Sziasztok,
új felhasználó vagyok itt és, ha jól láttam ebben a témában már rég nem történt hozzászólás. Ezért vettem fel új topikként.
Tudnátok nekem friss infókat küldeni az ÁEK kórház szülészetéről illetve dr. Gulyás István Zsolt szülész-nőgyógyász orvosról?
Az érdekelne elsősorban, hogy milyen tapasztalattal rendelkeztek a szülőszobákról, a kórtermekről, a szülésznők-nővérek-újszülöttesek hozzáállásáról és, hogy milyen Gulyás doktor emberileg és szakmailag? Esetleg tudja valaki, hogy a magánrendelésén nagyságrendileg mennyit kér el (gondolok itt a normál szűrésekre és a terhesgondozásra) és, hogy a szülésért kér-e külön pénzt? Ha valaki leírná nekem, hogy folyik a doktor úrnál a terhesgondozás, azt is megköszönném.
Előző orvosomtól, akinél az első gyermekemet szültem azért vagyok kénytelen megválni, mert enyhén szólva kapzsivá vált és inkorrekt módon megemelte a terhesgondozás költségeit, szinte azt lehet mondani, hogy megduplázta. De amúgy is néztem volna valami más kórházat, mert a János kórházzal -kivéve a szülőszobát- nagyon nem voltam megelégedve... Neten találtam rá Gulyás doktorra, akit a honlapja és az ott leírtak alapján szimpatikusnak találok.
Előre is köszi a válaszokat, amit nagyon várok!
Üdv mindenkinek