Sziasztok!
Én a Dokor úrnál szültem márciusban, s terhesgondozásra is hozzá jártam. Összességében pozitívak a tapasztalataim, nagyon lelkiismeretes, precíz és alapos orvos; más orvos-kollégák szerint is megbízható és jó szakember. Számunka ez volt igazán fontos, ezért döntöttünk mellette.
Szerintem ha valaki nagyon nem bírja a stílusát, úgyis váltani fog, de úgy vélem, abszolút nem elviselhetetlen. Sőt, mikor másodszor mentem, már emlékezett a nevemre, kórtörténetemre, stb., s végig nagyon kedves és figyelmes volt.
A szülés során is kedves volt, próbálta maximálisan figyelembe venni a kéréseimet, nem rajta múlt, hogy nem úgy alakult a dolog, ahogy terveztük (előzetes burokrepedés és magzati oxigénhiány miatt majdnem császár lett a vége, s sajnos azonnal elvitték a babát, mert jó adagot lenyelt a meconiumos magzatvízből...
). Szerencsére a végére kiderült, hogy nagyobb volt a pánik, mint a baj, a kiscsajnak semmi baja, egészséges, vidám, huncut kis vasgyúró
A szülés után is minden nap bejött és megnézett, a gátrepedésemet pedig (kicsim feje szélesebb volt az átlagnál, gátmetszés ellenére is repedtem a másik oldalon is...) olyan gyönyörűen összevarrta, hogy alig maradt hátra heg.
Ha érdekel valakit bővebben, priviben szívesen válaszolok további kérdésekre is!