Jaj, drága, annyira fel vagyok dobódva, el sem hiszed :-O
Említettelek ám Laci bának, és még a neved is kijavította, mert én rosszul mondtam neki
) Meséltem neki a pici lányról, hogy pont tegnap állt fel, nagyon örül neki, és újságolta, hogy még régebben látott benneteket, vmi boltba mentél be, a picit tolva kocsiban
) És hogy milyen régről ismer benneteket...
Ja, azt nem is mondtam, hétfőn megyek a kórházba, megcsináltatni újra azt a vércukros labort, meg uh-ra is beutalt, legalább megismerkedek Margitkával... ügye így hívják az uh-s hölgyet?
Hétfőn otthon lesz a Zuram is, megpróbálom elcsábítani magammal, még nem látta élőben a kicsit
Egyszer volt velem a dokinál, a magánrendelésén (mármint az előzőnél), akkor is kiült a kocsiba olvasni, mondván, ő nem bírja ezt a várakozást
Tegnap meg képzeld el, a rendelés is korábban kezdődött, Halmos papi korábban jött, és annyival korábban (fél órával) el is kezdte a rendelést. Harmadik voltam, úgyhogy négy óra körül már otthon is voltam
És nem zavart le öt perc alatt, mint a másik, jó fél órát bent voltam nála... Azt mondta, még egyszer kéne menjek a rendelőbe, aztán meg már úgyis kórházazás lesz, ctg, meg ilyenek... Istenem, reggel majdnem elbőgtem magam a kocsiban, most, hogy már tudom, hogy pontosan mikor érkezik a kicsi babám
Mintha holnap lenne...
Huúúú, jó hosszú lettem, menek, dógzok kicsit, legalábbis úgy csinálok.
Pussz
Andi