Kedves Társalgók!
41 évesen, váratlanul teherbe estem. Nagyon örülünk a jövevény érkezésének, azonban kamaszkorú gyermekem születése óta csak az éves rákszűrésen voltam nőgyógyásznál, így nem volt nagy jelentősége, kihez megyek. Azonban most nagyon fontos lenne, hogy megbízható, emberséges orvos kísérje végig a terhességem hónapjait és ugyanaz az orvos vezesse le a szülésem.
A körzeti orvosomtól kértem tanácsot, de ő azt mondta, akiket jól ismer (Szethmári, Zsolnay ...) az idősebb korosztály már szülést nem vezet le.
A fiatalabbakat nem ismeri. Kicsit keregéltem a neten, Dr. Belics Zoránról szakmailag sok jót olvastam, de nyitott vagyok bármire/bárkire, akiről sok a pozitv visszajelzés.
Elsősorban sztk terhes rendelésben gondolkodom, természetesen a választott orvosommal. Tisztában vagyok vele, hogy választott orvosnál szülni pénzbe kerül, de a terhesrendelésért nem adnék pénzt, inkább a születendő Picikére költöm.
Miután több, mint 10 éve szültem, ráadásul más kerületben, nem tudom, hog működnek a dolgok Csepelen, ami az anyagiakat illeti, ehhez is várnék hozzászólásokat!
Köszönöm szépen!
Egy friss Kismama