[color=darkblue:fb6e828331][/color:fb6e828331]
Dr. Bokor Attiláról:
Mit lehet mondani arról az orvosról, aki a saját magánrendelésérõl elküld úgy egy beteget, hogy meg sem vizsgálja, csak azért, mert õ maga "megcsúszott" a rendeléssel????
Elõször is a bejelentkezéstõl számítottan 3 héttel késõbbre kaptam idõpontot -mondjuk már akkor is nem túl kedvesen közölte az asszisztens, hogy ha sürgõs, akkor lehet másik orvoshoz fordulni! Tehát akkor ha baj van, fel is lehet fordulni a doktor úr szerint, de ezt még valahogyan kivártam! Amikor eljött az idõpont, elõtte felhívtam õket, nehogy elfelejtsenek, de közölték jöjjek, mert én leszek aznap az utolsó. Mentem idõre. Mikor bemegyek, az asszisztens nem köszön, a váróteremben még ezren ülnek elõttem, egy szemben várakozó beteg keresi a tekintetemet és megértõen rám mosolyog, amikor látja, hogy nem köszön az asszisztens. Várok. Már látszik, hogy a doki megcsúszott, hiszen én mentem utolsónak és idõre. Eltelik fél óra, közben elfogynak elõttem a betegek. Éppen én következnék végre. Valaki csenget és bejön. Újabb beteg. Ekkor kijön a doki a rendelõbõl és megkérdezi az újonnan érkezett beteget, hogy "Te hányra jöttél?" Õ válaszol: "fél háromra". A doki: "Ok. Akkor csak odaszólok a még itt lévõ várakozó betegnek, hogy ne várjon, adok neki új idõpontot". És jön felém és elnézést sem kérve mondja, hogy most be kell fejeznünk a rendelést és õ ad nekem új idõpontot! Mondtam, hogy ne adjon, mert úgysem megyek többet! Azt gondolom, hogy az olyan orvos, aki az utolsó, idõpontra érkezett beteget a saját hibájából nem fogadja, mert éppen sürgõs dolga akadt egy "bennfentessel", az szakmailag is éppoly szar lehet, mint amilyen emberileg!!!!! Én nem ajánlom senkinek ezt az orvost, akármilyen híre is van! Ez nagyon megalázó és embertelen viselkedés volt tõle. Biztosan nagyon el van kapatva! Remélem, találok szakmailag és emberileg is jobbat nála, akinél nemcsak a pénz számít, hanem az emberség is!