Szia Lia,
Én is Sipos doktornál szültem, hozzá jártam már előtte is, nagyon rendes doki, emberileg is.
Kérdeztem tőle a szülésznőt, hogy mennyire szükséges a választás, tanácstalan voltam, végül nem választottam. de ha úgy döntöttem volna, akkor biztosan ajánlott volna, úgy tudom Etával dolgozik, nem jut eszembe a vezetékneve. De az Ő elmondása szerint szintem mindegyik szülésznő nagyon jól képzett ott.
nekem pont kedden reggel indult be a szülés, aznap pont a Klinikán dolgozik, így pont bent volt egész nap. nagyon mázlim volt, ugyanis majdhogynem az egész szülés alatt bent volt velem. a vajúdásnál is sokszor benézett, próbálta oldani a feszültséget a szokásos humorával. olyan aranyos, ha látja, hogy félek, akkor rögtön bedob valami poént. aztán mikor már a szülőszobán voltunk, ott is sokat bent volt, ott is szórakoztatott. sajnos a köldökzsinór rátekeredett a gyerkőc nyakára vállára, így nem tudtam kitolni a babámat, mert visszarántotta a köldökzsinór. így végül császármetszés lett a vége.
Nagyon meg voltam vele elégedve, végig nagyon türelmes volt.
ha van kérdésed nyugodtan írj.
üdv
Én már egy jó ideje a doktor úrhoz járok, segítségével, támogatásával sikerült összehozni a babánkat. Nyáron fogok szülni. Ha van tapasztalatotok, leírjátok, ami a nála történt szülésekkel kapcsolatos? Szerintem nagyon aranyos, ott sem lehet másként, de azért örülnék, ha leírnátok az élményeket. Konkrétan egy szülésznővel dolgozik, vagy mindegy neki, hogy kit választok?
Köszönöm a választ.