Sziasztok!
Tudom, hogy mindenkinek más a tapasztalata az orvosokkal, én megírom az enyémet, nehogy más is hasonlóan járjon egy rossz orvosnál.
Dr. Murber Ákoshoz jártam, amikor teherbe estem. Még a terhesség előtt jeleztem, hogy az ikertestvéremnél sárgatesthormon-elégtelenség áll fenn és ez nálam is lehetséges, de hiába.
4ésfél hetes terhesen mentem hozzá először, amikor igazolta a terhességet. Újra említettem a sárgatest-hormont, mire azt felelte, hogy majd ráér pótolni a 12. héten.
Ám a pajzsmirigy hormonomat a leleteim ismerete, és vérvétel nélkül (!!!) megemelte - amit szerencsére nem tartottam be, mert ezen a téren a pajzsmirigy dokim szavára adtam, aki őrjöngött murber felelőtlen viselkedése miatt.
A 6. héten újra javasoltam, hogy kéne az a sárgatesthormon - de ő azt mondta, bízzam rá. Rábíztam...
A babám szíve a 8. héten elhalt. Mikor Murber megállapította a szívhang hiányát, el kellett mennem mosdóba, mert nem látta jól a képet. Ezért duplán kellett fizetnem az amúgy is megrázó vizsgálatért...
A vetélés oka (amit már más orvosok állapítottak meg több tucat vizsgálattal, az abortusz után): sárgatest-hormon elégtelenség.
Mind szakmailag, mind emberileg leszerepelt nálam. Ezért problémás eseteknek, és különösen pajzsmirigybetegeknek nem ajánlom.
a.