Szia Mina!
Igen, ismerem a jelenséget.
A Gabriel féle teszt sajnos nem érzékeny, csak arra nem jó, hogy pontos eredményt adjon! Amit én árulok laborok használják amerikai, minősége kiváló! Nagyon pontos, hihetetlenül érzékeny. Próbáld ki, hogy amikor erősebb a T csík mint a kontrol csík 3-4 óránként csinálj tesztet és még azt is fogod látni, hogy milyen gyorsan csökken a hormonszint és negatív tesztnél érzed a szervezeted változását is. Folyás, cicifeszülés kezdődik, szurkál, stb.
Szia!- Az lh teszt 5db 1000ft, 10db 1700ft, 15db 2400ft, 20db 3000ft. Ez amerikai teszt nem a gagyi kínai.
Van még 10-es nagyon érzékeny hcg teszt is amerikai 200ft-ért.
A rendelés napján postázom, így másnap ott van.
Sziasztok! Bocsi Huncutka, nem akarom rontani az üzleted, de egy teszt 40 cent, és ha azt átszámolom, akkor 70 Ft-ba kerül!!! Csajok fogjatok össze, rendeljetek innen http://www.accuratepregnancytests.com/catalog/index.php?cPath=7_8közösen, és még ha a postaköltséget beleszámoljátok, akkor sem lesz 100Ft-nál több egy teszt...
Semmi gond! Ez egy kínai szutyok!!!
Olvass forumot moni!
Erzéketlen, gyenge.
Mondjuk van még ember aki a kínai boltban vásárol.
Miért ne lehetne gyengébb tesztel játszani?
Igazad van.........
Nem látom, ki sem merik írni, hogy az lh milyen érzékeny. A hcg látom, hogy 20mlU/ml hát köszi..............
Amit én árulok nem a menstruáció ideje után, hanem elötte egy héttel pontos eredményt mutat, de van, hogy még elöbb.
....................................................!
Engem is érdekelnének a tesztek!
Milyen van mennyiért?
Próbálkoztam már ovulációs tesztel de semmit nem mutatott ki pedig van normál pé-m.
Szóval minden érdekel ami a segítségünkre lehet!
Mindenkinek ajánlom, hogy a http://gportal.hu/portal/igenyesgyermekrucik/ oldalon a menüben olvassátok el a Hogyan működünk menüpont alatt található cikkeket!!!! Mielőbbi zebrás teszteket!!!!
Kérlek benneteket, hogy tegyétek fel ide a zebrásokat had adjunk lendületet a többieknek!
Köszi nektek!
Sziasztok itt vagyok!
Dolgoztam:(((
Feladtam nektek, hogy holnap már legyen mit zebrásítani!!!!
Ha ráértek, itt nézzetek körül:
http://gportal.hu/portal/igenyesgyermekrucik/ Köccike!!!!
Igen!!! Kb a mai benzinárak mellett már 100km-ert is megtettem belőle, most ülök egy szállodai szobában, de azt már kuzsanna pénzén és várom reggelire xy pénzét, hogy az elhagyhatatlan kávémat ki tudjam fizetni.
Na, de a viccet félretéve a becsületes anyuka mindennapjait élem.
Mielöbbi zebrásodást nektek!!!!
Ja és ide a zebrákkal a topik-ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem hamar lesz hcg tesztem pozitív! szerintem az lh-t már holnap fel tudom tenni. bár még sose használtam, remélem akkor lesz nagyon erős két csíkos, mikor én gondolni szoktam, hogy peteérésem van.
Engem is érdekelne a Lh teszt.
A másik igaziból nem néztem utána mire jó.
Huncutka írj mi a megoldás, bár nekem sos lenne mert eddig használtam boltit, ma fogyott el, és még nem volt 2 csíkos így folytatni kellene.
Írj, hogy milyen hamar tudod küldeni, mert ha nemtán összejön a baba akkor meg már nem kell(:
Dorka
Szia!
Persze!
Írd meg privibe a neved, címed, és azt hogy milyet és mennyit kérsz, ha átutalással kéred a postaköltséged 350ft de az kicsit lassubb, ha utánvétel kéred a postaköltséged 950ft, de ha holnap feladom, ott van egy nap alatt.