Sziasztok! Ahogy olvasom inkáb a doktornő terhesgondozása a téma, de gondoltam leírom a tapasztalataimat hátha hasznos
Én 2014-ben kerültem hozzá. Előtte több nőgyógyász kezei között "átmentem", kerültei rendelőintézetben ész nélkül, vizsgálat nélkül kaptam antibiotikuomkat... ennek komoly fertőzés lett a vége, így kerültünk a Bajcsy Kórház egyik főorvosához, akinek 0,5 évig voltam magánbetege. Aztán egy "szép márciusi este" az orvosi ügyeleten kötöttünk ki, mert begörcsöltem, majd másnap sürgősségin keresztül befektettek a SOTE II-re. A magánorvosom (aki előtte 1 héttel vizsgált meg!!!), közölte, hogy hosszú hétvégére utazott, de hívjam nyugodtan, természetesen 5 perc múlva már ki volt kapcsolva a telefonja.
A kórházban kiderült, hogy akkut kismedence gyulladásom van, és Pethő Doktrnő kezeibe kerültem, mert ő volt az ügyeletes. 1 hétig voltam bent, nem az ő betegeként de minden nap bejött hozzám és korrektl elmondta minden nap az újabb eredményeket.
Mikor kikerültem őt választottuk, és azóta is nála vagyok. HPV, rákszűrés, meddőség stb miatt elég gyakran találkozunk is. Nagyon rendes volt, mert a meddőségi kivizsgálásoknál nem húzta az időt (mindneki más azt mondja, fiatalok vagyunk még, hagyjunk időt, ne stresszeljünk), hanem elkezdte, és hála Istennek, mert kiderült, hogy nálunk csak lombik lehet.
1 hónapja műtött meg, endometriózis miatt. Altattak, így én nem emlékszem semmire, de párom mondta, hogy ahogy toltak ki a műtőböl jött ki a doktornő és mindenről azonnal és korrektül, érthetően tájékoztatta. A többi beteghez a szobában csak másnap avgy harmadnap jött be az orvosa. Műtét utáni este sokan azt se tudták, hogy mit találtak nála vagy mit nem.
Nagyon türelmes, korrekt doktornő, aki nem a pénzre hajt és iszonyú lelkiismeretesen válaszol mindenre, akkor is ha a kérdésre a választ már 4x elmondta... érezni, hogy fontos számára, hogy a betege nyugodt legyen.
Bárkinek szívből ajánlom!