2009.12.18 22:28
Szerző: katyca
szia Margit5!Regen irtak mar erre az oldalra es oszinten sajnalom ami veled tortent,es osztom a velemenyed Dr.Krammerrol.en is hozza jartam nogyogyaszhoz a 15.-kerbe.(5-6 evvel ezelott)sajnos annak idejen egy cystat talaltak a petefeszkemen,a doktor Krammer azt mondta ez meg korai operalni.rendszeresen jartam hozza,es avalsz mindig az volt meg a cysta kicsi van ido.persz en mondhatni gyerek fejjel (21 ev koruli lehettem)nem gyanitottam semmit.csak a hasfajasok rendszeresse valtak..felirt fajdalom csillapitot.eltelt 6 honap es en nyaralni mentem a parommal..nyaralasunk masodik napjan egesz este hanytam epet,vizet ami csak letezett,szenvedtem a hasfajastol,es reggelre mar vereztem.elmentunk a korhazba,azonnal uh-t csinaltak,rtg,es adtak egy pici gyogyszert.es mar csak arra ebredtem fel hogy egy vagas van a hasamon.kiderult ha nem operaltak volna meg azonnal,es fel ora mulva kesobb erek a korhazba,biztos meghaltam volna.ugyanis a cysta annyira megnott hogy mar nem tudott tovabb noni es kiszakadt,es elepte az egesz hasamat verrel.ugyhogy szerencseje volt a doktornak hogy nem jelentettem fel gondatlansagaert,trehanysagaert.
[url=http://www.csaladinet.hu/vonalzo]