Szia!
Hú, akkor ti is megjártátok a hadak útját..a lényeg, soha nem szabad feladni!!!! EZ nagyon fontos!
Milyen idősen veszítetted el a babákat? (ha tapintatlan a kérdésem, ne haragudj!)
Borzasztó lehetett ezeken keresztül menned, mennetek! Nekem 4 hónap próbálkozás után lett egy spontán terhességem 2009-ben, ami méhenkívüli volt
mondanom sem kell, hogy padlót fogtunk..
Utána nagy csend, közben volt egy átjárhatóságim(HSG), ami borzasztóan fájt, de kiderült, hogy a bal oldal(a méhenkívüli miatt) teljesen zárt, a jobb oldal pedig csak többszöri nyomkodásra nyilt ki.
Na ez volt 2009 októberében........
És mi 2010 decemberében elmentünk egy oep-es helyre, ahol nagyon segítőkészek voltak, de a lelteim ellenére nem indulhattunk lombikkal. Ovulációs indukciót javasolt az orvos, majd ha azok nem sikerülnek, akkor jön az inszemináció, illetve a legvégén a lombik.
Nem értettük a férjemmel, mert tudvalevő, hogy nálunk az utak vannak lezárva, és nem hormonális a probléma.
Így végül váltottunk, és kerültünk Fülöp Doktor Úrhoz, aki egyből lombikot javasolt....
Mivel nekünk a leletek már adottak voltak decemberről, így a februári ciklussal elkezdtem a gyógyszerek szedését, illetve a szurizást, ma egy hete tolom őket
De a doki szerint, gyönyörűen fejlődnek, így a holnapi Uh-n kiderül, hogy lehet-e pénteken punkció.
Punkció:petesejt leszívás
16 darab növöget bennem
a punkció után egy-két nap elteltével, miután szerelembe estek a kis katonákkal, viszaültetnek 2 manócskát, ez a max. az én esetemben (korom, és egészségügyi állapotomra való tekdintettel).
Utána jön a várakozás.....
Mindenképpen jövök a holnapi eredmény után
Nagyon sok sikert, és ha bármi kérdésed van, kérdezz bátran!
Ha valami Veled történik, akkor arról is szívesen olvasok!
Szép estét