2011.07.21 09:32
Szerző: zsszilvi
Hahó!
Remélem tudok segíteni egy kicsit. Az első babám császáros lett, mert nem tágultam. A Schöpf-méreiben szültem, nagyon rossz tapasztalatokkal. Ezért mentem másodszorra a Szent Imrébe.
Mindenképpen szerettem volna természetes úton megszülni a babámat. De már rutinosként tudtam, hogy nem csak rajtam múlik. Ezért döntöttem Tasi Róbert mellet, aki szülés és sebész szakorvos is egyben. Velem megbeszéltem, hogy természetes úton szeretnék szülni. Nagyon rendes volt. Mindenről aprólékosan tájékoztatott, és nagyon vigyázott rám.
El is indult természetes úton a szülés, amikor éreztem, hogy valami nagyon nincs rendben. Nagyon másféle fájásaim voltak. Ekkor már a kórházban voltunk, ahová Tasi doktor utánunk 10 perccel érkezett, és nem mozdult mellőlem. Pár óra múlva szóltam, úgy érzem, valami gond van. Közösen megbeszélve mégis a császár mellett döntöttem.
A dokim azt mondta műtét közben, hogy a tapasztalata mutatja, hogy mindig hallgatni kell az anya megérzéseire. Lucus nyakára volt tekeredve a köldökzsinór, és 57 cm volt a lekelm. Esélye sem lett volna manőverezni odabent.
Így gyönyörű, egészséges babám született, csodálatos orvossal, nyugodt körülmények között, bár újra császárral.
Most a harmadikat várjuk, újra a szent Imrében, újra Tasi doktorral.
Remélem valami hasznosat is tudtam írni!
Kívánok minden jót!