Sziasztok csajok!
Gondoltam, én is beírok ide, hátha tudok nektek segíteni valamiben.
Én 2009. márciusában szültem a SOTE-n, és eddig lekopogom, de semmi bajom nem volt a csecsemősökkel.
én is hallottam panaszokat, de szerintem azok olyanok, amik elenyészők.
Rita főnővér egy tünemény hölgyike: szülésem előtti napokon körbevitt engem a férjemmel a szülőszobán, na akkor azt mondtam, hogy "ez így néz ki? majdnem olyan a szülőszoba mint egy szállodai szoba, csak éppen picike
"
Szülésfelkészítőn segítséget adott abban, hogy 3 csomagot célszerű összekészíteni a kórházba: 1.) baba dolgai, 2.) szülés napjára aktuális dolgok: papucs, gumibugyi...stb. 3.) minden más.
Az viszont igaz, hogy a csecsemősök nem segítenek! DE!!!! itt jön egy mondás: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát: természetesen nem tudnak mind az összes anyukának segíteni, de ha megkértem őket, akkor szívélyesek voltak. Velem történetesen olyan történt, hogy pont akkor akartam segítséget kérni pelenkázás terén, mikor fürdetés volt, na mi volt a válasz: "Anyuka jöjjön be, akkor meg is fürdetjük rögtön..." beengedtek a csecsemősök szobájába, ahova nem lehet bemenni, és végignéztem, ahogy megfürdetik a lányomat, levágják a körmeit, átpelenkázzák, és tisztán kivirultan a kezembe adják, persze mindezt kb. 5 perc alatt
Szerintem elviselhetőek a csecsemősök, csak őket is meg kell érteni: ott van egy csomó anyuka aki mindenféle kérdéssel fordulna hozzájuk, és hát a gondolatainkba nem látnak bele.
Remélem nem voltam elég merész,a hogy fogalmaztam, de remélem segítettem valamit.
Bármiben segítek ha kell.