Amit azért írok ,mert ha csak 1 embernek segítek vele már akkor is megérte. Dr. Scleffer Ö.-t választottam (magán)orvosomnak, mikor megtudtam,hogy babócám lesz. Ha valaki hozzám hasonlóan ígydöntene ne lepődjön meg ha:
A megbeszélt időpont ellenére legalább 2 órát fog várni és az se baj ha már 8-9 hónapos terhes. Bár ez elkerülhető amenyiben a titkárnőnél jelentkezünkbe de ha a Dr. Úrnál akkor számítsunk rá 16:00-ra fog hívni, mint mindenki mást aki aznapra bejelentkezik. Ezt persze nem rosszindulatból teszi, sajnos az emlékezetével is bajvan ( Konkrét példa: megállapította,h kislányomlesz de mire felöltöztem elfelejtette és megkérdezte tudom-e a gyerek nemét ez csak 1 a sok közül. Sajnos) Egy vizsgálat 8E.- de ha nagyobb összegü bankjegyet adunk nemtud vissza adni, láttam amikor nagypocakos kismamákat küld nonstop közértet keresni, ahol felváltják a pénzt, vagy "majd legközelebb elszámoljuk", mondja de persze elfelejtődik. De ami a legrosszabb és még mindíg ott a gombóc a torkomba miatta és főleg ezért írok. 14 hetes voltam amikor tájékoztatott,hogy ez az utolsó hüvelyi ultrahang többet nem csinálja, mert nem tesz jót a babának (nem tudom igaz-e ezt mondta és miért ne hinném el egy orvosnak) , majd az ÁFP vizsgálat után visszamentem és természetesen elfelejtette amit mondot, ismét hüvelyi uh-al vizsgált meg. Itt már nem kérdeztem miért- tudtam, hogy rosszul választottam, csak a könnyeimet nyeltem. Azt késöbb tudtam meg,hogy a vércsoport vizsgálatot megse csinálta nekem és valami nyaki redő vizsgálat is kimaradt. Azért döntöttem a drága magánorvos mellett, hogy a babámnak a legjobbat adjam és majdnem ezzel ártottam neki. Most 34. hétben vagyok a lányom remekülvan, megtaláltuk Dr. Lázár Leventét egy nagyon jó orvost akiben újra megtudok bízni.