KERULJETEK EL! Ujvary Elemerhez veletlen kerultem 18 hetes UH-ra. Alaposan megvizsgalt, ez teny. De a mod ahogy tette minosithetetlen volt. Kb koszones nelkul rammordult, hogy fekudjek le, majd a vizsgalatot olyan vadul es erosen vegezte, hogy szinte vegig potyogtak a konnyeim
amikor mozgasra vagy fordulasra akarta birni a babamat akkor jo erosen ranyomta a hasamra a kutyut es megrazta. Egyresz nagyon fajt, masreszt roppant megalazo volt, ahogy ott fekudtem, neman nyeltem a konnyeim o meg csak razogatta a hasam. Azota tudom, hogy normalis orvosok megkernek, hogy kohogj vagy maszkalj kicsit, ha azt akarjak, hogy a baba pozt valtson vagy mocorogjon. Meg az is egyertelmu szamomra, hogy egy UH vizsgalatnak fajdalommentesnek kellene lennie. Es lehet hogy szolhattam volna neki, hogy faj, de engem ugy neveltek, hogy az orvos tudja a dolgat, nem szolunk bele...hat nem hiszem, hogy o tudja a dolgat. Aznap mar nem tudtam semmit csinalni, mert egesz delutan fajt a hasam. Ezek utan a babam tobb, mint egy hetig nem volt hajlando megmozdulni...en megertem, hogy duzzogott, biztos neki is rossz elmeny volt...