztos jól be is rágattam,hogy mi az,hogy nem szültem még meg,pedig ő mindent megtett,úgy megvizsgált....
Mit szólnék egy indításhoz,1-2 ujjnyi vagyok,holnap reggel 6-kor...
Óóóóóóó,mit bántam már 41.héten,csak jöjjön ki....
6 órakor reggel besétálok a szülőszobára a saját lábamon,még az ágyamat is én toltam be.7-re kész lettem,beöntés (rendes jól esett nem olyan barmok,mint Egerbe) borotválás,apa bejött,megkaptam az oxi-t,és beindultam,5 perces fájások,doki 8-kor lelépett,jött egy másik,nagyon örült nekem,a háta közepére nem kívánt.(majd mondom miért,én se tudtam)
Leszartam,hogy nem tetszem neki,nekem ma babám lesz...
Jönnek 10-11 körül az orvosok,fájásaim még csak kellemetlennek se mondhatóak,vigyorgunk a férjemmel,mellettem berobog a csaj,másfél óra alatt megszül,tolóaknál visít,hogy jaj Istenem,mire a dokija megszólal,nyugalom,itt van velünk ő is....na erre akkorát röhögtünk,hogy onnantól szivárgott a vizem.
Velem az orvos közli,hogy sehova nem tágultam,a "fájásokat" látja,de nem tágulok,levesznek az oxiról,mert 3 orvos van,kettő műteni meg,egy meg átment a szakrendelőbe,nincs akinél szüljek...különben is,meg se kellett volna engem indítani,nem értik,miért vagyok ott
Na lettek magamtól is "fájásaim" 8 perces semmik,de azt ígérték,ha visszajönnek kapok tágító zselét.Jöttek is,megvizsgált alakulok magamtól is,nem kapok zselét...folyt köv.