Szia Babarózsa!
Én is csatlakoznék Inihez, mégpedig a következők miatt.
Nekem is volt vetélésem egy éve, a Ruttner doki volt akkor is az orvosom. Jegyzem meg, az, hogy elvetéltem nem a doki felelőtlensége és nemtörődömsége volt, hanem sárgatest elégtelenség, ami talán ki sem derült volna, ha nem következik be a vetélés. Hajlamosak vagyunk másokat hibáztatni, ha valami történik velünk. (Pl én is a fogorvost hibáztatom, ha csinálja a fogamat és fáj; nem pedig magamat, mert nem figyeltem eléggé fogamra.) Ezzel nem azt mondom, hogy te őt hibáztatnád, csak nem világos, hogy miért nem foglalkozott veled akkor.
Én amikor bevánszorogtam a kórházba, hogy fáj a hasam és vérzek, rögtön megismert (ez volt a második találkozás), mindent otthagyott, és velem foglalkozott, holott épp ügyeletes volt. Nem volt szabad ágy az osztályon, így máshol, egy perc alatt kerített egyet, elkísért, nyugtatott. A műtét előtt és után is beszélgetett velem.
Nekem nem volt kérdés, hogyha megint összejön a baba, hozzá megyek. MOst vagyok 11 hetes
Most is figyelmes, magyaráz, gyakrabban járok UH-ra, engem megnyugtat.
Ennyi.
Ettől függetlenül nem kell őt választanod, ez csak egy -kicsit hosszúra nyúlt- vélemény
Bocs, hogy hosszú voltam.
Üdv. Cicmerák