Sziasztok!
A Szt Imrében szültem az első babámat császárral és most augusztus 9-re várom a másodikat. Eddig a dokim Dr. Kovács Zoltán volt, másodiknak is őt akartam mert lehet nála császár után természetesen szülni. Ő júliusban szabadságra megy ezért nem tudott vállalni, a kórházi protokoll szerint szülés várható időpontja előtt 4 héttel és utána 2 héttel rendelkezésre kell tudni állni. Javasolt 2 kollegát, hogy kérdezzem meg elvállalnak-e de ő nem tud maga helyett biztosítani senkit.
Megkérdeztem Szigeti Katalint, Bálint Mihályt, Bálint Balázst, Urbán Mártát, Holba Sándort és Fülöp Tamást se senki nem vállalt, Dékány Ágnest csak emailen lehet elérni, ő meg nem válaszolt eddig. Állítólag szabadságon lesznek mind. Elég érdekes...
Egyedül Fülöp Tamás állt hozzá segítőkészen, ő volt az egyetlen aki azt mondta próbál segíteni és találni nekem valakit a jövő hétre, pedig nem is ismer.
Közben megtudtam, hogy Urbán Mártát Szigeti Katalin helyettesíti így valamelyik biztosan el tudott volna vállalni, ha akar. Nem tudom ennek mi az oka, talán nem bírják a Kovács doktort vagy nem szeretik a császár utáni természetes szülést... Mindenesetre hetek óta kínlódok a témában és nem jutottam semmire. A szülésznőm Szűcs Orsi sem tud már kit javasolni.
Elég gáz szerintem, hogy ha végül programozott császárra kell mennem valakihez akit nagy nehezen találok esetleg valahol máshol azért, mert nyáron jön a babám....
(((