Eladó ez a szuper praktikus babakocsi-hordozó!
Kis autóval rendelkezők, sokat tömegközlekedők és a praktikusságot kedvelők legjobb babakocsija
Adapter van hozzá, amit az utóba be kell kötni és a hordozó a babával csak egy kattintással behelyezhető!
A hordozó az adapterből kivéve a "kerék" részre helyezhető és a fogganyút beállítva azzal tolható!
Nekem ez nagyon jó volt, amíg a 2 nagyot reggelente elvittem oviba/bölcsibe, és ki-be szálltunk,nem kellett a hordozót állandóan kötözgetni. Én "rohangálós" babakocsinak hívom, pikkpakk betettem az adapterbe, odaértünk, kerekek a csomagtartóból ki, hordozó babástul rá, és már mentünk is!
A "kereke" a legkisebb autó csomagtartójába is elfér. Nekünk egy 3 ajtós kis autónk van, és bőven befér!
Van hozzá, újszülött szűkítő,esővédő és lábzsák is.
A kerekei bolygósíthatók és fixálhatók is.
Van etetőszék funkciója is,egy külön lábazat van hozzá és egy tálca. Tehát utazáshoz, nyaraláshoz, nagyszülőkhöz szuperjó, nem kell külön etetőszéket venni/vinni!
Mivel pillekönnyű ezért lépcső és egyéb akadály nem probléma. Kicsi is ezért pl. buszra szállni sima ügy. Kb a baba 10-12 hónapos koráig használható! Utána meg jöhet az esernyőre csukható babakocsi
Képek:
A babát nem adom hozzá