Én igazán nem vagyok az az ember aki másokat szeret ócsárolni... 6 hetes terhes voltam, amikor barna pecsételő vérzésem volt egy vasárnapi napon. Nem voltam még előtte nőgyógyásznál terhesség miatt, így orvosom nem volt, de tudtam, hogy terhes vagyok (pozitív tesztek+nem jött meg). Első terhesség, megijedtünk , elmentünk a kórházba, ahol a fent említett orvos volt ügyeletben. Megnézett nagy nehezen, szájhuzogatva, majd közölte, hogy valószínű nem vagyok terhes, de ha mégis az lennék,bár ő nem látja, vetessem el, mert ha pecsételek, abból normális gyerek nem lesz, plusz van egy cisztám is , ami elég nagy, az es jelent jót. Majd kérdeztem, hogy nincs e valami megoldás a pecsételésre, mert hallottam már hormongyógyszerekről, amit ilyenkor adnak, hogy megtapadjon rendesen a baba és kinevetett. Rá 3 napra felkerestem egy magánrendelést, mert a probléma nem múlt el, ott segítettek rajtam azóta 23 hetes vagyok
, a cisztám elmúlt 12. hétre (sima sárgatest ciszta volt ) Szóval nekem ez nem volt túl pozitív