Egy hónapja szültem Nyitray doktor közreműködésével, és csupa jó tapasztalatot szereztem. A terhességem nem volt problémamentes, de pozitív hozzáállása lelkiekben is sokat segített. Abszolút lehet rá számítani, elérhető (sok "apró hülyeséggel" hívtam, és sosem éreztette velem ,hogy ez zavarná). Alapos és körültekintő, egyetlen problémámat sem vette félvállról. És nem mellesleg egyszer sem hagyta el a száját az a mondat, (amit pedig már megkaptam egy párszor életemben, és mindannyiszor rosszul esett) hogy én márpedig ezt vagy azt nem érezhetem. Annak ellenére, hogy komolyan vett, "plusz pont", hogy humora is van. Lehet tőle kérdezni, sokat is, mindig türelmesen és őszintén válaszol. A kórházba nagyon hamar beért, és számomra határozottan megnyugtató volt a jelenléte. Szülés alatt annyira nyugodtan és kedvesen beszélt, hogy még izgulni is elfelejtettem.
Szülés után sem hagyott magamra, zargathattam a kérdéseimmel, apró-cseprő gondjaimmal. A szívünkben van még két gyerkőc, ha úgy hozza a sors, hogy leköltöznek onnan a pocakomba, biztos, hogy megint megkérem, hogy legyen a segítségünkre.